mojškra
|
Kot prvo, se opravičujem za prejšnje sporočilo, tipkarski škrat mi je kar nagajal, sem pisala z eno roko (tega pa nisem navajena).Sem šele zdaj opazila, kako sem pisala, hujše kot v prvem razredu. Urshy-kamerco sem dobila, sam na pošto jo moram iti iskat, pa danes nisem uspela, sem popoldne šivala še pustna oblačila za velikega, ker si je zmislil čisto nekaj drugega . Z GH ne prakticiram vsak dan. Zdaj ko sem bila na štajerskem je mami kuhala korenček za G, kateri se ni in ni hotel skuhati, potem pa sva samo sokca stisnili ven. Danes pa sem poskusila z krompirjem in to ko je bil lačen. Pa mu niti najmanj ni všeč. Sem premišljevala, da bi počasi začela z GH vsaj en obrok bi rada zamenjala, ker me to mleko kar naprej zajebava. Bom pa definitivno počakala do četrtka, ko imava P in cepljenje, da vidimo kaj bo rekla. Prav tako sem dobila link za GH, ful je dober, hvala. Sem malce prebrala, in jaz par zadev kar ne bi jedla skupaj, npr. banano in bučke, to mi sploh ne sede , otrokom pa je verjetno všeč. S*- smotano, ker piha burja. Meni je že odveč če veter piha, kaj šele burja. Drugače pa takole. Tamalček mi zvečer zaspi že ob 19h, in potem se zbudi ob 22 uri in ob 2 uri in konec spanja ob 5 zjutraj. No potem si jaz skuham kavico, ker ne morem gledati, in se 1,5 ure ukvarjam z tamalčkom, vmes delam zajtrk za tavelikega, in ponavadi mu moram še za oblečt pripraviti, ker sem ga tako fino razvadla, da nič ne najde , potem pa grem jaz raje, kot pa da se iz spodnjega štuka dere gor, kje imam, ne najdem, mamiiiiiiiiiiiiiii kje je Ojoj, to mi pa para živce, ko buli v omaro, pa mu je težko dvigniti pulover, da kaj najde. Za popenit . Ali vaši otročki že kaj čabljajo, mama, ata, agu , atu.........................itd..... Mojemu se je danes zjutraj posrečilo izreči mama, in to tako razločno,da z možem nisva mogla verjeti, kar na jok mi je šlo. No in to je bilo le enkrat, zdaj pa ni ne duha in ne sluha več o teh zlogih , vem, da je nemogoče, ampak posrečilo pa se mu je zložiti najprej soglasnik z samoglasnikom . Jona- upam, da ste vi ok, da je pikec pokec zdaj zdrav. Betricija- glede sluha, verjetno so ji preverili sluh že v bolnici. Nam so, in je bilo ok. Naj te nič ne skrbi, tudi naš se ne odzove zmeraj, kar gleda čisto drugam, kot da ne sliši. Jaz mislim, da je to čisto normalno, in da je pri vseh enako, sploh pri tej starosti. Malce kasneje, pa bi že lahko bil problem. Prav tako imajo dojenčki lahko več masla v ušesih, zaradi katerega tudi manj slišijo. Čistiti pa jim itak ne smeš noter, le od zunaj.
|