Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.8.2010 13:43:26
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 hermy in tanja navijam, diham .... podpis
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.8.2010 13:44:00
|
|
|
|
sonček33
|
Harmy, čestitke za prinesko Brino. lepo in radi se imejte.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.8.2010 13:47:06
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Harmy, čestitke za prinesko Brino. lepo in radi se imejte. je že rodila čestitke!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.8.2010 14:00:56
|
|
|
|
gapii27
|
kimsy... jes sem zdaj prešaltala na Hipp z probiotiki in lepo prdita in kakata pa ju nič ne napenja... bibon.... mi smo stalno dali gor mokro gazico za neki cajta
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.8.2010 14:54:48
|
|
|
|
Reby
|
hermy - čestitke za princesko Brino, lepo se cartajte Kdaj se nam pridruži še naša tanja? kimsy - poskusi mogoče z Novalac AC (proti napenjanju), dobiš v lekarni. lučka - kako sta rihtala pri atu? Kdaj je štart? bibon - super za projetk čežana. Pridna mami. Kako je bilo na cepljenju? Obkladek - mrzla voda in malo alkohola zram. ajsi - kako je v vrtcu? bitka - velja. Te jutri pokličem. Računaj na dopoldan. punsha in lana - vedno sta dobrodošli. Kje je Semper? Pa Goldy nas zanemarja zadnje čase... Zmenek uspel, tale naša Zoja je vedno lepša pupika in tako napredna, da je joj. Patrik je pa tut prekrasen in lepo vzgojen fant, mami je res lahko ponosna na svoja dva otročka. Mojsonček pa itak vedno ful dobr zgleda, vedno uštimana in krasna postavca
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.8.2010 19:56:06
|
|
|
|
lana08
|
Biba jaz sem K. dala kar alko obkladek takoj po cepljenju in še za ponoči. SMo prišli brez težav skozi. Hermy še tukaj čestitke za Brino.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.8.2010 21:17:26
|
|
|
|
Fargesia
|
sem vam prišla povedat, da vas ne zanemarjam namenoma...ampak še vendo nisem preklopila...zdej bi pa že lahko, ne?
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 16.8.2010 22:02:52
|
|
|
|
lučka 25
|
Najprej poročilo od Reša.....je naredil UZ, rekel da je vse super (jajčniki, endometrij, vse štima), tako da naslednji teden počakamo M in gasa. Dal mi je pa Menopur, v kombinaciji z Broelle (nimam pojma kaj je to), pa če bo treba po 8 dnevu, bomo dodali še Cetrolide (a sem prav napisala???) Ja, zdaj pa gremo na zmago, da Neža dobi drušno A ja, me je pa vprašal če sem kaj shujšala od zadnjega postopka, pa sem rekla, da imam 10 kg manj kot takrat (da sem jih mela še 7 manj mu nisem povedala, haha), pa je rekel ja super, pa saj vi ste fenomen ))) hermy, čestitam za princesko Brino. A za Tanjo pa še dihamo??? ajsi, a ste že z dopusta? sonček, a ste šli na morje, a ste prestavili? Reby in mojsonček vidim da sta uživali na Bledu. Foš. bibonček mlajši vidim da je s hrabro mamico prestal prvo cepljenje. bitka, zdaj pa....rodiiiiit Maš frej pot. fargi, jaaaa zdaj je pa že skrajni čas, da preklopiš še k nam. kimsy, ne vem kako je z napenjanjemk, ker pri nas madam nič po damsko prdi...... še vedno. Tako da je nima čas napenjat.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.8.2010 0:20:28
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 A za Tanjo pa še dihamo??? konec dihanja, da ne hiperventiiramo...IMAJO STAŠO!!!!
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.8.2010 7:58:09
|
|
|
|
biba007
|
Brina in Staša, WELCOME!!!!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.8.2010 8:00:25
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka avtosedež - M ima Römer Safefix TT, smo zelo zadovoljni. menjala sem nekje pri 8, 9 mesecih, ko ni več pasal v lupinico. smo ga pa najprej v BC posadili v par različnih, naročila sem pa po netu. Ajsi, kje si naročila?
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.8.2010 8:15:38
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 A za Tanjo pa še dihamo??? konec dihanja, da ne hiperventiiramo...IMAJO STAŠO!!!! čestitke
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.8.2010 8:19:56
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka avtosedež - M ima Römer Safefix TT, smo zelo zadovoljni. menjala sem nekje pri 8, 9 mesecih, ko ni več pasal v lupinico. smo ga pa najprej v BC posadili v par različnih, naročila sem pa po netu. Ajsi, kje si naročila? po E-bayu mislim, da je trgovina Comfort Baby ali nekaj takega, dostavljajo iz nemčije. hvalijo tudi o-baby.de, ki ima nižjo poštnino. ko sem jaz naročala, je bil te stole problem dobit, pa še točno določeno prevleko sem hotla Highline Amanda. priporočam tudi poletno prevleko, se manj poti.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.8.2010 8:32:10
|
|
|
|
sonček33
|
Tanja, joj kako sem vesela ...pa jo imata, vajino Stašo. Bodite v cvetju.
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.8.2010 9:06:43
|
|
|
|
lučka 25
|
Staša, dobrodošla med nami. Tanja, tebi in možu pa iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.8.2010 10:58:56
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Staša, dobrodošla med nami. Tanja, tebi in možu pa iskrene čestitke Se podpišem. Juhu, čestitke še za eno levinjico lučka - super sta tole zrihtala pri atu
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.8.2010 12:01:00
|
|
|
|
anci banci
|
ojla...bejbe in otročki... da se malo javim...bili na morju..uživali na polno, Svit je bil tako priden, ful se je rad kopal v morju... no pa da vam sporočim...na morju sem začela papcat estrofem in v petek 20.8 imam zmenek z Rešom, da bo povedal, kdaj dobim ta dva svoja pingvinčka od teh tablet mi je tolk slabo,utrujena glava me boli, kislina me napada, tako da sem spet na donatu-kot bi bila že noseča kaj berem...lučka ti imaš tud sestanke z Rešem..se mogoče pa kaj vidimo tam... mi gremo tud na zmago... ni upam da ste vse ok in da na polno uživate
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.8.2010 12:07:20
|
|
|
|
sonček33
|
lučka, ancibanci ...navijamo lučka, bili na morju, včeraj prišli nazaj ... slabo vreme... pa itak - jaz nisme glih pristašica morja ... smo bolj zaradi L. šli...tako da meni je luštno doam...hribi, gobarjenje, kolesarjenje
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.8.2010 12:12:31
|
|
|
|
gapii27
|
čestitke novopečenim mamicam,atijem in beybiyem veliko dobrodošlico babnce super za nove postopke mi bi tud :)
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.8.2010 13:06:46
|
|
|
|
Serendipity
|
Četitke hermy za Brino in Tanji za Stašo! lučka & ancika - you go girls! NAVIJAMO! Ma, kaj več nič ne kofetkamo?
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 17.8.2010 13:07:30 >
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.8.2010 13:23:01
|
|
|
|
biba007
|
Mali ima v enem ušesku 37,8, v drugem pa 37,3. Domnevam, da je razlika vsled ušesnega masla ... za merjenje imamo enako mašino kot Reby (ne naključno ). Kdaj mu čem dati svečko? Aja, kje so moje manire: HURA za postopke!
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.8.2010 13:38:06
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Mali ima v enem ušesku 37,8, v drugem pa 37,3. Domnevam, da je razlika vsled ušesnega masla ... za merjenje imamo enako mašino kot Reby (ne naključno ). Kdaj mu čem dati svečko? Aja, kje so moje manire: HURA za postopke! Bibon - svečke nikakor ne, dokler mu vročine ne narase nad 38.5. In če meriš v ušesku, moraš odbiti nekje 0,6 stopinje, tako da LB-jček vročince ziher nima
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.8.2010 13:39:02
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Mali ima v enem ušesku 37,8, v drugem pa 37,3. Domnevam, da je razlika vsled ušesnega masla ... za merjenje imamo enako mašino kot Reby (ne naključno ). Kdaj mu čem dati svečko? Aja, kje so moje manire: HURA za postopke! Tu je vročina res na meji. Jaz mu še ne bi dala. Mogoče edino zato, ker je to zaradi cepljenja. No, nam so glede na reakcije (zeleno blato po prvem cepljenju in alergije) svetovali, da ji dam takoj po cepljenju eno svečko in potem po potrebi še zvečer eno. A je dobro razpoložen? Če je, potem je jaz ne bi še dala.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.8.2010 13:42:53
|
|
|
|
lučka 25
|
No, jaz sem pri prvem pregledu pri P dobila kar nekaj knjiži in ena je od vročine. In tu piše, da o vročini lahko govorimo šele, ko je tempšeratura merjena pod pazduho presegla 37,2, merjena v ušesu 37,5 in izmerjena v ritki 38 stopinj celzija. Ampak če je otrok še živahen, moraš res gledati, da temu prišteješ še okoli 0,6 stopinje ko otrok postane bolj razdražen, utrujen od vročine,....takrat pa res lahko govorimo o vročini. Jaz sem dala svečke šele, ko je imela v ritki 38,8 stopinje, prej pa ne.
|
|
|
|
RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del 17.8.2010 13:43:14
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Mali ima v enem ušesku 37,8, v drugem pa 37,3. Domnevam, da je razlika vsled ušesnega masla ... za merjenje imamo enako mašino kot Reby (ne naključno ). Kdaj mu čem dati svečko? Aja, kje so moje manire: HURA za postopke! Tu je vročina res na meji. Jaz mu še ne bi dala. Mogoče edino zato, ker je to zaradi cepljenja. No, nam so glede na reakcije (zeleno blato po prvem cepljenju in alergije) svetovali, da ji dam takoj po cepljenju eno svečko in potem po potrebi še zvečer eno. A je dobro razpoložen? Če je, potem je jaz ne bi še dala. Nam so rekli, če bi bila res vročina nad 38 in če bi se jokal - da bi ga bolelo, pol svečke, drugače pa ne Ampak reakcijo na cepljenje bi po mojem moral imeti včeraj, ne danes. Poskusi mu še izmeriti v ritki in odštej od izmerjene temperature 1 stopinjo. Torej do 38 v ritki je ok.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?