betricija
|
dan joj jona, a še kar se borite z vročino??čeprav ko sem jaz našega pediatra vprašala kdaj z otrok k zdravniku, pa da ima naša S zmeraj okoli 37° TT, je rekel, da je do 37,5 čisto normalna TT za dojenčka..itak, pa meni se zdi, da je glavca topla, pol pa sebe merim pa spet S..saj ne vem kaj narediti..sem ji včeraj ušeska čistila..jejhata kolk je imela desnega umazanega..čisto rumenega...skoraj posušeno že..sem porabila 2 palčki ko sem čistila...pa jo opazujem, glavco ima vedno bolj v desno, na levo stran ko jo pokličem sploh ne reagira, edino kar me pomirja, da ne gre za vnetje desnega ušeska je, da se nič ne grabi za ušeska, se je pa ful mancala desno oko zadnji teden..pa sem tudi predpisala, da je novo potezo našla...saj pravim, nisem dosti pametna, do kamniškega zdravnika pridet je pa tako težko, ker te že sestre ustavijo in te sploh ne obravnavajo... urshy, joj kaj jaz to berem...ma naj se vam razide tako kot bosta vidva najbolj želela...škoda pesija..je hudo a ne...glede hiše pa mogoče tako kot si rekla..boste pa prodala...midva se tudi sprašujeva kaj bomo naredili s to hišo kjer živiva, ko enkrat tasta in tašče ne bo več..je totalno prevelika, in če bomo ostali pri S, ne bomo mogli pokrivat stroškov ogrevanja, ker je preveč prostornine...kaj je šel tast delat bajto 13x14m v 3 nadstropjih..kako je mislil, da bodo otroc doma ostal..no si je kar oddahnil, ko sva rekla, da bova doma ostala...včasih so res zidali hiše na dolgi rok... teta m, joj tvoji prijateljci držim pesti, da bo z otrokom vse v redu. jaz bi po vsej verjetnosti naredila isto kot ti..se ne bi pustila odditi...čeprav z grožnjo nimaš kaj narediti, še bolj te bi sovražili, nastradal bi pa otrok, ker te sploh ne bi obravnavali ali pa zelo površno...tko je naše zdravstvo...ej, še jaz sem ležala 5dni ne da bi me pregledali..3dni sem hodila domov :( res..držim, držim pesti...boga revca. cukica, kaj pa če bi ga zvečer zamotila z dudo, da ne bi preveč pojedel in ti pol ne bi bruhal..očitno res preveč poje..naša je tudi veliko polivala, pa skoz je bila lačna..no vmes sem hrano zamenjala, pa manj sem ji dala...ona bi sicer še kar cuzala, samo sem jo z dudo zamotila, če je čez 15min še res stokala in mencala, pol sem ji dala še 30ml..in je bilo veliko manj bruhanja in bolj je začela pridobivat na teži..prej pa skoraj 3t na isti teži... tko, jaz sem bila danes pri moji G na pregledu..že cel mesec je od operacije, jaz imam še izcedek..sedaj je oranžne barve, je rekla G, da je sedaj to prava čišča, po pregledu na UZ je rekla, da se maternica ne krči dovolj, da so še zametki, da se z jajčniki še nič ne dogaja, tako,da če bom zakrvavela v roku enega meseca, moram spet nazaj k njej, ker še ne bo menstra..in po vseh verjetnosti bom...joj sovražim tole M, bolj kot vse..celo nosečnost vložki, pa še sedaj 2,5m po porodu še kar...grrrr
|