![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 20.4.2011 11:47:16
|
|
|
|
mateja_goljev
|
ojla punce.... imam eno vprašanje za kolegico iz Srbije, ki prihaja v mb v postopek. Zanima me ali katera ve koliko stane Diphereline in Menopure pri nas ali na Hrvaškem, oziroma kje ga je najceneje kupiti? Hvala, bila bi vam zelo hvaležna! LP ::))
6.3.2011 ob 03:20, je med nagelčke odšel sinček ANŽE; 7.3.2011 ob 10:20 pa se mu je pridružila sestrica IZA
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 20.4.2011 12:27:44
|
|
|
|
Bacuka
|
Pozdravljene, jaz sem dala letos marca pri Rešu za 1 ampulo Menopurja 20 EUR. Diphereline je pa dost cenejši. Bi mogla točno pogledat, mislim da me je stal za vsa špikanja cca 90 -100 EUR. Bom še točno pogledala. LP
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 20.4.2011 12:52:44
|
|
|
|
mateja_goljev
|
kje se ju da kupiti pri nas
6.3.2011 ob 03:20, je med nagelčke odšel sinček ANŽE; 7.3.2011 ob 10:20 pa se mu je pridružila sestrica IZA
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 20.4.2011 13:28:16
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: db če je kakšna nova ji čestitam , za vse nove borke držim pesti in pravim sej bo uspelo. sama pa grem v nov boj ker se je danes ponoči nas sonček poslovil od naju,amapk ni mi zmankal poguma in volje zato grem naprej z še vešč volje go go go punce
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 20.4.2011 13:34:23
|
|
|
|
mala06
|
Oj punce! Da se mal oglasim. Počutje je na vrhuncu, kakšen kratek sprehod v sončku tud paše Misli so še zaenkrat v mejah normalnosti in se totalno prepuščam mati naravi in kar bo bo! Za vse, ki imate v naslednjih dneh transfer močno držim pesti, da vas pričaka čim več bork in borcev! Lep sončen pozdrav!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 20.4.2011 15:36:48
|
|
|
|
andreja83
|
Zdravo, evo da se še jst oglasim. Dans me je preseneto klic iz mb-ja, in sm mogla it dol, čeprav sm bla naročena v petek. No jst pa zlo v strahu kaj bi naj to pomenlo, greva z mojim hitro v avto in v mb. Dole me pričaka zdravnik, in mi pove oplodile so se 4 celice , jst full happy pol pa je rek da pač kao v njihovih merilih se lepo razvijajo enakomerno vse 4 sam da on nama glede na moja leta (27 let ) predlaga da vstavimo za svak primer 2 zarodka not?? Jst pa pol nism več nič vedla, kaj so slabi al kk, sam rekla sm ja. Zdej pa mi vi povejte, mislite da sta slaba in so raj vstavli 2 kot enega?? No sej da ne bi ktera narobe razumela, jst sm full vesela , želela bi tak da oba ostaneta pri meni!! No tk da zdej grejem pingvinčka
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 20.4.2011 17:31:23
|
|
|
|
srečica17
|
andreja.......nej se oba .....lepo lepo grejeta.......tam do novega leta enkrat
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 20.4.2011 18:26:17
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83 Zdravo, evo da se še jst oglasim. Dans me je preseneto klic iz mb-ja, in sm mogla it dol, čeprav sm bla naročena v petek. No jst pa zlo v strahu kaj bi naj to pomenlo, greva z mojim hitro v avto in v mb. Dole me pričaka zdravnik, in mi pove oplodile so se 4 celice , jst full happy pol pa je rek da pač kao v njihovih merilih se lepo razvijajo enakomerno vse 4 sam da on nama glede na moja leta (27 let ) predlaga da vstavimo za svak primer 2 zarodka not?? Jst pa pol nism več nič vedla, kaj so slabi al kk, sam rekla sm ja. Zdej pa mi vi povejte, mislite da sta slaba in so raj vstavli 2 kot enega?? No sej da ne bi ktera narobe razumela, jst sm full vesela , želela bi tak da oba ostaneta pri meni!! No tk da zdej grejem pingvinčka za dve pikici!! Jaz sem imela samo dve celici in so mi rekli, da bodo obe vstavili ampak, mi je potem samo ena ostala. Mislim, da to ni nič hudega. Sem full vesela zate in vsem želim, da nam čim prej preteče teh 14 dni čakanja!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 20.4.2011 19:31:58
|
|
|
|
Cameleon
|
Andreja naj oba ostaneta pri tebi Ne razmišljaj zakaj in kako, že vejo zakaj.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 20.4.2011 19:50:09
|
|
|
|
diana79
|
andreja:bravo za dve celici ,oni že vedo da tako imaš več možnosti da bi kmalu zibala!V mb.so itak strokovnjaki,tako da nimaš česa bati! mene še vedno nič ne boli,nobenih krčov nič.dobila pa sem en herpes mi pa prav čudno ker še nikoli nisem imela! pustimo se presenetit......
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 20.4.2011 20:23:44
|
|
|
|
latka
|
andreja83, bravo za !Sedaj pa živce na off, pa bo čez 14 dni dvojni+! Jaz pa jutri šibam na UZ, pa še zadnjo tableto imam jutri, joj malce sem živčna, ker imam UZ že pred M, kaj sedaj to pomeni, ne vem, upam, da nič slabega! A mislite, da bom 24.4., kot je predvideno na listu, imela vseeno ponovno UZ, ker takrat bi naj imela že M, špike so pa predvidene 26.4., bo to ostalo, ali bodo spremembe? Vsekakor vam jutri javim!Lepo in mirno noč vsem!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 20.4.2011 21:33:05
|
|
|
|
andreja83
|
Najlepša hvala vsem za čestitke Midva tak full upava, da bi blo to to. Počivam še kr lahk rečem, drugače trebuh še mam mal napihnjen od punkcije, drugač pa počutje zlo fajn, razmišljam o pikicah, ki si iščeta prostor . Edino le škoda mi je, ker se z barbaro ne bova vidle v petek, ko smo se zmenli za kavo, žal pa št od nje tudi nimam da bi jo lahk poklicala!! Eh oa sej, punce držte se, se slišmo še
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.4.2011 7:58:38
|
|
|
|
mateja_goljev
|
ojla punce.... Prišla je moja prva , tako da bomo šli kmalu v boje... Ker moram klicati v maribor za ultrazvok v ambulanti za neplodnost, zaradi histeroskopije, me zanima ali ima katera telefonsko na kateri dobim sestro ki naroča ultrazvok?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.4.2011 8:35:14
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev ojla punce.... Prišla je moja prva , tako da bomo šli kmalu v boje... Ker moram klicati v maribor za ultrazvok v ambulanti za neplodnost, zaradi histeroskopije, me zanima ali ima katera telefonsko na kateri dobim sestro ki naroča ultrazvok? Jaz sem morala poklica za UZ na to št. (02) 321 24 62 med 9.00 in 12.00 ura ali med 14.00 in 15.00 uro.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.4.2011 8:54:59
|
|
|
|
mateja_goljev
|
mala06: a to za uz tle v ambulanti za neplodnost?
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.4.2011 9:37:14
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev mala06: a to za uz tle v ambulanti za neplodnost? Ja, dol v kleti. Morala sem poklicat za uro UZ, ko sem imela prvi pregled. Jaz mislim, da je taprava številka.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.4.2011 14:47:48
|
|
|
|
andreja83
|
No pa da še jst povem, glede informacij in vsega sm jst klicala na (02) 32 12 - 448 to pa je pisarna spod za neplodnostno za mb. In res vse povejo kaj te zanima. Upam da sm bla kaj koristna
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.4.2011 18:04:02
|
|
|
|
vesper
|
jaz sem tudi klicala za vse, na številko ki jo je napisala mala06. To je pa pisarna v kleti v MB
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.4.2011 19:34:12
|
|
|
|
TittyK
|
Punce živijo! Ali mi lahko pomagate s kakšnim odgovorom, namreč, naročiti se moram na laparoskopijo v MB, preden grem spet v nov postopek IVF. Rekli so mi naj pokličem 1. dan , to sem tudi storila. Datuma mi niso dali in so mi spet rekli naj pokličem čez 2 dni. Danes sem klicala, gospa mi reče, da nisem na seznamu in naj pokličem čez en teden. Zdaj pa jaz nič več ne razumem (že res da sem blond ), kako poteka to naročanje. Vem, da je čakalna doba cca. 3 mesece, ampak kako naj pridem do datuma. Če ima katera kakšne izkušnje, bi lepo prosila za odgovor. Lp, Titty
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.4.2011 20:35:46
|
|
|
|
mismis
|
Titty, v MB se delajo seznami tistih, ki bodo operirani v naslednjem tednu četrtek dopoldne. To pomeni, da naslednji teden sigurno ne boš operirana, moraš pa poklicati, če si prišla na seznam za prvi teden po prvomajskih praznikih. Namreč v MB delajo laparoskopske operacije samo ob torkih, v ponedeljek te sprejmejo, v torek si operirana in v sredo greš domov. Tako, da upam da prideš na vrsto po praznikih. Diana, kako je počutje??? Kdaj imaš krvnega? Navijammmmmmmmmm seveda pa držim pestke tudi za vse ostale
< Sporočilo je popravil mismis -- 21.4.2011 20:36:55 >
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 21.4.2011 21:45:44
|
|
|
|
Smejka11
|
Ponovno tukaj... Danes imela prvi UZ... jutri začnem z dodatnim špikanjem, v petek (naslednji) ponovno UZ. Ma... me prav zanima, kako bo vse skupaj potekalo!! Vsem, ki že grejete, vso srečo; ostale pa itak pridemo za vami Srečno!
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 22.4.2011 9:45:10
|
|
|
|
latka
|
No da še jaz poročam glede včerajšnjega UZ, namreč seveda pri meni brez komplikacij ne gre, kot sem že predvidevala oz. čutila, saj sem imela že dva tedna slab občutek, vglavnem UZ ob 11.20h, G opazi na desnem jajčniku več manjših cist, na levem pa eno večjo, in seveda morala sem dat kri, da so preverili hormone glede te ciste, ki bi v slabem primeru lahko ovirala stimulacijo in mi je rekel, da bo v tem primeru potrebno čakat in prestavit postopek! Moj pritisk seveda na 200, jezna, moj mož me več ni vedel kako potolažit!In seveda dolgo čakanje na izvid, ki sva da dobila komaj ob 14.45h! Ne boste verjele, poklicala me je v pisarno sestra Marija in mi izročila Gonal! V trenutku se mi je odvalila skala s srca , tako da punce v torek začnem s špikami Gonal po 75 enot, naslednji UZ pa 3.5.!Sem zelo vesel, pa upam, da se bo kljub začetnim komplikacijam tokrat postopek odvil uspešno do konca! Punce, lepo se imejte, držite se, pa kmalu vse po vrsti v veselo pričakovanje!
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 22.4.2011 10:23:28
|
|
|
|
diana79
|
MISMIS:počutim se odlično,nič mi ne boli razen prsi ampak to vsak dan bolj,je pa to ni bolečina ampak tako polne ne znam ti občutka povedat!to je začelo pred 2 dnevi!pa seveda en herpes mi je naredilo!drugo pa čist nič!čudim se da tako dobro počutim in ne vem ali je to dobro ali slabo????Še en teden bo treba držat,sicer moje kritične dnevi pridejo nedelja in ponedeljek!bomo videli..... kako pa ve počutite?če sem dobro razumela imaš punčke ne???
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 22.4.2011 11:13:57
|
|
|
|
Cameleon
|
Latka držim pesti!!! Samo res imaš nekaj vedno no Jaz pa 25 pokličem za UZ, takrat tudi zadnjo tabletko oz. 2 vzamem.
|
|
|
|
RE: Ambulanta MB - 2. del 22.4.2011 12:53:34
|
|
|
|
latka
|
Cameleon, hvala!No da še malce nadaljujem zgodbo, malce prej sem imela klic iz MB, da pridem namesto 3.5. na UZ že 29.4.! Ja, sem pač razred zase, nimam nobenega datuma kot na listu, res sem izreden primer!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.