|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
15.8.2010 9:01:23   
7lina7
pozdravček!

.. da se spet malo pofočkamo tukaj!!  .. sem bolj aktivna pri marčevkah.. vas pa vsake tolko preletim!!
stari smo že skoraj 6 mesecev.  imamo 1 zobek - drugi na pohodu..

in res, IVF otročki so zakon!!

user posted image

Lin@

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 401
15.8.2010 11:37:48   
Reby
lina - kakšen cukerček user posted image , le večkrat pridi med nas user posted image

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 402
15.8.2010 11:38:37   
lana70
romer ali recaro.....

http://www.mama.si/forum/index.php?topic=73044.0

..počasi tudi jaz gledam avtosedeže in sta varnost ter udobje zame zelo pomembna,...bibek, kdaj pa misliš prestaviti prestolonaslednika v nov avtosedež ??

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 403
15.8.2010 19:48:42   
lučka 25
Glede avtosedežev še to. Tudi če jih iščete po netu, pojdite v trgovino pa sprobajte kako vaš otrok sedi v kakšnem sedežu, kako se počuti,kakšna je kvaliteta....vam bo tako lažje izbrati. Tako smo naredili mi, in na ta način je med 3 izbranci zmagal Maxi Cosi Tobi.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 404
15.8.2010 19:48:59   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

lina - kakšen cukerček user posted image , le večkrat pridi med nas user posted image

Se strinjam user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 405
15.8.2010 19:50:58   
lučka 25
No sedaj pa slavnostno poem. Naša mala madam se je odločila, da je danes res velik in pomemben praznik.......in, da je za to primeren dan.....DA SHODI user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 406
15.8.2010 20:11:16   
bit
oooo čestitke Neža....user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 407
15.8.2010 20:22:36   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Glede avtosedežev še to. Tudi če jih iščete po netu, pojdite v trgovino pa sprobajte kako vaš otrok sedi v kakšnem sedežu, kako se počuti,kakšna je kvaliteta....vam bo tako lažje izbrati. Tako smo naredili mi, in na ta način je med 3 izbranci zmagal Maxi Cosi Tobi.

...maš prav, se popolnoma strinjam s teboj.......tudi v mojem izboru je Tobi eden izmed treh, ki so mi všeč.

Opa, bravo Neža user posted image user posted image , čestitke!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 408
15.8.2010 21:52:39   
punsha
lučka čestitke vaši mali user posted image user posted image user posted image

vidim, da imate temo o avtosedežih... nimam ravno pojma o njih. Sedaj imamo lupinico Peg perego in isofix. Ali ta isofiks pride tudi za naprej kaj v poštev ali je to samo za lupinico? Ja, bo treba kmalu kaj novega nabavit. Mali pridno raste, je že na poti proti 8 mesecu.

lina, itak, IVF otročki so zakon user posted image

Pridne bodite user posted image

PS. ja se tolikokrat odločim, da bom tudi tukaj bolj aktivna, pa mi ne uspe, sem bolj pri februarčkih user posted image . Pa upam da niste jezne, ker potem kdaj kar takole vletim nazaj med vasuser posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 409
15.8.2010 21:54:31   
lana08
Se bom kar priključila debati o avtosedežih. Jaz sem bila sveto prepričana da bomo vzeli Romerja, sedaj pa malo berem in nisem več tako prepričana. Pa še iz ene nemške spletne trgovine so jih dali dol in tako ugodne cene nisem nikjer zasledila. Sem lani naročala za mojo sestro. Ali imate dva sedeža za obdobje 9-18kg in 15-36 ali enega kombiniranega 9-36kg. Kaj je boljše?? V BC so mi rekli, da če ima avto kratek varnostni pas, se MC Tobi ne da pripeti??Vaše izkušnje prosim. Kaj pa Recaro sedeži, so dobri. Ker nekaj so testi, nekaj drugega pa izkušnje uporabnikov zato lepo prosim za vaše izkušnje.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 410
15.8.2010 21:56:58   
lana08
Hej Punsha, sva se obe naenkrat ''prištulile'' na temo IVF otročkov z enakim vprašanjem user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 411
15.8.2010 23:13:11   
Serendipity
Lina - glej ga cukrčka! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja kje pa naša Semper* hodi? Pogrešam njene debate in slikice od Klemna.. Na dopustu so ali pa je pozabila na nas? user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 412
16.8.2010 7:19:37   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

No sedaj pa slavnostno poem. Naša mala madam se je odločila, da je danes res velik in pomemben praznik.......in, da je za to primeren dan.....DA SHODI user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Lučka&Nežauser posted image
user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 413
16.8.2010 7:39:39   
zup2
Dobro jutro!

Dokaz, da so IVF-jevčki najlepši user posted image
user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 414
16.8.2010 7:45:14   
bit
ooo dobro jutro Zup2 to je pa definitivno naj boljša jutranja "kavica"
ta tvoj sonček je tak cukr... pa da ti že spi po 12 ur..user posted image user posted image

no še en sonček se nam bo pridružil naša Hermy1 je v PO porodnišnici ... ob 1ih ji je odtekla voda... dihajmo z njo.

Ko zvem kaj novega javimuser posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 415
16.8.2010 8:09:47   
Serendipity
zup - iiiii, kaka smejčika! Res lepotička! Itaq, da so naši otročki ta najlepši!

lučka - Jupi! Velik aplavz za Nežo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 416
16.8.2010 9:06:32   
lučka 25
Jaz že diham.........dajmo Hermy. user posted image

Bit, zdaj pa nič več čakat na Tanjo user posted image , ti tudi kar pojdi rodit. Si že počasi na vrsti.

zup, to pa je cukerček. Pa kakšen lep nasmeh, prav poleša dan.

lana08, punsha, 7lina7, ve kar še pridite. Nič ne zamerimo, če niste toliko aktivne, samo da na vsake toliko javite, da ste dobro.

Ah, danes pa greva z mojim mal ata Reša pogldat, da določimo kako naprej in seveda konec avgusta štartamo. Vsaj upam. user posted image  Bom poročala zvečer.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 417
16.8.2010 9:27:08   
Reby
lučka - bravo za Nežo in samostojne korakce user posted image  Neš jih naredi tam po 3 skupaj, potem pa pade meni v naročje user posted image
zup - tale vaša pupika je res pravi cuker user posted image
Hermy - dihamo in navijamo user posted image
bitka - jaz mam tist zate ready, lahko se jutri kje dobiva user posted image

Nč, šibam na randi z mojimsončkom in Zojo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 418
16.8.2010 9:31:31   
bit
Lučka25 ....ja upam da imam danes zadnji pregled ... da mi že tam rečejo kar v porodno...hehehe  user posted image uuu pri vas bomo tudi kmalu navijali.... dobr se zmenta z atejem...  user posted image

Reby... lahko ja.. ti kar povej kje pa kdaj.... meni je vseeno doma čičam pa čakam kdaj me primeuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 419
16.8.2010 10:31:32   
kimsy
Lučka - Neža si je izbrala rs lep dan za korakanje! user posted image
zup2 in 7lina7 - itak da so IVF otročki najlepši. mam eno tako doma! user posted image

vidim, da se pogovarjate o avtosedežih. Jst sm tud hotla maxi cosi, pa ga je dobila za krst od botra, k ma mal več denarja in se skoz vn meče. (Nisem ga jst zbrala, je brat od mojga - tako da nisem mela izbire user posted image ) Tako, da imamo Romerja, sam ne vem kerga. Je še v omari, ker jo imam še v lupinici, pa mislim, da bo še kar dober mesec v njej.
hermy - user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  NUJNO rabim en nasvet! Mi se ne dojimo več, ker se je sama odstavila user posted image , ampak smo začeli z Aptamilom. Odkar pije aptamil ponoči ne spimo, imam občutek, da jo napenja. A mi lahko priporoččate katero mleko naj ji kupim. Sm že cela polamana, ker ustanem tud 100x na noč. user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 420
16.8.2010 11:45:23   
biba007
Hermy, hu-hu-ha-ha-hu-hu-ha-hauser posted image

Bitka, tole je pa že uber brojiš-sitno kategorija. GREEEEEMO!!!! No, tolk še počakaj, da javiš za Hermy (saj veš, ordnung muss sein), potem pa AKCIJA!

Zupek in 7lina7, cukrčka stauser posted image

Reby, super randi. Aha, pa da ne pozabim - projekt čežana-za-ozimnico je v teku - obe zamrzovalni omari sta že odtajani in spucani. Pa naj še kdo reče, da pri Bibonovih nismo TEMELJITIuser posted image

Lanči, avtosedež kupujemo na zalogo nič-nas-ne-sme-presenetiti. Sicer pa ima mali po ocenah mame še kar nekaj mesecev prostorčka v lupinici.

Kimsy, mi imamo Aptamil Imunofortis v ta fensi pakungi iz Mullerja. Smo pa, v izogib krčkom, nabavili tudi Comfort varianto - glede laktoze, ki jih včasih moti. Je sicer ok, ampak čisto BREZ laktoze je pa spet hudič - jih ali napenja, ali pa imajo drisko...

Lučka, lupčka za Reškota in še en modelček. No, al' pa dvauser posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 421
16.8.2010 11:54:16   
biba007
Medtem smo dobili tudi pri nas nekaj pod NUJNO:

A ste po cepljenju dajali na mesto vboda kakšne obkladke? Oziroma kako drugače hladili?

Familija priporoča zalogo alkoholnih obkladkov - menda se brez tega OTROČIČA SPLOH NE GRE CEPITI....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 422
16.8.2010 11:56:52   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

user posted image  NUJNO rabim en nasvet! Mi se ne dojimo več, ker se je sama odstavila user posted image , ampak smo začeli z Aptamilom. Odkar pije aptamil ponoči ne spimo, imam občutek, da jo napenja. A mi lahko priporoččate katero mleko naj ji kupim. Sm že cela polamana, ker ustanem tud 100x na noč. user posted image

... aja, še BioGaia kapljice sem pozabila omeniti...

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 423
16.8.2010 12:48:07   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Medtem smo dobili tudi pri nas nekaj pod NUJNO:

A ste po cepljenju dajali na mesto vboda kakšne obkladke? Oziroma kako drugače hladili?

Familija priporoča zalogo alkoholnih obkladkov - menda se brez tega OTROČIČA SPLOH NE GRE CEPITI....

obkladke da itak že P po cepljenju user posted image  če ima potem še rdeče, daš še kak obkladek gor, sicer pa ne. pa nujno reči za paracetamol, naš je imel po tem cepljenju vedno vročino.

avtosedež - M ima Römer Safefix TT, smo zelo zadovoljni. menjala sem nekje pri 8, 9 mesecih, ko ni več pasal v lupinico. smo ga pa najprej v BC posadili v par različnih, naročila sem pa po netu.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 424
16.8.2010 13:28:59   
sonček33
hermy in tanja navijam, diham ....

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?