|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
18.8.2010 15:40:36   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Se super novička...še so čudeži ... juhej---- ja, kmalu bo tortica . Jo boš sama spekla?

Jap! user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 476
18.8.2010 18:30:33   
sonček33
Jap!

Itak, kaj vprašam, kajne.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 477
18.8.2010 20:45:25   
Goldy
Ojla!

Reby - drugi teden bosta morali z gapii same na čvek, mi gremo v soboto za 11 dni na morjeeee!!!!user posted image

biba - lepotičko malo matrajo zobki in smo posledično vsi malo tečkasti.user posted image  Bravo, da mini tini vročinice ni več.user posted image

seren* - to pa je novička, kaj!user posted image

lučka - mah, zdele ko se spravljamo na morje jeres gužva, pa še en hofn obiskov, pa da gremo mal ven in je to to... Neža je že taka damica....user posted image

Grem še mal prevajat, seren*, če bom rabila pomoč....user posted image  Nočko!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 478
18.8.2010 20:56:14   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Reby - drugi teden bosta morali z gapii same na čvek, mi gremo v soboto za 11 dni na morjeeee!!!!user posted image

Važička user posted image
No, sej mi bomo pa čez 14 dni že tut spet na morju user posted image

gapii - kaj, če bi pa vi prišli že v petek, pa se skupaj z lučko dobimo?
sonček - kako pa si ti s časom v petek?
se* - super za prjatlco, nekako sem prej spregledala. Jupiiii user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 479
18.8.2010 21:27:16   
lučka 25
Se*, pa sa to je super novička user posted image . Ja, to je res dan za veselje. Pa veliko užitkov pri peki torte.

goldy, jah polno dela, polno užitkov,...pestro.user posted image

Reby, super za petek. Meni je vseeno za lokacijo. Bova videli, če se še katera pridruži, pa potem določimo za oksno. user posted image

No, danes smo se pa srečali z mojimsončkom in malo Z v Kranju. Mi smo se sprehajali, onidve pa uživali. user posted image

Pa po moje sem pozabila povedat, da sva se na morju srečali z Andrejo. Je bla ravno na večernem sprehodu s svojim dvojčkoma (ma res sta taka cukra, ravno prav navihana user posted image ), ta malega pa je mela v varstvu. Kako je svet majhen, da se srečaša na morju. Evo, to sem se pa danes spomnila, ko sem srečala mojsonček.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 480
18.8.2010 21:28:54   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Pa po moje sem pozabila povedat, da sva se na morju srečali z Andrejo. Je bla ravno na večernem sprehodu s svojim dvojčkoma (ma res sta taka cukra, ravno prav navihana user posted image ), ta malega pa je mela v varstvu. Kako je svet majhen, da se srečaša na morju. Evo, to sem se pa danes spomnila, ko sem srečala mojsonček.

O, no super. A veš, da sem se že spraševala, kako je kaj z njo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 481
18.8.2010 22:10:40   
sonček33
sonček - kako pa si ti s časom v petek?

čas je, je pa vse  odvisno od  lokacije

goldy ... joj tile zobje...upam, da čimprej pokukajo ven in dajo za nekaj časa mir

lučka ...ja ful fajn za info o Andreji ...

vse več vidite mojsonček kot jaz, pa sva si bilzu doma ..no jaz počekiram vsakič ko grem mimo, če so slučajno na balkonu ...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 482
19.8.2010 0:08:02   
Sempervivum
Se* danes je prav zares en poseben dan ... tudi jaz sem izvedela, da bo ena moja prijateljica, ki spada v tisto skupino 40+, pestovala IVFjevčka user posted image user posted image user posted image user posted image  Ko mi je povedala, sem se kar razjokala, tako sem bila vesela user posted image user posted image  

No, na morčku je bilo SUPER. Skrbelo me je glede vožnje, saj je do Pelješca res daleč, pa ni bil problem. Potovali smo ponoči, mali je bolj ali manj spal - tja sploh zelo lepo, nazaj grede smo imeli sicer tudi malo joka in dretja, ampak kasneje se je umiril, pa zelo trdno zaspal do prihoda v Lj user posted image  Glede na to, da smo kampirali, sem bila tudi glede kuhanja in vsega tega domačega luksuza ful skeptična, ampak nam je tudi to finofajn laufalo. Se je celo moj ful angažiral in pripravljal kašice, pa kosilca za malega ... Mah, res je bilo fajn. Pa mali je tako čofotal, da je bilo veselje. Tisto plavanje za dojenčke je res super. Fajn naložba, res. Moj ga je tudi malo potunkal občasno, malo se je nakremžil, pol pa hitro začel spet mahati z rokicami in nogicami user posted image

Ampak streznitev se bliža. V petek se začne služba user posted image  Lučka, sočustvujem s tabo user posted image  Mene je že ful strah, kako nam bo tole šlo ... No, saj se nameravam malo pomeniti z mamicami, ki so to že dale skozi, da me malo potolažijo user posted image  Sej vem, da bo pol, ko se bo začelo dogajat, itak vse laufalo, ampak jaz bi bila še kar malo doma ... al pa tudi ne ... konec koncev sem že skoraj 2 leti doma. Če dobro razmislim, tudi ta delovni adrenalin kar malo pogrešam ... Pa vrtec me tudi malo skrbi - tole uvajanje - resnično upam, da našemu malemu ne bo prehudo ...

Se*, kako pa kaj pri vas kaže glede službe?

Čestitke Neži za samostojno hojo!!!

Ostalo sem pa že pozabila user posted image

Vsekakor lepo pozdravljam nove IVF mamice; pa vidim, da jih je kar nekaj še na poti do nas user posted image  user posted image user posted image

Nočko vsem!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 483
19.8.2010 7:58:28   
sonček33
user posted image  jaz znam sam takle kofe skuhat, sam je vseen dobr

semper fajn za fajn dopust ..kampiranje je zakon ...kakšna fotka za nas?

služba ...se bliža ja ..še teden dni frej, potem pa v stare tire ..amapk sej je fajn tudi v službi ... da možgančki mal zamigajo

kuham zelenjavno juho in ajdove žgance

popldne se pa gremo mal z vlakom vozit

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 484
19.8.2010 8:26:02   
gapii27
dan

goldy važičkauser posted image
reby mi pridemo v petek gor popoldan okoli 2-3... tak pred 4 uro ne bo nič...bom ti javla....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 485
19.8.2010 8:55:08   
lučka 25
Semper*, prav super za prijateljico in seveda za uspešno kampiranje. No, mi gremo vedno na luksuz kampiranje. V kamp v kampu, vsako leto ob istem času, ko so skoraj vedno isti ljudje (mogoče kakšni 4 novi), šotori imajo notri postavljene postelje (ozke, pa vseeno super), pa jedilnico imamo, kjer imamo 3 obroke, pa odbojkarsko, badbinton, košarkarsko igrišče, pingpong mizo, bife s cenami iz trgovine (par pijač)....ja luksuz od taborjenja. Je takoj lažje vse skupaj. Ko sva bili 2 dni sami, je malo pomerkala moja prijateljica, pa eni prijatelji od Mitjeve tete,....ni da ni.
Glede službe pa ja....jaz sem se zdaj že počasi psihično pripravila. Že razmišljam kaj bomo delali.....Stisne me samo, ko pomislim kakšni odo kaj odnosi, a so se babežabe kaj umirile, a so še zmeraj tetepehte user posted image

sonček, imaš prav glede službe. Se vsaj mal možgančki razmigajo, kar pa res že pogrešam.
Glede jutri pa, tebi bolj pasalo, da me priletimo do vas, ker ti zelo nerada voziš, če se prav spomnim. A je tako?

Drugače smo pa končno po dolgem času dooobro spali. Je spala v svoji postelji vse do mal pred 8 uro, ker ponavadi je zdaj zadnje dni zadnjo urco odspala pri nama.
Pa končno je začela še doma na veliko hodit, ker prej je le na bližnjem otroškem igrišču, od igrala do igrala, tudi po 30 korakov. Zdaj pa že doma veselo mašira. Od mojga svak pravi, da je zdaj obdobje robotkov, ko hodijo z rokami v zrak,... user posted image

Drugače grem pa danes končno k frizerju, se malo pobarvat. Pred morejm me je samo ostrigla, ker mi je blo škoda barve zaradi sonca, morja. Zdaj pa eno divjo barvo gor,....user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 19.8.2010 8:57:11 >

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 486
19.8.2010 8:55:42   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image  jaz znam sam takle kofe skuhat, sam je vseen dobr

Dober kofe. Ga še zdaj pijem user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 487
19.8.2010 9:55:16   
Reby
sonček - super kafe, važn je namen user posted image  Na katero območje pa si omejena za meeting?
gapii - jaz ju3 popoldan ne morem, mogoče edino čez vikend?
lučka - opa, nova barva. Te oranžne in rdeče se hitro sperejo a ne?
bibon - happy birthday user posted image  Lepo praznujte.
Semper - super, da ste uživali in nič komplicirali. Prav je tako. Čakamo kakšno slikco.

Jaz sem pa ful ful vesela, ker se je tu v bližini vrtca (ki ga nismo dobili) odpre v septembru nov privat vrtec, v privat hiši z velikim atrijem in cena je še boljša - 340 EUR. Tako, da sem v centru vrtec že itak prej odpovedala, ker bom še najmanj 6 mesecev doma, ampak sem razmišljala, da bom T-ja vseeno dala v vrtec z oktobrom in to zaenkrat za polovični čas. Da bo mali imel družbo sovrstnikov, to potrebuje user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 488
19.8.2010 10:09:37   
gapii27
user posted image

naša falota :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 489
19.8.2010 12:33:15   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

user posted image

Res prava cukra. Sem ju že na FB občudovala.
Je pa eden copy paste mamica, drugi pa ati user posted image

Jaz pa grem prej na sprehod s T in Ajko in sredi stare LJ se mi strga usnjen natikač med prsti. In potem sem kr bosa hodla iz mesta do avta na Prulah, folk me je ful čudn gledu, mi je blo nerodn, ah kaj naj bi pa naredila user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 490
19.8.2010 13:55:34   
gapii27
tnxuser posted image

bogauser posted image   se je meni tudi že strgal natikač,sam nisem imela tolk hoje... imam pa zdej vedno rezervni par v avtu user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 491
19.8.2010 13:56:01   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image LUBEKA!

Semper* - mah, nič kaj ne kaže. Bomo že user posted image Ste pa res uživali! Naša Z tudi obožuje vodo - je nič ne moti, če ji gre v oči. Superca tudi za tvojo prijateljico! user posted image user posted image user posted image

Goldy - ti kar pohupkaj  user posted image Si pa res važička user posted image user posted image user posted image Mooooojreeeeeeeeeeeeee! user posted image user posted image user posted image

sonček - mnjamsi! Fino kosilce, je pa kafe tudi zapasal user posted image

Reby - fino superca za vrtec. Midva vsa se odločila, da bo naša mala miss še to leto doma. Malo  mi je tak tak zaradi družbe in vsega tega, po drugi strani pa - jaz sem itaq doma, pa babica je doma in večina prijateljev ima malčke, da se bo lahko igrala - pa bo šlo. user posted image

Tak, mi pa v nedeljo imamo piknik za Z rd - ideje še zbiram za solatke, za torto se mi že približno sanja, kakšna bo (taka ena easy na pogled, ker nisem nekak ustvarjalec), sem se pa potrudila in naredila vabila v obliki rožice (bravo mami user posted image user posted image user posted image user posted image ), so full luštno izpadle (rožico odpreš - in na eni strani je vabilo, na drugi pa slikca od naše male miss)

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 492
19.8.2010 13:57:57   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Jaz pa grem prej na sprehod s T in Ajko in sredi stare LJ se mi strga usnjen natikač med prsti. In potem sem kr bosa hodla iz mesta do avta na Prulah, folk me je ful čudn gledu, mi je blo nerodn, ah kaj naj bi pa naredila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni se je zadnjič to zgodilo v MS, v Sparu - pa sem tudi bosa šla naprej. Je bilo pa tudi fullll nerodno, tak, da sočustvujem s tabo... user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 493
19.8.2010 14:03:06   
Goldy
Men se pa natikač lani strgal in sem bila glih pri kulturnem centru in sem šla domov. Ene 2 kilometra. Mal peš, mal sem si ga pa povezala čez novo z unim trakcem, ki je bil v jopiču (tist za obesit). Sam mi je pa dol lezel in sem tak šantala.user posted image Tudi jaz sočustvujem z vsemi.user posted image

Aaaa, zdej sem pa važička.user posted image  Eh, kr grem. Smmmrkk.

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 494
19.8.2010 14:08:10   
Serendipity

Men se pa natikač lani strgal in sem bila glih pri kulturnem centru in sem šla domov. Ene 2 kilometra. Mal peš, mal sem si ga pa povezala čez novo z unim trakcem, ki je bil v jopiču (tist za obesit). Sam mi je pa dol lezel in sem tak šantala.user posted image Tudi jaz sočustvujem z vsemi.user posted image
Ah, tile natikači! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aaaa, zdej sem pa važička.user posted image   jap, ITAQ da si  Eh, kr grem. Smmmrkk. Kam pa kam Smrketa, na morjeeeee? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 495
19.8.2010 15:11:25   
Goldy
Seren* - jaaaa!!!user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 496
19.8.2010 16:28:27   
Serendipity

Seren* - jaaaa!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 497
19.8.2010 18:45:27   
ledenka
kuku, sam da vas pozdravim user posted image  jutri gremo, upam, spet na morje user posted image

Reby, potem T in M ne bosta sovrtičkarja? user posted image  

uživajte na srečanju!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 498
19.8.2010 20:03:18   
lučka 25
No, kako kaže za jutri? Kdo vse pride na srečanje, na klepet, na klicanje dežja in seveda potem še odganjajne dežja po indijanskih metodah........pa kje in kdaj. Da se vem za avto zmenit. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 499
19.8.2010 20:29:01   
Reby
lučka - očitno sva samo midve user posted image
ajsi - ja, žal ne. Upam, da mi rata nazaj akontacijo dobit. Predvčerajšnjim pozno popoldan smo se mimo tvoje hiše prešetkali, čisto po naključju user posted image  

< Sporočilo je popravil Reby -- 19.8.2010 20:30:06 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?