|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
17.8.2010 13:45:36   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Mali ima v enem ušesku 37,8, v drugem pa 37,3. Domnevam, da je razlika vsled ušesnega masla ... za merjenje imamo enako mašino kot Reby (ne naključnouser posted image ). Kdaj mu čem dati svečko?

Aja, kje so moje manire: HURA za postopke!

Tu je vročina res na meji. Jaz mu še ne bi dala. Mogoče edino zato, ker je to zaradi cepljenja. No, nam so glede na reakcije (zeleno blato po prvem cepljenju in alergije) svetovali, da ji dam takoj po cepljenju eno svečko in potem po potrebi še zvečer eno.
A je dobro razpoložen? Če je, potem je jaz ne bi še dala.

Zlat je. Smejčika. Ampak bolj nežen kot običajno (bi rekla, da je tudi tole po fotruuser posted image , ampak se mi zdi, da ga je cepljenje vseeno malo zdelalo...).
Mah ja, bomo še malo počakali, pa še malo merili, pa še malo počakali .... če mi prej ne zmanjka nastavkov za termometeruser posted image Ma zakaj ne morejo narest ene izi-pizi mašineuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 451
17.8.2010 14:07:01   
kimsy
Hermy - čestitke za Brino! user posted image  user posted image  user posted image
Tanja - tudi tebi za Stašo!user posted image
Lučka - super za zmenek z reškotom! user posted image  Ja, res je čas, da N dobi enga bratca al pa sestrco, al pa kar oba na enkrat! user posted image

Mi imamo pa danes že 7m. Kako gre hitro, še mal, pa bom mogla v službo. Močno razmišljam, da bi še mal doma ostala.

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 452
17.8.2010 15:02:54   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ja kje pa naša Semper* hodi? Pogrešam njene debate in slikice od Klemna.. Na dopustu so ali pa je pozabila na nas? user posted image

JUHUHUUUUUUUUUU!

Še sem tu user posted image user posted image user posted image  No, pravzaprav spet, po dolgem mrku. Zjutraj smo prispeli s Pelješca, sedaj pa pospravljamo, pakiramo, malo spimo ... delo čez glavo in čez user posted image

Smo se kar nahitro odločili, da gremo, pa sem cel dan samo pakirala, niti toliko časa nisem imela, da bi vam rekla arivederči ... se moram kar malo opravičiti user posted image  

Zaenkrat sem bas samo malo na hitro preletela, pa našla tole od Se* in sem se seveda morala takoj oglasiti user posted image  Upam, da me niste na kakšni drugi strani kaj pošimfale user posted image user posted image user posted image user posted image

Slikice pridejo, ko se malo sestavimo!

En lep pozdravček prav vsem!!!!!!!!!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 453
17.8.2010 15:06:07   
Goldy
reby - ah, ja, mal vas res zanemarjam. user posted image Shame on me. Eh, če se vse takooo hitro vrti...

biba - ti LB-čka še malo opazuj, če bo pa hudo pa v akcijo s svečkam.

lučka - ancibanci - user posted image  za postopka!

hermy in Tanja - čestitke! Brini in Staši pa eno prekrasno življenje! Ja, seveda tudi mamici in očku!

sonček - user posted image  za slabo vreme.

mojsonček - pogrešam te!

semper* - moja večerna čveka, ti tudi si pogrešana.

Seren* - delaš????

kimsy - user posted image  za 7 mesecev!

ajsi - helouuu!

gapii - ej, a septembra pade en čvek v CE???

punsha in lana - lepo, da se malo oglasita. Lahko se večkrat.user posted image

fargi - jap, lahko bi že preklopila.user posted image

Upam, da nisem katero spustila - če sem jo, je blo čist nenamerno.....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 454
18.8.2010 8:30:32   
gapii27
jutro

user posted image user posted image user posted image za LB-ejčka

to sem že hotela vprašati večkrat...v ritki merjena vročina npr .39,5, je torej 39 al 38,5 ?  in kdaj se šteje za vročino, ko že odšteješ al ko izmeriš nad 38 user posted image

sem zakomplicirala?user posted image

tnx

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 455
18.8.2010 8:31:13   
gapii27
in ja Goldy, bi čvekec,zelooouser posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 456
18.8.2010 9:16:51   
lučka 25
Glede vročine še enkrat. Če je le ta merjena:
  • pod pazduho in preseže 37,2
  • v ušesu in preseže 37,5
  • v ritki in preseže 38

lahko govorimo o vročini.
Vendar ne je takoj zbijat. Naj bo vsaj še 0,6 stopinje več, potem pa naj se jo zbija.

Jaz sem pri prvi posvetovalnici za Nežo dobila knjigico (ena med mnogimi) z naslovom Moj otrok im vročino, kaj jo povzroča in kako ukrepamo. A je ve niste?

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 457
18.8.2010 9:18:10   
lučka 25
semper* dobrodošla nazaj in prijetno pranje, likanje, pospravljanje. Jaz sem si vzela kar en teden časa, ker sem bolj pri tapočasnih kar se tega tiče user posted image

goldy, ti kar še večkrat pridi. No, bom videla kako bo z mano, ko bom enkrat v službi. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 458
18.8.2010 9:21:59   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Glede vročine še enkrat. Če je le ta merjena:
  • pod pazduho in preseže 37,2
  • v ušesu in preseže 37,5
  • v ritki in preseže 38

lahko govorimo o vročini.
Vendar ne je takoj zbijat. Naj bo vsaj še 0,6 stopinje več, potem pa naj se jo zbija.

Jaz sem pri prvi posvetovalnici za Nežo dobila knjigico (ena med mnogimi) z naslovom Moj otrok im vročino, kaj jo povzroča in kako ukrepamo. A je ve niste?

Tole si super napisala. Jaz sem dobila ful knjižic v porodnišnici, pri P pa ne. Ah, sej naša P je itak mal čudna.

Drugače pa zbijajte raje vročino z vodo - tako sem jaz delala, ko je imel Tomi 6. bolezen. Dala vodo na toliko stopinj, kolikor je imel vročine, potem pa postopoma vodo ohlajala do 37 stopinj - cca. 10 minut.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 459
18.8.2010 9:24:23   
Reby
Goldy, gapii - tudi jaz bi čvekec, mogoče pridem drug teden za kakšen dan ali dva v CE.
Semper - welcome back, hitro poročilce, kako ste se imeli in kakšno slikico lepotca, kako uživa na morčku user posted image
lučka - kdaj se vidmo? Si že dobila rezultate za Nežo?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 460
18.8.2010 10:51:22   
biba007
Ekola, vročinice ni večuser posted image Je pa ena takšna velika mamina maza ... bi ga človek še kdaj cepil samo zaradi mojčkanja. Čist je sladekuser posted image

Gapi, Wee-pee za spanje. Kdaj pridete? Boste v triu al' kvartetku?

Goldy, helou back. Kako je lepotička?

Fargi, hop preklopit. Materinstvo ni izgovoruser posted image

Kimsy, čestitke za 7user posted image

Lučka, držim pestke za izvide. Pa kmalu mirno ročicouser posted image

A bi kdo kofi?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 461
18.8.2010 10:52:21   
biba007
user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 462
18.8.2010 10:57:49   
lučka 25
biba, ja jaz bi en kofe.  user posted image   Naju je mal dež poškropil ko sva šli k mesarju. No, itak je pa nehal, ko sva prišli domov user posted image

Reby, pri nasši P pa dobiš poooolno enih knjižic, pa sezonskih prospektov za natur kozmetiko. Za en zmenk sem pa takoj! Ker Nežin drrekec pekec je v redu po izvidih in po videzu user posted image user posted image user posted image  Ta teden sem še frej, no jutri je slabo napovedano, v petek pa že dobro. A bi v petek šlo? Glede lokacije pa mi je vseeno.
Ker naslednji teden mam pa že en semnar, 2 sestanka,...pa še čakam ene dečve da se zmenmo za randi, pa pol zvem kateri dan sem še frej.user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 463
18.8.2010 10:58:25   
lučka 25
ooooo, bibonček je vmes že postregla s kofetkom. mmmmmmmmmm, dober user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 464
18.8.2010 11:17:02   
sonček33
bibon, hvala za kofi, paše

kaj počnete?
l in nečaka razturao stanovanje ... pa naj ga, za pol ure miru :)

kuham špinačo + pire in vanilijev puding  s toplimi borovnicami ...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 465
18.8.2010 12:28:07   
gapii27
bibon  moj dela s soboto dopoldne, pa sn misla kr sama s tamalima pridetuser posted image če boste seveda imeli čas dopoldne... drugače pa bomo popoldan že kvartetekuser posted image

reby pridi jaaaaa

hvala za pojasnilo glede vročine lučka

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 466
18.8.2010 12:30:13   
lučka 25
sonček, mmmmm najboljše kosilo. No, jaz si polg špinače in pireja spečem še jajce na oko. Je pa to tudi Nežino najljubše kosilo.user posted image
Midva bova imela danes telečja jetrca z makaroni pa solato. Neža pa korenje in cvetačo, pa malo ajdove kaše.
Drugače pa z mojim izmenično gledava kaj špiči mala. Danes ima dan, ko hodi od ene prepovedane stvari do druge in zraven prav naglas govori "NA" (kar pomeni ne) in se prav navihano smeji. Ma danes pravi dan za kaj špičit.
Pol bo pa treba eno zračnico zaflikat pri vozičku.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 467
18.8.2010 12:31:20   
lana70
Še tukaj čestitke mladim mamicam in vsem borkam obilo podpore in uspeha pri postopkih!!!!user posted image user posted image user posted image

Mi imamo še dva zamrznjenčka, pa ne vem, kdaj bi bil najbolj primeren trenutek, da gremo ponje?? A potrebujem vse izvide na novo od svoje G???Pa napotnico verjetno tudi , kaj?

Mi imamo pa v petek cepljenje, drugo redno in rota...pridemo zanalašč z morja, potem pa šibamo nazaj....prvi teden pa bomo verjetno na Bledu, a je katera blizu???? Častim kavo user posted image .

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 468
18.8.2010 12:31:53   
lučka 25
A ja, sem pozabla vprašat. sonček, a se že prišli do Calgela? 

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 469
18.8.2010 12:34:38   
lučka 25
lana, za zamrznjenčke še malo počakaj, naj bo približno eno leto od poroda. Kdaj boste na Bledu? A naslednji teden a še kaseje? No, jaz sem iz Kranja, samo če bo kakšen tak dan, da sem še frej bi pa mogoče šlo.user posted image  Pa Reby, mojsonček, pa mogoče še sonček. Evo, sem kar določila.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 470
18.8.2010 12:49:52   
sonček33
lučka, jah kosilo..zdej ej sezona tele špinače...pol pa skoz kej kombinieram z njo  - špinačna juhca, krompirejva juha s špinačo, špinačnoskutni zavitki, špinačni zrezki, špinača--- kaj češ user posted image

glede calgela sem pa rekla, da bom na morju pogledala, pa sem itak pozabila...gre pa sestra zdej v petek dol, pa ji moram naročit...če ne pozabimuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 471
18.8.2010 14:06:12   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

lučka, jah kosilo..zdej ej sezona tele špinače...pol pa skoz kej kombinieram z njo  - špinačna juhca, krompirejva juha s špinačo, špinačnoskutni zavitki, špinačni zrezki, špinača--- kaj češ user posted image

glede calgela sem pa rekla, da bom na morju pogledala, pa sem itak pozabila...gre pa sestra zdej v petek dol, pa ji moram naročit...če ne pozabimuser posted image

No, meni je tudi špinača dobra na tisoč in en način user posted image

No, meni je pa Calgel prinesla svakinja, ko je bila ravno na morju in si mi takoj prišla na misel ti.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 472
18.8.2010 14:27:50   
Serendipity
Hejla lepotičke!

seeempeeeeer* se je vrnila! Smo te mučo pogrešale, veš? user posted image

sonček - mnjami kosilo. Mi smo pa danes špagete user posted image - sm kuhala za ceeelo familijo, no - ''celo''  - deset_ se jih/nas je nabralo user posted image user posted image user posted image user posted image

bibi - fin kafe!

Hm, jap - eno leto nazaj, sem že pošteno čakala, če pride naša pika na PDP ven. Letos, na ta spešal dan, sem pa izvedela najsuperca novičko deset_letja! Meni zelo ljubi in dragi osebi (botrici naše male miss) je po sedmih letih truda za otročka uspelo brez postopkov in bo mamica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma je en superca dan danes user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 18.8.2010 14:29:16 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 473
18.8.2010 14:30:56   
sonček33
Se super novička...še so čudeži ... juhej---- ja, kmalu bo tortica . Jo boš sama spekla?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 474
18.8.2010 14:39:01   
Reby
lana - kr počakaj še malo za Z, tudi po mojem je 1 leto po porodu kr pravi čas, da se telo navadi na stari ritem. Jaz sem po mojem šla prehitro. Sem še 1x dnevno dojila in se po mojem zarad tega ni prijelo, pa sem povedala Rešu in on mi je seveda v svojem stilu odgovoru, ah, sej zdej pa nimate več toliko mleka user posted image
kosilo - mi imamo pečeno postrv, krompir v kosih in solatko
lučka - petek je super. Povej kje in kdaj?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?