|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
14.10.2010 16:43:41   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

No, pa imamo tudi mi prvo špičko zunaj :))

Opa, a tule ti je pa potegnilo tole Špičkouser posted image user posted image user posted image user posted image
Super, čestitam. A je bolelo?
Aja, pa pri nas tudi zgolj kuhamo.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
14.10.2010 16:45:53   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

bibon - jaz bi takoj šla, sam ne vem, kam Tomija dat user posted image  Moj možek je spet cele dneve do večera na faksu.

Iiiiiiiii, a bi res, a bi res? Bibon bi se fuuuuul šel takole malček aktiviratuser posted image
Ma ja, saj pri nas tudi la-mama-nouvelle ni še nikamor šla brez mladička ... ampak ... saj je samo en čisto majhen mini-mini vikend. Tako rekoč vikendiček. Bi se lahko častile ... za .... recimo ... en materinski danuser posted image

Goldy in Seren*, klavrni podpisi, pa naj bodo še tako imenitni, ne štejejo za izgovoruser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
14.10.2010 17:46:14   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

No, pa imamo tudi mi prvo špičko zunaj :))

Opa, a tule ti je pa potegnilo tole Špičkouser posted image user posted image user posted image user posted image
Super, čestitam. A je bolelo?
Aja, pa pri nas tudi zgolj kuhamo.

...očitno ni bila končnica prava user posted image user posted image user posted image ...smo pa pojokavi ja...se cartamo in nosimo že cel dan..paše mami, ker drugače se frajla noče stiskat kaj preveč user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
14.10.2010 21:05:40   
ledenka

Čisto netematsko, vem, in se pardoniram, ampak LBjček spet prakticira spanje v naročku, la-mama-nouvelle pa surfa ... in bi šla na tole:
http://www.terme-krka.si/si/12682/ponudbe/otocec/sport/novo-prvi-boot-camp-v-sloveniji/
A bi še ktera?
user posted image  sem pogledala slikce... zanimivo. žal zame odpade kar koli, pri čemer čez noč nisem doma, vključno s službenimi potmi (na veliko "radost" mojega šefa in sodelavcev...). M se ponoči zbuji in potolaži ga sam... joška. itak. me je groza trenutka, ko bom nehala dojit.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
14.10.2010 21:12:43   
lana70
Bibek, zadnjič si spraševala za kalorije posamezne hrane in v knjigi Zdrava prehrana za dojenčke in malčke, Anne Sheasby in Jill Scott, je na zadnji strani tudi to navedeno za vsak recept....sem šele danes ugotovila, ko sem prišla do zadnjega poglavja Zabave in pikniki za malčke.

Pa še eno vprašanje...s čim, če sploh, mažete svoje otročke po kopanju, npr. po obisku v bazenu?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
14.10.2010 21:14:39   
ledenka

Pa še eno vprašanje...s čim, če sploh, mažete svoje otročke po kopanju, npr. po obisku v bazenu?
z ničemer ga nisem. itak sem ga z oljem po gubah samo 1x ali 2x tedensko, drugače pa menda velja pravilo less is more user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
14.10.2010 21:18:17   
Serendipity

Nam je na tečaju povedal, da naj jo namažemo med prstki na nogicah s Canestenom in tudi v predelu plenic - po kopanju na bazenu. Za vsak slučaj. Je moja zdravnica potrdila v smislu,  da škodit ne more user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
14.10.2010 21:19:22   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

z ničemer ga nisem. itak sem ga z oljem po gubah samo 1x ali 2x tedensko, drugače pa menda velja pravilo less is more user posted image

no, sem si mislila...zadnjič ko sva bili na tečaju, so mamice hitele mazat svoje otročke, midve pa nič user posted image ......jaz jo po gubicah še kar z riboderminom.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
15.10.2010 6:35:08   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

no, sem si mislila...zadnjič ko sva bili na tečaju, so mamice hitele mazat svoje otročke, midve pa nič user posted image ......jaz jo po gubicah še kar z riboderminom.

Jaz sem ga na bazenu splaknila pod tušem, doma pa sva se namočila v vodo z olivnim ali mandljevim oljem.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
15.10.2010 6:38:23   
Reby
Pa dobro jutro user posted image

user posted image

bibon - aha, sem vidla, da je od petka do nedelje, ampak pri meni no go. Čez teden nismo nič skupaj, ker moj hodi po osmi uri zvečer domov in da bi šla še med vikendom kam... Mogoče čez leto, dve user posted image  Gremo ta vikend malo na morčka, komi čakam.
Danes pa na Bled, Tomi že res dolgo ni dejtal z Zojo user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 15.10.2010 6:39:45 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
15.10.2010 13:25:07   
anci banci
alo bejbe...spet jaz po dolgem času..sploh nimam časa karkoli napisat al pa se javit, ker sem konstatno kje na poti po tujini in podobno..

nič samo to sporočam, da so danes padle prve inecije Menopurja in Dipherline tako da sme uradno začela z novim postopkomuser posted image user posted image user posted image ...mi je reku reško da mi je od postopka pred 2 leti moral zvišat doze, ker sem kako starauser posted image ... no pred dvemi leti sem bil tud v take času v postopku in upam da so to srečni datumi, k seveda bodo prinesli en lep rezultat

nič vse vas lepo pozdravljam, pa sevda otročke tudi...
držte pesti da tokrat spet uspe

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
15.10.2010 17:21:54   
Reby
anci - superca za prvo špiko in bravo za nov postopek. Naj bo uspešen user posted image
gapii - se slišiva v ponedeljek user posted image

Na Bledu je blo super. Zoja in Tomi sta res lušten parček, je blo kar nekaj objemanja, lupčkanja in stiskanja. Res sta smešna. Še sončka33 sem opazla v Lescah, ko smo se vračali. user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
15.10.2010 17:53:10   
sonček33
sončka33 sem opazla v Lescah, ko smo se vračali.

Reby, in nič za rokav pocukala ...:( A sem bila z Lovrom?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
15.10.2010 20:58:52   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

sončka33 sem opazla v Lescah, ko smo se vračali.

Reby, in nič za rokav pocukala ...:( A sem bila z Lovrom?

Ja, pa sem samo tebe zagledala, ko sem se mimo peljala, Lovra nisem uspela videt :(
Sej bom še prišla kmalu v vaše konce, pa se bomo kej doble user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 15.10.2010 20:59:12 >

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
17.10.2010 20:40:39   
kimsy
se po kar dolgem času mal oglašam. Naša K je že en tedn tako boga. Nos zamašen, zabasan, kašlja tako, da zravn bruha, vročina je skoz na meji... da je pa vse na kupu, pa še zgoraj rasteta enkici, pa mam filing, da tud dvojki že vn rineta... Posledično sm kot cunja, neprespama, utrujena...
Sva bili pri P. pa nama je dala sam kapljice in  neko žavbo za učke, aja, tud učke mamo vnete, ja... pa naj pije veliko, pa slezov sirup ji dajem, učke ji s fiziološko pucamo... Sam kaj ko to traja že več kot en tedn. V sredo mamo posvetovalnico in je druga P, upam, da bo kaj bolšga svetovala, ker vse to in še pumpanje noska ni dovolj. Stanje se ne izboljšuje!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
18.10.2010 7:57:39   
gapii27
dan dan dan

vetrček peterček pihlja in naša dva nista nič kaj dobro spala ponoč... no sej do ene 03.30 smo spali lepo, pol pa tak tak user posted image

tamala sta že boljše z zdravjem, moje pa tudi gre počasi na boljšeuser posted image sicer še kašljam, glas pa že mam nazaj, tako da ni več neke tiše domauser posted image

pikepoke za bolačkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
18.10.2010 10:41:18   
biba007
Dobro jutro, dober danuser posted image

Kimsy, pikepoke. Ti kar zaskoči P. Ni hudiča, da ne bi našli kaj, da se otročku vsaj olajša stanje.
Aja, btw, sem se dala podučit - menda pri malčkih prehlad (kot virusno obolenje) traja, vključujoč prehodne simptome, 14 dni. Revčki mali

Gapi, super za tamaučka!!! Pa kmalu na svojem ... luštno bo, luštnouser posted image

Pri nas pa danes srfamo za naslednjimi key words:
weaning breast pumpinguser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
18.10.2010 13:13:34   
lana70
bibek, ena punca mi je poslala link za avtosedež, za katerega se mi zanimamo. Poštnina je 19 eur, cenejši je pa za celih 80 eur!!!

..še link http://www.babysmobile.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showrub&rubnum=kindersitze.roemer.9_-_18_kg_gruppe_1.safefix_plus_tt&gesamt_zeilen=&wkid=25132&ls=d&nocache=1287341554-27571#pos113450000

...mi pa jutri na plavanje, potem pa malo na morje v toplejše kraje user posted image user posted image user posted image ...rižek v Živinih ustkah je pa že lepo viden user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
18.10.2010 13:15:16   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

se po kar dolgem času mal oglašam. Naša K je že en tedn tako boga. Nos zamašen, zabasan, kašlja tako, da zravn bruha, vročina je skoz na meji... da je pa vse na kupu, pa še zgoraj rasteta enkici, pa mam filing, da tud dvojki že vn rineta... Posledično sm kot cunja, neprespama, utrujena...
Sva bili pri P. pa nama je dala sam kapljice in  neko žavbo za učke, aja, tud učke mamo vnete, ja... pa naj pije veliko, pa slezov sirup ji dajem, učke ji s fiziološko pucamo... Sam kaj ko to traja že več kot en tedn. V sredo mamo posvetovalnico in je druga P, upam, da bo kaj bolšga svetovala, ker vse to in še pumpanje noska ni dovolj. Stanje se ne izboljšuje!

...si kar predstavljam kako vama je...takšna sem jaz bila tisti teden, ko je bil moj na jadranju...7 dni je trajalo, da smo prišli k sebi user posted image ...pikepoke, pa hitro ozdravite.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
19.10.2010 10:18:39   
biba007

bibek, ena punca mi je poslala link za avtosedež, za katerega se mi zanimamo. Poštnina je 19 eur, cenejši je pa za celih 80 eur!!!

..še link http://www.babysmobile.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showrub&rubnum=kindersitze.roemer.9_-_18_kg_gruppe_1.safefix_plus_tt&gesamt_zeilen=&wkid=25132&ls=d&nocache=1287341554-27571#pos113450000

...mi pa jutri na plavanje, potem pa malo na morje v toplejše kraje user posted image user posted image user posted image ...rižek v Živinih ustkah je pa že lepo viden user posted image

Ooooooo, Lanči, hvala, hvala.
Pa super za Špičkouser posted image user posted image user posted image
Kam jo pa šibnete?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
19.10.2010 14:54:52   
lana70

Ooooooo, Lanči, hvala, hvala.
Pa super za Špičkouser posted image user posted image user posted image
Kam jo pa šibnete?

Portorož  user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
19.10.2010 21:40:43   
Goldy
Ojla bejbe in frajer!

Kje ste čveke? No, mi smo zdravi - trkam. A obožuje vrtec, vzgojiteljici....doma se pa cartamo, ali pa je ful akcije, to in ono... Vrme je smotano, ker ne moremo, kaj veliko biti zunaj. Dan D se bliža...user posted image

kimsy - upam, da je K kaj bolje!user posted image user posted image user posted image user posted image

gapii - superca za zdravje in hiško.

biba - kupujete avtosedež???

reby - zadnjič v Lj nismo bili solo, ampak razširjena družina, tako da se nismo nič javljali. Bomo pa novembra večrat v Lj, pa se definitivno kaj dobimo.

lana - bravo za lepo viden rižek in za toplejše kraje! Fauššš! En mičkeno.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
19.10.2010 22:30:41   
Goldy
semper* - kako si/ste???

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
20.10.2010 19:51:05   
lučka 25
Ojla. user posted image

Sem prav user posted image  ker nimam časa, da bi kaj napisala, pa še površno vse preberem. Saj bo, enkart bo več časa,....samo kdaj???

No, zdaj bova obe z N ba bolniški do ponedeljka, ker ma N začetek viroze in kuha do 39,2 (merjeno pod pazduho!), že cel dan po malem spi, al pa na meni leži. Jaz pa imam vnetje ušes in sem na antibiotiku. Ah, nimam kaj. Je vse na kup prišlo.

No, pa da z vami delim še eno zanimivo novico. V soboto sem bla na sidikalcu in smo bilu tudi v enem konjeniškem klubu, imeli možnost jahanja konja,...no in moj mladi pomočnik me je že cel teden provociral, mi enostano ni dal možnosti izbire,...ja sem prvič jahala konja. Sem mu hvaležna, ker je bilo super!!!! čeprav me je bilo prve par metrov fuuuul strah.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
20.10.2010 20:42:58   
Goldy
lučka - pikepoke za obe! Vauu! Jaz bi tudi rada enkrat poskusila jahat, čeprav bi me tudi bilo verjetno zelooo strah.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.