|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
16.8.2010 13:43:26   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

hermy in tanja navijam, diham ....
podpis user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 426
16.8.2010 13:44:00   
sonček33
Harmy, čestitke za prinesko Brino. lepo in radi se imejte.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 427
16.8.2010 13:47:06   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Harmy, čestitke za prinesko Brino. lepo in radi se imejte.
je že rodila user posted image user posted image user posted image  čestitke!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 428
16.8.2010 14:00:56   
gapii27
kimsy... jes sem zdaj prešaltala na Hipp z probiotiki in lepo prdita in kakatauser posted image pa ju nič ne napenja...

bibon.... mi smo stalno dali gor mokro gazico za neki cajta

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 429
16.8.2010 14:54:48   
Reby
hermy - čestitke za princesko Brino, lepo se cartajte user posted image  user posted image  user posted image
Kdaj se nam pridruži še naša tanja?
kimsy - poskusi mogoče z Novalac AC (proti napenjanju), dobiš v lekarni.
lučka - kako sta rihtala pri atu? Kdaj je štart?
bibon - super za projetk čežana. Pridna mami. Kako je bilo na cepljenju? Obkladek - mrzla voda in malo alkohola zram.
ajsi - kako je v vrtcu?
bitka - velja. Te jutri pokličem. Računaj na dopoldan.
punsha in lana - vedno sta dobrodošli.
Kje je Semper? Pa Goldy nas zanemarja zadnje čase...

Zmenek uspel, tale naša Zoja je vedno lepša pupika in tako napredna, da je joj. Patrik je pa tut prekrasen in lepo vzgojen fant, mami je res lahko ponosna na svoja dva otročka. Mojsonček pa itak vedno ful dobr zgleda, vedno uštimana in krasna postavca user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 430
16.8.2010 19:56:06   
lana08
Biba jaz sem K. dala kar alko obkladek takoj po cepljenju in še za ponoči. SMo prišli brez težav skozi.

Hermy še tukaj čestitke za Brino.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 431
16.8.2010 21:17:26   
Fargesia
user posted image sem vam prišla povedat, da vas ne zanemarjam namenoma...ampak še vendo nisem preklopila...zdej bi pa že lahko, ne?user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 432
16.8.2010 22:02:52   
lučka 25
Najprej poročilo od Reša.....je naredil UZ, rekel da je vse super (jajčniki, endometrij, vse štima), tako da naslednji teden počakamo M in gasa. Dal mi je pa Menopur, v kombinaciji z Broelle (nimam pojma kaj je to), pa če bo treba po 8 dnevu, bomo dodali še Cetrolide (a sem prav napisala???)
Ja, zdaj pa gremo na zmago, da Neža dobi drušno user posted image
A ja, me je pa vprašal če sem kaj shujšala od zadnjega postopka, pa sem rekla, da imam 10 kg manj kot takrat (da sem jih mela še 7 manj mu nisem povedala, haha), pa je rekel ja super, pa saj vi ste fenomen user posted image )))

hermy, čestitam za princesko Brino. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A za Tanjo pa še dihamo???

ajsi, a ste že z dopusta?

sonček, a ste šli na morje, a ste prestavili?

Reby in mojsonček vidim da sta uživali na Bledu. Foš.user posted image

bibonček mlajši vidim da je s hrabro mamico prestal prvo cepljenje. user posted image

bitka, zdaj pa....rodiiiiit user posted image  Maš frej pot.

fargi, jaaaa zdaj je pa že skrajni čas, da preklopiš še k nam. user posted image

kimsy, ne vem kako je z napenjanjemk, ker pri nas madam nič po damsko prdi...... še vedno. user posted image  Tako da je nima čas napenjat.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 433
17.8.2010 0:20:28   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

konec dihanja, da ne hiperventiiramo...IMAJO STAŠO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 434
17.8.2010 7:58:09   
biba007
Brina in Staša, WELCOME!!!!
user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 435
17.8.2010 8:00:25   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

avtosedež - M ima Römer Safefix TT, smo zelo zadovoljni. menjala sem nekje pri 8, 9 mesecih, ko ni več pasal v lupinico. smo ga pa najprej v BC posadili v par različnih, naročila sem pa po netu.

Ajsi, kje si naročila?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 436
17.8.2010 8:15:38   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

konec dihanja, da ne hiperventiiramo...IMAJO STAŠO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 437
17.8.2010 8:19:56   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

avtosedež - M ima Römer Safefix TT, smo zelo zadovoljni. menjala sem nekje pri 8, 9 mesecih, ko ni več pasal v lupinico. smo ga pa najprej v BC posadili v par različnih, naročila sem pa po netu.

Ajsi, kje si naročila?
po E-bayu user posted image  mislim, da je trgovina Comfort Baby ali nekaj takega, dostavljajo iz nemčije. hvalijo tudi o-baby.de, ki ima nižjo poštnino. ko sem jaz naročala, je bil te stole problem dobit, pa še točno določeno prevleko sem hotla user posted image  Highline Amanda. priporočam tudi poletno prevleko, se manj poti.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 438
17.8.2010 8:32:10   
sonček33
Tanja, joj kako sem vesela ...pa jo imata, vajino Stašo. Bodite v cvetju.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 439
17.8.2010 9:06:43   
lučka 25
Staša, dobrodošla med nami. Tanja, tebi in možu pa iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 440
17.8.2010 10:58:56   
Reby

Staša, dobrodošla med nami. Tanja, tebi in možu pa iskrene čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Se podpišem. Juhu, čestitke še za eno levinjico user posted image

lučka - super sta tole zrihtala pri atu user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 441
17.8.2010 12:01:00   
anci banci
ojla...bejbe in otročki...

da se malo javim...bili na morju..uživali na polno, Svit je bil tako priden, ful se je rad kopal v morju...

no pa da vam sporočim...na morju sem začela papcat estrofem in v petek 20.8 imam zmenek z Rešom, da bo povedal, kdaj dobim ta dva svoja pingvinčka
od teh tablet mi je tolk slabo,utrujena glava me boli, kislina me napada, tako da sem spet na donatu-kot bi bila že noseča

kaj berem...lučka ti imaš tud sestanke z Rešem..se mogoče pa kaj vidimo tam...

mi gremo tud na zmago...

ni upam da ste vse ok in da na polno uživate

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 442
17.8.2010 12:07:20   
sonček33
lučka, ancibanci ...navijamo

lučka, bili na morju, včeraj prišli nazaj ... slabo vreme... pa itak - jaz nisme glih pristašica morja ... smo bolj zaradi L. šli...tako da meni je luštno doam...hribi, gobarjenje, kolesarjenje

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 443
17.8.2010 12:12:31   
gapii27
čestitke novopečenim mamicam,atijem in beybiyem veliko dobrodošlicouser posted image user posted image user posted image user posted image

babnce super za nove postopkeuser posted image   mi bi tud :)

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 444
17.8.2010 13:06:46   
Serendipity
Četitke  hermy za Brino in Tanji za Stašouser posted image

user posted image                        user posted image
lučka & ancika - you go girls! user posted image NAVIJAMO! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, kaj več nič ne kofetkamo? user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 17.8.2010 13:07:30 >

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 445
17.8.2010 13:23:01   
biba007
Mali ima v enem ušesku 37,8, v drugem pa 37,3. Domnevam, da je razlika vsled ušesnega masla ... za merjenje imamo enako mašino kot Reby (ne naključnouser posted image ). Kdaj mu čem dati svečko?

Aja, kje so moje manire: HURA za postopke!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 446
17.8.2010 13:38:06   
Reby

Mali ima v enem ušesku 37,8, v drugem pa 37,3. Domnevam, da je razlika vsled ušesnega masla ... za merjenje imamo enako mašino kot Reby (ne naključnouser posted image ). Kdaj mu čem dati svečko?

Bibon - svečke nikakor ne, dokler mu vročine ne narase nad 38.5.
In če meriš v ušesku, moraš odbiti nekje 0,6 stopinje, tako da LB-jček vročince ziher nima user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 447
17.8.2010 13:39:02   
lučka 25

Tu je vročina res na meji. Jaz mu še ne bi dala. Mogoče edino zato, ker je to zaradi cepljenja. No, nam so glede na reakcije (zeleno blato po prvem cepljenju in alergije) svetovali, da ji dam takoj po cepljenju eno svečko in potem po potrebi še zvečer eno.
A je dobro razpoložen? Če je, potem je jaz ne bi še dala.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 448
17.8.2010 13:42:53   
lučka 25
No, jaz sem pri prvem pregledu pri P dobila kar nekaj knjiži in ena je od vročine. In tu piše, da o vročini lahko govorimo šele, ko je tempšeratura merjena pod pazduho presegla 37,2, merjena v ušesu 37,5 in izmerjena v ritki 38 stopinj celzija. Ampak če je otrok še živahen, moraš res gledati, da temu prišteješ še okoli 0,6 stopinje ko otrok postane bolj razdražen, utrujen od vročine,....takrat pa res lahko govorimo o vročini. Jaz sem dala svečke šele, ko je imela v ritki 38,8 stopinje, prej pa ne.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 449
17.8.2010 13:43:14   
Reby

Tu je vročina res na meji. Jaz mu še ne bi dala. Mogoče edino zato, ker je to zaradi cepljenja. No, nam so glede na reakcije (zeleno blato po prvem cepljenju in alergije) svetovali, da ji dam takoj po cepljenju eno svečko in potem po potrebi še zvečer eno.
A je dobro razpoložen? Če je, potem je jaz ne bi še dala.

Nam so rekli, če bi bila res vročina nad 38 in če bi se jokal - da bi ga bolelo, pol svečke, drugače pa ne user posted image
Ampak reakcijo na cepljenje bi po mojem moral imeti včeraj, ne danes.
Poskusi mu še izmeriti v ritki in odštej od izmerjene temperature 1 stopinjo. Torej do 38 v ritki je ok.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?