|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
6.10.2010 19:07:16   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

dobro jutro!
Mi smo že od 5ih pokonc. Kap... K je bila od petka full prehlajena, zamašen nos in kašlja za znoret. Tako, da sm ji dala Slezov sirup, nosk pa ji kar s fiziološko čistimo in pumpico. Že ko samo vidi, da se bližam nosu, se dere, kot bi jo dajala iz kože. Počasi pa se stanje izboljšuje...
punsha - naša je jenuarska, pa nameravam decembra po napotnico za zamrznjenčke. Preden bom dala kri za spol. pren bol, pa preden bom na vrsti, bo vrjetno že april! user posted image
Goldy - user posted image user posted image user posted image  za A. Je pa punči res nasankala.
gapii - bolš, da ne beremo komentarjev. Zgleda, da smo hujše grešnice, kot tiste, ki delajo splav. user posted image

Nč rožice, lepo se imejte, pa držim pesti, da bo kaj sončka!

Aha, saj sploh ne vem kaj vse je treba preden se gre po zamrznjenčke. Se pravi se da kri za spol. prenosljive bolezni, a še kaj drugega? In kaj, potem ko prideš na vrsto ti samo vstavijo in to je to? Kdaj se pa vstavi, a to je spet vezano na ovulacijo, al kak? Mah trapasto sprašujem, ampak res ne vem kak to gre user posted image .

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 951
6.10.2010 20:48:59   
ledenka
punsha, pingvine ti vstavijo toliko dni po ovulaciji, kolikor so stari (torej običajno 5 dni potem). stimulacijo - minimalno - dobiš, če nimaš svojih ovulacij, ali pa jemlješ estrofen. če je vse BP, pa ni stimulacije, samo prometrium po vstavitvi. ž

špelka user posted image  super odločitev! 

bibon, na DIF smo lahko imeli mulca v neoprenskih hlačkah in/ali kopalnih pleničkah. če mu hlačke niso bile ohlapne, je bil kar v tem. in super za naslednji dopust user posted image

še user posted image user posted image user posted image  za bolančke! M je spet zdrav, zdaj sem jaz obležala user posted image  s precej zoprno virozo... bo že.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 952
6.10.2010 21:39:32   
Goldy
semper - ku-ku!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 953
6.10.2010 22:11:57   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

punsha, pingvine ti vstavijo toliko dni po ovulaciji, kolikor so stari (torej običajno 5 dni potem). stimulacijo - minimalno - dobiš, če nimaš svojih ovulacij, ali pa jemlješ estrofen. če je vse BP, pa ni stimulacije, samo prometrium po vstavitvi. ž

bibon, na DIF smo lahko imeli mulca v neoprenskih hlačkah in/ali kopalnih pleničkah. če mu hlačke niso bile ohlapne, je bil kar v tem. in super za naslednji dopust user posted image

še user posted image user posted image user posted image  za bolančke! M je spet zdrav, zdaj sem jaz obležala user posted image  s precej zoprno virozo... bo že.

..ampak pleničke so brezveze a? Če so hlačke prav, je boljše imet hlačke? Zdaj pa spet študiram, če bi še pleničke kupila, pa imela vsaj zraven user posted image .

pikepoke za vse bolančke user posted image user posted image .

Mi smo pa danes imeli en doooolg pregled, cepljenje in vse kar spada zraven in moram rečt, da smo dobro prenesli, vsi user posted image . Tehtamo pa že celih 8 kg.user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 954
6.10.2010 22:19:39   
Goldy
Hvala vsem za pikepoke....ma res je pokasila zdele vse. Upam, da je zdaj konec....za nedoločen čas.

semper* - zdej si pa šla...user posted image

lana - čestitke za 8 kg in dobro opravljen pregled.

ajsi - pikepoke zate!

Vsem ostalim mirno noč - grem počasi proti spalnici.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 955
7.10.2010 9:20:57   
gapii27
jutrička

no smo ga feštali od 2.20-04.20 potem zaspali in spali do 08.00user posted image    ne vem no kaj je to...upam, da zobi in da kmalu pridejo venuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 956
7.10.2010 9:33:01   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

..ampak pleničke so brezveze a? Če so hlačke prav, je boljše imet hlačke? Zdaj pa spet študiram, če bi še pleničke kupila, pa imela vsaj zraven user posted image .

no, jaz sem kupla paket plenic pred plavanjem lani oktobra... še vedno jih mam user posted image  

pleničke so fajn, če greš tako, da je malo v vodi, potem pride ven, je malo zunaj in gre nazaj v vodo. ker neoprem oblačit, ko je moker, je mission impossible user posted image  

so pa meni bolj všeč samo hlačke, ja, tudi bolj eko so user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 957
7.10.2010 10:30:39   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

no, jaz sem kupla paket plenic pred plavanjem lani oktobra... še vedno jih mam user posted image  

pleničke so fajn, če greš tako, da je malo v vodi, potem pride ven, je malo zunaj in gre nazaj v vodo. ker neoprem oblačit, ko je moker, je mission impossible user posted image  

so pa meni bolj všeč samo hlačke, ja, tudi bolj eko so user posted image  

Lanči, za misijo lovljenja kakca bi znale biti pleničke učinkovitejše. V osnovi je namen neoprena predvsem vzdrževanje temperature. No, pa še šik efekt imajouser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 958
7.10.2010 11:47:21   
lana08
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

jutrička

no smo ga feštali od 2.20-04.20 potem zaspali in spali do 08.00user posted image    ne vem no kaj je to...upam, da zobi in da kmalu pridejo venuser posted image

Mi pa od 0.30-4.00, zbudili ob 6.00 kot da ni nič in ob 11.30 končno padli dol. Nimam pojma kaj mu je, ampak to se zadnje čase vse pogosteje dogaja. Kakšna ideja???

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 959
7.10.2010 12:28:55   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

jutrička

Mi pa od 0.30-4.00, zbudili ob 6.00 kot da ni nič in ob 11.30 končno padli dol. Nimam pojma kaj mu je, ampak to se zadnje čase vse pogosteje dogaja. Kakšna ideja???

user posted image  user posted image  user posted image  Mi smo stari 13 mesecev plus in se še včasih vedno zbujamo po 3-4x ponoči. Kdo bi vedel zakaj user posted image

lana70 in bibon - pleničke so res boljše za misijo lovljenja kakca, ampak ko se otroček pokaka, rajš ne povem, kako se tist kakec lepo porazdeli po plenički user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 960
7.10.2010 13:33:15   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

jutrička

Pri tej temi pa mi2 definitivno zmagujeva že ene 3 mesece. Zaspal je ob 19.30., vstal ob 23.40. in zaspal ob 6.05. No potem sem ga zbudila ob 7.00 ker je pač treba v vrtec user posted image . Minutaža mojega spanja pa je ene 15 minut v celi noči. Pa do sedaj še nisem ugotovila, kaj mu je.

Ej a ko se vaši otroci ponoči zbudijo, a jokajo, se pogovarjajo, gledajo, .... ker naš se vsakič začne jokat, ponavadi z zaprtimi očmi in če ne pridem pogledat se jok spremeni v tuljenje, odprejo se oči in akcija vsaj pol ure. Pa sem ga probala dat k meni spat in .... še slabše. Na vsake par minut se obrne za 360 stopinj, premetava se levo desno, vstane se splazi do mene in se vrže name user posted image user posted image .

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 961
7.10.2010 14:10:15   
Goldy
andreja - ku-ku?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 962
7.10.2010 21:45:54   
obayifo
tut nam tole ne-spanje počas daje vetra. in še mal, pa bo treba v službo, se bom vozila ko mesečnik in hodila okol kt en zombi. mali sicer lepo zaspi pred 9.zvečer, sam se zbudi okol polnoči, pol pa na vsake 1,5-3 ure. in jasn, čist nč druzga ne pride v poštev kt joška, vsi poskusi uspavanja, božanja, tapkanja, držanja za roke ipd. se klavrno končajo s huronskim dretjem. sm se z 2 kolegoma pogovarjala k mata prbližn enako stare mulčke in so jih lepo dve tri noči pustil jokat in od takrat je baje mir. js pa ne morem...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 963
8.10.2010 5:51:03   
andreja 07
Dobro jutro vsem skupaj?
kako ste?

A vas kaj mlaj trrka? Mi smo od 2 pokonci mali je sicer potegnu do pol 5 zdej se je pa tud stajce že naveličal jest bi pa itak kej šla spat , sam zdej se je pa dan naredu, no ni se še sam ura je taka da je brezveze it spat.

Zdej pa tuki visim in iščem najcenejši pograd,po možnosti lesen.

Goldy kako Alja je že kaj bolje?

Reby  Tomi je pocajtov ušeska? Ti že delaš al s še doma?

nč mogoč bo mali zaspal k tečka,grem ga ptrobat spat spravt.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 964
8.10.2010 6:09:41   
andreja 07
Uspelo user posted image user posted image user posted image samo ne vme za koliko časa. Zdej lahk še malo zadiham potem pa bo treba ostale pokonci spraviti.

Dopoldan še 2 stroja zlikam pa sem gotova in frej cel vikend juhuuuuuu.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 965
8.10.2010 19:55:23   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

lana70 in bibon - pleničke so res boljše za misijo lovljenja kakca, ampak ko se otroček pokaka, rajš ne povem, kako se tist kakec lepo porazdeli po plenički user posted image

.. a si ti imela oboje?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 966
9.10.2010 7:59:11   
gapii27
jutrička

spali-no ja,smo nekaj , je blo še pohvalno danesuser posted image

dopoldan štartamo na gorenjsko...mormo še vabila raznosit za krstuser posted image

smo na vezi, reby, bibon...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 967
9.10.2010 13:40:55   
lučka 25

dopoldan štartamo na gorenjsko...mormo še vabila raznosit za krstuser posted image

Oooooo, a se dobite. Midve z Nežo bi tudi user posted image ........sam ne vem če paševa med fante? user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 968
9.10.2010 19:19:03   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Oooooo, a se dobite. Midve z Nežo bi tudi user posted image ........sam ne vem če paševa med fante? user posted image

Lučka, sicer ne vem, kako je z dobivanjem, ampak LBjček ima od vsega na svet najraje PUNCE. No, morda najprej pirekrompirček, ampak potem pa takoj punceuser posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 969
10.10.2010 9:19:47   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Lučka, sicer ne vem, kako je z dobivanjem, ampak LBjček ima od vsega na svet najraje PUNCE. No, morda najprej pirekrompirček, ampak potem pa takoj punceuser posted image user posted image

No, lepo lepo user posted image .

Glede pirekrompirčka pa, pri nas ni nič drugače, samo da mora biti zraven še špinača.user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 970
10.10.2010 9:59:46   
biba007

Glede pirekrompirčka pa, pri nas ni nič drugače, samo da mora biti zraven še špinača.user posted image

Uh, si predstavljaš ohcet!
Meni:
predjed: hladna pirejčkova zgibanica
drugi hod: pirejček na posteljici iz rukole
glavna jed: masleni pirejček s svežo špinačko
poobedek: krompirjeva tortica (beri:pirejčkova) s kostanjevim nadevom (slednje zgolj zaradi učinkauser posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 971
10.10.2010 12:22:44   
kimsy
Da vas na brzino pozdravim. Naša spi že 2,5 ure, pa čakam da se zbudi, ker naju oči pelje na kosilo... Sej takrat, ko ne bi bilo potrebno, pa spi in spi...
Dobili smo dve enkici zgoraj, vrjetno zato ne spimo že en mesec, al pa dva, al pa tri... user posted image  Ma se mi zdi, da je skoz nekaj in nč ne spimo... Mam že take podočnjake, da je joj.
biba - naša ima tud full rada pire, pol pa kombiniram z vsem možnim. Nasploh ima rada vso zelenjavo.

user posted image  Rebi, lučka in ostale... A bi ji  paradnižnik lahko dala? Mam ene take mini testenine, v obliki riža in je nora nanje, pa me zanima, če bi ji lahko nardila paradižnikovo - mal podenstan + zelenjavno omakico? Sicer pa sej sm ji tud čufte že dala, mal razredčila z vodo, pa je jedla ko nora...

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 972
10.10.2010 13:51:43   
lučka 25

Uh, si predstavljaš ohcet!
Meni:
predjed: hladna pirejčkova zgibanica
drugi hod: pirejček na posteljici iz rukole
glavna jed: masleni pirejček s svežo špinačko
poobedek: krompirjeva tortica (beri:pirejčkova) s kostanjevim nadevom (slednje zgolj zaradi učinkauser posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ja, to pa je meni. Noben ne bi bil ves napokan, vsi bi lahkotno plesali. user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 973
10.10.2010 13:53:08   
lučka 25

user posted image  Rebi, lučka in ostale... A bi ji  paradnižnik lahko dala? Mam ene take mini testenine, v obliki riža in je nora nanje, pa me zanima, če bi ji lahko nardila paradižnikovo - mal podenstan + zelenjavno omakico? Sicer pa sej sm ji tud čufte že dala, mal razredčila z vodo, pa je jedla ko nora...

Jaz sem ji dala za probat, tako v omaki, pa tudi srovega. Ampak žal je bila potem po kakanju zelo rdeča in vneta ritka.
Ti kar probaj, boš vsaj vedela na čem si.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 974
10.10.2010 20:46:29   
spelka12

Moj ga je že od 5 meseca. Obožuje filane paprike, paradižnikovo juho, pa tudi samega ga je. Probaaj, p boš videla. Ja edino na kakec bodi pozorna, včasih se jim zaradi kisline vname ritka.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.