Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.10.2010 19:07:16
|
|
|
|
punsha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy dobro jutro! Mi smo že od 5ih pokonc. Kap... K je bila od petka full prehlajena, zamašen nos in kašlja za znoret. Tako, da sm ji dala Slezov sirup, nosk pa ji kar s fiziološko čistimo in pumpico. Že ko samo vidi, da se bližam nosu, se dere, kot bi jo dajala iz kože. Počasi pa se stanje izboljšuje... punsha - naša je jenuarska, pa nameravam decembra po napotnico za zamrznjenčke. Preden bom dala kri za spol. pren bol, pa preden bom na vrsti, bo vrjetno že april! Goldy - za A. Je pa punči res nasankala. gapii - bolš, da ne beremo komentarjev. Zgleda, da smo hujše grešnice, kot tiste, ki delajo splav. Nč rožice, lepo se imejte, pa držim pesti, da bo kaj sončka! Aha, saj sploh ne vem kaj vse je treba preden se gre po zamrznjenčke. Se pravi se da kri za spol. prenosljive bolezni, a še kaj drugega? In kaj, potem ko prideš na vrsto ti samo vstavijo in to je to? Kdaj se pa vstavi, a to je spet vezano na ovulacijo, al kak? Mah trapasto sprašujem, ampak res ne vem kak to gre .
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.10.2010 20:48:59
|
|
|
|
ledenka
|
punsha, pingvine ti vstavijo toliko dni po ovulaciji, kolikor so stari (torej običajno 5 dni potem). stimulacijo - minimalno - dobiš, če nimaš svojih ovulacij, ali pa jemlješ estrofen. če je vse BP, pa ni stimulacije, samo prometrium po vstavitvi. ž špelka super odločitev! bibon, na DIF smo lahko imeli mulca v neoprenskih hlačkah in/ali kopalnih pleničkah. če mu hlačke niso bile ohlapne, je bil kar v tem. in super za naslednji dopust še za bolančke! M je spet zdrav, zdaj sem jaz obležala s precej zoprno virozo... bo že.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.10.2010 21:39:32
|
|
|
|
Goldy
|
semper - ku-ku!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.10.2010 22:11:57
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka punsha, pingvine ti vstavijo toliko dni po ovulaciji, kolikor so stari (torej običajno 5 dni potem). stimulacijo - minimalno - dobiš, če nimaš svojih ovulacij, ali pa jemlješ estrofen. če je vse BP, pa ni stimulacije, samo prometrium po vstavitvi. ž bibon, na DIF smo lahko imeli mulca v neoprenskih hlačkah in/ali kopalnih pleničkah. če mu hlačke niso bile ohlapne, je bil kar v tem. in super za naslednji dopust še za bolančke! M je spet zdrav, zdaj sem jaz obležala s precej zoprno virozo... bo že. ..ampak pleničke so brezveze a? Če so hlačke prav, je boljše imet hlačke? Zdaj pa spet študiram, če bi še pleničke kupila, pa imela vsaj zraven . pikepoke za vse bolančke . Mi smo pa danes imeli en doooolg pregled, cepljenje in vse kar spada zraven in moram rečt, da smo dobro prenesli, vsi . Tehtamo pa že celih 8 kg.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 6.10.2010 22:19:39
|
|
|
|
Goldy
|
Hvala vsem za pikepoke....ma res je pokasila zdele vse. Upam, da je zdaj konec....za nedoločen čas. semper* - zdej si pa šla... lana - čestitke za 8 kg in dobro opravljen pregled. ajsi - pikepoke zate! Vsem ostalim mirno noč - grem počasi proti spalnici.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 7.10.2010 9:20:57
|
|
|
|
gapii27
|
jutrička no smo ga feštali od 2.20-04.20 potem zaspali in spali do 08.00 ne vem no kaj je to...upam, da zobi in da kmalu pridejo ven
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 7.10.2010 9:33:01
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ..ampak pleničke so brezveze a? Če so hlačke prav, je boljše imet hlačke? Zdaj pa spet študiram, če bi še pleničke kupila, pa imela vsaj zraven . no, jaz sem kupla paket plenic pred plavanjem lani oktobra... še vedno jih mam pleničke so fajn, če greš tako, da je malo v vodi, potem pride ven, je malo zunaj in gre nazaj v vodo. ker neoprem oblačit, ko je moker, je mission impossible so pa meni bolj všeč samo hlačke, ja, tudi bolj eko so
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 7.10.2010 10:30:39
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ..ampak pleničke so brezveze a? Če so hlačke prav, je boljše imet hlačke? Zdaj pa spet študiram, če bi še pleničke kupila, pa imela vsaj zraven . no, jaz sem kupla paket plenic pred plavanjem lani oktobra... še vedno jih mam pleničke so fajn, če greš tako, da je malo v vodi, potem pride ven, je malo zunaj in gre nazaj v vodo. ker neoprem oblačit, ko je moker, je mission impossible so pa meni bolj všeč samo hlačke, ja, tudi bolj eko so Lanči, za misijo lovljenja kakca bi znale biti pleničke učinkovitejše. V osnovi je namen neoprena predvsem vzdrževanje temperature. No, pa še šik efekt imajo
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 7.10.2010 11:47:21
|
|
|
|
lana08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 jutrička no smo ga feštali od 2.20-04.20 potem zaspali in spali do 08.00 ne vem no kaj je to...upam, da zobi in da kmalu pridejo ven Mi pa od 0.30-4.00, zbudili ob 6.00 kot da ni nič in ob 11.30 končno padli dol. Nimam pojma kaj mu je, ampak to se zadnje čase vse pogosteje dogaja. Kakšna ideja???
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 7.10.2010 12:28:55
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 jutrička no smo ga feštali od 2.20-04.20 potem zaspali in spali do 08.00 ne vem no kaj je to...upam, da zobi in da kmalu pridejo ven Mi pa od 0.30-4.00, zbudili ob 6.00 kot da ni nič in ob 11.30 končno padli dol. Nimam pojma kaj mu je, ampak to se zadnje čase vse pogosteje dogaja. Kakšna ideja??? Mi smo stari 13 mesecev plus in se še včasih vedno zbujamo po 3-4x ponoči. Kdo bi vedel zakaj lana70 in bibon - pleničke so res boljše za misijo lovljenja kakca, ampak ko se otroček pokaka, rajš ne povem, kako se tist kakec lepo porazdeli po plenički
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 7.10.2010 13:33:15
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana08 IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 jutrička no smo ga feštali od 2.20-04.20 potem zaspali in spali do 08.00 ne vem no kaj je to...upam, da zobi in da kmalu pridejo ven Mi pa od 0.30-4.00, zbudili ob 6.00 kot da ni nič in ob 11.30 končno padli dol. Nimam pojma kaj mu je, ampak to se zadnje čase vse pogosteje dogaja. Kakšna ideja??? Pri tej temi pa mi2 definitivno zmagujeva že ene 3 mesece. Zaspal je ob 19.30., vstal ob 23.40. in zaspal ob 6.05. No potem sem ga zbudila ob 7.00 ker je pač treba v vrtec . Minutaža mojega spanja pa je ene 15 minut v celi noči. Pa do sedaj še nisem ugotovila, kaj mu je. Ej a ko se vaši otroci ponoči zbudijo, a jokajo, se pogovarjajo, gledajo, .... ker naš se vsakič začne jokat, ponavadi z zaprtimi očmi in če ne pridem pogledat se jok spremeni v tuljenje, odprejo se oči in akcija vsaj pol ure. Pa sem ga probala dat k meni spat in .... še slabše. Na vsake par minut se obrne za 360 stopinj, premetava se levo desno, vstane se splazi do mene in se vrže name .
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 7.10.2010 14:10:15
|
|
|
|
Goldy
|
andreja - ku-ku?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 7.10.2010 21:45:54
|
|
|
|
obayifo
|
tut nam tole ne-spanje počas daje vetra. in še mal, pa bo treba v službo, se bom vozila ko mesečnik in hodila okol kt en zombi. mali sicer lepo zaspi pred 9.zvečer, sam se zbudi okol polnoči, pol pa na vsake 1,5-3 ure. in jasn, čist nč druzga ne pride v poštev kt joška, vsi poskusi uspavanja, božanja, tapkanja, držanja za roke ipd. se klavrno končajo s huronskim dretjem. sm se z 2 kolegoma pogovarjala k mata prbližn enako stare mulčke in so jih lepo dve tri noči pustil jokat in od takrat je baje mir. js pa ne morem...
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 8.10.2010 5:51:03
|
|
|
|
andreja 07
|
Dobro jutro vsem skupaj? kako ste? A vas kaj mlaj trrka? Mi smo od 2 pokonci mali je sicer potegnu do pol 5 zdej se je pa tud stajce že naveličal jest bi pa itak kej šla spat , sam zdej se je pa dan naredu, no ni se še sam ura je taka da je brezveze it spat. Zdej pa tuki visim in iščem najcenejši pograd,po možnosti lesen. Goldy kako Alja je že kaj bolje? Reby Tomi je pocajtov ušeska? Ti že delaš al s še doma? nč mogoč bo mali zaspal k tečka,grem ga ptrobat spat spravt.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 8.10.2010 6:09:41
|
|
|
|
andreja 07
|
Uspelo samo ne vme za koliko časa. Zdej lahk še malo zadiham potem pa bo treba ostale pokonci spraviti. Dopoldan še 2 stroja zlikam pa sem gotova in frej cel vikend juhuuuuuu.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 8.10.2010 19:55:23
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby lana70 in bibon - pleničke so res boljše za misijo lovljenja kakca, ampak ko se otroček pokaka, rajš ne povem, kako se tist kakec lepo porazdeli po plenički .. a si ti imela oboje?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.10.2010 7:59:11
|
|
|
|
gapii27
|
jutrička spali-no ja,smo nekaj , je blo še pohvalno danes dopoldan štartamo na gorenjsko...mormo še vabila raznosit za krst smo na vezi, reby, bibon...
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.10.2010 13:40:55
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 dopoldan štartamo na gorenjsko...mormo še vabila raznosit za krst smo na vezi, reby, bibon... Oooooo, a se dobite. Midve z Nežo bi tudi ........sam ne vem če paševa med fante?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 9.10.2010 19:19:03
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 dopoldan štartamo na gorenjsko...mormo še vabila raznosit za krst smo na vezi, reby, bibon... Oooooo, a se dobite. Midve z Nežo bi tudi ........sam ne vem če paševa med fante? Lučka, sicer ne vem, kako je z dobivanjem, ampak LBjček ima od vsega na svet najraje PUNCE. No, morda najprej pirekrompirček, ampak potem pa takoj punce
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 10.10.2010 9:19:47
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 dopoldan štartamo na gorenjsko...mormo še vabila raznosit za krst smo na vezi, reby, bibon... Oooooo, a se dobite. Midve z Nežo bi tudi ........sam ne vem če paševa med fante? Lučka, sicer ne vem, kako je z dobivanjem, ampak LBjček ima od vsega na svet najraje PUNCE. No, morda najprej pirekrompirček, ampak potem pa takoj punce No, lepo lepo . Glede pirekrompirčka pa, pri nas ni nič drugače, samo da mora biti zraven še špinača.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 10.10.2010 9:59:46
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 dopoldan štartamo na gorenjsko...mormo še vabila raznosit za krst smo na vezi, reby, bibon... Oooooo, a se dobite. Midve z Nežo bi tudi ........sam ne vem če paševa med fante? Lučka, sicer ne vem, kako je z dobivanjem, ampak LBjček ima od vsega na svet najraje PUNCE. No, morda najprej pirekrompirček, ampak potem pa takoj punce No, lepo lepo . Glede pirekrompirčka pa, pri nas ni nič drugače, samo da mora biti zraven še špinača. Uh, si predstavljaš ohcet! Meni: predjed: hladna pirejčkova zgibanica drugi hod: pirejček na posteljici iz rukole glavna jed: masleni pirejček s svežo špinačko poobedek: krompirjeva tortica (beri:pirejčkova) s kostanjevim nadevom (slednje zgolj zaradi učinka )
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 10.10.2010 12:22:44
|
|
|
|
kimsy
|
Da vas na brzino pozdravim. Naša spi že 2,5 ure, pa čakam da se zbudi, ker naju oči pelje na kosilo... Sej takrat, ko ne bi bilo potrebno, pa spi in spi... Dobili smo dve enkici zgoraj, vrjetno zato ne spimo že en mesec, al pa dva, al pa tri... Ma se mi zdi, da je skoz nekaj in nč ne spimo... Mam že take podočnjake, da je joj. biba - naša ima tud full rada pire, pol pa kombiniram z vsem možnim. Nasploh ima rada vso zelenjavo. Rebi, lučka in ostale... A bi ji paradnižnik lahko dala? Mam ene take mini testenine, v obliki riža in je nora nanje, pa me zanima, če bi ji lahko nardila paradižnikovo - mal podenstan + zelenjavno omakico? Sicer pa sej sm ji tud čufte že dala, mal razredčila z vodo, pa je jedla ko nora...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 10.10.2010 13:51:43
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: gapii27 dopoldan štartamo na gorenjsko...mormo še vabila raznosit za krst smo na vezi, reby, bibon... Oooooo, a se dobite. Midve z Nežo bi tudi ........sam ne vem če paševa med fante? Lučka, sicer ne vem, kako je z dobivanjem, ampak LBjček ima od vsega na svet najraje PUNCE. No, morda najprej pirekrompirček, ampak potem pa takoj punce No, lepo lepo . Glede pirekrompirčka pa, pri nas ni nič drugače, samo da mora biti zraven še špinača. Uh, si predstavljaš ohcet! Meni: predjed: hladna pirejčkova zgibanica drugi hod: pirejček na posteljici iz rukole glavna jed: masleni pirejček s svežo špinačko poobedek: krompirjeva tortica (beri:pirejčkova) s kostanjevim nadevom (slednje zgolj zaradi učinka ) Ja, to pa je meni. Noben ne bi bil ves napokan, vsi bi lahkotno plesali.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 10.10.2010 13:53:08
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy Rebi, lučka in ostale... A bi ji paradnižnik lahko dala? Mam ene take mini testenine, v obliki riža in je nora nanje, pa me zanima, če bi ji lahko nardila paradižnikovo - mal podenstan + zelenjavno omakico? Sicer pa sej sm ji tud čufte že dala, mal razredčila z vodo, pa je jedla ko nora... Jaz sem ji dala za probat, tako v omaki, pa tudi srovega. Ampak žal je bila potem po kakanju zelo rdeča in vneta ritka. Ti kar probaj, boš vsaj vedela na čem si.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 10.10.2010 20:46:29
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy Rebi, lučka in ostale... A bi ji paradnižnik lahko dala? Mam ene take mini testenine, v obliki riža in je nora nanje, pa me zanima, če bi ji lahko nardila paradižnikovo - mal podenstan + zelenjavno omakico? Sicer pa sej sm ji tud čufte že dala, mal razredčila z vodo, pa je jedla ko nora... Moj ga je že od 5 meseca. Obožuje filane paprike, paradižnikovo juho, pa tudi samega ga je. Probaaj, p boš videla. Ja edino na kakec bodi pozorna, včasih se jim zaradi kisline vname ritka.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.