|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
5.3.2011 19:30:38   
jona klara
danes smo bili vzunaj, mu nismo merili, ni bil vroč bomo vidli zvečer, ali pa raje ne zmeriva, da nimamo pokvarjenega večera,.V glavnem zgleda dobro, upam, da vročina čisto mine.Sem pa bila včeraj na šopingu oblačil in kozmetike, plenic, vse za G,sem zapravla celo goro denarja, že cotke za pomlad, ne vem če bom še imela kaj šoldov zase, to je vse tako drago, cart, jaz sem pa še kr v user posted image cotah obup.Kako je z nosekom od T?

S*-KAKO KAJ VREME PRI VAS? STE BILE KAJ VZUNAJ? hvala za pike poke za G.

betricija- je S ok?ste bili zunaj?

mojškra- uživaj na štajerskem in se pusti razvajati.

teta m- bravo  za I in šopinge,.

špica- kako si ti?

cukica- N je lepotec, velikan
petyyy- kako si? upam, da bo vse ok.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
5.3.2011 19:46:56   
betricija
čer
mi smo bili danes zunaj. no sem šla kar sama na sprehod, je moj drevesa pospravljal od zadnjič ko so jih podiral...moram pa res nujno zavese sedaj kupit...ima katera kakšno dobro prodajalno, kjer ti svetujejo glede zaves?

jona, lepo da ste šli ven na sprehod..saj je lep vreme, pa še lepše bo. malo pa tudi sonček vpliva na G in zihr ni več vročični.

naša S je pridna, čeprav je bila danes že ob 5h pokonc, pa pol malo pred 9h pol pa je dremala samo na sprehodu in vse dokler se prej ni pokakala po 2dneh,tako grozno velik, da sploh nisem vedela kje naj se kakca lotim..sedaj pa aja..bo pa kmal spet jok, bo treba hranit :)

jutri pa spet na sprehod.morda do volčjega potoka..če le ne bo snega...neki sem na hitro videla da bo v kamniških alpah snežilo??bomo videli..

jona..jaz tudi že kupujem št.68. drage cunje, draga hrana, drage plenice. moram prav potrkat da sem srečna, da imam dobro porodniško plačo. me je kar sram, da še zraven jamram...

Neposredna povezava do sporočila: 2177
5.3.2011 21:47:23   
jona klara
betricija- no to pa je lepo slišati, da ima kdo dobro porodniško, a si na d1000, jaz sem več pričakovala,pa sem kr razočarana, sem kr fajn pod to mejouser posted image user posted image user posted image se mi zdi, da gre vse še za G, pa neki kredita.

kako pa ste ostale zadovoljne z porodniško plačo?

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
6.3.2011 8:26:32   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

betricija- no to pa je lepo slišati, da ima kdo dobro porodniško, a si na d1000, jaz sem več pričakovala,pa sem kr razočarana, sem kr fajn pod to mejouser posted image user posted image user posted image se mi zdi, da gre vse še za G, pa neki kredita.

kako pa ste ostale zadovoljne z porodniško plačo?

Jaz sem zadovoljna, sem nat tem zneskom, tako da je super, in bi še kar 2 leti bila tako.

Neposredna povezava do sporočila: 2179
6.3.2011 9:18:40   
Urshy78
pri nas nosek še kar nagaja, sploh ponoči. T je spal najprej 4, potem 3 in pol, potem je pa nosel začel fejst nagajat, sem šla dol da sem mu ga sčistila, potem se je pa zbrihtal, tako da je potem bolj slabo spal. je bil pa zjutraj tako utrujen da ga moj ni znal potolažiti. sem se prebudila, šla dol, ga objela in stisnila k sebi, pa ga je čez 5 minut zmanjkalo in zdaj spi že eno urco, bošček moj zmatran.

Jona, lepo brati, da gre G bolje. ja T ima nekatere bodije še št. 62, nekatere pa 68 in celo 74, ampak mu moram malo zavihati rokave. se spomnim ko sem pred 4 meseci imela v rokah pajacek št. 68, se mi je zdej ogromen..zdaj mu je pa že prav...res hitro gre čas..joj, še en mesec pa bom že na polovici porodniške user posted image user posted image

betricija, potem imaš pa res dobro porodniško, če lahko to sama potrdiš! user posted image glede zaves..midva sva jih kupila v Velani na šmartinski, imajo veliko izbiro zaves pa tudi svetovati znajo dobro.

ja moja porodniška..je približno ista kot je bila plača, to pa zato, ker so mi jo dvignili, sem sicer razliko vračala, drugače bi imela še slabšo...tako bom rekla, glede na to da zdaj ne zapravim za bencin in za malico, mi ostane več..no v bistvu mi nič ne ostane ker je moj brez službe...še za položnice nama zmanjkuje....
jaz jo imam pod 1000 eur...se ni ravno za pohvalit, ampak kaj čmo...

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
6.3.2011 11:41:37   
mojškra
Mi imamo pa danes 4 mesece

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
6.3.2011 13:16:02   
Petyyyy
user posted image user posted image  Bravo G in seveda tudi mami slavi user posted image

Urshy, vidim da se T že lepo poseda, jooooj skor me je kap, mene je tok strah ga dat tako sedet! Pa sva vseeno poskusila in mu je bilo zelooooo všeč! Pa se pojavi težava, spodvija - dviguje namreč ritko, oziroma kako naj rečem, kot da bi se hotel dvigniti in ga seveda hoče vreči nazaj. Kak nasvet??
Upam da se situacija pri vas kmalu umiri, polno stresa okoli vas.
Teta M, kolegici, ki dela na pediatriji sem povedala za primer tvoje prijateljica, skoraj jo je kap, otrok nebi smel domov pod nobenim pogojem, kot si že sama rekla. Sprašuje pa, če se morda spomni, katera je bila?

< Sporočilo je popravil Petyyyy -- 6.3.2011 13:33:07 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
6.3.2011 13:56:15   
Teta M
Oj!

Kar se tiče porodniške, sem tudi jaz zadovoljna, saj je enaka plači(tako sem se zmenila) in je tudi kar nad 1000.
Petyyy: joj a veš da ne vem,katera zdravnica je bila....če izvem, ti javim...se strinjam,pod nobenim pogojem je ne bi smeli poslati domov...HB je zaenkrat ok, upam da do četrtka ne bo spet kaj narobe...
Jaz pa čakam,da se naša zbudi, da gremo ven na sprehod...Uff,imam kar pester weekend, včeraj sva šli prvič sami z avtom k moji mami na Vrhniko(50 km v eno smer) je bila full pridna,tako da sem vesela da sem prebila led,no potem pa je šla mami in moja teta k nam,tako da sta še danes tukaj, jutri ju pa moj pelje nazaj....Tako da je skoz nekaj ta weekend....sem našo I našemila v zajčka...user posted image
Betricija: tudi jaz sem zavese  kupila v Velani...imajo ogromno izbire, pa tudi svetujejo...

< Sporočilo je popravil Teta M -- 6.3.2011 13:57:12 >

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
6.3.2011 14:36:39   
Teta M
Mojškra: cmokeci,cmokeci,cmokeci za G user posted image

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
6.3.2011 15:51:35   
Urshy78
Petyyy, sem ga mogla kar parkrat pritisnit s fotoaparatom, da zgleda tako da sedi, se je nonstop premikal user posted image
ja saj je pri nas isto glede sedenja, ko ga dam sedeti v stolček je nekaj časa priden, potem se pa z nogami začne odrivati oz dviguje rito kot opisuješ...nimamo kaj kot še počakati kakšen mesec ali dva da bodo samostojno sedeli..

joj naš T pa tako zaspan, ampak spat pa ne! zjutraj je spal dve uri in pol! je moral nadoknaditi od ponoči, ker je slabo spal zaradi zamašenega noska. čez dan pa sploh noče spati več kot pol ure, točno pol ure, mogoče minutka gor ali dol, ne vem kako mu uspe..in potem je kakšno uro dobre volje, nato si začne mencati oči in rata zaspan, ampak zaspat pa noče, imava včasih prav borbe..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
6.3.2011 15:52:32   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Mi imamo pa danes 4 mesece

user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
6.3.2011 20:33:18   
jona klara
mojškra- vsenajboljše Gal!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
6.3.2011 20:41:30   
špica84
Živjo

Mojškra lepo za 4 mesece :)
Mi smo pa prispeli iz Brežic nazaj v Lj.Sva se z možem uspela dogovorit da greva drug teden mal na banke povprašat,koliko lahko kredita dobiva.Ker so mojmu rekli na lj banki da ne more nič dobit.Tako da bo večina na meni.
Ž je bila te dni zelo pridna,zaspala tam po 9 urci in se ponoči zbudila 1krat :(

Neposredna povezava do sporočila: 2188
6.3.2011 21:00:32   
S*
Tolko o naši burji, da vam malo popestrim večer!

Primorsko spet češe močna burja. Vremenoslovci že ves dan opozarjajo, da bodo sunki dosegli tudi do 160 km/uro. Katastrofa za tiste, ki tako močnega vetra niso vajeni, mala malca za primorce, nam sporočajo naši primorski poslušalci. Iz območja Ajdovščine je do nas priromal spodnji opis:

30 km/h
– “popolnoma mirno”. Drevesom se ne ljubi premikati listov.

40 km/h – drugje po Sloveniji ljudje zapirajo okna. V Ajdovščini veter upihne nekaj regratovih lučk.

50 km/h – Drugje po Sloveniji se ljudje držijo za kape, da jim jih ne odnese. V Ajdovščini odprejo vsa okna in vrata, da se malo prezrači.

60 km/h – Ajdovci se odpravijo na sprehod in uživajo v ljubki sapici. Tujce po cesti že zanaša med hojo.

70 km/h – Drugje po Sloveniji spravljajo avte v garaže in zapirajo polkna. Ajdovci dajo ven sušit cunje.

80 km/h - Ajdovci pošljejo otroke malo ven da se “preluftajo”.

90 km/h – Drugje po Sloveniji prevrača smetnjake in razbija šipe. Ajdovci začnejo prižigati cigarete z vžigalico med dlanmi.

100 km/h – Drugje po Sloveniji radii in televizije panično opozarjajo pred vetrom. Ajdovec se pelje na panoramsko vožnjo po cesti proti Podnanosu in se prisrčno nasmeji prevrnjenim kamionom.

120 km/h – Drugje po Sloveniji lomi drevesa in uničuje pridelke. Ajdovci se veselijo, ker jim ni treba pometati.

150 km/h – Drugje po Sloveniji odkriva strehe in lomi ostrešja, drevesa pa izruje s koreninami vred. Ajdovci počasi zaprejo okna.

180 km/h – Drugje po Sloveniji: razglašena je splošna naravna katastrofa, gasilci in civilna zaščita iz vse države hitijo na pomoč ljudem s podrtimi hišami. Ajdovcem ni jasno, kaj komplicirajo.

200km/h – V Ajdovščini polomi nekaj vej in odnese kak korec s strehe. Drugje po Sloveniji smrtne žrtve.

300 km/h – Drugje po Sloveniji: popolno uničenje, mesta so zravnana z zemljo. Ajdovci rečejo: Ej, ma dns pej piha!!

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
6.3.2011 21:10:10   
S*
Pri nas piha, kot ste lahko zgoraj razbrale, pa kaj čmo bo že nehalo enktar, no upam vsaj. K je en priden, simpatičen smeško, ja vsaj čez dan. Ponoči spi od 8h-12h trdno brez se zbudit, potem ji do 3h ene 2x dudo dam ob 3h jemo in potem ji duda konstantno leti iz ust na pol ureuser posted image , ob 6h je malica in ponavadi tudi konec spanja. Kdaj bo bolje ne vem, tolažim se stem, da bi bilo lahko še slabše.

Jona kako stanje, se je vročina končno poslovila? S porodniško nisem zadovoljna, je pod 1000, se mi full pozna da sem bila na bolovanju 8 mesecev.
Cunje, mi smo na 62, bodiji pa tudi še 56.

Urshy, upam da se nosek kmalu poštima, pa spanje tudi user posted image

Mojškra user posted image za 4 mesece. Kako kaj GH?

Sedaj pa počasi v mižule, da se vsaj malo naspim preden začne K svoj nočni ritual.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
7.3.2011 9:23:55   
mojškra
o
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Mojškra user posted image za 4 mesece. Kako kaj GH?

Včeraj sem mu dala sok od korenčka,ker je se korebnček ni hotel skuhati, ke bil ful žilast, nitast.je cmokaql.Danes bom mu dala krompirčka.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
7.3.2011 9:47:10   
betricija
dan
čestitke malemu G in malemu T za 1/3 svečke...

pri nas tudi sonček, samo piha severni veter...ta uboga ena breza, ki smo jo pustili pred hišo, sedaj tako trpi, ko veter zapiha...prej je imela vsaj malo zavetrja s smrekami...bo treba premisliti, če naumo tudi to podrli, da ne bi ob močnih sunkih vetra še to vrag uzel..pa še kaj zraven...sicer pa ko pri nas zapiha 80 na uro je tudi tako, kot dol na primorskem ko burja piha 160 na uro...:)

porodniška, ja je nad 1000, po zaslugi 13 plače, ki so mi jo upoštevali je še za 100€ večja in imam skoraj tolikšno kot plačo, drugače bi bilo precej nižja ker sem bila 9m doma na bolniški.tako da se strinjam z mojškro, bi bila še kaki 2leti na porodniškem:)

naša sara je bila pa včeraj tečka, mamico zbudila že ob 5, potem ob 8 in ni bilo nič dnevnega daljšega spanja.no danes je bila pa stara zgodba in še vedno pridno pančka :)
imam pa občasno občutek, da ne sliši..kako se vaši čmrljčki odzovejo na zvoke??

aja, pa spet sem začela na polno krvavet...je imela G prav,ko je rekla, da še nismo zaključile s tem poglavjem. mah klinac no pa je kar lepo krvavo...bom počakala 8dni, tako kot je G rekla, pol pa se grem malo pokazat..čeprav ne vem kaj mi lahko naredi? je pa rekla, da so mi na stene MV dali nek obliž, da se ni MV zalepil...kdaj bo konec tega sr.nja?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
7.3.2011 15:53:47   
Urshy78
ja pri nas tudi ful piha, čeprav je sonček.
T ima še vedno zamašen nosek, pridno spiramo s fiziološko in aspiratorjem. včasih ful joka ko mu ga pucam, enkrat se pa smeji zraven...je pa danes začel še kašljati in kihati. če ne bo čez par dni bolje, bova šla kar k P.

Mojškra, upam da sem ti kaj pomagala z recepti za GH. ali si G že kaj dobrega skuhala danes? a zdaj praktiricaš GH vsak dan? a si kamerco že prejela? danes bi jo pa že morala, sem v petek oddala paket.

Jona, kako je zdaj kaj z G? Se slišiva.

Betricija, si imela pa res dobro plačo zgleda. pa še 13. plačo si dobila, blagor. pri nas sploh regresa nismo dobili za lani user posted image user posted image
sem bila prejšni teden v službi, pa sta direktorja samo jamrala kako ni nobenega denarja, da komaj zberejo za plače itd..bo treba začeti razmišljati o menjavi službe...
a krvavitev se pa še zmeraj ni umirilia?! bemtiš nouser posted image user posted image
glede sluha..a ji niso v P zmerili sluh?? T sliši kot zajec, ima ful rahel spanec, vsak šum ga hitro zbudi.

S*, nama ni usojeno spati a ne user posted image jaz se tolažim s tem, da bo slej ko prej minilo. me je pa malo strah kaj bo potem ko bom začela hoditi v službo. si ne predstavljam da bi morala vstajati na dve uri in potem biti 8 ur zbrana na šihtu user posted image

tudi mi nismo spali ravno dobro. T včeraj zvečer ni hotel flaše, ker je bil zgleda sit. sem ga pred spanjem samo podojila in potem itak alarm čez uro in pol, lakota..čez dve uri ponovi vajo..ob pol treh sem mu dala flašo, je zmazal takoj 170. potem je bilo pa 3 ure mir...

sem se kar odločila da mu bom čez dan enkrat dala kar flašo, da vidim koliko dejansko poje. malo prej sem mu jo dala, je zmazal 200, potem je hotel pa še joško. no potem pa končno zaspal. pol ure že spi, skoraj podiramo rekord v spanju čez dan user posted image user posted image user posted image

GH, če katera potrebuje, lahko pošljem..sem na netu zbrskala ful fajno zadevco, so napisani recepti za pripravo GH, katero sadje in zelenjava je primerna za določeno starost dojenčkov itd...

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 7.3.2011 15:54:49 >

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2193
7.3.2011 19:55:07   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

GH, če katera potrebuje, lahko pošljem..sem na netu zbrskala ful fajno zadevco, so napisani recepti za pripravo GH, katero sadje in zelenjava je primerna za določeno starost dojenčkov itd...

Se priporočam!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
7.3.2011 20:45:13   
mojškra
Kot prvo, se opravičujem za prejšnje sporočilo, tipkarski škrat mi je kar nagajal, sem pisala z eno roko (tega pa nisem navajena).Sem šele zdaj opazila, kako sem pisala, hujše kot v prvem razredu.user posted image user posted image user posted image

Urshy-kamerco sem dobila, sam na pošto jo moram iti iskat, pa danes nisem uspela, sem popoldne šivala še pustna oblačila za velikega, ker si je zmislil čisto nekaj drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Z GH ne prakticiram vsak dan. Zdaj ko sem bila na štajerskem je mami kuhala korenček za G, kateri se ni in ni hotel skuhati, potem pa sva samo sokca stisnili ven. Danes pa sem poskusila z krompirjem in to ko je bil lačen. Pa mu niti najmanj ni všeč. Sem premišljevala, da bi počasi začela z GH vsaj en obrok bi rada zamenjala, ker me to mleko kar naprej zajebava. Bom pa definitivno počakala do četrtka, ko imava P in cepljenje, da vidimo kaj bo rekla.

Prav tako sem dobila link za GH, ful je dober, hvala. Sem malce prebrala, in jaz par zadev kar ne bi jedla skupaj, npr. banano in bučke, to mi sploh ne sedeuser posted image user posted image user posted image , otrokom pa je verjetno všeč.

S*- smotano, ker piha burja. Meni je že odveč če veter piha, kaj šele burja.

Drugače pa takole. Tamalček mi zvečer zaspi že ob 19h, in potem se zbudi ob 22 uri in ob 2 uri  in konec spanja ob 5 zjutraj. No potem si jaz skuham kavico, ker ne morem gledati, in se 1,5 ure ukvarjam z tamalčkom, vmes delam zajtrk za tavelikega, in ponavadi mu moram še za oblečt pripraviti, ker sem ga tako fino razvadla, da nič ne najdeuser posted image user posted image user posted image , potem pa grem jaz raje, kot pa da se iz spodnjega štuka dere gor, kje imam, ne najdem, mamiiiiiiiiiiiiiii kje jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ojoj, to mi pa para živce, ko buli v omaro, pa mu je težko dvigniti pulover, da kaj najde. Za popenituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ali vaši otročki že kaj čabljajo, mama, ata, agu , atu.........................itd..... Mojemu se je danes zjutraj posrečilo izreči mama, in to tako razločno,da z možem nisva mogla verjeti, kar na jok mi je šlo. No in to je bilo le enkrat, zdaj pa ni ne duha in ne sluha več o teh zlogihuser posted image user posted image , vem, da je nemogoče, ampak posrečilo pa se mu je zložiti najprej soglasnik z samoglasnikomuser posted image user posted image user posted image .

Jona- upam, da ste vi ok, da je pikec pokec zdaj zdrav.

Betricija- glede sluha, verjetno so ji preverili sluh že v bolnici. Nam so, in je bilo ok. Naj te nič ne skrbi, tudi naš se ne odzove zmeraj, kar gleda čisto drugam, kot da ne sliši. Jaz mislim, da je to čisto normalno, in da je pri vseh enako, sploh pri tej starosti. Malce kasneje, pa bi že lahko bil problem. Prav tako imajo dojenčki lahko več masla v ušesih, zaradi katerega tudi manj slišijo. Čistiti pa jim itak ne smeš noter, le od zunaj.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
7.3.2011 20:55:01   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: S*

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

Se priporočam!

tudi jaz

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
7.3.2011 20:56:22   
špica84
Urshy jaz bi tudi prosla za recepte

Neposredna povezava do sporočila: 2197
7.3.2011 21:01:18   
jona klara
moj G 37,2- verjetno ne bo kr tko zginilo, sli ps to ksj pomrni, dsnes je siten cel dan kot še ni bil vse dni njegovega življenja skupaj, no mogoče pa to pomeni konec obdobja miru, ko je biol neizmerno priden, bomo vidli.Ali pa ga kaj mučiuser posted image user posted image

mojškra- pol pa imate tudi bolj kratek spanec?? tile ivfjčki nam poženejo kri po telesu.Imaš pa kr pestro ker sta 2.

s*še vedno nagaja vročina, čeprav če je ne bi merila, ne bi niti posumila nanjo.Ampak danes je maliuser posted image , se je veter kaj umiril?
urshy- Tian lepotec in velikan, a tolko špoje, lahko mojga vzame v šolo, ker ga spet biksa.

betricija- super za tako porodniško.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2198
7.3.2011 21:26:44   
betricija
urshy glede GH...a si recepte dobila na FB??neki so decemberske punce objavile na fb...daj mi pošlji.od viška ne boli glava.

nič..samo na hitro..bila danes spet pri moji G in se grem jutri spet pokazat v P. zadnjič ni bilo nič v maternici, sedaj je spet...dobro da imam tako G, da me naprej pošlje.res je zlata.mojškra, ti praviš, da imaš otroke v bežigrajskem zd, a G tudi? moja je žigonova..no meni je ful v redu.sva se danes pogovarjale o uspehih za IVF v ljubljani. baje so porazni rezultati in svoje pacientke sploh ne pošilja tja. očitno je res, ker je meni že sestra v stari porodnišnici rekla, da so letos in konec lanskega leta rezultati grozni...upam, da pogruntajo kaj je narobe..malo čudno je, da v ljubljani ne uspejo zanositi 5-6 postopkov grejo v Mb pa v prvo...

nič držte pesti, da mi jutri ne bo treba še enkrat pod nož...sem že malo sita vsega.pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 2199
8.3.2011 8:36:10   
Urshy78
dejte mi maile sporočit na ZS pa pošljem user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Koliko bi dal-a za privat mesečno varstvo ?
Varuška.Ljubljana

100 - 150 (53%)

200 - 250 (30%)

300 - 250 (12%)

400 (2%)

480 in dalje (3%)

Število vseh glasov: 404

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!