|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
17.4.2011 20:32:50   
andreja83
Hay hay punce,

jst se dans vam javlam, ker ne skor ne morem brez vas, da vam ne kaj napišem al pa preberem user posted image user posted image .. Dans je blo zelo pestro za mano, imela sem 30 celic, sam jih je blo 8 primerno zrelihuser posted image , zdej pa čakam na petek, ko  bi naj bil transfer, če ne bo kake izjeme. Je to možno da se mi je pokazala krvavitev, sicer ne močna ampak tk zmerna, bolečine pa so kr prisotne še. No lepo se imejte, držim pesti za vse ki greste jutr na transfer, in na sploh za vse ki ste tuki!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
18.4.2011 8:26:16   
Cameleon
OH Diana čestitamuser posted image joj ko bi se nalezla od tebeuser posted image

andreja83 jaz sem imela krvavitev takoj po posegu kar precej, pa še kak dan po punkciji. Baje je to normalno nič bat, lepo počivat in mislit na lepe stvari user posted image

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
18.4.2011 9:41:30   
diana79
hvala punce!to so najboljši rezultati do zdaj!sem kar šokirana(pozitivno). V lj.nikoli nisem imela dobrih blatocist,kaj šele pingvinči za škrinjo!kar ne morem verjeti...!so mi stavili 2 za mojo željo,ker je to že tretji postopek!je pa sama zdravnica rekla da z takim dobrim celicam imam veliko možnost za dvojčke!no....pustimo se presenetiti!ponoči mi je enkrat zagrabil en krč,ki sicer trajal kak sekundo-dva!mogoče to dober znak!zaspana sem pa skoz!germ kavčkat,imejte se!

Mismis:upam da pridem za tabo zelo kmalu!

andreja83:lepo te je bilo spoznati!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
18.4.2011 9:47:58   
Anonimen
Diana, pa si imela drugačno terapijo? Ali si kaj drugače delala, kot v prejšnjih postopkih, da je tako dober rezultat??

Nasplošno nekak ugotavljam, da je bilo ene par punc, ki so prej hodile v LJ, potem pa v MB, da so imele v MB boljše rezultate. Samo jaz očitno nisem bila med njimi.

Neposredna povezava do sporočila: 1954
18.4.2011 10:42:10   
diana79
s.suzi:ja,imela sem femodena+gonal in cetrotide!V lj.sem imela v 1.postopku:suprefact+menopur.porazen rezultat!2.postopek:suprefact+gonal od 12 celic ,2 blatociste ni nič nekaj zelo kvalitetne!je pa res da sem zdaj ful hitro reagirala imela sem samo 9 inj.gonala potem že stopka!v glavnem je razlika in to velika!ne vem ali zaradi terapije,ampak nisem tega pričakovala!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
18.4.2011 13:50:26   
mala06
Živijo punce!
Transfer je za mano in grejem enega borca ali borko in upam, da je zmagovalna. Test 3.5. držim pesti tudi za vse vas user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
18.4.2011 16:25:03   
andreja83
Ja diana, tud tebe je bilo lepo spoznat!! user posted image user posted image Le počivaj in misli na svoja dva pingvinčka!

Mala čestitke, v petek se tud jst pridružim upam no. V glavnem zdej so pri varstvu pri varuškah, upam da lepo čuvajo na moje otrokece user posted image user posted image user posted image to sva si izmislile z prijateljico učera user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
18.4.2011 18:15:45   
latka
mala06, čestitam,sem ti rekla da bo kateri že ta pravi, naj bo čez 14 dni en +!user posted image
diana79, zate velja enako, naj bo na koncu močan +!user posted image

andreja83, sedaj pa navijamo še zate, da te v petek dočaka čim več lepih borcev!user posted image

Jaz se tudi počasi približujem začetku špikanja, v četrtek imam UZ ob 11.20h!Moram priznat, da me je tokrat bolj strah kot prvič, sem mislila da bo lažje!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1958
18.4.2011 18:16:26   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Hay hay punce,

jst se dans vam javlam, ker ne skor ne morem brez vas, da vam ne kaj napišem al pa preberem user posted image user posted image .. Dans je blo zelo pestro za mano, imela sem 30 celic, sam jih je blo 8 primerno zrelihuser posted image , zdej pa čakam na petek, ko  bi naj bil transfer, če ne bo kake izjeme. Je to možno da se mi je pokazala krvavitev, sicer ne močna ampak tk zmerna, bolečine pa so kr prisotne še. No lepo se imejte, držim pesti za vse ki greste jutr na transfer, in na sploh za vse ki ste tuki!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image si pa boljša putka, kot jaz. Superca!!!  Ti kar optimistično naprej in bo vse ok in te bodo pričakali lepi zrodki. Glede krvavitve pa so ti že povedale, da je normalno.

Neposredna povezava do sporočila: 1959
18.4.2011 18:19:03   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: latka

mala06, čestitam,sem ti rekla da bo kateri že ta pravi, naj bo čez 14 dni en +!user posted image
diana79, zate velja enako, naj bo na koncu močan +!user posted image

andreja83, sedaj pa navijamo še zate, da te v petek dočaka čim več lepih borcev!user posted image

Jaz se tudi počasi približujem začetku špikanja, v četrtek imam UZ ob 11.20h!Moram priznat, da me je tokrat bolj strah kot prvič, sem mislila da bo lažje!user posted image

Latka hvala, saj sem sama bila tudi optimist in vem, da je pravi borec, ki bo čez user posted image prijokal na svet. Ti pa se čim manj obremenjuj in boš vidla, da bo ok.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
18.4.2011 19:57:49   
športnica
diana čestitke. res super rezultati. user posted image
mala lepo grej in same pozitivne mislim, pa bo vse ok. držim pesti
andreja 30 celic? to je pa ogromno. a že kr takoj so ti povedali koliko je primerno zrelih? sem islila da to vidijo sproti po dnevih, kako se razvijajo. držim pesti da te v petek pričakajo lepe blastocite. pa kakšna zaloga za poln hladilnik user posted image user posted image user posted image

jaz sem tudi danes iz punkcije. pridelala 7 celic in upam da bo transfer v soboto. sedaj pa lepo počivam doma in me dragi razvaja.
lepo uživajte.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
18.4.2011 20:22:23   
curkica
Hey, punce! Jaz sem 3 dan po IVF, sem pa že ene 2 dni ful tečna in prav brez volje, čisto vsaka malenkost me spravi v slabo voljo in domači me že prav težko prenašajo. Je imela katera podobne probleme? Upam, da ni to znak prihajajoče user posted image .... 

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
18.4.2011 21:20:41   
andreja83
Ja športnica, ko so pripelali drugo punco, je prišla zdravnica do mene in mi povedla, da so dobili 8 celic.Jst pa sm ji rekla če sam tolk user posted image user posted image user posted image , pa je rekla da ti so lepo zreli, ostalih 22 je pa blo manjših tak da tam ni. Pa sej teh 8 mi je bil zelo lep rezultat user posted image user posted image user posted image , in upam da me kakšn pričaka v petek in pol ga grejem in nikamor dam, ker z bodočim atekom naji že prav zanima, kdaj se bo nama pridružil otrokec user posted image user posted image Pa sej bomo vidli. Športnica tud ti maš zlo lep rezultat 7 celic, držim pesti da se ti vse lepo oplodijo user posted image user posted image user posted image Kdaj pa maš predviden transfer??

Hvala latka in mala za vzpodbudo, tud jst držim za obe pesti da nam vsem rata. Sej sm že zadnč rekla da to leto je naše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
18.4.2011 21:38:46   
Cameleon
O začelo se je dogajatiuser posted image
Vsem, ki valite, ki ste zvalile, ki že grejete in tiste, ki še boste grele pošiljam en veeeelik objemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1964
19.4.2011 8:05:39   
db
če je kakšna nova user posted image  ji čestitam , za vse nove borke držim pesti in pravim sej bo uspelo.

sama pa grem v nov boj ker se je danes ponoči nas sonček poslovil user posted image od naju,amapk ni mi zmankal poguma in volje zato grem naprej z še vešč volje
go go go punce user posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
19.4.2011 8:09:12   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon

O začelo se je dogajatiuser posted image
Vsem, ki valite, ki ste zvalile, ki že grejete in tiste, ki še boste grele pošiljam en veeeelik objemuser posted image  

se bom kar podpisala pod tole 

jaz imam v petek termin, da se zmenimo kako naprej, glede na PMS samo upam, da ne bom glih konec tedna dobila user posted image  čeprav bi bilo to čist prehitro, ampak recimo da mi je HSC zmešal ciklus - sej ga lahko kajne?

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
19.4.2011 8:35:38   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

Športnica tud ti maš zlo lep rezultat 7 celic, držim pesti da se ti vse lepo oplodijo user posted image user posted image user posted image Kdaj pa maš predviden transfer??

transfer bo v soboto, če bo kaj drugače me prej pokličejo. ponavadi je to 3. dan če presodijo da je bolje da ti jih vstavijo že 3. dan. drži se. sem tik za tabo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1967
19.4.2011 8:51:05   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: db

če je kakšna nova user posted image  ji čestitam , za vse nove borke držim pesti in pravim sej bo uspelo.

sama pa grem v nov boj ker se je danes ponoči nas sonček poslovil user posted image od naju,amapk ni mi zmankal poguma in volje zato grem naprej z še vešč volje
go go go punce user posted image

db ne morem verjet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj nimam besed, da bi te potolažile ampak, vidim da si prava borka in tako je pravuser posted image Le pogumno naprej.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
19.4.2011 11:07:10   
latka
dbuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nimam besed, enostavno ne razumem več ta svet, ki ni več pravičen!ne obupaj!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
19.4.2011 12:29:34   
ninocka26
db user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Res mi je žal. Nihče ne bi smel doživeti tega.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
19.4.2011 15:20:07   
andreja83
db men je iskreno žal  user posted image user posted image sem brez besed ostala user posted image user posted image  

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
19.4.2011 16:00:28   
Cameleon
dbuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1972
19.4.2011 17:03:38   
diana79
db:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
19.4.2011 20:45:20   
andreja83
O diana zdravo, kak se počutiš, v redu?? user posted image user posted image

Men pa trebuh še kar boli, pa tak napihnjena sem, je to v redu po punkciji al ne?? user posted image user posted image Me malo skrbi kaj to pomeni??

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
19.4.2011 20:56:59   
diana79
ojla andreja!jaz sem dobra nič me ne boli,prav čudno da se tako dobro počutim!ne vem ali je to dober znakuser posted image ,ali ne!samo počutim malo utrujeno pa včasih me zgaga pečeuser posted image !aja,samo prsi me bolijo nekam sumljivo!

ne skrbi bolečine bodo izginile kmalu in tudi napetost!čez par dni boš bolje počutila,samo glej da hodiš veliko lulat!

Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.