|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
20.2.2011 17:49:05   
betricija
pri nas je bila S tudi neki razdražljiva ponoči...že zvečer je pojedla samo 70ml in mi je zaspala na flaški, sem kar vedela da bo vesela noč in je jamrala od 2 ponoči do 5h. sicer ni jokala, da bi hotla hrano, spala sem pa na obroke. pol ob 5h sem jo vzela iz postelje in smo jedli in jedli in pojedli 170ml, pa je še protestirala in želela še 30ml..no je pojedla za vzorček, pol pa spat ni hotla do 7h in potem spet spanje samo2 uri, sedaj pa po celem dnevu nespanja le malo spančka..danes me je pa malo strah, ker smo razširili posteljo (slikce v albumu) in je drugačna pena kot na prejšni postelji..sem pa kar pustila isto posteljnino..da ne bo kar takoj šok...upam, da bomo spali..

mi uporabljamo od aventa flaško. imamo tudi tt flaške proti kolikom, pa od nuk, pa je bilo vse preveliko ali pa je teklo ven kot pri norcih in se je ful dušila...na aventovi imam nadzor, dam ji toliko,da pocuza 4-5 naenkrat pa odstavim, pa spet..tako da 150ml tekočine je enih 15min..je pa včasih tako lačna, da začne prav cvilit, če ji ne pomolim takoj cuclja nazaj.

jona..ta nova hrana je manj gostejša od prejšne.in zato se mi ne mašijo dude.res je boljša. pa precej manj je polivanja.ali pa je že toliko zrastla, da se ji počasi zapira zapiralka v trebuščku da je polivanja manj.

jaz grem pa v torek na kontrolo v porodnišnico..tale krvavitev še kar traja..ma jeb.. cesta..vrh glave imam že tega.

toliko...

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
20.2.2011 18:01:14   
betricija
aja , glede morja..mi imamo prikolico v vrsarju, pa mi tudi ni preveč všeč, sicer je topla, samo je mene ful strah ko grmi in je kaka ornk nevihta...kaj bom šele paniko delala ko bomo s saro dol..mislim biti pa malo več dol najprej z mojimi, čez vikend bo moj prihajal dol, pol pa še družinica sama. prikolica je dost velika, samo ne vem, kdaj grem dol...po mojem bom konec junija pa do srede septembra.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
20.2.2011 18:08:48   
špica84
Jaz ne da sem imela pestro noč imam še dan pester.
Hranili bi se na 1h,ko se ne hranimo se bi želeli nosit.Ker koker jo odložim v posteljco se takoj prebudi.Me zanim a kaj bo ponoči
Imam pa cucelj kjer piše 1ka.

Neposredna povezava do sporočila: 2028
20.2.2011 20:58:02   
mojškra
Betricija- a veš, da je moj prvi sin imel isto tako na čelu in očeh rdečo, no malce bolj kot tvoja pikica. Pri enem letu mu je čisto izginilo, le kadar mu je fejst vroče, se prikaže rdečica na čelu, drugače pa nič. Samo naš je imel kar dosti bolj od tvoje, tudi pod noskom je imel.

A v Vrsarju imate prikolico. Mi jo imamo na otoku Vir pri Zadru. V vrsar smo pa hodili z mami in očetom vsako leto, ko smo z sestro bile majhne. Imam ga v zeloooo lepem spominu in ne vem če ga ne bom v kratkem obiskala.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
21.2.2011 7:30:08   
S*
Dobro jutro!

Pri nas piha močna burja, tako da bomo morali danes biti cel dan v stanovanju user posted image . Noč je bila še kar mirna, prvič smo se zbudili ob 12h, jedli pa ob 3h, potem K ni hotela zaspati. Ob 6h je bilo konec spanja in smo spet jedli,potem sem si pa šla mleko črpat in zobe prat, pa se je K naveličala mamo čakat in je nazaj zaspala user posted image .

Vidim da se že o morju pogovarjate, jupi komej čakam. Gledamo pa južno Dalmacijo, lani smo bili v Tučepih in je bilo čudovito. Je pa res da prej 10 let nisem bila na Hrvaškem, sva malo po svetu vandrala. Sej letos me tudi mika da bi šli kam čez Atlantik Septembra preden grem v službo, bomo videli kako bo s K. Vam pa zavidam pavšalistkam ki imate možnost bit celo poletje na morju, se vam bi kar pridružila za kakšen teden user posted image user posted image user posted image .

Špica, berem da si se lotila hujšat, sem se tudi jaz pridružila, ker to ni več podobno nobeni reči, počasi se spreminjam v slona in resnično so me kg začeli motit, tako da grem veselo na delo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
21.2.2011 7:35:56   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Betricija- a veš, da je moj prvi sin imel isto tako na čelu in očeh rdečo, no malce bolj kot tvoja pikica. Pri enem letu mu je čisto izginilo, le kadar mu je fejst vroče, se prikaže rdečica na čelu, dr

Tudi K ima isto tako rdečo fleko na čelu in na očeh. Mojškra si me prav potolažila da bo izginila.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
21.2.2011 7:57:31   
Urshy78
Jona, nič naj te ne skrbi zaradi spanja, ti samo uživaj vsako noč in bodi hvaležna, da G tako lepo spi. kar tako naprej! user posted image

TetaM, pridna je bila I! meni tudi dojenje v javnosti ni ravno prijetno, ampak hvala bogu da lahko otroka tako nahranim. če bo pač lačen ga bom nahranila, ne glede na to kje bom.
jaz sem T kar lepo navadila da zaspi v svoji posteljici. čez noč to sploh ni problem, ni zaspi na zizi, potem ga dam pa v posteljico, se velikokrat prebudi, ampak takoj tudi sam zaspi.
čez dan pa jaz naredim tako, ko vidim da je T zaspan, grem kar gor z njim in ga dam v posteljico, včasih takoj zaspi, včasih imamo pa borbe tudi po pol ure, mu dajem dudo v usta ampak tako maha z rokami da si jo nonstop daje ven, mu jo dam spet notri, dokler se ne umiri. če ne gre drugače ga vzamem malo iz posteljice, ga stisnem k sebi, mu kaj lepega povem ali zapojem da se pomiri, potem ga dam pa spet nazaj v posteljico.

morje, ja mi imalo sicer plan, kaj pa bo iz tega pa ne vem. imamo prikolico, kam jo bomo pa postavili če sploh, pa še čisto nič ne vem. imam pa željo biti kar celo poletje dol, ker vprašanje če bom še kdaj imela to šanso.

Betricija, midva sva pa hodila v kamp Valcanela pri Vrsarju, sem se čisto zaljubila v ta kamp, najraje bi kar tam imela prikolico user posted image

špica, jaz sem na začetku uporabljala od Aventa z eno luknjico, pa ni bilo problemov. mogoče probaj zamenjati drug cucelj.

mi smo se pa včeraj hranili na 3 ure in pol, pa je kar zneslo. ponoči se mi pa zdi da sem samo dvakrat vstala, saj ne vem več, sem že čisto blesava od tega vstajanja.
spat šel ob pol devetih, prva runda ob polnoči, druga ob pol treh, vmes se je še enkrat prebudil in začel čebljati, ampak se mi zdi da ni jokal, tako da ga nisem dojila. potem se je pa spet zbudil ob pol sedmih. no če je bilo res tako, ga moram prav pohvaliti user posted image user posted image

pri nas pa sneg pada pa ful piha, tako da vozičkanje odpade..

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
21.2.2011 8:01:23   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Betricija- a veš, da je moj prvi sin imel isto tako na čelu in očeh rdečo, no malce bolj kot tvoja pikica. Pri enem letu mu je čisto izginilo, le kadar mu je fejst vroče, se prikaže rdečica na čelu, dr

Tudi K ima isto tako rdečo fleko na čelu in na očeh. Mojškra si me prav potolažila da bo izginila.

Naš prvorojenec je imel res fejst vidno, že na vijolično je vleklo. Potem pa sem se mal pozanimala ali mu s čim mažem , pa so rekli, da ne, da bo samo izginilo. Tako da ni panike. Bo izginilo.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
21.2.2011 8:03:17   
mojškra
Urshy-bravo T, no jaz pa sem se dane bolj pogosto vstajalauser posted image , no vidiš kako hitro se vse obrne.

S*-jaz bom na morju brez možička, ker ne mara morja, tako da lahko prideta s pikico k nam, če ti ne bo predaleč. Bom pa na morju 3 tedne.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
21.2.2011 8:26:28   
Teta M
Jutro!

No pa smo spet na starih tirih..zbujali smo se ponoči najprej na 3 ure, potem pa na dve...user posted image
Upam.,da bo čez dan kaj spala, da tudi mami še malo zamiži zraven....Trenutno noče zaspati, tukaj zraven mene leži in se dere, ker jo seveda nočem vzeti v roke,se je pa fajn najedla in previta je tudi....pa komaj gleda..user posted image
No še dobro da je sneg in da je napovedano kar hladno vreme, ker smo trenutno ostali brez vozička...Moj ga je zlomil(eno plastiko na ročaju za porivati voziček)user posted image ,tako da je čisto neuporaben.Nimam pojma kako mu je to ratalo(na silo ga je verjetno  hotel zložiti),sem pa seveda full jezna...Ga nese danes tja kjer smo ga kupili, da vidijo če se da kaj storiti,oz.če bi lahko kupili samo novo podvozje..Če ne,pa nov voziček...user posted image
Uff...jaz bi tudi če bi imeli kje kakšno prikolico, bila definitvno celo poletje na morju...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
21.2.2011 8:41:09   
Urshy78
midva s T pa danes praznujeva tak mini rojsti dan, danes je točno eno leto, odkar sem zagledala plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
21.2.2011 9:04:56   
Teta M
No naša čebelica je zaspala sama od sebe .....bom kar to taktiko večkrat ubrala,ker jo res ne morem skoz nositi po rokah,pa še preveč se bo razvadila,pa bo cel user posted image

Urshy: user posted image za prav poseben dan

< Sporočilo je popravil Teta M -- 21.2.2011 9:05:19 >

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
21.2.2011 9:09:17   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

No naša čebelica je zaspala sama od sebe .....bom kar to taktiko večkrat ubrala,ker jo res ne morem skoz nositi po rokah,pa še preveč se bo razvadila,pa bo cel user posted image

user posted image   user posted image   user posted image Sestrinjam. Tudi K je spet zaspala sama. Po dojenju sem jo pustila v moji postelji, ko sem si črpala mlako je malo nergala, potem sem ji dala dudo in ko sem prišla iz Wcja je že spala.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
21.2.2011 9:10:33   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

midva s T pa danes praznujeva tak mini rojsti dan, danes je točno eno leto, odkar sem zagledala plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke. Ja nostalgija nas daje, kaj vse se spremeni v 1 letu. Stavim da lani  v tem času si niti predstavljala nisi kaj pomeni ta plusekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
21.2.2011 9:13:39   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
21.2.2011 9:13:50   
S*

S*-jaz bom na morju brez možička, ker ne mara morja, tako da lahko prideta s pikico k nam, če ti ne bo predaleč. Bom pa na morju 3 tedne.

Hvala za povabilo, mogoče se vama pa res pridruživa, če naju boste takrat še želeli. Zadar je res malo daleč, ampak za 1 teden bi se pa že splačalo priti na obisk user posted image .
Kako pa to da ste tako daleč, ponavadi so pavšalisti vsi v bližnji Istri?

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
21.2.2011 10:14:30   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Hvala za povabilo, mogoče se vama pa res pridruživa, če naju boste takrat še želeli. Zadar je res malo daleč, ampak za 1 teden bi se pa že splačalo priti na obisk user posted image .
Kako pa to da ste tako daleč, ponavadi so pavšalisti vsi v bližnji Istri?

Pojma nimam zakaj, eno prikolico ima mami, eno pa sestra, tako da lahko izbiram. Bom dala slikce gor, da boš vidla. Je pa čisto zraven morja, tako da lepo gledaš morje, si pred prikolico, in ko ti je skočiš v morje.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
21.2.2011 10:27:49   
špica84
Dober dan

Urshy lepo za spomine na današnji dan leto nazaj :).

Mi smo ponoči malo lepše spali koker včeraj čez dan,tudi sedaj je zaenkrat ok :).

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
21.2.2011 11:30:47   
betricija
no preživeli noč v novi postelji..samo kakšno...najprej je zaspala kot ubita..uboga revca. potem pa okol pol treh ponoči tako grozn jok, da naju je kar iz postelje vrglo. očitno je nekaj sanjala...sem pa vmes preračunavala in je bilo lih 3 ure ko je jedla, sem ji hitro dudo dala v usta in je cuzala..malo počakala in poslušala ali bo še jok, samo se je potem umirila in ni bilo treba hrane delat...samo kakšen jok..je pa potem pridna kot angelček spala dokler ati ni vstal in od šestih naprej še do 10h. pridna punca. zdaj pa spet spi.

mojškra, vem da ti flekci izginejo nekako od 3mesecev do 1 leta. nimaš s čim mazat. to so mi že prvi dan v porodnišnici rekli, je pač od težkega poroda, samo meni porod ni bil težak, problem pa je bil pri meni, da je glavica pri porodu baje že 3x bila skoraj zunaj in je šla nazaj notri in zaradi tega naj bi nastali ti flekci..pa ima naša tudi pod noskom. je pa občasno tako kot ti praviš, že skoraj izginilo, potem pa se napenja ali joka, je pa čisto vijolčno..to naj bi bile kvazi neke popokane žilice.mene ne motijo toliko kot so me motili mozoljčki...zame je naša S najlepša s flekci ali brez :) pa laske imamo..po mami...in da ne govorim o modrih očeh..navijam, da bi imela tak modre kot jih ima sedaj..dobr da sva oba modrooka :)

mi imamo prikolico v koversadi..smo pri nagcih, čeprav moj ni ravno navdušen, jaz sicer tudi ne preveč, samo se pa navadiš...da bi imela pa jaz eno prikolico pa moji eno, je pa preveč stroškov..že tko pride pavšal skoraj 2500€ brez stroškov hrane in prevoza.bomo pa potem ko bo S malo večja po vsej verjetnosti najeli kak avtodom in se furali po Evropi.

tak, ta teden gremo zaarat avto. sem mojega prepričala, da vzamemo novega, kredit lahko vzamemo, glede na gospodarstvo pa upam, da bomo službe obdržali...ali pa se zmislimo še 2 nova otroka in bo 5 let hitro naokoli, pa lahko kredit jaz vzamem hehe...bi pa moj že kar bratca delal za S, pa še krvavitve niso nehale...jaoo moški...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
21.2.2011 12:26:10   
jona klara
urshy- user posted image user posted image user posted image user posted image za eno leto od najlepšega dneva lani!to so enkratni spomini, tudi meni se ti dnevi prebližujejo in jih doživljam na prav poseben način.Moj G imel včeraj spet 37, vročine
sedaj že traja  1 teden, mi že gre kr na živce, da mu ne smem nič dati za zbijanje in da ne mine, je pa koker kdaj v povprečju bolj slabo kar se tiče flaše, me že obup daje ko mu jo grem pripravljati, dobro, da je šel v prvih 5 tednih gor 1, 80 kg, dA IMA ZALOGE.No do četrtka še počakam pol pa grem do dr, če ne bo padla pod 37.

glede morja ....imamo mi prikolico v Bunculuki Baški, fkk, tako, da komaj čakam na to poletje, čeprav ravno sama z G pa vseeno ne bi bila dol.Bom veliko, ampak vmes bom šla tudi domov, ker bi bila doma tudi kaj, sploh takrat ko bo zelo vroče, je pa lepo tam, 40 m do plaže, kamenčki, samo drago za znoret pavšal skor 3ooo eur, so spet podražali, letos še bomo ko sem v porodniški pol bopmo pa vidli, me včleče v dalmacijo, samo tam ni fkk, to me moti pa predaleč za vikend.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 2045
21.2.2011 12:29:17   
jona klara
sicer pa moj ponoči skozi spim, le poje in zaspi, samo če poje je amerika.No čez dan pa čedalje manj spi in vedno se kr kmalu zbuja, razen vzunaj v vozičku.

betricija- a vi pa že na user posted image razmišljate??? superca, mi še ne smemo niti pomisliti, niti še ne vemo kaka bodo pota usode, imela bi še enegauser posted image fullll, po drugi strani pa sem presrečna, da imam enegauser posted image zdravega in ne vem če bi še šla skozi to.....bomo vidli kaj bo naredila želja in usoda.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
21.2.2011 12:52:36   
jona klara
sem dala nove slikice v album

Neposredna povezava do sporočila: 2047
21.2.2011 15:38:10   
Teta M
Punce, super da imate prikolice na morju,boste max.lahko izkoristile poletje, morska klima pa bo samo blagodejno vplivala na vaše sončke....

Tudi jaz sem dodala nekaj slikic naše čebelice v album...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

Neposredna povezava do sporočila: 2048
21.2.2011 20:35:56   
mojškra
Jona Klara-kako meriš vročino? Moj G ima skozi malce povišano temperaturo. Pa pravijo da to ni nič hudega, ker če je otrok preveč oblečen ga zagrevamo in potem se mu takoj poviša temperatura, takoj ko ga slečeš in ga pustiš malce tako, temperatura pade. Sicer pa itak če ima vročino, ga ne smeš preveč pokrivati. Naš G je imel v bolnici 37,2 (merjeno pod pazduhom), pa ga nisem smela imeti nič pokritega.

Punce kakšne termometre pa imate ve?

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
22.2.2011 7:36:52   
S*
Dobro jutro!

Mi smo imeli kar dobeo noč, na žalost pa še vedno piha in bomo spet doma cel dan.

Mojškra si mi kar skomine naredila, dej kakšno slikico gor, da vidim ta raj na zemlji.

Jona, lepi ste, pa veliki, cel mali mož je že ta vaš fantič user posted image . Za vročino se pa strinjam z Mojškro, dojenčki imajo višjo kot odrasli.

Betricija, moja kolegica ima tudi prikolico v Koversadi tam pri tenis igriščih, grem vsako leto dol za kakšen dan na obisk. user posted image da razmišljate o še enem user posted image . Tudi midva bova začela delat na tem, dokler dojim bo treba ubrat stari način, torej ata na mamo varjanta ( ojej, kaj je že to ), če ne bo nič pa imava v skrinji še 6 pingvinčkov, ki naju čakajo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

bonbon
dojenček223

koliko sladkarij lahko pojejo vaši otroki?

zelo veliko (9%)

srednje (29%)

malo (46%)

ob praznikih (4%)

nikoli (5%)

ne vem (7%)

Število vseh glasov: 377

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!