lučka 25
|
Dober večer. Reby, lepo te je spet brat. Ja tudi jaz pogrešam dejtanje. Ma vse skupaj. Ampak čas kar beži. Ta teden smo bli več skupaj, ker so počitnice, sem bila tudi 2 dni doma. Je moj rekel, da bi lahko večkrat doma ostala . O, bi bla a jaz tudi za kak dejt. Pa T tako lepo je sam. Pri nas včasih je sama, ampak več z roko kot žlico, potem pa jai jaz prigoarjam, da se uporablja žlico, ona pa se krega nazaj Posledica, hrana povsod, samo v trebuhu ne. Kimsy, vidim da se odvajate nočnega obroka. Mi smo imeli tu res veliko srečo, saj se ga je odvadila v 2 dneh. Ne vem, pri nas res na srečo hitro uvedemo novitete. obi, a vi pa angino. Ah, nič fletno. Je pa še smotano, ker ste bli sedaj v uvajanju. Je pa tako, kot pravi Reby, tudi pri nas v vrtcu brez težav pridejo po bolezni nazaj, tako da nič bat biba, idim da pri vas veselo kuhate, tako na gurmanski nači. To mene tako spominja na dom, ker moj oči je tud kuhar po duši in tudi veliki gurman. Tako, da smo jedli več posebih stvari, kot pa klasičnih. A ja, pa žarnica je lepo skrbel za naju z N sonček, sneg. Oooo, super. To je edina dobra stran zime, vse ostalo me pa zamori. A ne, pa kar malo je škoda, ker je že konec počitic. anci, super za veliko celic, pa upam da hiperca hitro mine in bo prinesla samo velik +. goldy, super. Zdaj bomo pa navijali tudi za tebe. Mene ma tudi že, da i šla spet v postopek. Pa uživajta ta vikend, za A pa nič skrbet, bo vse o.k. Semper, a veš da sem danes razmišljala o vaših koncih. Da bi blo tudi letos fino zaviti k vam decembra, da damo možgane mal na off. gapi, kot kaže uživate v svoji hišici in upam da boste kmalu priklopljeni na net. lana, važa Ž je pa tak cuker, prava lepotica, me vsakič očara na FB, še posebej s svojimi očkami. S*, čestitam za malo sončico Kajo. Pa dobrodošla na najvišji stopnički IVF forumov. mojsonček, kako kaj? Mala Z uživa v vrtcu? Upam, da sta vzgojiteljici v redu. Sem še koga pozabila? Gotovo, samo brez zamere. Drugače pa pri nas kronično primankuje časa. Noro, bo treba mal tempo zmanjšat. Ma po teh antibiotikih, ki jih jemljem sem res vsa narobe. In prebava in kronična utrujenost. e jutri, pa zaključim z njimi. Ušesa so pa že dobro. Pa same žurke imamo, saj imamo na kupu 3 RD in se tako komaj zvrstijo vsa praznovanja. Jutri še jaz pogostim domače, potem pa frej do decembra.
|