![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 22.4.2011 18:13:42
|
|
|
|
Bacuka
|
Ojla, a mi lahko katera profesionalka prosim pojasni navodila za pripravo ciklusa za postopek. Če npr. piše Femoden jemljite do 13.5. Ali to pomeni da je še 13. zadnja tableta? Ali mogoče 12.5.? Malo me je zbegalo, ko sem si izračunala, da v vsaki rundi vzamem 22 tablet; v eni škatlici jih je pa 21. Kako je zdej s tem? Vnaprej hvala za odgovor. Bacuka
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 22.4.2011 18:30:21
|
|
|
|
mala06
|
latka super, da se ti je začelo premikat. Zdaj bo pa vse šlo zlo hitro Bacuka zadnjo tabletko vzameš 13. 5. in potem boš tudi začela s postopkom Jaz sem pa danes počutim bolj tako tako. Je 4 dan po ET-ju in zjutraj sem imela čisto malo krvavega izcedka, potem pa nič več. Me prav zanima, kaj bo v naslednjih dneh. Joške me sicer bolijo ko ampak, to me vedno predno priteče. Kako pa kaj ostale? Se že vse pripravljate na praznike, da ni nikjer nobene? Se slišimo!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 22.4.2011 21:03:15
|
|
|
|
andreja83
|
Latka čestitke, zdej pa bo šlo hitro , jst pa mislim da nimam čist nobenih znakov, sej vem da je še prehitro. Sam kak znak se bi mi lahko pokazo, pa seveda ne , ampak tak pozitivn, da vem da se je začelo kaj dogajat
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 22.4.2011 21:17:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83 Latka čestitke, zdej pa bo šlo hitro , jst pa mislim da nimam čist nobenih znakov, sej vem da je še prehitro. Sam kak znak se bi mi lahko pokazo, pa seveda ne , ampak tak pozitivn, da vem da se je začelo kaj dogajat ne, za znake je čisto prezgodaj, pa tudi zakaj pa misliš, da boš imela kakšen znak. Jaz nisem imela nobenega razen izostanka M, rahlo napetih (nič bolečih) prsi in pa te famozne vgnezditvene krvavitve, za katero sem itak najprej mislila, da pomeni konec postopka. Torej nobenega čudnega okusa v ustih, nobenih slabosti, povečanih kolobarjev okoli bradavic in ne vem kaj še vse, pa sem zanosila z
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 22.4.2011 21:38:44
|
|
|
|
andreja83
|
Hvala mismis , sam napihnjena sm ko na žoga, to je pa še rajtam od punkcije. Sej javim če bo kakšn znak
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.4.2011 11:12:30
|
|
|
|
mala06
|
ŽELIM VAM VESELE PRAZNIKE IN DA NAM VSEM VELIKONOČNI ZAJČEK PRINESE ALI
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.4.2011 17:20:00
|
|
|
|
športnica
|
prenesli so mi en zarodek upam da je to to test 6.5. pozdravcke
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.4.2011 21:02:00
|
|
|
|
andreja83
|
Držim pesti športnica in čestitke , maš pa test en dan za mano
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 23.4.2011 21:15:16
|
|
|
|
mala06
|
športnica zdaj pa samo do konca. Danes nisem imela nič izcedka tak, da res ne vem kaj je bilo tisto včeraj zjutraj. Kako pa ste kaj ostale? Ne bo dolgo, ko se bodo začeli delat testi in bo vse pozitivno!!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 25.4.2011 9:48:15
|
|
|
|
mala06
|
Oj! A ste vse odšle na dopuste, da je taka tišina tuki gor? Pri men nobenih sprememb, vse je še belo edino joški me ne bolijo več tak da... Me že mal mika delat test, pa ne vem, kdaj ga lahko. Danes je sedmi dan po ET-ju in verjetno je še prehitro. Imela sem ga pa na tretji dan. Kdaj se pokaže realen rezultat? Punce uživajte v prazničnem dnevu in se tipkamo!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 25.4.2011 16:27:55
|
|
|
|
Anonimen
|
mala, tista mala krvavitev na 4 dan, je lahko vgnezditvena krvavitev.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 25.4.2011 17:25:01
|
|
|
|
diana79
|
ojla!pri meni ne kaže nič dobrega,včeraj popldne sem imela malo rjavega izcedka,potem do zdaj nič,zdaj pa spet rjav pa še malo kri tudi!tako da mislim da je to to,ker dosedaj to pri meni vedno pomenilo konec!ampak v petek bom šla vseeno na krvnega da vidim zakaj gre!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 25.4.2011 17:43:55
|
|
|
|
Cameleon
|
Diana79 držim pesti, da se obdrži Mala06 mislim, da je še čisto prehitro, nekje 11dan bi naj bil najprej. Jaz sem včeraj pojedla zadnji tabletki, za danes so mi naročili, da pokličem in se naročim na UZ in prejem zdravil, celo jutro sem klicala in se nihče ni oglasil, upam, da se bodo jutri oglasil Me to jezi, ko ti rečejo, da poklič pol jih pa ni
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 25.4.2011 18:20:32
|
|
|
|
ananaska78
|
Hojla. Tudi jaz sem imela transfer. Nosim . Upam, da ne bo prišla do 11.5.2011. Mala, definitivno je prehitro za teste :). Malo še boš morala potrpeti... Ste po transferju doma ali hodite v službo? Lep preostanek praznikov, papa
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 25.4.2011 21:06:51
|
|
|
|
mala06
|
diana79 dokler se ne vlije, je še upanje. Držim pesti in ti pošiljam za srečo. ananaska78 za borca ali borko. Jaz sem od punkcije doma na bolniški, ker imam terensko in stresno delo. Jaz bo še kar počakala s testo in prvo kot prvo si ga morem it nabavit. Kak ste pa ostale andreja83, ninocka in ostale, če sem katero pozabla?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 26.4.2011 6:25:33
|
|
|
|
andreja83
|
Zdravo punce, kak ste mi? Nism se vam zdej javlala, ker mam kar pestro. Učer sm dobla nečakinjo in nečaka na počitnice, tk da vidim kk je imet otroke pri seb Sicer sta 5 pa 6 let stara, sam vseen. Pr men je še belina, edino prsi so me bolele tk na dotik pa spodn del trebuha, drugač pa mislim da nimam nobenih znakov. Edino le svakinja je rekla da sm tk napihjena, pa je že mislila da sm . Sam bo treba na to še počakat, ker je šele 6 dan po prenosu.. Diana ne obupat, mogoče ni nič, sej pravijo punce dokler se ne ulije ni panike. Pa teb ko greješ , ne obupaj. Držim pesti zate, pa za vse ostale
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 26.4.2011 8:35:53
|
|
|
|
športnica
|
andreja, po moje lahko 10 dan že delaš test. prej pa ne. če jaz zdržim več kot 8 dni o že napredek, ker se mi je do sedaj na vedno isti dan po ET vlilo. držim pesti
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 26.4.2011 10:07:02
|
|
|
|
diana79
|
ojla!pri meni spet belina,tako da ne vem več kaj si mislim!7.-8. dan sem imela popldne malo rjavega izcedka ampak res malo in sem čakala da mi bo vlilo pa ni!po pravilih jaz bi morala včeraj dobiti ,pa ni!jaz mislim če bi bilo kaj narobe ne bi imela izcedke na obrokih ampak bi imela skoz in bi kmalu tudi vlilo!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 26.4.2011 11:20:54
|
|
|
|
mala06
|
diana79 lahko pa je bila vgnezditvena in je to to. Srčno upam, da se ti pokažejo
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 26.4.2011 17:16:08
|
|
|
|
diana79
|
ojla!jaz sem popoldne za fora naredila BC in mi pokazal dve črtice!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 26.4.2011 17:53:48
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 ojla!jaz sem popoldne za fora naredila BC in mi pokazal dve črtice! čestitam! Kdaj imaš pa uradno test? Zdi se mi, da si imela mal pred mano ET. jaz mam pa občutek, da bo zdaj zdaj pritekla
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 26.4.2011 18:02:50
|
|
|
|
srečica17
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 ojla!jaz sem popoldne za fora naredila BC in mi pokazal dve črtice! [/quote Čestitke dianaaaaaaaaaaaaaaaaa Srečno še naprej]
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 26.4.2011 18:17:27
|
|
|
|
diana79
|
imam v petek krvni test!upam da bo vse tako kot mora biti! sem full vesela da tudi jaz sem zagledala ta magični plusek!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 26.4.2011 18:26:21
|
|
|
|
Cameleon
|
Diana79 čestitam
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 26.4.2011 19:08:51
|
|
|
|
ananaska78
|
Diana . Kateri dan po ET pa je danes? Jaz sem pa včeraj zvečer dobila hud zobobol. Še nikoli me ni zob tako bolel. Moj zobozdravnik pa na dopustu ta teden . Nisem mogla več zdržati in sem vzela Lekadol. Najprej nisem htela (ker sem par dni po ET), ampak nisem več zdržala.... Še eno vpr. imam. Kako si daste vaginalne tablete, če ste v službi? Po tableti naj bi ležal 30 min... lepo bodite, papa
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.