Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 19.8.2010 21:19:18
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby lučka - očitno sva samo midve Jah, potem pa kje? Lahko midve prideva kam do Ljubljane al pa vidva v naše konce. Bi bila pa jaz za uro ob 10h. A je o v redu? Samo še lokacijo naj se določi.....no meni bi tudi LJ ustrezala, da kje parkirava mal ven iz centra, pa greva peš v stari del mesta, me zanima kko je kaj, ker me že doooolgo časa ni blo v centru. Samo t boš bolj vedela kje in kako. Če pa se sonček, pa mogoče tudi mojsonček pridružita, pa se lahko dobimo v Radovljici. Je kar nekaj sprehajalnih poti, pa res fino in veliko otroško igrišče.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 19.8.2010 21:28:41
|
|
|
|
Reby
|
Stara LJ je super, midva greva itak velikokrat tja. Lahko bi parkirala npr. tam, kjer parkiram jaz vedno - Gostilna Livada (to je na Jurčkovi cesti), potem pa peške čez Prule do stare LJ in do tromostovja, pa potem kam na kavico. Mojsonček je začela v torek na polno delat, tako da ne more.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 19.8.2010 21:41:44
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Stara LJ je super, midva greva itak velikokrat tja. Lahko bi parkirala npr. tam, kjer parkiram jaz vedno - Gostilna Livada (to je na Jurčkovi cesti), potem pa peške čez Prule do stare LJ in do tromostovja, pa potem kam na kavico. Mojsonček je začela v torek na polno delat, tako da ne more. Ja prav. Potem pa Ljubljna. Najbolj da ob 10h, lahko pa tudi že ob 9.30 pri tej gostilni. A to grem na izvozu za Rudnik dol, pa potem kar na ravnost in na tej cesti zavijem levo, pa peljem, peljem.....vse do te gostilne? A ja, bom kar Garmina vzela.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 19.8.2010 22:14:38
|
|
|
|
Reby
|
Ti prideš z gorenjske strani, greš na izvozu za Rudnik, z AC zaviješ levo in pri semaforju desno in naravnost do naslednjega semaforja, tam levo, se pelješ še enih 300 m in na desni je gostilna. Tam je super za parkirat pod drevesi, je skoz senca. Men je tut ob pol 10 vredu, sam upam, da ne bo več megle. Zadnje čase jo mamo ful. Najbolš, da te zjutri okrog pol 9 pokličem
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 19.8.2010 22:50:12
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Ti prideš z gorenjske strani, greš na izvozu za Rudnik, z AC zaviješ levo in pri semaforju desno in naravnost do naslednjega semaforja, tam levo, se pelješ še enih 300 m in na desni je gostilna. Tam je super za parkirat pod drevesi, je skoz senca. Men je tut ob pol 10 vredu, sam upam, da ne bo več megle. Zadnje čase jo mamo ful. Najbolš, da te zjutri okrog pol 9 pokličem O.k.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 20.8.2010 7:44:17
|
|
|
|
Serendipity
|
Jutranja kavica
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 20.8.2010 7:50:14 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 20.8.2010 11:03:06
|
|
|
|
anci banci
|
dobro dan:) danes si pa prov pojem...bila pri Reškotu ob 6 zjutraj na UZ in lepo reagiram na estrofem, tako da je maternica pripravljena..v torek zjutraj gremo po pingvinkote:) komaj čakam in stistkam pesti da preživijo jupiiiiii en lep sončen dan vam želim
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 20.8.2010 11:46:06
|
|
|
|
kimsy
|
anci banci - za akcijo! Reby in Lučka - lepo kofetkajta! gapii - tvoja dva frajerčka sta pa res srčkana!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 20.8.2010 14:20:43
|
|
|
|
Reby
|
anči - super za akcijo in pingote. Držimo pesti in navijamo lučka - danes je bilo super, smo pa res izkoristle do konca. Neža je takšen cuker in s Tomijem sta se super poštekala Se je pa T zbudil, ko sva se domov pripeljala, tako da ni bilo nič več s spancem...
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 20.8.2010 14:58:15
|
|
|
|
lučka 25
|
anči, pa saj to je super Reby, ja danes je bilo res super. S Tomijem sta se pa res ujela. Neža je takoj , ko sva zavili na avtocesto zaspala i spi še zdaj. Upam, da vsaj še dobre pol urce. Na unem drugem forumu si pa lahko prebereš podrobnosti tem, da sem postala spet teta mali princeski.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 20.8.2010 15:01:46
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby anči - super za akcijo in pingote. Držimo pesti in navijamo Podpis Reby&Lučka, super za kofetkanje. Fovš . BTW, pa ja ne, da že trenirata, hmmmm, v pomanjkanju boljšega termina ... TAŠČAnje?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 20.8.2010 15:05:47
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Reby&Lučka, super za kofetkanje. Fovš . BTW, pa ja ne, da že trenirata, hmmmm, v pomanjkanju boljšega termina ... TAŠČAnje? Tole taščanje bi blo super, takoj bi mela tako taščo za T-ja lučka - a že cartajo, ja super. Čestitke
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 20.8.2010 15:12:33
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Reby&Lučka, super za kofetkanje. Fovš . BTW, pa ja ne, da že trenirata, hmmmm, v pomanjkanju boljšega termina ... TAŠČAnje? Tole taščanje bi blo super, takoj bi mela tako taščo za T-ja Zdaj mi je pa nrodno. Pa hvala enako. lučka - a že cartajo, ja super. Čestitke Ja, vesela sem pa še pa še pa še pa še...pa še Že zato, ker si je brat zelooo želel hčerkico, pa zato, da bo mela Neža vsaj eno sestrično
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 20.8.2010 22:47:28
|
|
|
|
Goldy
|
No, moje drage bejbe in seveda fantin! Otročkom lubije....vam pa imejte se lepo in uživajte.... Stvari spakirane, mi2 zmatrana, A spi....Se beremo 1.9. Morje prihajamoooooo!!!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 21.8.2010 9:57:13
|
|
|
|
lana70
|
Bibon...sem neki našu ...http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193953
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.8.2010 7:57:06
|
|
|
|
sonček33
|
za vse. Dobro jutro. Lep začetek tedna. Dan bo vroč. Privoščite si ohladitev po lastni želji. Jaz sem še dane sfrej, jutri pa že prvi sestanek. Veselim se šole. Z anju z L. bo še vedno ostalo veliko časa. L gre 1. v vrtec. Včeraj smo najprej hribolazili, potem se dobro anjedli in aspali..popoldne pa še kolesarska tura. Super dan. Danes kuham - piščančje tortilje in zelena solata. Pa juhca za L. In puding z borovnicami.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.8.2010 8:35:30
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro. Evo še ene kavice, sem bila malo prepozna, da nas dvignem, tako ali drugače. kosilo - nimam pojma, neki si bom že izmislila. Zmanjkuje idej sonček - uživate, super. Jaz se že veselim drug teden morja, še prej imamo praznovanje. Kako je šlo to eno leto hitro naokrog... Se* - kako ste praznovali? Čakamo slikice male miss in tortice. Kje pa se obi skriva?
< Sporočilo je popravil Reby -- 23.8.2010 8:36:32 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.8.2010 9:33:10
|
|
|
|
biba007
|
Helooooooooooou Rebiček, hvala za kofi. Pa res, vi boste tudi praznovali! Juhej za Tomija Sonček gre pa v šolo, Sonček gre pa v šolo. Super! Smo pri nas tudi obljubili, da v oktobru štartamo nekaj šolskega ... sem, trapica, pred LBjčkom mislila, da bo tole izi-pizi ... ekola, pa me že zdaj tesnobno stiska ... bi rekla, da se je Bibon rahlo uštel ... Gapi, ste še v naših koncih? Vas lahko, čebelice-na-med, ujamemo na kakšno saher tortco? Aha, ko smo že ravno pri torticah, Se*, bi pripopala vašo? Takole, za mušter? Ooooooooo, Lanči je pa na Bibončka mislila. Zlata Lanči. Ravno ugotavljam, da moram v Pikapolonici vnovčiti bon do konca avgusta ... kaj čem pribaviti? Primernega avtosedeža nimajo ... Kakšna druga ideja? Kaj pa, če bi mu kupila opremo za GH? Takole, na zalogico? Se toplo priporočam za nasvetke glede: - žličk - lončkov - kozarčkov za vodo (magic-cup ili nešto) - ipd...
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.8.2010 12:33:35
|
|
|
|
Reby
|
Pa imamo spet novega člana bitka je rodila sinčka Aljaža. Čestitke
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.8.2010 12:36:44
|
|
|
|
sonček33
|
bitka je rodila sinčka Aljaža. Čestitke čestitke, Aljažu želimo pot posuto z rožicami...lepo in radi se imejte
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.8.2010 12:54:11
|
|
|
|
sonček33
|
Lučka in reby ... najprej opravičilo za petek ...sem čuvala še nečaka in s tremi otroci niti slučajno prišla do račkota, da vama sporočim ... Reby, a sem jaz zadnjič tebe brala, da v službo ne greš še vsaj pol leta? Najbrž si tudi razlog že povedala, samo jaz ga ne vem.... Bibon...tole s šolo nisem razumela...
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.8.2010 13:05:27
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Pa imamo spet novega člana bitka je rodila sinčka Aljaža. Čestitke
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.8.2010 13:10:36
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Bibon...tole s šolo nisem razumela... Česa? Jao meni, a se mi je spet kaj zatipkalo?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.8.2010 13:40:53
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Bibon...tole s šolo nisem razumela... Česa? Jao meni, a se mi je spet kaj zatipkalo? bibon, sej ni treba , da s ti zatipka, da jaz ne razumem ...nisem blond, samo dostikrat tako delujem
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 23.8.2010 13:45:17
|
|
|
|
gapii27
|
ojla bibon gapii with the family je doma drugič se priporočamo za saharco
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?