Urshy78
|
Jona, nič naj te ne skrbi zaradi spanja, ti samo uživaj vsako noč in bodi hvaležna, da G tako lepo spi. kar tako naprej! TetaM, pridna je bila I! meni tudi dojenje v javnosti ni ravno prijetno, ampak hvala bogu da lahko otroka tako nahranim. če bo pač lačen ga bom nahranila, ne glede na to kje bom. jaz sem T kar lepo navadila da zaspi v svoji posteljici. čez noč to sploh ni problem, ni zaspi na zizi, potem ga dam pa v posteljico, se velikokrat prebudi, ampak takoj tudi sam zaspi. čez dan pa jaz naredim tako, ko vidim da je T zaspan, grem kar gor z njim in ga dam v posteljico, včasih takoj zaspi, včasih imamo pa borbe tudi po pol ure, mu dajem dudo v usta ampak tako maha z rokami da si jo nonstop daje ven, mu jo dam spet notri, dokler se ne umiri. če ne gre drugače ga vzamem malo iz posteljice, ga stisnem k sebi, mu kaj lepega povem ali zapojem da se pomiri, potem ga dam pa spet nazaj v posteljico. morje, ja mi imalo sicer plan, kaj pa bo iz tega pa ne vem. imamo prikolico, kam jo bomo pa postavili če sploh, pa še čisto nič ne vem. imam pa željo biti kar celo poletje dol, ker vprašanje če bom še kdaj imela to šanso. Betricija, midva sva pa hodila v kamp Valcanela pri Vrsarju, sem se čisto zaljubila v ta kamp, najraje bi kar tam imela prikolico špica, jaz sem na začetku uporabljala od Aventa z eno luknjico, pa ni bilo problemov. mogoče probaj zamenjati drug cucelj. mi smo se pa včeraj hranili na 3 ure in pol, pa je kar zneslo. ponoči se mi pa zdi da sem samo dvakrat vstala, saj ne vem več, sem že čisto blesava od tega vstajanja. spat šel ob pol devetih, prva runda ob polnoči, druga ob pol treh, vmes se je še enkrat prebudil in začel čebljati, ampak se mi zdi da ni jokal, tako da ga nisem dojila. potem se je pa spet zbudil ob pol sedmih. no če je bilo res tako, ga moram prav pohvaliti pri nas pa sneg pada pa ful piha, tako da vozičkanje odpade..