![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.4.2011 20:32:50
|
|
|
|
andreja83
|
Hay hay punce, jst se dans vam javlam, ker ne skor ne morem brez vas, da vam ne kaj napišem al pa preberem .. Dans je blo zelo pestro za mano, imela sem 30 celic, sam jih je blo 8 primerno zrelih , zdej pa čakam na petek, ko bi naj bil transfer, če ne bo kake izjeme. Je to možno da se mi je pokazala krvavitev, sicer ne močna ampak tk zmerna, bolečine pa so kr prisotne še. No lepo se imejte, držim pesti za vse ki greste jutr na transfer, in na sploh za vse ki ste tuki!!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.4.2011 8:26:16
|
|
|
|
Cameleon
|
OH Diana čestitam joj ko bi se nalezla od tebe andreja83 jaz sem imela krvavitev takoj po posegu kar precej, pa še kak dan po punkciji. Baje je to normalno nič bat, lepo počivat in mislit na lepe stvari
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.4.2011 9:41:30
|
|
|
|
diana79
|
hvala punce!to so najboljši rezultati do zdaj!sem kar šokirana(pozitivno). V lj.nikoli nisem imela dobrih blatocist,kaj šele pingvinči za škrinjo!kar ne morem verjeti...!so mi stavili 2 za mojo željo,ker je to že tretji postopek!je pa sama zdravnica rekla da z takim dobrim celicam imam veliko možnost za dvojčke!no....pustimo se presenetiti!ponoči mi je enkrat zagrabil en krč,ki sicer trajal kak sekundo-dva!mogoče to dober znak!zaspana sem pa skoz!germ kavčkat,imejte se! Mismis:upam da pridem za tabo zelo kmalu! andreja83:lepo te je bilo spoznati!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.4.2011 9:47:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Diana, pa si imela drugačno terapijo? Ali si kaj drugače delala, kot v prejšnjih postopkih, da je tako dober rezultat?? Nasplošno nekak ugotavljam, da je bilo ene par punc, ki so prej hodile v LJ, potem pa v MB, da so imele v MB boljše rezultate. Samo jaz očitno nisem bila med njimi.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.4.2011 10:42:10
|
|
|
|
diana79
|
s.suzi:ja,imela sem femodena+gonal in cetrotide!V lj.sem imela v 1.postopku:suprefact+menopur.porazen rezultat!2.postopek:suprefact+gonal od 12 celic ,2 blatociste ni nič nekaj zelo kvalitetne!je pa res da sem zdaj ful hitro reagirala imela sem samo 9 inj.gonala potem že stopka!v glavnem je razlika in to velika!ne vem ali zaradi terapije,ampak nisem tega pričakovala!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.4.2011 13:50:26
|
|
|
|
mala06
|
Živijo punce! Transfer je za mano in grejem enega borca ali borko in upam, da je zmagovalna. Test 3.5. držim pesti tudi za vse vas
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.4.2011 16:25:03
|
|
|
|
andreja83
|
Ja diana, tud tebe je bilo lepo spoznat!! Le počivaj in misli na svoja dva pingvinčka! Mala čestitke, v petek se tud jst pridružim upam no. V glavnem zdej so pri varstvu pri varuškah, upam da lepo čuvajo na moje otrokece to sva si izmislile z prijateljico učera
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.4.2011 18:15:45
|
|
|
|
latka
|
mala06, čestitam,sem ti rekla da bo kateri že ta pravi, naj bo čez 14 dni en +! diana79, zate velja enako, naj bo na koncu močan +! andreja83, sedaj pa navijamo še zate, da te v petek dočaka čim več lepih borcev! Jaz se tudi počasi približujem začetku špikanja, v četrtek imam UZ ob 11.20h!Moram priznat, da me je tokrat bolj strah kot prvič, sem mislila da bo lažje!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.4.2011 18:16:26
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83 Hay hay punce, jst se dans vam javlam, ker ne skor ne morem brez vas, da vam ne kaj napišem al pa preberem .. Dans je blo zelo pestro za mano, imela sem 30 celic, sam jih je blo 8 primerno zrelih , zdej pa čakam na petek, ko bi naj bil transfer, če ne bo kake izjeme. Je to možno da se mi je pokazala krvavitev, sicer ne močna ampak tk zmerna, bolečine pa so kr prisotne še. No lepo se imejte, držim pesti za vse ki greste jutr na transfer, in na sploh za vse ki ste tuki!!! si pa boljša putka, kot jaz. Superca!!! Ti kar optimistično naprej in bo vse ok in te bodo pričakali lepi zrodki. Glede krvavitve pa so ti že povedale, da je normalno.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.4.2011 18:19:03
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka mala06, čestitam,sem ti rekla da bo kateri že ta pravi, naj bo čez 14 dni en +! diana79, zate velja enako, naj bo na koncu močan +! andreja83, sedaj pa navijamo še zate, da te v petek dočaka čim več lepih borcev! Jaz se tudi počasi približujem začetku špikanja, v četrtek imam UZ ob 11.20h!Moram priznat, da me je tokrat bolj strah kot prvič, sem mislila da bo lažje! Latka hvala, saj sem sama bila tudi optimist in vem, da je pravi borec, ki bo čez prijokal na svet. Ti pa se čim manj obremenjuj in boš vidla, da bo ok.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.4.2011 19:57:49
|
|
|
|
športnica
|
diana čestitke. res super rezultati. mala lepo grej in same pozitivne mislim, pa bo vse ok. držim pesti andreja 30 celic? to je pa ogromno. a že kr takoj so ti povedali koliko je primerno zrelih? sem islila da to vidijo sproti po dnevih, kako se razvijajo. držim pesti da te v petek pričakajo lepe blastocite. pa kakšna zaloga za poln hladilnik jaz sem tudi danes iz punkcije. pridelala 7 celic in upam da bo transfer v soboto. sedaj pa lepo počivam doma in me dragi razvaja. lepo uživajte.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.4.2011 20:22:23
|
|
|
|
curkica
|
Hey, punce! Jaz sem 3 dan po IVF, sem pa že ene 2 dni ful tečna in prav brez volje, čisto vsaka malenkost me spravi v slabo voljo in domači me že prav težko prenašajo. Je imela katera podobne probleme? Upam, da ni to znak prihajajoče ....
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.4.2011 21:20:41
|
|
|
|
andreja83
|
Ja športnica, ko so pripelali drugo punco, je prišla zdravnica do mene in mi povedla, da so dobili 8 celic.Jst pa sm ji rekla če sam tolk , pa je rekla da ti so lepo zreli, ostalih 22 je pa blo manjših tak da tam ni. Pa sej teh 8 mi je bil zelo lep rezultat , in upam da me kakšn pričaka v petek in pol ga grejem in nikamor dam, ker z bodočim atekom naji že prav zanima, kdaj se bo nama pridružil otrokec Pa sej bomo vidli. Športnica tud ti maš zlo lep rezultat 7 celic, držim pesti da se ti vse lepo oplodijo Kdaj pa maš predviden transfer?? Hvala latka in mala za vzpodbudo, tud jst držim za obe pesti da nam vsem rata. Sej sm že zadnč rekla da to leto je naše
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 18.4.2011 21:38:46
|
|
|
|
Cameleon
|
O začelo se je dogajati Vsem, ki valite, ki ste zvalile, ki že grejete in tiste, ki še boste grele pošiljam en veeeelik objem
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.4.2011 8:05:39
|
|
|
|
db
|
če je kakšna nova ji čestitam , za vse nove borke držim pesti in pravim sej bo uspelo. sama pa grem v nov boj ker se je danes ponoči nas sonček poslovil od naju,amapk ni mi zmankal poguma in volje zato grem naprej z še vešč volje go go go punce
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.4.2011 8:09:12
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cameleon O začelo se je dogajati Vsem, ki valite, ki ste zvalile, ki že grejete in tiste, ki še boste grele pošiljam en veeeelik objem se bom kar podpisala pod tole jaz imam v petek termin, da se zmenimo kako naprej, glede na PMS samo upam, da ne bom glih konec tedna dobila čeprav bi bilo to čist prehitro, ampak recimo da mi je HSC zmešal ciklus - sej ga lahko kajne?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.4.2011 8:35:38
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83 Športnica tud ti maš zlo lep rezultat 7 celic, držim pesti da se ti vse lepo oplodijo Kdaj pa maš predviden transfer?? transfer bo v soboto, če bo kaj drugače me prej pokličejo. ponavadi je to 3. dan če presodijo da je bolje da ti jih vstavijo že 3. dan. drži se. sem tik za tabo
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.4.2011 8:51:05
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: db če je kakšna nova ji čestitam , za vse nove borke držim pesti in pravim sej bo uspelo. sama pa grem v nov boj ker se je danes ponoči nas sonček poslovil od naju,amapk ni mi zmankal poguma in volje zato grem naprej z še vešč volje go go go punce db ne morem verjet Saj nimam besed, da bi te potolažile ampak, vidim da si prava borka in tako je prav Le pogumno naprej.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.4.2011 11:07:10
|
|
|
|
latka
|
db , nimam besed, enostavno ne razumem več ta svet, ki ni več pravičen!ne obupaj!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.4.2011 12:29:34
|
|
|
|
ninocka26
|
db . Res mi je žal. Nihče ne bi smel doživeti tega.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.4.2011 15:20:07
|
|
|
|
andreja83
|
db men je iskreno žal sem brez besed ostala
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.4.2011 16:00:28
|
|
|
|
Cameleon
|
db
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.4.2011 17:03:38
|
|
|
|
diana79
|
db:
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.4.2011 20:45:20
|
|
|
|
andreja83
|
O diana zdravo, kak se počutiš, v redu?? Men pa trebuh še kar boli, pa tak napihnjena sem, je to v redu po punkciji al ne?? Me malo skrbi kaj to pomeni??
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 19.4.2011 20:56:59
|
|
|
|
diana79
|
ojla andreja!jaz sem dobra nič me ne boli,prav čudno da se tako dobro počutim!ne vem ali je to dober znak ,ali ne!samo počutim malo utrujeno pa včasih me zgaga peče !aja,samo prsi me bolijo nekam sumljivo! ne skrbi bolečine bodo izginile kmalu in tudi napetost!čez par dni boš bolje počutila,samo glej da hodiš veliko lulat!
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.