|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
11.10.2010 7:37:11   
gapii27
dan dan dan

no smo prišli nazaj in gorenjske... iz dejtanja ni blo nič...sta oba v soboto dopoldne začela šrkati in kihati, spali smo iz sobote na nedeljo nič, ker smo skos pucali noskeuser posted image

no danes je blo že mal boljše in upam, da se ne poslabša...sem jima kar calpol zvečer dala... neki tudi pokašljujeta, pa ne vem, če do tega ko mata zabasan nosekuser posted image .... no bomo vidli...

tak da dejt bo, ko smo naslednjič goruser posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 976
12.10.2010 7:49:21   
gapii27
no ja...ki pa ste čvekiceuser posted image   ni nikjer nobene...

ja mi smo bolačnlkani, vsi prehlajeni, ažbe pa še vročina in tak mal hripav jeuser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 977
12.10.2010 9:40:32   
biba007
Gapi, lupčka za junaka. Boščki so, tile naši zamašeni smrčki, kajne? Ma sem ravno preletela zadnjo Mamo - evo, prehladi krepijo imunski sistem. Pri tistih, ki so pred 1rd preboleli vsaj dva, so kasneje zabeležili bistveno manj primerov astme. Vsaj nekaj, kajne?

Lučka, a potem ni bilo nič z dobivanjem? Viš, mi smo šli v nedeljo do Predvora, pa bi se lahko kaj zmenili... Bi prinesla še kak košček tortice - je bila a la sahar iz Kranjskega kolačka, super njamsiuser posted image

Goldy, kako je z A? In s šefico?

Rebi, še v mama hotelu? Se bomo kaj zmenili, da LBjček skrbo vrne plavalno opremico, ja?

Ajsi, uživate?

Kimsy, tele doktrine z uvajanjem paradižika so precej variabilne - ponavadi je zadrega s kislino. Pravilo je, da stestiraš, če gre .... iz previdnosti najprej v predelani obliki.

A morda katera ve, koliko naj bi 5m popapcal? Tisto z ml se mi zdi bolj tako-tako ... živila imajo različno energijsko vrednost... Če ima torej 5 obrokov dnevno, koliko kcal naj bi padlo na posamezni obrok?

Pa še to: Kako vam znese naštepat 5 obrokov??? Nam sicer zaenkrat skupaj z nočnim rata, ampak sicer ... akhem, kaj pa vem, če štartaš z zajtrkom okrog 8.00 in zaključiš z večerjo ob 19.00, to pomeni, da jih pitaš na dobri 2 urici... ni res?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 978
12.10.2010 9:50:41   
ledenka
biba, tole s 5 obroki je bolj za 10 mesecev user posted image  zdaj je čist dost, da ma 1-2 obroka GH, ostalo pa mlekec po potrebi. pa mislim, da bi naj tile mladiči jedli bolj na svojo željo?

kimsi, jaz sem dajala paradižnik nekje od 7-8 meseca naprej user posted image  brez reakcij, ga ima rad.

gapii user posted image user posted image user posted image  za bolančke!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 979
12.10.2010 10:12:59   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

biba, tole s 5 obroki je bolj za 10 mesecev user posted image  zdaj je čist dost, da ma 1-2 obroka GH, ostalo pa mlekec po potrebi. pa mislim, da bi naj tile mladiči jedli bolj na svojo željo?

Res jeuser posted image .
Naš bi po novem VSE na žlico, flaša ga ne zanima več. Uopšte. Le še ponoči, ko je na pol komatozen, mu še uspem podtaknit mleko ... posledično smo imeli UVAJANJE ekspresnejše sorteuser posted image . Na žlico je je zdaj vse super dobro - bi kar papcal in papcal (tole ima bržkone po mamiuser posted image ). No, in me zanima, KOLIKO naj bi pojedel tale naš purančekuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 980
12.10.2010 10:30:12   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Naš bi po novem VSE na žlico, flaša ga ne zanima več. Uopšte. Le še ponoči, ko je na pol komatozen, mu še uspem podtaknit mleko ... posledično smo imeli UVAJANJE ekspresnejše sorteuser posted image . Na žlico je je zdaj vse super dobro - bi kar papcal in papcal (tole ima bržkone po mamiuser posted image ). No, in me zanima, KOLIKO naj bi pojedel tale naš purančekuser posted image

viš, tole pa sem pozabla user posted image  tu pa nimam pojma... pri nas smo GH uvajali počasi in z muko. v Paparici nič ne piše? kolikor sem brala, je v uvodnem delu kar nekaj napisano... samo detajlov se ne spomnim več. ker kolikor vem, maš tam prav za porcije narejene količine...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 981
12.10.2010 14:46:05   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

no ja...ki pa ste čvekiceuser posted image   ni nikjer nobene...

ja mi smo bolačnlkani, vsi prehlajeni, ažbe pa še vročina in tak mal hripav jeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Upam, da se kmalu pozdravite.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 982
12.10.2010 14:46:22   
lučka 25

Lučka, a potem ni bilo nič z dobivanjem? Viš, mi smo šli v nedeljo do Predvora, pa bi se lahko kaj zmenili... Bi prinesla še kak košček tortice - je bila a la sahar iz Kranjskega kolačka, super njamsiuser posted image

Ne morem verjet. Mi smo bli v nedeljo tudi v Preddvoru. Res je, da smo pol še mal do Mač zavil, ampak vseeno. No......nimaš kaj, smo se zgleda zgrešili.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 983
12.10.2010 14:51:07   
lučka 25
Glede hrane pa tako. Meni so rekli ene 4 velike žlice GH. No pri nas je bilo tako, da sadja je pojedla zmiksanega 1 banano+1 jabolko+2 piškota, za kosilo pa ene 3 velike žlice zmiksane zelenjave ali pa zraven še mesa.
Je pa pri tej starosti jedla: 8h mleko (210ml), 11.30 sadno kašco, med 15.00 in 15.30 uro zelenjavno ali mesno-zelenjavno kašco, 18h 180 ml mleka, 20.30 180ml mleka ali pa malo mlečne kaše in potem pred spanjem še ene 120ml mleka. Pri nas je veliko mleka popila, še zdaj bi za zajtrk samo 210ml mleka in nič drugega. Pa takrat je reva še Allernovo pila (tisto grenko smrdeče mleko za alergike), pa bi ga na litre popila. 

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 984
12.10.2010 19:43:51   
lana70

hm user posted image , mi jemo takole: ponoči se 2x dojimo, okrog 9.00 pojemo sadje (kašico ali z jogurtom, rižkotom), potem se nekje ob 11.30 dojimo (mislim da je to bolj cartanje, ker dosti tega mleka ne more bit več) in ob 13.00 (včasih tudi 12.30) jemo zelenjavno kašico (noter je ajdova kaša ali prosena kaša ali s polento, grisom)...vse količine GH se gibljejo okrog 120-160 ml (če skrijem noter keks ali kaj drugega bolj kaloričnega, potem je ta količina okrog 100-120ml), popoldne se spet dojimo (včeraj sem morala dati še malo skutke) in ob 17.30 ponavadi pojemo še riževo kašico (okrog 160) in pred spanjem cartanje na jošku...tako, upam bibek, da sem ti kaj pomagala, menim pa, da vsi tisti podatki ( v paparici piše, da bi mi morali že okrog 250 mlatit) so zgolj okvirni in da je še najboljše poslušat otroka. Aja, pa spijemo ogromno vode vmes (cca 150-200 ml).

Danes pa je bila za nami prva ura plavanja...no, na začetku je bilo super, na koncu smo pa že malo cmevhali...smo pa vse mamice po koncu tečaja futrale svoj naraščaj kar na hodniku pred bazenom :)). Aja, in smo imeli samo hlačke, dobra zadeva. Plenička je čisto nepotrebna.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 985
12.10.2010 21:10:07   
Goldy
biba - A je v vrtcu, šefica ok.... Nam do vrtca ni zneslo pojest 5 obrokov GH. Dojenje oz. cartanje ne štejem. Vedno nam je je ena malica ušla.user posted image  Zdej, ko ima 3 obroke v vrtcu, pa dofilamo še 2 doma.user posted image Čeprav zdej ne vem več, kako je v vrtcu z malico. Ob 8 zajtrk, 11.30. kosilo, kje sta pol še dve malici.user posted image  28. gremo po špike v Lj, mogoče bomo imeli kaj časa, vi in mi....user posted image  Glede količin pa mislim, da jih je Reby napisala zraven, ko je napisala obroke....

lana - naša še zdej ne poje vedno 250. Jaz sem bila en čas čist obsedena, da mora pojest x ml.user posted image  Še dobr, da me je minilo.

lučka - kako kaj N?

ajsi - si že zdrava in M že v vrtcu??

gapii - pikepoke za tvoja bolančkana! kdaj se bova mi2 zmenle za čvek?

reby - uživata še v naših koncih?

semper - vidim te zvečer kako kukaš, napišeš pa nič. Ti, ti!! Sta Klemen in vrtec že bolj na tačko?

andreja - pozdravčke v vaše konce!

seren* - a si spet bizi?user posted image

kimsy - helooo!

Fargi - občudujem tvojga A na FB!

Kje pa se potika naš Kruce? Pa Blanč, pa mojsonček....pa še ostaleeee!!!

Aja, 28.10. grem po špike...Zaenkrat še nisem sprejela nekih drastičnih ukrepov v prehrani kot takrat - razen, da sem črtala mleko, sem mal na riževem...user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 986
12.10.2010 21:15:55   
Goldy
Aja, pa v živalskem vrtu smo bili v nedeljo.user posted image  A se je tudi najbolj dopadel slon.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 987
12.10.2010 21:45:32   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Danes pa je bila za nami prva ura plavanja...no, na začetku je bilo super, na koncu smo pa že malo cmevhali...smo pa vse mamice po koncu tečaja futrale svoj naraščaj kar na hodniku pred bazenom :)). Aja, in smo imeli samo hlačke, dobra zadeva. Plenička je čisto nepotrebna.

Takole je bilo pa tudi pri nas. Mam tako lepe spomine na tole plavanje ... Naš tamali je v vodi res FUL užival, pa potem smo se tudi na hodniku dojili. Luštno je bilo. Boš videla, kako bo na morju ob žaba-žaba veselo mahal in plaval user posted image  K je pravi vodo-manijak user posted image  Tudi mi smo imeli samo neoprenske hlačke - nikoli se ni zgodilo, da bi se vanje pokakal user posted image

Ja, pokukam malo na RR, pol pa čistz odvisno od tega, kakšna je debata, kaj napišem, ali pa ne user posted image  Imam pa toliko dela za službo, da hodim spat tam nekje med 1 in 2 zjutraj user posted image  Tako da tudi neke prav posebne volje ni.

Sem se pa razveselila naše bivše nosečke Špelke user posted image user posted image  Pozdravček po dolgem času! Tako je to - eni imajo sedaj v službi čas za surfanje, enim ga pa sedaj zmanjkuje ...

Drugače je šel pa danes K po mislim da 1 mesecu spet v vrtec. Je bilo kar v redu. Sicer je jokal, ampak takrat, ko je mož prišel ponj, več ne. Tudi ob prihodu je nabiral, pa so ga hitro zamotili z zajtrkom  user posted image  Hrana je tudi sicer pri nas nekaj, s čimer rešimo vse težave user posted image user posted image user posted image  Tako da je bolše, da vam jaz ne opisujem naših prehranjevalnih navad. Začetek z GH je bil takoj 200-250 ml. Pol itak nisem več nič merila, ker se ni bilo za bati, da bi bilo preveč. Danes pa je jedel kosilo najprej v vrtcu, potem še doma okrog pol 4, potem ob 6ih je zmlatil banano in jogurt, pol pa še večerjo okrog pol 8. Tako da, ja, pri nas se futramo na 2 uri user posted image  Vmes e moram pa jaz skrivati, ko kaj jem, ker sicer takoj zahteva še zase user posted image

Tudi jaz pogrešam naše čvekice ... kje ste vse pogrešane user posted image user posted image  in pogrešani Kruce verjetno tudi ful dela user posted image user posted image
user posted image

Lep pozdravček, pa mirno nočko!!!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 988
12.10.2010 21:47:45   
Sempervivum
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Pol itak nisem več nič merila, ker se ni bilo za bati, da bi bilo preveč.

user posted image  Sej se razumemo, ne user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 989
12.10.2010 21:49:38   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Aja, pa v živalskem vrtu smo bili v nedeljo.user posted image  A se je tudi najbolj dopadel slon.user posted image

Joj, v živalski vrt bi pa tudi prav rada spet kaj šla user posted image  Naš mali je čist ubrisan na živali - upam, da bo tokrat malo dalj časa v vrtcu, preden se spet česa naleze, do sedaj smo bili namreč čisto cele dneve notri user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 990
12.10.2010 22:01:30   
Goldy
semper - tudi jaz upam, da bo zdej ok z našo. In tudi mi skrivamo hrano, ker hoče vedno jest....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 991
13.10.2010 10:27:40   
biba007

biba - A je v vrtcu, šefica ok.... Nam do vrtca ni zneslo pojest 5 obrokov GH. Dojenje oz. cartanje ne štejem. Vedno nam je je ena malica ušla.user posted image  Zdej, ko ima 3 obroke v vrtcu, pa dofilamo še 2 doma.user posted image Čeprav zdej ne vem več, kako je v vrtcu z malico. Ob 8 zajtrk, 11.30. kosilo, kje sta pol še dve malici.user posted image  28. gremo po špike v Lj, mogoče bomo imeli kaj časa, vi in mi....user posted image  Glede količin pa mislim, da jih je Reby napisala zraven, ko je napisala obroke....

Biuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 992
13.10.2010 11:55:54   
biba007
Čisto netematsko, vem, in se pardoniram, ampak LBjček spet prakticira spanje v naročku, la-mama-nouvelle pa surfa ... in bi šla na tole:
http://www.terme-krka.si/si/12682/ponudbe/otocec/sport/novo-prvi-boot-camp-v-sloveniji/
A bi še ktera?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 993
13.10.2010 21:39:50   
Goldy
biba - ojoj, ne bi, sem čist brez kondicije. Bi verjetno kar dušo spustila tam...user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 994
13.10.2010 21:57:37   
Serendipity

biba - ojoj, ne bi, sem čist brez kondicije. Bi verjetno kar dušo spustila tam...user posted image

klavrno se podpišem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 995
14.10.2010 9:58:51   
Reby
bibon - jaz bi takoj šla, sam ne vem, kam Tomija dat user posted image  Moj možek je spet cele dneve do večera na faksu.
Se bova zmenili za vrnitev obročka enkrat drug teden, če ti je ok?
Goldy -  aaaa, vi pa takole v LJ, pa nč ne pokličete? Bi mi tudi prileteli v Zoo, že dolgo nismo bili. No, 100% gremo pa ta vikend.
gapii - pikapoke za bolančkota

Ju3 greva s Tomijem mogoče na Bled na date z mojimsončkom in Zojo. Upam, da bo lepo vreme, če ne bo lepo, pa se greva mogoče malo namakat v Atlantis popoldan, da nama hitreje mine.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 996
14.10.2010 10:24:56   
lana70

Čisto netematsko, vem, in se pardoniram, ampak LBjček spet prakticira spanje v naročku, la-mama-nouvelle pa surfa ... in bi šla na tole:
http://www.terme-krka.si/si/12682/ponudbe/otocec/sport/novo-prvi-boot-camp-v-sloveniji/
A bi še ktera?

uf, jst pa biiii, mora bit full dobro, sam kam dat Živo, tako kot je rekla Reby user posted image ...drgač pa je to ponavadi običajna zadeva v moji službi user posted image user posted image user posted image , še malo, pa ne bom potrebovala plačevati tovrstnih zadev user posted image user posted image , se bo zahtevalo od mene.....bom verjetno dušo spustila ja...

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 997
14.10.2010 10:26:09   
lana70
Na čemu ste pekle meso na začetku uvajanja? Sem nabavila kokosovo olje, ker je baje to najboljša zadeva user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 998
14.10.2010 10:37:22   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Na čemu ste pekle meso na začetku uvajanja? Sem nabavila kokosovo olje, ker je baje to najboljša zadeva user posted image
jaz sem ga kuhala, pečeno se mi je zdelo pretrdo. zdaj pa uporabljam kar olivno olje user posted image  

biba, ti se šališ user posted image  meni še na pilates ne rata it!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 999
14.10.2010 13:57:50   
lana70
No, pa imamo tudi mi prvo špičko zunaj :))

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.