Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.8.2010 13:45:36
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Mali ima v enem ušesku 37,8, v drugem pa 37,3. Domnevam, da je razlika vsled ušesnega masla ... za merjenje imamo enako mašino kot Reby (ne naključno ). Kdaj mu čem dati svečko? Aja, kje so moje manire: HURA za postopke! Tu je vročina res na meji. Jaz mu še ne bi dala. Mogoče edino zato, ker je to zaradi cepljenja. No, nam so glede na reakcije (zeleno blato po prvem cepljenju in alergije) svetovali, da ji dam takoj po cepljenju eno svečko in potem po potrebi še zvečer eno. A je dobro razpoložen? Če je, potem je jaz ne bi še dala. Zlat je. Smejčika. Ampak bolj nežen kot običajno (bi rekla, da je tudi tole po fotru , ampak se mi zdi, da ga je cepljenje vseeno malo zdelalo...). Mah ja, bomo še malo počakali, pa še malo merili, pa še malo počakali .... če mi prej ne zmanjka nastavkov za termometer Ma zakaj ne morejo narest ene izi-pizi mašine
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.8.2010 14:07:01
|
|
|
|
kimsy
|
Hermy - čestitke za Brino! Tanja - tudi tebi za Stašo! Lučka - super za zmenek z reškotom! Ja, res je čas, da N dobi enga bratca al pa sestrco, al pa kar oba na enkrat! Mi imamo pa danes že 7m. Kako gre hitro, še mal, pa bom mogla v službo. Močno razmišljam, da bi še mal doma ostala.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.8.2010 15:02:54
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ja kje pa naša Semper* hodi? Pogrešam njene debate in slikice od Klemna.. Na dopustu so ali pa je pozabila na nas? JUHUHUUUUUUUUUU! Še sem tu No, pravzaprav spet, po dolgem mrku. Zjutraj smo prispeli s Pelješca, sedaj pa pospravljamo, pakiramo, malo spimo ... delo čez glavo in čez Smo se kar nahitro odločili, da gremo, pa sem cel dan samo pakirala, niti toliko časa nisem imela, da bi vam rekla arivederči ... se moram kar malo opravičiti Zaenkrat sem bas samo malo na hitro preletela, pa našla tole od Se* in sem se seveda morala takoj oglasiti Upam, da me niste na kakšni drugi strani kaj pošimfale Slikice pridejo, ko se malo sestavimo! En lep pozdravček prav vsem!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.8.2010 15:06:07
|
|
|
|
Goldy
|
reby - ah, ja, mal vas res zanemarjam. Shame on me. Eh, če se vse takooo hitro vrti... biba - ti LB-čka še malo opazuj, če bo pa hudo pa v akcijo s svečkam. lučka - ancibanci - za postopka! hermy in Tanja - čestitke! Brini in Staši pa eno prekrasno življenje! Ja, seveda tudi mamici in očku! sonček - za slabo vreme. mojsonček - pogrešam te! semper* - moja večerna čveka, ti tudi si pogrešana. Seren* - delaš???? kimsy - za 7 mesecev! ajsi - helouuu! gapii - ej, a septembra pade en čvek v CE??? punsha in lana - lepo, da se malo oglasita. Lahko se večkrat. fargi - jap, lahko bi že preklopila. Upam, da nisem katero spustila - če sem jo, je blo čist nenamerno.....
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 18.8.2010 8:30:32
|
|
|
|
gapii27
|
jutro za LB-ejčka to sem že hotela vprašati večkrat...v ritki merjena vročina npr .39,5, je torej 39 al 38,5 ? in kdaj se šteje za vročino, ko že odšteješ al ko izmeriš nad 38 sem zakomplicirala? tnx
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 18.8.2010 8:31:13
|
|
|
|
gapii27
|
in ja Goldy, bi čvekec,zelooo
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 18.8.2010 9:16:51
|
|
|
|
lučka 25
|
Glede vročine še enkrat. Če je le ta merjena: - pod pazduho in preseže 37,2
- v ušesu in preseže 37,5
- v ritki in preseže 38
lahko govorimo o vročini. Vendar ne je takoj zbijat. Naj bo vsaj še 0,6 stopinje več, potem pa naj se jo zbija. Jaz sem pri prvi posvetovalnici za Nežo dobila knjigico (ena med mnogimi) z naslovom Moj otrok im vročino, kaj jo povzroča in kako ukrepamo. A je ve niste?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 18.8.2010 9:18:10
|
|
|
|
lučka 25
|
semper* dobrodošla nazaj in prijetno pranje, likanje, pospravljanje. Jaz sem si vzela kar en teden časa, ker sem bolj pri tapočasnih kar se tega tiče goldy, ti kar še večkrat pridi. No, bom videla kako bo z mano, ko bom enkrat v službi.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 18.8.2010 9:21:59
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Glede vročine še enkrat. Če je le ta merjena: - pod pazduho in preseže 37,2
- v ušesu in preseže 37,5
- v ritki in preseže 38
lahko govorimo o vročini. Vendar ne je takoj zbijat. Naj bo vsaj še 0,6 stopinje več, potem pa naj se jo zbija. Jaz sem pri prvi posvetovalnici za Nežo dobila knjigico (ena med mnogimi) z naslovom Moj otrok im vročino, kaj jo povzroča in kako ukrepamo. A je ve niste? Tole si super napisala. Jaz sem dobila ful knjižic v porodnišnici, pri P pa ne. Ah, sej naša P je itak mal čudna. Drugače pa zbijajte raje vročino z vodo - tako sem jaz delala, ko je imel Tomi 6. bolezen. Dala vodo na toliko stopinj, kolikor je imel vročine, potem pa postopoma vodo ohlajala do 37 stopinj - cca. 10 minut.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 18.8.2010 9:24:23
|
|
|
|
Reby
|
Goldy, gapii - tudi jaz bi čvekec, mogoče pridem drug teden za kakšen dan ali dva v CE. Semper - welcome back, hitro poročilce, kako ste se imeli in kakšno slikico lepotca, kako uživa na morčku lučka - kdaj se vidmo? Si že dobila rezultate za Nežo?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 18.8.2010 10:51:22
|
|
|
|
biba007
|
Ekola, vročinice ni več Je pa ena takšna velika mamina maza ... bi ga človek še kdaj cepil samo zaradi mojčkanja. Čist je sladek Gapi, Wee-pee za spanje. Kdaj pridete? Boste v triu al' kvartetku? Goldy, helou back. Kako je lepotička? Fargi, hop preklopit. Materinstvo ni izgovor Kimsy, čestitke za 7 Lučka, držim pestke za izvide. Pa kmalu mirno ročico A bi kdo kofi?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 18.8.2010 10:52:21
|
|
|
|
biba007
|
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 18.8.2010 10:57:49
|
|
|
|
lučka 25
|
biba, ja jaz bi en kofe. Naju je mal dež poškropil ko sva šli k mesarju. No, itak je pa nehal, ko sva prišli domov Reby, pri nasši P pa dobiš poooolno enih knjižic, pa sezonskih prospektov za natur kozmetiko. Za en zmenk sem pa takoj! Ker Nežin drrekec pekec je v redu po izvidih in po videzu Ta teden sem še frej, no jutri je slabo napovedano, v petek pa že dobro. A bi v petek šlo? Glede lokacije pa mi je vseeno. Ker naslednji teden mam pa že en semnar, 2 sestanka,...pa še čakam ene dečve da se zmenmo za randi, pa pol zvem kateri dan sem še frej.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 18.8.2010 10:58:25
|
|
|
|
lučka 25
|
ooooo, bibonček je vmes že postregla s kofetkom. mmmmmmmmmm, dober
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 18.8.2010 11:17:02
|
|
|
|
sonček33
|
bibon, hvala za kofi, paše kaj počnete? l in nečaka razturao stanovanje ... pa naj ga, za pol ure miru :) kuham špinačo + pire in vanilijev puding s toplimi borovnicami ...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 18.8.2010 12:28:07
|
|
|
|
gapii27
|
bibon moj dela s soboto dopoldne, pa sn misla kr sama s tamalima pridet če boste seveda imeli čas dopoldne... drugače pa bomo popoldan že kvartetek reby pridi jaaaaa hvala za pojasnilo glede vročine lučka
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 18.8.2010 12:30:13
|
|
|
|
lučka 25
|
sonček, mmmmm najboljše kosilo. No, jaz si polg špinače in pireja spečem še jajce na oko. Je pa to tudi Nežino najljubše kosilo. Midva bova imela danes telečja jetrca z makaroni pa solato. Neža pa korenje in cvetačo, pa malo ajdove kaše. Drugače pa z mojim izmenično gledava kaj špiči mala. Danes ima dan, ko hodi od ene prepovedane stvari do druge in zraven prav naglas govori "NA" (kar pomeni ne) in se prav navihano smeji. Ma danes pravi dan za kaj špičit. Pol bo pa treba eno zračnico zaflikat pri vozičku.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 18.8.2010 12:31:20
|
|
|
|
lana70
|
Še tukaj čestitke mladim mamicam in vsem borkam obilo podpore in uspeha pri postopkih!!!! Mi imamo še dva zamrznjenčka, pa ne vem, kdaj bi bil najbolj primeren trenutek, da gremo ponje?? A potrebujem vse izvide na novo od svoje G???Pa napotnico verjetno tudi , kaj? Mi imamo pa v petek cepljenje, drugo redno in rota...pridemo zanalašč z morja, potem pa šibamo nazaj....prvi teden pa bomo verjetno na Bledu, a je katera blizu???? Častim kavo .
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 18.8.2010 12:31:53
|
|
|
|
lučka 25
|
A ja, sem pozabla vprašat. sonček, a se že prišli do Calgela?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 18.8.2010 12:34:38
|
|
|
|
lučka 25
|
lana, za zamrznjenčke še malo počakaj, naj bo približno eno leto od poroda. Kdaj boste na Bledu? A naslednji teden a še kaseje? No, jaz sem iz Kranja, samo če bo kakšen tak dan, da sem še frej bi pa mogoče šlo. Pa Reby, mojsonček, pa mogoče še sonček. Evo, sem kar določila.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 18.8.2010 12:49:52
|
|
|
|
sonček33
|
lučka, jah kosilo..zdej ej sezona tele špinače...pol pa skoz kej kombinieram z njo - špinačna juhca, krompirejva juha s špinačo, špinačnoskutni zavitki, špinačni zrezki, špinača--- kaj češ glede calgela sem pa rekla, da bom na morju pogledala, pa sem itak pozabila...gre pa sestra zdej v petek dol, pa ji moram naročit...če ne pozabim
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 18.8.2010 14:06:12
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 lučka, jah kosilo..zdej ej sezona tele špinače...pol pa skoz kej kombinieram z njo - špinačna juhca, krompirejva juha s špinačo, špinačnoskutni zavitki, špinačni zrezki, špinača--- kaj češ glede calgela sem pa rekla, da bom na morju pogledala, pa sem itak pozabila...gre pa sestra zdej v petek dol, pa ji moram naročit...če ne pozabim No, meni je tudi špinača dobra na tisoč in en način No, meni je pa Calgel prinesla svakinja, ko je bila ravno na morju in si mi takoj prišla na misel ti.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 18.8.2010 14:27:50
|
|
|
|
Serendipity
|
Hejla lepotičke! seeempeeeeer* se je vrnila! Smo te mučo pogrešale, veš? sonček - mnjami kosilo. Mi smo pa danes špagete - sm kuhala za ceeelo familijo, no - ''celo'' - deset_ se jih/nas je nabralo bibi - fin kafe! Hm, jap - eno leto nazaj, sem že pošteno čakala, če pride naša pika na PDP ven. Letos, na ta spešal dan, sem pa izvedela najsuperca novičko deset_letja! Meni zelo ljubi in dragi osebi (botrici naše male miss) je po sedmih letih truda za otročka uspelo brez postopkov in bo mamica Ma je en superca dan danes
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 18.8.2010 14:29:16 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 18.8.2010 14:30:56
|
|
|
|
sonček33
|
Se super novička...še so čudeži ... juhej---- ja, kmalu bo tortica . Jo boš sama spekla?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 18.8.2010 14:39:01
|
|
|
|
Reby
|
lana - kr počakaj še malo za Z, tudi po mojem je 1 leto po porodu kr pravi čas, da se telo navadi na stari ritem. Jaz sem po mojem šla prehitro. Sem še 1x dnevno dojila in se po mojem zarad tega ni prijelo, pa sem povedala Rešu in on mi je seveda v svojem stilu odgovoru, ah, sej zdej pa nimate več toliko mleka kosilo - mi imamo pečeno postrv, krompir v kosih in solatko lučka - petek je super. Povej kje in kdaj?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?