|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
20.10.2010 21:59:35   
Sempervivum
Kuku user posted image

Tudi meni je totalno smotano, k ni pa ni časa ... Če pa se najde kakšna frej minutka, pa paše malo učke zapret, pa si misliti na nič user posted image  Zdaj pa se čutim kar dolžna nekaj napisat, k me Goldy vedno ujame, ko sem gor user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem se pa učila jahat preden sem zanosila. Pol sem pa takoj nehala, me je pa tudi bilo kar precej strah.
Nekaj časa sva z mojim imela celo svojega konja. No, sedaj za tele špase ni časa. Bom pa ziher malega posadila na konja takoj, ko bo za stvar. Gledam namreč druge otroke, kako hitro ujamejo pravi ritem in so popolnoma brez strahu. Se mi zdi, da imajo blazen občutek, potem kasneje pa nas strahovi in pač tole naše racionalno mišljenje čisto omejujejo.

Sicer je pa pri nas trenutno na sporedu driskanje. Cel dan že driska, da kar teče od njega. Preoblekli smo ga že 5-krat. Upam, da bo vsaj ponoči mir. Pojma nima, kaj bi lahko bilo vzrok, upam pa, da so v vrtcu kaj takega pojedli. Tudi na mleko je precej občutljiv (na ostale stvari sicer ne), mogoče so mu ga pa dali piti, aali pa je kaj mlečnega pojedel. Pojma nimam. Bo jutri mož malo povprašal.

Ampak najpomembnejšega pa vam še nisem povedala - NAŠ MALI SPI V VRTCU!!!!!!!!! Nikoli si ne bi mislila, da bom to pisala user posted image  Sem presrečna in ponosna mamica user posted image  Zdaj nam gre že veliko bolje in tudi manj je stresov. Sva imela z možem kar borbe sedaj, ko je bilo v vrtcu napeto, pa ko smo bili bolani, tako da upam, da nam bo šlo sedaj samo še na bolje.

Evo, tokle na hitro. Zdej grem pa popravljat poročila laboratorijskih vaj.

Nočko!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
20.10.2010 22:05:22   
Goldy
semper* - jeeeee, moja večerna čveka! Te misam!user posted image  Verjamem, da je pestro, da ni časa. No, upam, da bo K zdej ok. Pa bravo za fantina in njegovo spanje v vrtcu!user posted image user posted image user posted image  K pa pošiljam poljubčka!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
21.10.2010 10:49:36   
anci banci
ola ola... da še tukaj povem... v nedeljo pade zadnja inekcija in stopka in v torek bo punkcija...jupiiiiiiiiiii pol pa mučno čakanje... se mi zdi da ta postopek kr hitro šiba, prvi se mi je ful vlekel

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
21.10.2010 11:04:04   
obayifo
pa se še jaz na hitrco javim.
preboleli smo virozico, še vedno hropemo in smrčimo, ampak ne gre nič ven, aspirator in pumpica za fiziološko sta sovražnika no.1, na 2.mestu pa je zobna ščetka (kako ve umivate zobke, a imate tut probleme?).. ušeska so trenutno v redu (trkam).
zdaj smo spet v vrtcu in smo prišli do tega, da zjutraj pojokca minutko dve, ko ga pustim (sem kukala skozi okno), potem pa se umiri in je zajtrk (danes je 6m starejšemu fantku poleg sebe izpulil kos kruha, ker še ni dobil svojega in potem je bil mir, ko ga je žvečil.. tak lump je, ja) in potem se smeje in igra in z veseljem grizlja jabolka. do zdaj sem ga pred spanjem hodila iskat, danes pa bo prvič tam 'spal'. sam po moje ne bo kaj dosti spal, ker ne zna sam zaspat. je pa res, da bo najbrž zelo utrujen, ker je že ob 6.h kričal in hotel na joško. pa spet mam probleme, kako ga oblečt. ga dam v tankem pajacku spat v vrečo in se zbudi čez eno uro, ves moker po hrbtu. ga dam spat v pižamci pod tanko pregrinjalo in je isto.. pa nazaj zaspi in potem je v redu.. al njemu tako niha temperatura al kaj... za ven je pa itak eno samo vprašanje in dokler ne bo znal povedat, če ga zebe, bo mami pač v skrbeh, ker je nagnjena k temu, da raje obleče manj kot preveč. a ve že oblačite žabice svojim malčkom? pa za v vrtec.. po poti tja je mraz, tam imajo toplo, ampak vsake tolk časa odprejo okna in se ohladi. sva od začetka hodila z robeezkami, pa sem ugotovila, da jih za v atrij samo oblečejo in dajo kapice gor, čevljev pa ne obujejo in je revček bil na kamnitih ploščah v tistih tankih usnjenih podplatkih, tako da ima zdaj vsaj pedipedke, ker mu nočem 'trdih' copatkov dat vsaj dokler ne bo res sam konkretno hodil. včeraj smo imeli v vrtcu kostanjčkovo popoldne, malo smo risali in lepili, probali kuhan kostanj ampak čez vse je bila pa nova najljubša hrana - pokovka!
groza me je že novembra, ker sem se tako lepo razvadila bit doma. potem pa bo spet vožnja uro tja, uro nazaj.. popoldnevi bojo itak iber kratki, pa še zima bo.. ahhh. ne bi mi blo čisto nič hudo, če bi bla še eno leto doma. verjamem, da bi se še katera našla user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
22.10.2010 8:04:54   
gapii27
ojla babike

včiraj smo imeli z J kontrolo pr ortopedu.... nogica raste po pričakovanjih, kaže vreduuser posted image   magnetna resonansa bo pokazal točno kolikšen del nogice raste, gibljivost je vredu, nad pričakovanjiuser posted image   J je bil zelo priden, je povedal vse kar zna, pokazal tuduser posted image   mami pokala od ponosauser posted image   sma bla tud na rengenu in je slika bolj jasna kot prejšnjič....
MR pa bo konc decembra oz začetku januarja

no danes kopljemo kablsko, selimo cote in še enkrat prebrišmo po tleh...če bomo pa dol spali pa še ne vemouser posted image
jutr pa sigurno user posted image

lep dan vsem skupaj

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
22.10.2010 19:16:24   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

ojla babike

včiraj smo imeli z J kontrolo pr ortopedu.... nogica raste po pričakovanjih, kaže vreduuser posted image   magnetna resonansa bo pokazal točno kolikšen del nogice raste, gibljivost je vredu, nad pričakovanjiuser posted image   J je bil zelo priden, je povedal vse kar zna, pokazal tuduser posted image   mami pokala od ponosauser posted image   sma bla tud na rengenu in je slika bolj jasna kot prejšnjič....
MR pa bo konc decembra oz začetku januarja

no danes kopljemo kablsko, selimo cote in še enkrat prebrišmo po tleh...če bomo pa dol spali pa še ne vemouser posted image
jutr pa sigurno user posted image

lep dan vsem skupaj

Jupi, Gapi, tole so pa super novičke!!!! Bravo, bravo, bravo, sem vesela za vašo 4kouser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
23.10.2010 10:00:13   
Sempervivum
Oooooooooo, naša Obi se je tudi oglasila user posted image

Pa banci - naj ti hitro mine čakanje in naj punkcija ne bo preveč boleča user posted image

Sicer pa - Obi, imava enake težave user posted image  Tudi jaz se že ves čas sprašujem, kako malega oblečt, ker tole je zame že znanstvena fantastika. Ko mojega vprašam, kako so oblečeni ostali otroci v vrtcu, mi pravi, da on drugih ne gleda, da vidi samo našega junaka user posted image  Zdej naj se pa znajdem user posted image  Jaz mu pedipedk in robeezk že nekaj časa ne dajem več, ker se mi zdijo čist premrzle. Za v vrtec sem mu kupila ene superfitke - na nogico so mu super pasale in tudi mehki so. Kar se tiče spanja v vrtcu - upam, da bo tudi tebe tako presenetil, pri nas je do sedaj zaspal izključno ob mamici/očku, pa je v vrtcu na prvi poskusni dan zaspal sam user posted image

Verjeli ali ne, tale post sem pisala cela dva dneva user posted image  Vmes smo imeli bruhanje in driskanje na sporedu, je očitno k PRINESEL ENO GROZLJIVO STVAR IZ VRTCA (sori, črke) - on je bil v enem dnevu OK, mi smo pa še zdaj vsi bolani. HB,  da so počitnice user posted image

Lep pozdravček!

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
23.10.2010 18:23:09   
gapii27
a sem rekla, da bomo  že danes spali v novi hiši?  ne, jutr bomouser posted image user posted image user posted image

mi je mami rekla, da se  me nikakor ne more rešitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še nismo vse fertik, jutr pa bo za silo (manjka še zumivalnik v zgornji kopalnici, drugače pa smo fertik vse :)

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 1033
23.10.2010 20:12:43   
lana70
Evo nas nazaj doma...user posted image ...prehitro minilo.

Punce, kdaj ste dali svoje otročke v avtosedež? Iz lupinic mislim. Danes sem opazila, da so pasovi na zadnji stopnji in že čisto za rameni od Žive. Glede na to, da še nima 8 mesecev, a ni malce prezgodaj za sedet v smeri vožnje? pa še samostojno ne sedimo.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
23.10.2010 20:13:04   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

a sem rekla, da bomo  že danes spali v novi hiši?  ne, jutr bomouser posted image user posted image user posted image

mi je mami rekla, da se  me nikakor ne more rešitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še nismo vse fertik, jutr pa bo za silo (manjka še zumivalnik v zgornji kopalnici, drugače pa smo fertik vse :)

nočko

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
23.10.2010 22:42:40   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Evo nas nazaj doma...user posted image ...prehitro minilo.

Punce, kdaj ste dali svoje otročke v avtosedež? Iz lupinic mislim. Danes sem opazila, da so pasovi na zadnji stopnji in že čisto za rameni od Žive. Glede na to, da še nima 8 mesecev, a ni malce prezgodaj za sedet v smeri vožnje? pa še samostojno ne sedimo.

Midva takoj po tem, ko je samostojno sedel. Kdaj točno, pri katerih mesecih je bilo to, pa ne vem več, je bilo pa kar pozno. Vem samo, da je bil že ful problem ga stlačit v lupinico, ker je bil (ja, sedaj je že manj) bajsi, no saj velik je tudi ful, pa še zima je bila ... Tako da smo v tistem vmesnem času zreducirali vožnjo na minimum.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
24.10.2010 7:29:33   
kimsy
gapii - user posted image  user posted image  user posted image  za nogico in selitev!
lana70 - mi smo jo dali pri 8 m, pa ji je bla lupinca še kot ulita, sam je postala taka tečka med vožnjo, da je bilo neznosno... Zdaj spet uživa.

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

Neposredna povezava do sporočila: 1037
24.10.2010 9:27:27   
lučka 25
gapii, vidim da so lepe novičke na vidiku. Danes pa lepo prvo noč na svojem.

lana, mi smo jo dali pri 9,5 mescih. Je la pišek, še ni mela 9kg, ampak samostojno je pa že sedela skoraj 1 mesec. Je pa res, da imamo mi vse na dosegu roke in lahko vse opravimo peš, tudi stare starše, tako da smo se res malo vozili. Ene 2x na mesec je bilo v povprečju. Peš smo pa prehodili kilometre, tudi o večjih trgovskih centrov na drugem koncu mesta.

anci, ja super novička. Potem pa navijamo, da bo 2 leti po uspelem postoku tudi ta uspešen. user posted image

Semper, ja pri nas v vrtrcu je tudi ta zopern virus na vidiku. Ma vsako jesen in pomlad nam ga zagode. Najslabše je pa, ko ti 5 ketni otrok reče, danes ponoči in zjutraj sem pa bruhal, samo je mami rekla naj grem kar v vrtec. user posted image  In kaj se zgodi, v ponedeljek ti to reče par otrok, v petek jih pa že 10 manjka, ker doma driskajo in bruhajo. Ma sem jezna na take starše, samo kaj ko otroka pošlješ domov pa rečejo, saj je driskal ker je mandarine jedel user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
24.10.2010 22:52:14   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Semper, ja pri nas v vrtrcu je tudi ta zopern virus na vidiku. Ma vsako jesen in pomlad nam ga zagode. Najslabše je pa, ko ti 5 ketni otrok reče, danes ponoči in zjutraj sem pa bruhal, samo je mami rekla naj grem kar v vrtec. user posted image  In kaj se zgodi, v ponedeljek ti to reče par otrok, v petek jih pa že 10 manjka, ker doma driskajo in bruhajo. Ma sem jezna na take starše, samo kaj ko otroka pošlješ domov pa rečejo, saj je driskal ker je mandarine jedel user posted image

Ja, pri nas je sama vzgojiteljica rekla, da sva samo midva in še 2 starša taka, da imemo otroke doma, če so bolani. Ostali hodijo kihajoči, smrkajoči in ne vem še kakšni vse v vrtec user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
25.10.2010 7:40:12   
sonček33
LUčka, vse najboljše.
Želim ti, da bi vedno našla razlog za veselje.
Uživaj s svojo družinico.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1040
25.10.2010 9:33:23   
S*
Pa je prišel čas, da se tudi jaz preselim na tretji IVF forum, upam da me sprejmete!

Naš pingvinček Kaja se je rodila 16.10. Pri porodu smo imeli bolj manekenske mere: 2310g, 48cm in glavica 32 cm. sedaj pa pridno papamo in upam, da se kmalu kaj poredimo. Doma smo od petka in počasi se še lovimo ampak zaenkrat nam gre kar dobro.
Toliko za prvič. Lep začetek tedna vam želim!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
25.10.2010 10:52:59   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Pa je prišel čas, da se tudi jaz preselim na tretji IVF forum, upam da me sprejmete!

Naš pingvinček Kaja se je rodila 16.10. Pri porodu smo imeli bolj manekenske mere: 2310g, 48cm in glavica 32 cm. sedaj pa pridno papamo in upam, da se kmalu kaj poredimo. Doma smo od petka in počasi se še lovimo ampak zaenkrat nam gre kar dobro.
Toliko za prvič. Lep začetek tedna vam želim!

Ooooooo, no, pa jo imamo, še eno punčaro! YAY!!
Mami S*, WELCOME!!!
Kako ste?
Aja, pa ko bo mami S* utegnila, bi kakšno fotkico ... tale cukr je namreč čisto brez kalorij in hudo zaželjenuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
25.10.2010 11:24:36   
biba007
Luček, še tule, VSE NAJBOLJŠE. Naj te Žarnica razvajauser posted image
Gapi, super za piknik, kamin in ostalo. Super ste! Aja, pa za firbček lahko zrihtaš kakšno fotkicouser posted image
Lanči, welcome back. Mi smo še v lupinici - mu je tipi-topi prav. A ste kupili Romerčka? Btw, sem se spomnila na vaš no-go BabyBjorn. Pri nas smo ga včeraj nadomestili s prastarim Sleepy Wrapom (beri: ga ni videl od svojega 2m dalje) in je bil mali čisto presrečen. Ah, mulciuser posted image
Anči, držim pestke za jutri. Si bila pridna kokoška, kaj?
Semper, Goldy, jahanje? Kul. Ampak poškodbe, če do njih pride, so pa katastrofa, ni res?
Obi, veš kaj pomaga? Mislim, za še kakšno leto domovčkanja? Še kakšen paglavčekuser posted image
Rebiček, si pogrešan .. in jaz kar naprej tuhtam o Baileysuser posted image

Ah, da še malo poročam (beri: se šopirim): danes smo LBjčku (že!) skuhali congee, včeraj pa smo si prizadevali osvojiti goste iz inozemstva s home-made "slovenskim" suflejčkom. Nadevanim z nič manj kot s skuto in pehtrančkom.
Ja-ja, po novem smo silno gospodinjskiuser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
25.10.2010 11:49:35   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Luček, še tule, VSE NAJBOLJŠE. Naj te Žarnica razvajauser posted image

user posted image user posted image vse najboljše še tukaj!!!

Lanči, welcome back. Mi smo še v lupinici - mu je tipi-topi prav. A ste kupili Romerčka? Btw, sem se spomnila na vaš no-go BabyBjorn. Pri nas smo ga včeraj nadomestili s prastarim Sleepy Wrapom (beri: ga ni videl od svojega 2m dalje) in je bil mali čisto presrečen. Ah, mulciuser posted image

..isto je z igračami....pospravim za par dni, potem je pa takšno veselje user posted image ...avtosedež: nismo še kupili, mislim pa, da štejemo zadnje dneve v lupinici. Noge  visijo že čez in če ne bi imeli easybase podstavka bi bila kriza, tako pa imamo malce naslon pomaknjen nazaj.

Ah, da še malo poročam (beri: se šopirim): danes smo LBjčku (že!) skuhali congee, včeraj pa smo si prizadevali osvojiti goste iz inozemstva s home-made "slovenskim" suflejčkom. Nadevanim z nič manj kot s skuto in pehtrančkom.
Ja-ja, po novem smo silno gospodinjskiuser posted image

neverjetna si že s tistimi tortami.....ti dam en link za kombinacije gh...

http://www.wholesomebabyfood.com/babymenu.htm    na sredini imaš kombinacije sadja po abecedi.....

..kmalu pozabila S* dobrodošla in čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
25.10.2010 11:50:25   
lana70
na hitrico, ker se je alarm vžgal...mi se že postavljamo na noge in pridno praznimo poličke user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
25.10.2010 13:41:46   
biba007

.....ti dam en link za kombinacije gh...

http://www.wholesomebabyfood.com/babymenu.htm    na sredini imaš kombinacije sadja po abecedi.....

Sem preletela - a morda veš, koliko naj bi bil tale njihov food cube?

Super za poličke, vam pa tole res šibauser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
25.10.2010 20:09:45   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

.....ti dam en link za kombinacije gh...

Sem preletela - a morda veš, koliko naj bi bil tale njihov food cube?

Super za poličke, vam pa tole res šibauser posted image

..hm user posted image , glede na to, da so konkretne kombinacije za 4-8 mesecev, verjetno ta enota ni za neko veliko posodico. Jaz sem dobila občutek, da bi lahko bil kakšen deci? Sem pa bolj gledala katere vrste sadja gredo skupaj, ker je lepo napisano za vsak sadež posebej s čim ga lahko kombiniraš.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
26.10.2010 10:56:35   
Goldy
Pozdravljene!

A ima vnetje ušes. No, zdaj je zadeva že skoraj pri koncu. Bolehamo že od petka. Pa še očka nimava doma. Jutri pride domov. Sicer je čez dan ful pridna, samo ponoči, ko jo boli, joka. Iz sobote na nedljo sem spala samo 4 ure. Pa dnaes ponoči je tudi bilo pestro. Včerja je babi pazila na A, da sem še v službi porihtala zadeve, zdaj sem pa v bolniški. V četrtek pa itak že greva v Lj.user posted image

biba - ti javim, kako bo s kofijem.... Pa vi ste to neki gurmani. Pridemo poskusit te vaše mojstrovine.user posted image

gapii - fino za selitev!!!! Jupi, jej.

Reby, mojsonček - pa kje sta vi2?????

lana - a vi pa kr praznete poličke??user posted image

lučka - še tu - vse naj, naj!!!! Pa en cmok Neži!

obi - joj, pri nas je zobna ščetka prijateljica. Sama si "umiva" zobe, pusti pa tudi da ji umijemo zobke... Aspiratorja ne ljubi preveč, imamo pa zdaj raztopino v spreju in ji je ful všeč. Hodi okrog s stekleničko in dela pššš, pššš.

semper - jaz tudi ne vem več, kako jo obleč.user posted image

kimsy, sonček - pozdravčke!

anci - navijamo!user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
26.10.2010 18:03:42   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

biba - ti javim, kako bo s kofijem.... Pa vi ste to neki gurmani. Pridemo poskusit te vaše mojstrovine.user posted image

U, superuser posted image
A začnem kar kuhat? Jaja, sem oko-sokolo nemudoma zaznala preskok s kofijauser posted image
Kuhalnica, here I comeuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
26.10.2010 18:39:22   
Goldy
biba - sej vem, da vse zaznaš. user posted image  Ne, ni treba kar začet, da ne bo kaj postano.user posted image  Ma razmišljam, da bi mala madam ostala doma. Iz čist preventivnih razlogov. Mi2 za vikend odhajava v Srbijo in bi bilo fino, če bi bila A zdrava. Tako da še imaš čas za preizkušanje novih receptov.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.