|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
27.10.2010 11:27:42   
anci banci
ojla..

šele danes sem bila na punkciji..pridelala 13 jajčec(pred dvemi leti samo 5) in upam da jih je moj nastreljal v lonček tudi vsaj toliko...punkcija .jaoooooooo boli me tako, da komaj živim, sem morala 1 uro odležat ker sem krvavela, zdele pa via kavč pa močan nalgasin ...bi šla raj še enkrat rodit..
transfer imam na dan mrtvih in takrat pa punce fejst stiskat pesti...

nič grem počivat..pa javim rezultate v ponedeljek

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
27.10.2010 14:32:32   
ledenka
user posted image  anči, super rezultat! počivaj, jajčeca pa naj s semenčki zaplešejo strasten ples in se lepo oplodijo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
27.10.2010 16:31:05   
gapii27
ojla babnce

long time no siiii user posted image   še nimamo neta zrihtanega, upam, da kmalu :)

drugače se še navajamo na novo okolje,občasno mi rata dolgcajtuser posted image

ste vabljene na kavouser posted image

caw

anci  držimo pestke, za ornga naskakavanjeuser posted image    SREČNO!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
27.10.2010 18:15:50   
biba007
Anči, user posted image za romanco. Pridna kokoška. Buši buba? Čaki, sem že pozabila ... a ti si pri atu?

Gapi, user posted image za hiško in user posted image za dolgčas. In nehaj se hvalit - potem se namreč me s "samo" enim sprašujemo, kje ga lomimouser posted image ... če bi lahko, si prec naročim 2dcl dolgčasauser posted image user posted image user posted image

Przletna afriška princeza moja, kako je za jutri? Nič bat, kuhalnico sem že stalažirala. Nič manj kot v klet. Na zimsko hibernacijo. Je pred pomladjo protestno ne zvlečem večuser posted image

Rebiček, kako šarmerski T? In Ajsikin postavni M?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
27.10.2010 18:18:13   
sonček33

Brez kladiva nikamor!
user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
27.10.2010 21:10:02   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

ojla..

šele danes sem bila na punkciji..pridelala 13 jajčec(pred dvemi leti samo 5) in upam da jih je moj nastreljal v lonček tudi vsaj toliko...punkcija .jaoooooooo boli me tako, da komaj živim, sem morala 1 uro odležat ker sem krvavela, zdele pa via kavč pa močan nalgasin ...bi šla raj še enkrat rodit..
transfer imam na dan mrtvih in takrat pa punce fejst stiskat pesti...

nič grem počivat..pa javim rezultate v ponedeljek

Anci - kot so že punce dejale - naj se konča z enim (dvema user posted image ) krasnim IVFjevčkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Drugače pa, jaz sem v ta zadnjem, uspešnem postopku tudi ful krvavela ... naj bo to dober znak user posted image

Biba, a ti pa takole pred visokim afriškim obiskom kuhalnico kar v klet user posted image user posted image user posted image

Sonči33, lepo te je spet malo prebrat ... oz. si ogledat tvojega malega nagajivčka. Je luštno na počitnicah, kaj user posted image

S*, DOBRODOŠLA!!!!!!!!!!!!!

Lep pozdravček vsem ostalim, brez izjeme user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
27.10.2010 21:57:32   
Goldy
S* - dobrodošla!user posted image

sonček - to ti pa je fant, naš L!user posted image

semper* - hja, vidš takole se nam dogaja, sej ne vem, če bomo upal sploh kdaj k bibi pridet....user posted image user posted image user posted image  Kako vaš princ?

anci - navijamooo, kaj za enega, za dva ++!!!!user posted image user posted image

biba - sva se vse zmenile po sms-jih, tudi glede kuhalnice in čevapov, ane????!!!!user posted image user posted image

Moj pa pride domov po enem tednu juhej, juhej!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
27.10.2010 22:12:51   
biba007
Ježešna, Sonči33, pa vi ste že čisto grown-upuser posted image
Pa še en malček nostalgično prešerni, hihi (srp in kladivo sta zakon)user posted image user posted image user posted image

Helou, Semperuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy
semper* - hja, vidš takole se nam dogaja, sej ne vem, če bomo upal sploh kdaj k bibi pridet....user posted image user posted image user posted image  

Kaj bo šele, ko zvlečem valjaruser posted image
A ti si bila pa slamnata? Eh, pa nisi nič potožilauser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
27.10.2010 22:19:38   
Goldy
biba - a zdej pa še valjar???? Kaj še booo, kaj še booo?user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, slamnata vdova sem bila cel teden. Me je moj že tak navadil tega, da sploh ne jamram, če ni res zelooo hudo. user posted image  Čeprav, če pomislim, glede na to, da je A vmes zbolela, bi lahko rekli da je bilo stanje že kar alarmantno, kaj?! Ko bo naslednjič zbolela (čez par mesecev), bo imel očka nego....če ne bom jaz že takrat v bolniški. Aja, sam mogoče mi bo pa slabo, al pa me bo bolel križ....
Kolk sem se razpisala.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
27.10.2010 22:22:42   
Goldy
No, ne bi o tem kolk sem napisala, pa ni šlo..user posted image

biba - a zdej pa že valjar...user posted image user posted image user posted image user posted image  ti bi morala imet tehtnico v rokah.user posted image  Ja, cel teden sem bila slamnata vdova. samo me je moj že čist navadil, da ga večkrat takole ni, da sploh ne jamram, če ni res hudo... sam sej je blo, če je A vmes zbolela. Imam pa bonus za naslednjič.user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
27.10.2010 22:24:31   
Goldy
Mislim, in zdej vidim, da je poslalo, meni je pa napisalo error. A error po novem v angleščini kaj drugega pomeni?user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
28.10.2010 22:16:15   
Serendipity
Dol ste padle user posted image

ancika - jupi jeee jeeee! Ati že meri ven za fuzbal igrišče? user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
28.10.2010 23:12:35   
obayifo
jah, res nismo kej pretirano aktivne...
mi mamo pa angino user posted image
najhujš je pa to, da ga skor 2 tedna ne bo v vrtcu, pozabu bo glih tisto malo, kar se je navadu, pa nismo še nikol bli dlje kot do 13.h in potem bo kar naenkrat moral počakat, da pride mami iz službe...
no ja, pa hudo je tut, k nč ne jemo, nč ne pijemo, skos neki jokcamo, vročina pa huuuuda, bol al mn cele dneve preleži na men in dremucka, jaz pa že doooolg nisem tolk tvja gledala :) bogi so tile naši malčki, ko jih takole zvije.. pa ko bi vsaj že znal iz nosa pihnt...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
29.10.2010 6:43:18   
Reby
Dobro jutro user posted image

user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
29.10.2010 7:04:40   
Reby
Me že kar en čas ni bilo, tako da grem kar po vrsti...
Najprej, zakaj me ni bilo, pa če katera zameri ali ne, mi je čisto vseeno. Pogrešam tist stari dobri forum in čvek. Verjamem, da marsikatera nima časa kaj več pisat, prebrat, mi pa ni všeč, da nekatere kar "uletavajo", napišejo samo o sebi in to je to. Kolikor vem, je to čvek o naših otročkih in o nas seveda in pod čvek to ne spada. Mislim, da ni hudo napisat kaj še o kom drugem, povprašat kako je, delit pikapoke itd.

anci banci - super za jajčka in manj super za tole hiperco, upam, da te čimprej spustijo domov... Naj bo uspešno.
obi - čimprej se pozdravite user posted image . Bogi Enej. Našga ni blo en teden v vrtec, pa je ful rad šel potem po enem tednu. Saj bo. T pa zna pihat iz noska. Vedno, ko rečem, pihni nosija, pihne ven in zraven govorim bravo in ploskam in se mu fino zdi in potem skoz piha user posted image  Naš tut ne mara zobne ščetke, zato pri nas zobke pucata z atijem.
sonči - kakšen korenjak je vaš Lovro. In lepa rdeča lička user posted image  Kaj bo potem - mizar? user posted image
Goldy - fino, da sta včeraj vse uštimala v Ljubljani. Potem imata naslednjič 11.-tega, če sem si zapomnila? Bom probala nekako skombinirat, da si bom vzela čas za kavo. Uživajta čez vikend v Srbiji!
bibon - dobr, da si kuhalnico pospravla, kot da bi vedla, da obiska ne bo. Drug teden se pa lahko kaj mi namenimo? user posted image
gapii - kako je počutje v novi hiški? Si že dojela? Krasno za nogico, ful vesela za vas.
Semper - kako je K? Še driska na sporedu? In super za spanje v vrtcu user posted image  No vidiš, saj bo...
Kar se tiče oblačenja, jaz sem mu včeraj prvič dala žabice gor, sem mu pa v vrtcu slekla hlače in je bil v žabah. Kapico mu dam zaenkrat še vedno bombažno. Konji - naš sosed ima posestvo in ful konjev, tako da komaj čakam, da Tomi malo zrase in greva jahat.
lana - jaz sem T-ja dala v avtosedež pri 7 mesecih.
kimsy - kako naša lepotička K in spanje?
lučka - kako ste vi in N? Že ful dolg nismo dejtal, vaju pogrešam. Si pozdravila ušesa?
S* - dobrodošla. Saj ne morem verjeti, kako je hitro minilo. Čestitke za Kajo! Tut jaz bi kako fotkico user posted image
ajsi - kako je M?
Se* - še dobr, da mamo FB, da lahko redno spremljam vašo zvedavo lepotičko. Vidim, da mamo iste fore user posted image

Mi smo smrkavi, čez vikend se pozdravimo, pridemo v vrtec, 2 dni ok in potem spet smrklji. Da ne govorim, kakšne otroke vozijo v vrtec, z rumeno-zelenimi smrklji, kašljajo itd. Samo razumem mamice, da je zoprno kar naprej imeti bolniško zarad otroka in da te v službi že vsi postrani gledajo.
Če sem katero izpustila, se opravičujem vnaprej.
Pa lep dan!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
29.10.2010 12:43:57   
kimsy
Končno sm mal do rač. pršla. Mi ga je moj zaplenu... user posted image
Reby - lepo te je spet mal brat... user posted image  Spanje se je zdaj, ko je mal ozdravela popravilo. Ampak še vedno hoče okol treh zj mleko. Pa ji dam cca 150 ml vode, pa sam eno žličko AM. Bi jo rada odvadila. Se mi je zdaj, ko je bla tako boga razvadila oz sm jo jst! Itak! user posted image
anci - super za celice, zdaj pa da se še ene dva nagajivčka primeta, pa bo! No, več ni treba, a ne? Ostalo za v skrinjo... user posted image  user posted image  user posted image
gapii - a uživate v novi hišici? Je fajn bit čist na svojem a ne?
Glody - jst sm tud skor skoz sama doma, naš je tok aktiven na vseh področjih, da me včasih prav jezi. No, vsaj vikendi so naši...
obi - user posted image  user posted image  user posted image  za malega junaka! Moj nečak je bil skor en mesc doma, ko je šel nazaj v vrtec, pa je užival... Bil je pa prej sam 14 dni notr.
lučka - delavno?

Naša je kinčno mal bolš, sam zdaj pa okol nas norice razsajajo in že kar čakam, da jih dobimo! user posted image  Bo pa pol bolj mir.

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
29.10.2010 17:16:00   
obayifo
Reby, hvala za kofe. joj, mam kr slabo vest, k se tut jaz zadnje čase redko javljam, zvečer preberem, za pisat me pa zmanjka.. pa res sam napišem, kako smo. ampak to seveda ne pomeni, da se mi ne smilijo mali sončki, ki bolehajo in njihove mamice, seveda tudi, sploh take, ki smo včasih 'slamnate'. in jasno, da vsem želim vse najlepše.
T pa je res junaček, E zna sam z usti pihat in žvižgat, kar se nosa tiče, se pa grozno zabava, če midva pihava, njemu pa ne rata. A T že sam je z žlico? Kako je s tvojo službo? Mene je groza, ker bi morala naslednji teden it delat, no, pa mam spet en mali 'podaljšek'. Tole z žabicami bomo pa tut mi prakticirali. Pa lepo, da si se oglasila, o Tju je vedno fino kej novga prebrat in danes imate 14.ko user posted image
zdaj se je čudežno zgodilo, da je E zaspal očku v naročju in sem jaz lepo frej.. in lahko tipkam user posted image sicer pa je cel kažin, skos v naročju in jokcat..

sonček, L je res pravi fant!
sm vam kar 'fouš', k je zunej tak lep dan in sem prepričana, da ga maksimalno izkoriščate. pa dajte še za nas malo, a?
kimsy, se tut jaz bojim, da bo totalno razvajen po tej anginci... pa sej boste poštimal. jaz bom tut morala, sicer se mi bojo joške razcvetele, ker bi bil kar celonočno priklopljen.
bolančkom pa kup pikicpokic, pa naj gre hitro mimo!
zdaj bom pa izkoristla in grem kej finga skuhat (malo po vzoru bibona user posted image ), dokler so kuhalnice še v stanovanju user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
29.10.2010 18:05:20   
Reby
obi - ja, mi večinoma že jemo sami, razen kake juhce ne, to mu še vedno sfutram. Aja, točno, že 14.-tka, vi ste jo pa imeli včeraj user posted image
Evo še dokaza, kako jemo:

user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
29.10.2010 19:25:03   
sonček33
O tomi fletko mali. Zakaj s emeni zdi, Reby, da tvoj otrok NIKOLI ne umazan.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
29.10.2010 19:26:13   
sonček33
Vsem hvala za pohvale mojega sončka.
Se* --zet da te kap :)

Evo tole smo počeli danes
user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
29.10.2010 19:47:45   
Reby
sonči - o, je, je umazan, ampak tole je blo slikan na začetku user posted image
Uau, sem vam kr fovš za sankanje. L uživaček. Jaz tut komi čakam, da bo sneg in bomo šli sanke nabavt.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
29.10.2010 21:43:45   
lučka 25
Dober večer.

Reby, lepo te je spet brat. Ja tudi jaz pogrešam dejtanje. Ma vse skupaj. Ampak čas kar beži. Ta teden smo bli več skupaj, ker so počitnice, sem bila tudi 2 dni doma. Je moj rekel, da bi lahko večkrat doma ostala user posted image . O, bi bla a jaz tudi za kak dejt.
Pa T tako lepo je sam. Pri nas včasih je sama, ampak več z roko kot žlico, potem pa jai jaz prigoarjam, da se uporablja žlico, ona pa se krega nazaj  Posledica, hrana povsod, samo v trebuhu ne.user posted image

Kimsy, vidim da se odvajate nočnega obroka. Mi smo imeli tu res veliko srečo, saj se ga je odvadila v 2 dneh. Ne vem, pri nas res na srečo hitro uvedemo novitete.

obi, a vi pa angino. Ah, nič fletno. Je pa še smotano, ker ste bli sedaj v uvajanju. Je pa tako, kot pravi Reby, tudi pri nas v vrtcu brez težav pridejo po bolezni nazaj, tako da nič bat

biba, idim da pri vas veselo kuhate, tako na gurmanski nači. To mene tako spominja na dom, ker moj oči je tud kuhar po duši in tudi veliki gurman. Tako, da smo jedli več posebih stvari, kot pa klasičnih. A ja, pa žarnica je lepo skrbel za naju z N user posted image

sonček, sneg. Oooo, super. To je edina dobra stran zime, vse ostalo me pa zamori. A ne, pa kar malo je škoda, ker je že konec počitic.

anci, super za veliko celic, pa upam da hiperca hitro mine in bo prinesla samo velik +.

goldy, super. Zdaj bomo pa navijali tudi za tebe. Mene ma tudi že, da i šla spet v postopek. Pa uživajta ta vikend, za  A pa nič skrbet, bo vse o.k.

Semper, a veš da sem danes razmišljala o vaših koncih. Da bi blo tudi letos fino zaviti k vam decembra, da damo možgane mal na off.

gapi, kot kaže uživate v svoji hišici in upam da boste kmalu priklopljeni na net.

lana, važa Ž je pa tak cuker, prava lepotica, me vsakič očara na FB, še posebej s svojimi očkami.

S*, čestitam za malo sončico Kajo. user posted image  user posted image  user posted image  Pa dobrodošla na najvišji stopnički IVF forumov. user posted image

mojsonček, kako kaj? Mala Z uživa v vrtcu? Upam, da sta vzgojiteljici v redu.

Sem še koga pozabila? Gotovo, samo brez zamere.user posted image

Drugače pa pri nas kronično primankuje časa. Noro, bo treba mal tempo zmanjšat. Ma po teh antibiotikih, ki jih jemljem sem res vsa narobe. In prebava in kronična utrujenost. e jutri, pa zaključim z njimi. Ušesa so pa že dobro.
Pa same žurke imamo, saj imamo na kupu 3 RD in se tako komaj zvrstijo vsa praznovanja. Jutri še jaz pogostim domače, potem pa frej do decembra.user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
29.10.2010 22:26:26   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Vsem hvala za pohvale mojega sončka.
Se* --zet da te kap :)  OOOOOOOOOOOOooUUUUUUUUUUUUUUUUUUJEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Evo tole smo počeli danes
user posted image

ps: FAUŠ za snegeca! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
30.10.2010 23:22:02   
obayifo
no, mi smo še kar bolani, ampak gre na bolš. revček ma pa tako zapacano vse tam zadej nekje za noskom, da groza. zdaj spi s pouštrom!
Reby, a si ga ti ful učila jest z žlico? pr nas rata tako jest edin kakšno gosto skuto in podobne reči, ki se primejo na žlico, ostalo leti dol vsepovsod. pa ful mate čupico! mi smo še vedno s tistimi zlatimi svilenimi tankimi laski, ki se komajda vidijo. je pa T res korenjak.
sonček, užitki na snegu.. se kar vidi, kako uživa, mali srečko :)
lučka, mi tut še bolj z rokami jemo. sem ga pa opazovala, ko so jedli in vzgojiteljica pač ne more vseh hkrati futrat in je pač sam prjel za žlico, ker je tako neučakan... joj, kolk bo še prakse treba :) doma pa itak skos sam nekej pucamo in brišemo al pa vsaj pometamo okol njegovga stolčka :) kronično pomanjkanje časa se pa tut pri nas že nakazuje in bo sam še slabš. upam, da si zdej že bolš, da je prebava tut že mal pozabila na antibiotike. in če sem prav razumela, se spodobi voščit? vse naaaaj!! pa veliko časa zase, za N in za žarnico!
danes spim pri DVEH!!! smrčačih. če mi bo uspelo ;)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
31.10.2010 7:48:27   
Reby
Dobro jutro.
user posted image

Mi smo mislili danes na obisk k mojim in na grobove, pa sem nekaj zbolela, celo noč sem kašljala, grlo me boli, pljuča, katastrofa. Bomo kr doma.
obi - našga smo pred 2 mesecema že prvič peljali k frizerju. Zdej ma pa spet ful las in take goste, močne. V vrtcu je najmlajši in ima največ las.
Jaz mu pokažem, kako se drži žlica, sicer jo on potem po svoje nekam vrti, ampak mu rata hrano dat na žlico. Večkrat mu itak dol pade. V vrtcu imajo tudi 2 dvoletnika in enega 2,5 let starega in oni že jejo z žlico in jih radovedno opazujejo, tako da sem jim rekla v vrtcu, naj kar sam je, če bo pa kaj ostalo v posodi, pa mu naj sfutrajo.
Do kdaj pa si ti še doma? Bi se lahko kaj vidli, ko bom zdrava...
Aja, glede službe, jaz sem zdej doma in tako paše. Končno smo porihtali vse po bajti in imam mir pred delavci, se bom lahko posvetila malo sebi, napisala še eno diplomo, da še to zaključim, ker se že več kot 2 leti vleče.
lučka - a vi pa spet samo žurirate? Upam, da se kmalu pozdraviš in seveda, da bi se kej pred novim letom še vidli.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.