lučka 25
|
Semper*, prav super za prijateljico in seveda za uspešno kampiranje. No, mi gremo vedno na luksuz kampiranje. V kamp v kampu, vsako leto ob istem času, ko so skoraj vedno isti ljudje (mogoče kakšni 4 novi), šotori imajo notri postavljene postelje (ozke, pa vseeno super), pa jedilnico imamo, kjer imamo 3 obroke, pa odbojkarsko, badbinton, košarkarsko igrišče, pingpong mizo, bife s cenami iz trgovine (par pijač)....ja luksuz od taborjenja. Je takoj lažje vse skupaj. Ko sva bili 2 dni sami, je malo pomerkala moja prijateljica, pa eni prijatelji od Mitjeve tete,....ni da ni. Glede službe pa ja....jaz sem se zdaj že počasi psihično pripravila. Že razmišljam kaj bomo delali.....Stisne me samo, ko pomislim kakšni odo kaj odnosi, a so se babežabe kaj umirile, a so še zmeraj tetepehte sonček, imaš prav glede službe. Se vsaj mal možgančki razmigajo, kar pa res že pogrešam. Glede jutri pa, tebi bolj pasalo, da me priletimo do vas, ker ti zelo nerada voziš, če se prav spomnim. A je tako? Drugače smo pa končno po dolgem času dooobro spali. Je spala v svoji postelji vse do mal pred 8 uro, ker ponavadi je zdaj zadnje dni zadnjo urco odspala pri nama. Pa končno je začela še doma na veliko hodit, ker prej je le na bližnjem otroškem igrišču, od igrala do igrala, tudi po 30 korakov. Zdaj pa že doma veselo mašira. Od mojga svak pravi, da je zdaj obdobje robotkov, ko hodijo z rokami v zrak,... Drugače grem pa danes končno k frizerju, se malo pobarvat. Pred morejm me je samo ostrigla, ker mi je blo škoda barve zaradi sonca, morja. Zdaj pa eno divjo barvo gor,....
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 19.8.2010 8:57:11 >
|