Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Danes pa je bila za nami prva ura plavanja...no, na začetku je bilo super, na koncu smo pa že malo cmevhali...smo pa vse mamice po koncu tečaja futrale svoj naraščaj kar na hodniku pred bazenom :)). Aja, in smo imeli samo hlačke, dobra zadeva. Plenička je čisto nepotrebna. Takole je bilo pa tudi pri nas. Mam tako lepe spomine na tole plavanje ... Naš tamali je v vodi res FUL užival, pa potem smo se tudi na hodniku dojili. Luštno je bilo. Boš videla, kako bo na morju ob žaba-žaba veselo mahal in plaval K je pravi vodo-manijak Tudi mi smo imeli samo neoprenske hlačke - nikoli se ni zgodilo, da bi se vanje pokakal Ja, pokukam malo na RR, pol pa čistz odvisno od tega, kakšna je debata, kaj napišem, ali pa ne Imam pa toliko dela za službo, da hodim spat tam nekje med 1 in 2 zjutraj Tako da tudi neke prav posebne volje ni. Sem se pa razveselila naše bivše nosečke Špelke Pozdravček po dolgem času! Tako je to - eni imajo sedaj v službi čas za surfanje, enim ga pa sedaj zmanjkuje ... Drugače je šel pa danes K po mislim da 1 mesecu spet v vrtec. Je bilo kar v redu. Sicer je jokal, ampak takrat, ko je mož prišel ponj, več ne. Tudi ob prihodu je nabiral, pa so ga hitro zamotili z zajtrkom Hrana je tudi sicer pri nas nekaj, s čimer rešimo vse težave Tako da je bolše, da vam jaz ne opisujem naših prehranjevalnih navad. Začetek z GH je bil takoj 200-250 ml. Pol itak nisem več nič merila, ker se ni bilo za bati, da bi bilo preveč. Danes pa je jedel kosilo najprej v vrtcu, potem še doma okrog pol 4, potem ob 6ih je zmlatil banano in jogurt, pol pa še večerjo okrog pol 8. Tako da, ja, pri nas se futramo na 2 uri Vmes e moram pa jaz skrivati, ko kaj jem, ker sicer takoj zahteva še zase Tudi jaz pogrešam naše čvekice ... kje ste vse pogrešane in pogrešani Kruce verjetno tudi ful dela Lep pozdravček, pa mirno nočko!!!
|