|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
22.2.2011 8:26:54   
jona klara
jutro!

mojškra- vročino merim pod pazduho, samo mojmu naraste na 37, 5 pa kasneje spet pade pod 37 niha, in ni ok, ker tudi ne je takrat je veliko bolj vroč, pri dr. so mi rekli, da ne sme ven če ni pod 37.Danes greva tja do dr. in bomo vidli, če mu vzamejo kri in preverijo, včeraj sem klicala v bolnico in govorila z pediatrom je rekel, da 2 mesečnega je treba peljati k pediatru, da ni hec, spoh če je vročina cel teden, on pravi, da je lahko tudi gripa pri nizki temperaturi.

s- hvala za pohvale.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
22.2.2011 8:44:09   
Urshy78
Jona, G, je res lepi lepi fantek! user posted image user posted image user posted image

TetaM, I je prava manekenka user posted image user posted image

naš T je pa ponoči bil ful priden.........NOT!!!user posted image
zaspal ob osmih, prej dobil 150ml AM, ob pol enajstih bil že prvi alarm, potem pa spet na dve uri do štirih, ko se je gospod odloču da ne bo več spal. je vriskal kakšne pol ure, potem pa začel sitnariti, sem ga vzela k sebi v posteljo, moj je šu pa dol na kavč spat. sem ga podojila, potem se sem pa obrnila stran ker me je ful križ bolel, me je brcal v hrbet do šestih, potem pa končno zaspal do pol osmih...mulc mali! user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
22.2.2011 8:51:01   
Urshy78
Betricija, tudi S je prava lepotička user posted image user posted image user posted image user posted image

T bo imel kar težko izbiro user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
22.2.2011 9:17:01   
jona klara
urshy- joj kaka noč zate, se mi kr smiliš, ti se samo potolaži, da vse enkrat mine, njaz se s tem tolažim- ni pa luštn.Danes še moj ni sprejel flaške tako, da je pojedel 80 ob pol 2h zjutraj in sedaj 100 ob 9 ih, mojega mleka, ostalega nič- za znort

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
22.2.2011 9:29:47   
S*
Jona držim pesti da ne bo kaj hudega z G. Evo samo za njega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
22.2.2011 9:51:18   
špica84
Lep pozdravček

Ja s* odločla sem se da moram shujšat imam še 14 kg viška izpred postopka in to želim skurit do konc leta,še lepše bi bilo do poletja.
Čeprav moj pravi da letos ne gremo na morje zaradi ž,ker je premala da bi hodli na morje.

Urshy upam da se noči ukratkem umrijo pri vas.
Moja je danes kar lepo spala.je zaspala okoli 10h in se prvič zbudla ob 2,pa naslednjič ob 5 in ob 7 sedaj pa spet spančka

Neposredna povezava do sporočila: 2056
22.2.2011 10:24:07   
S*
Špica  za odločitev, sedaj pa srečno do konca. Pa ne ga srat za morje, sej polet bo imela Ž že 7 mesecev. Moja kolegica je rodila junija in je nato 2 meseca bila s tamalo v prikolici. Otroci so full prilagodljivi, tako da po mojem ni panike.
Mi smo bili januarja s K 1 teden na smučanju, februarja na Bledu, pa v toplice planiramo it drugi mesec.

Urshy user posted image , T ti pa bo dal vetra. Ma sej bo boljše, če ne prej pa po novem letu, pravijouser posted image user posted image user posted image

Jona kako pa tako natančno veš koliko ti poje če dojiš? A ga tehtaš pred inpo obroku? Jaz vem za K samo zvečer ko dobi moje mleko po flaši, pa nikoli ne poje več kot 110ml.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
22.2.2011 10:26:58   
špica84
s* vem ampak moj je full zakopleksan in full komplicira.Ker sem omenila da bi šla na hrv. na morje je reku ni šans,da tamala ne bo prenesla tako dolge vožnje itd.
Upam vsaj da se do poletja preselimo,ker se mi bo vtrgal do takrat,male si niti iz sobe ne upam odnest,razen ko greva ven se vozičkatuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špica84 -- 22.2.2011 10:27:45 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
22.2.2011 12:33:20   
betricija
br dan
oj
evo se na hitro javljam iz ljubljane. sara spi, je bilo ponoči spet pestro. zaspala ob 11 kot ubita, potem pa cuzala dudo vse do pol enih, ko je bil spet strašen jok. pa sploh ne vem kuga je zdaj to. ali je kriva nova posteljica, ker ji dekce ne moram zakajlat ob strani in je sedaj bolj ohlapno, ali je krivo to, da je prišel moj spet nazaj spat v spalnico, po tistem ko je cel teden zaradi prehlada spal v dnevni sobi in se sedaj S zbudi, ko postelja malo zaškripa in on ful smrči. ker pol ko je šel spat nazaj v dnevno je bil pa mir do petih...jo bom probala danes dekco malo obtežit, samo ne vem s čim. če bo še jok in da bo moj še smrčal...bo pač spal v dnevni ali pa bomo kupili novo posteljo v otroški sobi, pa naj tam spi, če ne more brez smrčanja..ker ko on smči, tudi jaz ne spim.

tko, bila pri doktorci na pregledu..ja še krvavim, ne ni menstra, vendar je vse ok v maternici.ni več polipov, se pa vidi še kri v maternici in na materničnem vratu se opazijo še strdki, ki bodo šli ven sami od sebe.kako pa ne vem..a to pomeni, da bom lahko tudi še en mesec krvavela????hmmm..je pa rekla, da je spucala in da se prav dobro spomni mojega primera, ker jo je tolk šokiral in da si ni upala preveč posegat, ker bi mi lahko ful stanjšala sluznico okoli MV in bi se lahk zgodilo, da bi mi MV potem celo zaprla, kao zarasla, če bi preveč odstranila tisti del, kjer je bil polip..zato toliko dlje krvavim..neki v tem smislu... ..sem optimistična, upam da krvavitev kmalu poneha, itak pa za kakšne posteljne akrobacije še nisem sposobna...al pa je to samo izgovor...

usrhy, jaz se kar bojim, da bo naša S kmalu šla po stopinjah tvojega T. ma upam, da ne bo tako hudo..samo naša noče jesti.

ah, naši otroc so vsi tako luštni. očitno res ko zmešajo naša jajčka in moška semenčica, izberejo samo najboljše in najlepše, zato pa so otroc po IVF tako luštni...in bo imela gužvo naša S že v domačem kraju..zadnje 2 leti se je rodilo okol 20 fantov in nič punc, sedaj pa 3 punce, ena naša in soseda z dvojčicami..tako, da bo pestra izbira.bo imel ati kmal velik dela in tudi živcev ne bo smel preveč izgubljat, da nau ostal še brez tistih par lask, ki jih ima na butic...

jona, upam, da je G malo bolje, da mu TT pade in da začne lepo papat.držim držim pesti

špica kolk imaš plusa v kilaži...eh, ne verjamem. sicer pa nisi edina, ki je mora shujšat. meni je še zadnjič moj rekel, da sem suhcena, pa nisem, v nedeljo pa mi je že rekel, da moram pazit kaj vse jem (zdaj vse jem, ker ne dojim več in se grešim za 2 mesec nazaj), v glavnem naj pazim kaj jem, da se ne zredim preveč... je skoraj brez kosila ostal..če pa moram kao hujšat.
in kam bi vi šli na hrvaško na morje, da ne bi Žana prenesla vožnje? meni tudi na pamet ne pade, da ne bi šla na morski zrak...itak so v MŠ rekli, da naj ne bo otrok predolgo časa v lupinici, naj se na eno uro ustavimo in otroka damo iz lupinice...in to sva že rekla, da ko gremo v Vrsar se vstavimo v Kopru na črpalki, kjer se itak vsakič, je treba it tankat in tam bomo pač 15min se s S malo sprehodili, potem pa nazaj v avto in gremo dalje...ej, v naš kamp so prihajali otroc stari 4t in to iz severa nemčije..in to še v jugi...ti kar vztraji, da mala Žana rabi morski in svež zrak...

tko...gremo se pestvat

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
22.2.2011 15:08:12   
Teta M
Punce kakšne večerne rituale imate,da vam vaši sončki zaspijo ob 20-21h?
Pri nas ni šans, zadnjič sem jo skopala, pa sva pojedle, pa je bila ura okoli pol devetih zvečer in sem pač želela da bi počasi zaspala....ja zaspali smo bo pol dvanajstih..user posted image
Včeraj ista zgodba, zaspala je na meni ob pol enajstih,čim sem se premaknila,da jo dam v posteljico,jok, potem sem ji seveda zizo podturila,pa še malo dodatka, pa je še kar jokala in končno zaspala ob pol dvanajstih...sicer je spala potem do 4.15h ,v pol ure pojedla in zaspala nazaj(seveda na zizi) in smo spale potem še do skoraj 8h...
Ne vem kako je uspavat ob neki normalni uriuser posted image
Špica: bravo za željo po hujšanju,čeprav dokler dojiš ne pretiravaj preveč s kakšnimi dietami ,sej ko bo lepo vreme, boš full vozičkala,pa dojenje,pa malo paziš kaj boš večerjala, pa bodo šle kile dol.....

< Sporočilo je popravil Teta M -- 22.2.2011 15:10:32 >

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
22.2.2011 15:46:48   
špica84
Od nosečnosti mi je še ostalo 4+,pred postopkom za oploditev sem jih imela 72kg.torej manjka mi 12 kilogramov.Sej večina je tako že šla dol

Teta m midve jeva okoli 22h zadnji obrok.Potem mi zaspi in spi tako do 4-5 zjutraj,se podojiva in nadaljuje do 7.
Potem pa imam cel dan žurko,ko ni na rokah mi jokca.Jedla bi čez dan na vsako urco

< Sporočilo je popravil špica84 -- 22.2.2011 15:49:05 >

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
22.2.2011 16:50:03   
Urshy78
TetaM, jaz imam pa obratni problem. bi mi bolj pasalo da bi T zaspal okoli devetih, desetih zvečer, da mi ne bi bilo treba biti ob petih ali šestih zjutraj že budna user posted image
jaz ga okoli sedmih skopam, okoli pol osmih je pa že tako siten, da hitim še jaz hitro pod tuš, potem pa kar spat. mu dajem zvečer flašo, pa ga moram skoraj vsakič buditi, ker mi zaspi med hranjenjem.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
22.2.2011 19:32:24   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

jutro!

mojškra- vročino merim pod pazduho, samo mojmu naraste na 37, 5 pa kasneje spet pade pod 37 niha, in ni ok, ker tudi ne je takrat je veliko bolj vroč, pri dr. so mi rekli, da ne sme ven če ni pod 37.Danes greva tja do dr. in bomo vidli, če mu vzamejo kri in preverijo, včeraj sem klicala v bolnico in govorila z pediatrom je rekel, da 2 mesečnega je treba peljati k pediatru, da ni hec, spoh če je vročina cel teden, on pravi, da je lahko tudi gripa pri nizki temperaturi.

s- hvala za pohvale.

Kakšen termometer pa imaš?

Neposredna povezava do sporočila: 2063
22.2.2011 20:28:01   
mojškra
Urshy-meni G tudi zaspi okrog pol osmih, potem mu kar v spanju okrog 10 ure tam flaško in spi nekje do treh ali štririh. Ampak prejšnjo noč temu ni bilo takouser posted image user posted image user posted image , se je zbujal non stop in non stop sem ga imela na joškah. Lump

Teta M-
po moje si otroci kar sami naredijo red kdaj bodo šli spat. Mi imamo že čez dan približno ure, kdaj zaspi za 10 minutuser posted image user posted image .

Jona -upam da G ne bo hudga in da čimprej ozdravi. Tudi jaz mu pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Špica- hujšanje? A zdaj ko dojiš? Jaz si tega ne upam, itak imam že probleme z nastajanjem mleka. Kaj se pa tiče morja, je to samo dobro za naše sončke, zaradi podnebja, je to idealno. Jaz grem za 3 tedne in komaj čakam.

S*- kako pa je kaj pri temi mleko?. Meni ga včasih kar zmanjka, ne vem zakaj, danes npr., kar ga ni bilo, tako da je G dobil dvakrat flaško. Za ponoret, in potem se jaz ful sekiram, pač ne morem iz svoje kože.

Betricija-upam, da čimprej nehate krvaveti. Glede spanja, morda pa tvojo pikico res moti smrčanjeuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
22.2.2011 20:48:38   
špica84
Sej ni mišljenje hujšanje na polno.Dokler dojim pa sploh ne.Mišljeno je bolj uporaba abtronika,vozičkanje,.....
Potem ko bom pa enkrat nehala dojit bo pa padla oreng dieta

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
23.2.2011 8:07:21   
Teta M
Dobro jutro!
Urshy: kdaj si danes ustala? Sem se nate spomnila,ker se je naša zbudila ob 6h in ni hotla nazaj zaspati....Je potem le zaspala okoli 7.45h,pa bomo videli za koliko časa...

Ponoči pa sva tudi imeli zabavo med 1.30 in 3h...nikakor zaspati, je ležala v posteljici,pa dudo sem ji skoz držala,pa vsakič ko se mi je zdelo da je zaspala in sem se jaz ulegla nazaj v posteljo,se je lumpa mala spet začela premetavat in stokat in sem spet ponovila vajo z dudo...user posted image
Pestra noč je za nami, upam da bo dan kaj bolj umirjen...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
23.2.2011 8:07:56   
jona klara
jutro
moj G je bolje, upam, da mu ne naraste nazaj vročina, je pa po izvidah vidno, da je bila viroza in da je sedaj stanje okrevanja.Upajmo da nismo v čakalnici še kaj staknili, ker je kr mrgolelo bolezni, sicer sem ga imela v košari od vozička in pokritega z pleničko, da je komaj dihal.tam sem jim pa tudi zatežila, da bi lahko imeli v čakalnici maske za bolne otroke in razkužilo za roke, res žalostno, da ni za vsaj malo preventive poskrbljeno, ni čudno, da je pol epidemija bolezni, to se širi ko noro, mi je že bilo žal, da sva sploh šla., drugič ne grem če ne bo res nujno, ker poleg laboratoriaj ne zveš niti enega stavka, glede hranjenja po flaški sem zvrtala od nje edini nasvet, da mogoče ne bo nikoli sprejel flaške, po dojki pa že vzame toliko kot rabi, hallo včasih samo 40 ml a je to dovolj za 2 mesečnega ko mi je že ob odpustu iz bolnice pojedel 60ml? no se nenormalno trudim za mleko, danes ponoči je čudežno pojedel po flaši 100 ml paše moj mleko, sedaj mu dam najprej flašo in pol moj mlek, ker drugače je sploh noče, ker ni dobro proti mojmu, lumpi.Spali pa smo od 9 ure do druge, jedel, zaspal nazaj, drugič ob 6 ih, sedaj še kr spi, ampak vem, da ne bo dolgo, ker se že boksa po obrazu.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
23.2.2011 8:08:32   
jona klara
aja pa hval vsem za pike poke in dobre želje, rada vas imam

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
23.2.2011 8:47:12   
S*
Dobro jutro!

Tudi mi smo imeli pestro noč. No prva runda je bila super, je spala od 8h-3h. Potem sem ji do 5h ene 10x dudo popravljala, potem sem se pa naveličala in sva ustale. Ob 7h je vsa utrujena zaspala in sedaj jo poslušam kako se prebuja. Jaz sem pa seveda kot zombi.
Ma glavno da je pri nas sonček in da se je burja malo umirila tako da bomo kmalu šibali vozičkat,

Jona samo da ste bolje!

Neposredna povezava do sporočila: 2069
23.2.2011 9:11:57   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Jona kako pa tako natančno veš koliko ti poje če dojiš? A ga tehtaš pred inpo obroku? Jaz vem za K samo zvečer ko dobi moje mleko po flaši, pa nikoli ne poje več kot 110ml.

ga tehtam pred in po obroku

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
23.2.2011 9:13:49   
jona klara
S*- super, da imate fino vreme, meni se že meša sma že 10 dni notri, pediatrinja je rekla, da ne smemo ven dokler ne bo pod 37 in pa par dni še v vsakem primeru ne.Kako pa imate vi v vipavi za vozičkat, vem kje je glavna cesta, a vi ste kje bolj na stranskih?

Neposredna povezava do sporočila: 2071
23.2.2011 9:27:55   
špica84
Mi smo imeli tudi obupno noč,se mi je zbujala na vsako uro in zahtevala joško.Mami pa zgleda lih tko kot zombi.
Upam da tale sonce ostane,da grem ven.Ker imam pun ....... lj in vsega

Neposredna povezava do sporočila: 2072
23.2.2011 10:02:32   
mojškra
Hojla

Se pridružujem k burni noči, tudi naš se je kar naprej zbujal. Potem je pojedel moje mleko po flaški 150 ml, pa čez dve uri še umetno 130 ml. Vstal je ob 5h zjutraj in ni zaspal do 7h, no potem se je mal priklopil na joško do 8, potem pa smo vstali. Ob 10h lačen kot volk ni hotel zizati, sem mu morala narediti flaško.

Jona- tudi jaz se matram z mlekom in zdaj dva dni ga mi je kar zmanjkalo, pa še tamalček noče vleči, to je še huje, ker hoče flašo ne joške. Za znoret. Zmešal se mi bo. Tako rada bi dojila, ampak naš korenjak se včasih kar nekaj upira.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
23.2.2011 10:20:16   
jona klara
mojškra- jaz bi pa raje, da noče joške in bi pil po flaši, ker flaša je bolj ziher, tu pa nikoli ne veš do kdaj bo, me že skrbi ko bo res čist zmanjkal kako bo, če ne bo sprejel flaše- groza.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
23.2.2011 10:28:04   
Urshy78
se pridružujem glede burne noči..
najprej sem mu dala zvečer ob osmih AM Novalac nočna formula, pojedel 150 ml vode, AM, in dve žlički riževe kašice, to je bilo vse skupaj 180 ml, pojedel brez problema! čez tri ure je bil že zbujen, lačen, sem ga dojila sigurno 10 minut.
in potem zbujanje na uro in pol, dve, saj ne vem več. ob pol štirih pa spet čebljanje, je trajalo 40 minut, potem je začel sitnariti, sem ga dala k sebi, je trajalo uro in pol, potem je pa zaspal za pol ure..halooouser posted image user posted image
ob pol sedmih ga je moj vzel dol da sem vsaj eno urico zaspala. sem pa že res kot zombi, oči me srbijo, po moje zaradi tega ker premalo mižim, prej teh težav nikoli nisem imela.
in ko sem ga zjutraj podojila, je spet jedel 5 minut in me začel gledati in se mi smejati..jaooo user posted image
ma sploh ne bom več jamrala, ko bo kakšno noč bolje, ga bom raje pohvalila...

res sreča po eni strani, da je moj doma, mi res ful pomaga, pelje psa ven, tamaućka tudi, skuha, pospravi, pa še zjutraj ga vzame dol da jaz lahko vsaj malo spim, res ne vem kako bi tole vse sama sfolgala če bi prihajal domov ob šestih zvečer user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 23.2.2011 10:29:03 >

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

ime???
retacek

katero ime???

franc (6%)

lojze (2%)

matic (28%)

rene (12%)

jaka (21%)

nič od tega (32%)

Število vseh glasov: 608

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!