jona klara
|
jutro urshy- ja mojmu Gskozi je vročina 37,7 ali vsaj 37, 2, vmes ne, no včeraj je pa zvečer nismo merili, ker je bolje zgledal, ker ti že to merjenje načne psiho...bomo vidli kako je danes, upam, da se počasi konča.Je pa to res grozno pri takih malih, ko mu ne moreš nič dati, noče jesti, piti za poslastico p še mlek animaš, ...no griozna 2 tedna sta za mano.Komaj čakam, da se pozdravi, da gremo naokoli, ker sem že 2 tedna v stanovanju, sita vsega, pa še skrbi me zanj.Upam, da ste spali koliko toliko, ter, da je T veseljak. S*- BRAVO ZA DOBRO NAPREDOVANJE!!!! špica, mojškra- dobro se imejte pri starših in se pustite razvajati. špica- Verjamem, da si sita in da si želiš svoj mir, saj bo kmalu bolje. teta m- tudi jaz ne bi tega življenja nikoli zamenjala, je nekaj najlepšega do sedaj, uživajmo to leto, ko smo lahko z našimi maximalno.Včasih si morm kr reči, da se mi naj malo čas ustavi, ker se mi zdi, da je G kr naenkrat že tak otočiček, ne več uni pravi dojenček...joj kako mine, rokico že ima prav otroško, ne dojenčkasto,nisem dojela kdaj je minilo. cukica- Nejc je pravi fantič že, lepotec- čestitke