betricija
|
br dan oj evo se na hitro javljam iz ljubljane. sara spi, je bilo ponoči spet pestro. zaspala ob 11 kot ubita, potem pa cuzala dudo vse do pol enih, ko je bil spet strašen jok. pa sploh ne vem kuga je zdaj to. ali je kriva nova posteljica, ker ji dekce ne moram zakajlat ob strani in je sedaj bolj ohlapno, ali je krivo to, da je prišel moj spet nazaj spat v spalnico, po tistem ko je cel teden zaradi prehlada spal v dnevni sobi in se sedaj S zbudi, ko postelja malo zaškripa in on ful smrči. ker pol ko je šel spat nazaj v dnevno je bil pa mir do petih...jo bom probala danes dekco malo obtežit, samo ne vem s čim. če bo še jok in da bo moj še smrčal...bo pač spal v dnevni ali pa bomo kupili novo posteljo v otroški sobi, pa naj tam spi, če ne more brez smrčanja..ker ko on smči, tudi jaz ne spim. tko, bila pri doktorci na pregledu..ja še krvavim, ne ni menstra, vendar je vse ok v maternici.ni več polipov, se pa vidi še kri v maternici in na materničnem vratu se opazijo še strdki, ki bodo šli ven sami od sebe.kako pa ne vem..a to pomeni, da bom lahko tudi še en mesec krvavela????hmmm..je pa rekla, da je spucala in da se prav dobro spomni mojega primera, ker jo je tolk šokiral in da si ni upala preveč posegat, ker bi mi lahko ful stanjšala sluznico okoli MV in bi se lahk zgodilo, da bi mi MV potem celo zaprla, kao zarasla, če bi preveč odstranila tisti del, kjer je bil polip..zato toliko dlje krvavim..neki v tem smislu... ..sem optimistična, upam da krvavitev kmalu poneha, itak pa za kakšne posteljne akrobacije še nisem sposobna...al pa je to samo izgovor... usrhy, jaz se kar bojim, da bo naša S kmalu šla po stopinjah tvojega T. ma upam, da ne bo tako hudo..samo naša noče jesti. ah, naši otroc so vsi tako luštni. očitno res ko zmešajo naša jajčka in moška semenčica, izberejo samo najboljše in najlepše, zato pa so otroc po IVF tako luštni...in bo imela gužvo naša S že v domačem kraju..zadnje 2 leti se je rodilo okol 20 fantov in nič punc, sedaj pa 3 punce, ena naša in soseda z dvojčicami..tako, da bo pestra izbira.bo imel ati kmal velik dela in tudi živcev ne bo smel preveč izgubljat, da nau ostal še brez tistih par lask, ki jih ima na butic... jona, upam, da je G malo bolje, da mu TT pade in da začne lepo papat.držim držim pesti špica kolk imaš plusa v kilaži...eh, ne verjamem. sicer pa nisi edina, ki je mora shujšat. meni je še zadnjič moj rekel, da sem suhcena, pa nisem, v nedeljo pa mi je že rekel, da moram pazit kaj vse jem (zdaj vse jem, ker ne dojim več in se grešim za 2 mesec nazaj), v glavnem naj pazim kaj jem, da se ne zredim preveč... je skoraj brez kosila ostal..če pa moram kao hujšat. in kam bi vi šli na hrvaško na morje, da ne bi Žana prenesla vožnje? meni tudi na pamet ne pade, da ne bi šla na morski zrak...itak so v MŠ rekli, da naj ne bo otrok predolgo časa v lupinici, naj se na eno uro ustavimo in otroka damo iz lupinice...in to sva že rekla, da ko gremo v Vrsar se vstavimo v Kopru na črpalki, kjer se itak vsakič, je treba it tankat in tam bomo pač 15min se s S malo sprehodili, potem pa nazaj v avto in gremo dalje...ej, v naš kamp so prihajali otroc stari 4t in to iz severa nemčije..in to še v jugi...ti kar vztraji, da mala Žana rabi morski in svež zrak... tko...gremo se pestvat
|