![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 15.4.2011 21:10:25
|
|
|
|
srečica17
|
Ninocka26........sva popolnoma na istem. Držim pesti zate!!!! IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26 Samo sporočam, da grejem . Test 28.04. Mala kako je šlo na punkciji?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 15.4.2011 21:11:22
|
|
|
|
srečica17
|
Naj se tidve lepo oplodita in ostaneta dolgo pri tebi IZVIRNO SPOROČILO: mala06 evo mene iz sedežne. Kokoš nisem glih najboljša ampak, sta tudi dve celici dovolj za zmago. Punkcija je za preživet samo, zdaj je mal boleče ampak, se da zdržat. V ponedeljek imam pa že transfer in upam, da sta ti dve tapravi, ki bosta ostali pri meni. Povejte mi, ko bom imela transfer se moram prvo javit v kleti, šele nato grem gor al kako? Pozabla
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 15.4.2011 21:53:08
|
|
|
|
andreja83
|
Držim pesti punce za vas ki že grejete svoje , mala čestitam čisto v redu putka si bla . Jst pa vam lahko povem da grem na punkcijo v nedeljo tk da mene isto čaka. Dejte mi povedat, jst pa morm it spodi ko se gre na uz drugač, a ne?? Kaj pa ta tableta ki si jo morm jutr vstavit, mogoč se bo ktera zasmejala sam a si morm dat vaginalno?? pozabla sm, sm bla tolk navdušena ko so mi povedli da bo že punkcija Drugač pa endometrij mam 12, folikli pa so še kr tam 17 so trije na desnem, na levem pa mirujejo zdej so na 15. Lahk pričakujem v redu rezultate?? Me že matra pa skrbi
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 15.4.2011 22:17:34
|
|
|
|
športnica
|
zdravo, še jaz prvi UZ dokaj OK. endometrij 9, imam 6 foliklov po cca 15 do 19 mm. jutri še enkrat UZ, upam da bo v ponedeljek punkcija. lepo mejte in lahko noč
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 15.4.2011 22:22:48
|
|
|
|
andreja83
|
Športnica zlo lepi rezultati , držim pesti
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 15.4.2011 22:47:22
|
|
|
|
diana79
|
andreja83:v nedeljo se vidimo ker jaz imam transfer!tableto daš vaginalno,to je za razkuževanje,je pa ti priporočim da daš tik pred spanjem ker rado teče ven!tako da zjutri ne prestraši če boš imela rdeče madeže!mislim da moraš javit od spodaj v klet(nisem pa prepričana)ker imajo ob vikendih drugače režim!jaz moram tudi v klet se javit!kdaj imaš uro??jaz imam ob 8-ih!za folikle ne skrbi ker bodo po stopki dokončno dozoreli in tiste manjše lakho tudi dore celice!če boš imela v narkozi nič ne skrbi ker boš vse prespala!lakho se dobiva pri vhodu če imaš ti tudi ob 8-ih!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 16.4.2011 7:34:01
|
|
|
|
srečica17
|
Močno držim pesti za vse ki imate punkcijo ali transfer v tem vikendu in seveda za vse ostale, ki ga imate v prihodnjih dneh......
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 16.4.2011 10:41:35
|
|
|
|
športnica
|
dons je bila pa kar velika gužva v Mariboru to bo dojenčkov sm sm mela dons še enkrat UZ in dobim zvečer STOP injekcijo, v ponedeljek punkcija. wwwiiiii
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 16.4.2011 13:36:16
|
|
|
|
mala06
|
super športnica, mogoče se pa v ponedeljek vidiva!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 16.4.2011 18:41:31
|
|
|
|
ananaska78
|
Jaz pa sem bila v petek na UZ, pa sem imela le 3 malo večje folikle - 1x 9mm 2x 12 mm, ostali so bili majhni. Meni se zdi to fejst malo . Amapak so mi pustili enako količino Gonala (150). Rekla je, da majhni verjetno ne bodo zrasli dovolj... Bom videla kako bo v pon na ponovnem UZ. Me je malo začelo skrbeti . papa
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 16.4.2011 21:21:53
|
|
|
|
andreja83
|
zdravo spet jst!! Diana79, mi2 imava uro ob 7.30 tk da ti prideš malo kasneje, seveda pa ni nujno da se ne bi vidli Ok grem jst počas spat, sicer bom kr neki cajta rabla da bom zaspala od pričakovanja
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 16.4.2011 21:30:39
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83 zdravo spet jst!! Diana79, mi2 imava uro ob 7.30 tk da ti prideš malo kasneje, seveda pa ni nujno da se ne bi vidli Ok grem jst počas spat, sicer bom kr neki cajta rabla da bom zaspala od pričakovanja andreja83 in diana79 srečno jutri in da bo vse kot je treba
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 16.4.2011 22:00:47
|
|
|
|
andreja83
|
Hvala mala , jst pa držim pesti zate za v ponedeljek , diana za tebe pa jutri
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 16.4.2011 23:05:16
|
|
|
|
športnica
|
punce, držim pesti za vse ki imate jutri punkcijo ali transfer. čimveč oplojenih in kvalitetnih celic
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.4.2011 17:09:31
|
|
|
|
mala06
|
punce eno vprašanje. A moram jutri tudi vzet utrogestan, ko imam transfer?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.4.2011 17:19:47
|
|
|
|
mismis
|
Diana, kako je šlo?
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.4.2011 17:49:43
|
|
|
|
ninocka26
|
Bom spet jaz odgovorila namesto Diane. So lepe novice. Pričakalo jo je 7 blastocist, 2 so vstavili, 2 so zamrznili danes, 3 bodo pa jutri.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.4.2011 17:59:49
|
|
|
|
mala06
|
Živijo ninocka26! Kako se počutiš? Sem full vesela za diano, prav lep rezultat ima
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.4.2011 18:37:34
|
|
|
|
uspelobo
|
Pozdravček vsem! Vse, ki ste v postopku vso srečo . Imam eno vprašanje za tiste, ki pijete maco. Jaz sem jo pila dva tedna. Sem pa postajala iz dneva v dan bolj depresivna, zelo depresivna, jokala skos, vse me je prizadelo še zdaj ni ok. Ker se mi to načeloma NE dogaja, sem nasplošno zelo vesel človek in dokaj dobro prenašam bremena v življenju in ravno sedaj ko sem pila maco se mi je to zgodilo. S pitjem sem takoj nehala. Zanima me, če še katera opaža kaj podobnega. Ne morem trditi da je to od mace in tega ne trdim možno je, da se je zadeva slučajno poklopila.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.4.2011 18:44:43
|
|
|
|
uspelobo
|
še to sem pozabila. Srce mi je NORO utripalo sploh zvečer, ko sem šla spat, imela sem občutek, da mi bo srce razneslo. Bilo je grozno.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.4.2011 19:45:34
|
|
|
|
ninocka26
|
Mala v bistvu sploh ne vem kako se počutim, ker so mi v četrtek izruvali osmico. Šele danes se mi zdi, da sploh lahko razmišljam ob moji bolečini, do danes je bila pa bolečina neznosna (si nisem upala nič vzeti). Srečno na transferju jutri, pa poročaj kako je šlo! Uspelobo čisto možno, da je to vpliv Mace. Jaz osebno nisem imela nobenih znakov ob njenem jemanju.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.4.2011 19:47:03
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala06 punce eno vprašanje. A moram jutri tudi vzet utrogestan, ko imam transfer? ja seveda. to nič ne moti. ne skrbi. to sem tudi že jaz spraševala.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.4.2011 19:49:48
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26 Bom spet jaz odgovorila namesto Diane. So lepe novice. Pričakalo jo je 7 blastocist, 2 so vstavili, 2 so zamrznili danes, 3 bodo pa jutri. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image u madona. tole je pa za ploskat
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.4.2011 19:59:18
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26 Bom spet jaz odgovorila namesto Diane. So lepe novice. Pričakalo jo je 7 blastocist, 2 so vstavili, 2 so zamrznili danes, 3 bodo pa jutri. ninocka, hvala za informacijo Diana, superca rezultat, le glej da prideš za mano, tako sva se zmenili , vidiš mi smo z MB zarodki že v 28. tednu
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 17.4.2011 20:00:52
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: uspelobo Pozdravček vsem! Vse, ki ste v postopku vso srečo . Imam eno vprašanje za tiste, ki pijete maco. Jaz sem jo pila dva tedna. Sem pa postajala iz dneva v dan bolj depresivna, zelo depresivna, jokala skos, vse me je prizadelo še zdaj ni ok. Ker se mi to načeloma NE dogaja, sem nasplošno zelo vesel človek in dokaj dobro prenašam bremena v življenju in ravno sedaj ko sem pila maco se mi je to zgodilo. S pitjem sem takoj nehala. Zanima me, če še katera opaža kaj podobnega. Ne morem trditi da je to od mace in tega ne trdim možno je, da se je zadeva slučajno poklopila. mogoče moraš zmanjšati količino zaužite Mace, in sicer priporočljiva doza je 1500 enot na dan, pa še to jo piješ samo od M pa do O, potem prenehaš
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.