Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 15.8.2010 9:01:23
|
|
|
|
7lina7
|
pozdravček! .. da se spet malo pofočkamo tukaj!! .. sem bolj aktivna pri marčevkah.. vas pa vsake tolko preletim!! stari smo že skoraj 6 mesecev. imamo 1 zobek - drugi na pohodu.. in res, IVF otročki so zakon!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 15.8.2010 11:37:48
|
|
|
|
Reby
|
lina - kakšen cukerček , le večkrat pridi med nas
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 15.8.2010 11:38:37
|
|
|
|
lana70
|
romer ali recaro..... http://www.mama.si/forum/index.php?topic=73044.0 ..počasi tudi jaz gledam avtosedeže in sta varnost ter udobje zame zelo pomembna,...bibek, kdaj pa misliš prestaviti prestolonaslednika v nov avtosedež ??
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 15.8.2010 19:48:42
|
|
|
|
lučka 25
|
Glede avtosedežev še to. Tudi če jih iščete po netu, pojdite v trgovino pa sprobajte kako vaš otrok sedi v kakšnem sedežu, kako se počuti,kakšna je kvaliteta....vam bo tako lažje izbrati. Tako smo naredili mi, in na ta način je med 3 izbranci zmagal Maxi Cosi Tobi.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 15.8.2010 19:48:59
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby lina - kakšen cukerček , le večkrat pridi med nas Se strinjam
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 15.8.2010 19:50:58
|
|
|
|
lučka 25
|
No sedaj pa slavnostno poem. Naša mala madam se je odločila, da je danes res velik in pomemben praznik.......in, da je za to primeren dan.....DA SHODI
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 15.8.2010 20:11:16
|
|
|
|
bit
|
oooo čestitke Neža....
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 15.8.2010 20:22:36
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Glede avtosedežev še to. Tudi če jih iščete po netu, pojdite v trgovino pa sprobajte kako vaš otrok sedi v kakšnem sedežu, kako se počuti,kakšna je kvaliteta....vam bo tako lažje izbrati. Tako smo naredili mi, in na ta način je med 3 izbranci zmagal Maxi Cosi Tobi. ...maš prav, se popolnoma strinjam s teboj.......tudi v mojem izboru je Tobi eden izmed treh, ki so mi všeč. Opa, bravo Neža , čestitke!!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 15.8.2010 21:52:39
|
|
|
|
punsha
|
lučka čestitke vaši mali vidim, da imate temo o avtosedežih... nimam ravno pojma o njih. Sedaj imamo lupinico Peg perego in isofix. Ali ta isofiks pride tudi za naprej kaj v poštev ali je to samo za lupinico? Ja, bo treba kmalu kaj novega nabavit. Mali pridno raste, je že na poti proti 8 mesecu. lina, itak, IVF otročki so zakon Pridne bodite PS. ja se tolikokrat odločim, da bom tudi tukaj bolj aktivna, pa mi ne uspe, sem bolj pri februarčkih . Pa upam da niste jezne, ker potem kdaj kar takole vletim nazaj med vas
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 15.8.2010 21:54:31
|
|
|
|
lana08
|
Se bom kar priključila debati o avtosedežih. Jaz sem bila sveto prepričana da bomo vzeli Romerja, sedaj pa malo berem in nisem več tako prepričana. Pa še iz ene nemške spletne trgovine so jih dali dol in tako ugodne cene nisem nikjer zasledila. Sem lani naročala za mojo sestro. Ali imate dva sedeža za obdobje 9-18kg in 15-36 ali enega kombiniranega 9-36kg. Kaj je boljše?? V BC so mi rekli, da če ima avto kratek varnostni pas, se MC Tobi ne da pripeti??Vaše izkušnje prosim. Kaj pa Recaro sedeži, so dobri. Ker nekaj so testi, nekaj drugega pa izkušnje uporabnikov zato lepo prosim za vaše izkušnje.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 15.8.2010 21:56:58
|
|
|
|
lana08
|
Hej Punsha, sva se obe naenkrat ''prištulile'' na temo IVF otročkov z enakim vprašanjem
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 15.8.2010 23:13:11
|
|
|
|
Serendipity
|
Lina - glej ga cukrčka! Ja kje pa naša Semper* hodi? Pogrešam njene debate in slikice od Klemna.. Na dopustu so ali pa je pozabila na nas?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.8.2010 7:19:37
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 No sedaj pa slavnostno poem. Naša mala madam se je odločila, da je danes res velik in pomemben praznik.......in, da je za to primeren dan.....DA SHODI Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, Lučka&Neža
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.8.2010 7:39:39
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro! Dokaz, da so IVF-jevčki najlepši
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.8.2010 7:45:14
|
|
|
|
bit
|
ooo dobro jutro Zup2 to je pa definitivno naj boljša jutranja "kavica" ta tvoj sonček je tak cukr... pa da ti že spi po 12 ur.. no še en sonček se nam bo pridružil naša Hermy1 je v PO porodnišnici ... ob 1ih ji je odtekla voda... dihajmo z njo. Ko zvem kaj novega javim
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.8.2010 8:09:47
|
|
|
|
Serendipity
|
zup - iiiii, kaka smejčika! Res lepotička! Itaq, da so naši otročki ta najlepši! lučka - Jupi! Velik aplavz za Nežo!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.8.2010 9:06:32
|
|
|
|
lučka 25
|
Jaz že diham.........dajmo Hermy. Bit, zdaj pa nič več čakat na Tanjo , ti tudi kar pojdi rodit. Si že počasi na vrsti. zup, to pa je cukerček. Pa kakšen lep nasmeh, prav poleša dan. lana08, punsha, 7lina7, ve kar še pridite. Nič ne zamerimo, če niste toliko aktivne, samo da na vsake toliko javite, da ste dobro. Ah, danes pa greva z mojim mal ata Reša pogldat, da določimo kako naprej in seveda konec avgusta štartamo. Vsaj upam. Bom poročala zvečer.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.8.2010 9:27:08
|
|
|
|
Reby
|
lučka - bravo za Nežo in samostojne korakce Neš jih naredi tam po 3 skupaj, potem pa pade meni v naročje zup - tale vaša pupika je res pravi cuker Hermy - dihamo in navijamo bitka - jaz mam tist zate ready, lahko se jutri kje dobiva Nč, šibam na randi z mojimsončkom in Zojo.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.8.2010 9:31:31
|
|
|
|
bit
|
Lučka25 ....ja upam da imam danes zadnji pregled ... da mi že tam rečejo kar v porodno...hehehe uuu pri vas bomo tudi kmalu navijali.... dobr se zmenta z atejem... Reby... lahko ja.. ti kar povej kje pa kdaj.... meni je vseeno doma čičam pa čakam kdaj me prime
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.8.2010 10:31:32
|
|
|
|
kimsy
|
Lučka - Neža si je izbrala rs lep dan za korakanje! zup2 in 7lina7 - itak da so IVF otročki najlepši. mam eno tako doma! vidim, da se pogovarjate o avtosedežih. Jst sm tud hotla maxi cosi, pa ga je dobila za krst od botra, k ma mal več denarja in se skoz vn meče. (Nisem ga jst zbrala, je brat od mojga - tako da nisem mela izbire ) Tako, da imamo Romerja, sam ne vem kerga. Je še v omari, ker jo imam še v lupinici, pa mislim, da bo še kar dober mesec v njej. hermy - NUJNO rabim en nasvet! Mi se ne dojimo več, ker se je sama odstavila , ampak smo začeli z Aptamilom. Odkar pije aptamil ponoči ne spimo, imam občutek, da jo napenja. A mi lahko priporoččate katero mleko naj ji kupim. Sm že cela polamana, ker ustanem tud 100x na noč.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.8.2010 11:45:23
|
|
|
|
biba007
|
Hermy, hu-hu-ha-ha-hu-hu-ha-ha Bitka, tole je pa že uber brojiš-sitno kategorija. GREEEEEMO!!!! No, tolk še počakaj, da javiš za Hermy (saj veš, ordnung muss sein), potem pa AKCIJA! Zupek in 7lina7, cukrčka sta Reby, super randi. Aha, pa da ne pozabim - projekt čežana-za-ozimnico je v teku - obe zamrzovalni omari sta že odtajani in spucani. Pa naj še kdo reče, da pri Bibonovih nismo TEMELJITI Lanči, avtosedež kupujemo na zalogo nič-nas-ne-sme-presenetiti. Sicer pa ima mali po ocenah mame še kar nekaj mesecev prostorčka v lupinici. Kimsy, mi imamo Aptamil Imunofortis v ta fensi pakungi iz Mullerja. Smo pa, v izogib krčkom, nabavili tudi Comfort varianto - glede laktoze, ki jih včasih moti. Je sicer ok, ampak čisto BREZ laktoze je pa spet hudič - jih ali napenja, ali pa imajo drisko... Lučka, lupčka za Reškota in še en modelček. No, al' pa dva
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.8.2010 11:54:16
|
|
|
|
biba007
|
Medtem smo dobili tudi pri nas nekaj pod NUJNO: A ste po cepljenju dajali na mesto vboda kakšne obkladke? Oziroma kako drugače hladili? Familija priporoča zalogo alkoholnih obkladkov - menda se brez tega OTROČIČA SPLOH NE GRE CEPITI....
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.8.2010 11:56:52
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy NUJNO rabim en nasvet! Mi se ne dojimo več, ker se je sama odstavila , ampak smo začeli z Aptamilom. Odkar pije aptamil ponoči ne spimo, imam občutek, da jo napenja. A mi lahko priporoččate katero mleko naj ji kupim. Sm že cela polamana, ker ustanem tud 100x na noč. ... aja, še BioGaia kapljice sem pozabila omeniti...
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.8.2010 12:48:07
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Medtem smo dobili tudi pri nas nekaj pod NUJNO: A ste po cepljenju dajali na mesto vboda kakšne obkladke? Oziroma kako drugače hladili? Familija priporoča zalogo alkoholnih obkladkov - menda se brez tega OTROČIČA SPLOH NE GRE CEPITI.... obkladke da itak že P po cepljenju če ima potem še rdeče, daš še kak obkladek gor, sicer pa ne. pa nujno reči za paracetamol, naš je imel po tem cepljenju vedno vročino. avtosedež - M ima Römer Safefix TT, smo zelo zadovoljni. menjala sem nekje pri 8, 9 mesecih, ko ni več pasal v lupinico. smo ga pa najprej v BC posadili v par različnih, naročila sem pa po netu.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.8.2010 13:28:59
|
|
|
|
sonček33
|
hermy in tanja navijam, diham ....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?