betricija
|
dan mi smo spali še kar v redu. je bila pa včeraj tako utrujena in spet lačna, da ob 11 ko bi bilo treba it v posteljo ni hotla zaspati in spet veliko hrane polila ven...pol pa obvezno še dudo in okol polnoči sem ji končno uspela vzeti dudo in da je zaspala. moj pa na v dnevni sobi...sem mu rekla, da imate vse težave s tem smrčanjem, je rekel, a zdaj bomo pa ločen al kuga...sem rekla, da dokler pikica ne spi in zbuja...no čez vikend spet probamo..ko lahko malo dlje spimo, sam naša S ne bo dlje spala hehe... Tametil..nam so v MŠ rekli, da ga načeloma v kolikor nimaš mleka dobiš že v porodnišnici in narediš kuro 5dni 1tableto zjutraj 2 zvečer. pol obvezno prekinit, in če ti kao čez nekaj časa spet zmanjka mleka ponoviš vajo..absolutno pa ne kao da ga jemlješ skoz..no navodila so očitno različna...pa še tako je, da ko sem jaz jemala tametil, mleka skoraj ni bilo, ko sem ga prenehala je pa navalil... hehe, Teta m, dobrodošla v klubu kapljic. meni je tudi tako curljalo ven. mi je tašča rekla, da pri njej tudi in da so ji takrat patronažne rekle, da naj si kar skodelco nastavi spodaj...samo meni je teklo tudi ko mi je začelo primanjkovati mleka...zato uporabi blazinice za dojenje...jaz sem jih ful kupila, pa jih sedaj nimam za kaj uporabit...kokoš. jona kako ste pri vas?? mali G ima še vročino???se mi smili, čeprav če našo S merim TT, sicer v ušesku, tudi ko ni vroča ima skoraj 37. in to mi je pediater rekel, da je čisto normalna TT dojenčka...bi pa jaz tako rada šla do fizioterapevtke s našo S, pa mi pediater ni dal napotnice.bi rada da mi pokaže če pravilno nosim S, če jo pravilno dvigujem, obračam, podiramo kupčka...neki so mi zadnjih 5min predno sem šla iz porodnišnice pokazal...samo kaj ko mi je že prej v glavi ostalo nepravilno rokovanje...eh bomo že... aja, še glede tametila, v kranjski porodnišnici sploh niso vedeli, da se to lahko daje mamicam brez mleka, sploh za spodbudo...je pa po drugi strani res, da so nas v ljubljanski porodnišnici v MŠ totalno preveč informiral,kar je čista napaka, je meni še patronažna rekla, da sem obremenjena s tem, ko pa je zagledala zalogo kremic in gelov, ki so nam ga v MŠ rekli, da se jih uporablja če ima otrok določeno težavo, je pa rekla, da imam celo lekarno doma..ima prav.. in jaz sem tudi tehtnico vzela, samo jaz jo tehtam samo pred obrokom, vem koliko poje, zapisujem si pa težo zjutraj in zvečer ob isti uri...
|