|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
15.4.2011 21:10:25   
srečica17
Ninocka26........sva popolnoma na istem. Držim pesti zate!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26

Samo sporočam, da grejem user posted image user posted image . Test 28.04.

Mala kako je šlo na punkciji?

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
15.4.2011 21:11:22   
srečica17
Naj se tidve lepo oplodita in ostaneta dolgo pri tebiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mala06

evo mene iz sedežne. Kokoš nisem glih najboljša ampak, sta tudi dve celici dovolj za zmago. Punkcija je za preživet samo, zdaj je mal boleče ampak, se da zdržat. V ponedeljek imam pa že transfer in upam, da sta ti dve tapravi, ki bosta ostali pri meni.
Povejte mi, ko bom imela transfer se moram prvo javit v kleti, šele nato grem gor al kako? Pozabla user posted image  

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
15.4.2011 21:53:08   
andreja83
Držim pesti punce za vas ki že grejete svoje user posted image user posted image ,

mala čestitam čisto v redu putka si bla user posted image user posted image . Jst pa vam lahko povem da grem na punkcijo v nedeljo user posted image user posted image user posted image tk da mene isto čaka. Dejte mi povedat, jst pa morm it spodi ko se gre na uz drugač, a ne?? Kaj pa ta tableta ki si jo morm jutr vstavit, mogoč se bo ktera zasmejala sam a si morm dat vaginalno?? user posted image pozabla sm, sm bla tolk navdušena ko so mi povedli da bo že punkcija user posted image user posted image Drugač pa endometrij mam 12, folikli pa so še kr tam 17 so trije na desnem, na levem pa mirujejo zdej so na 15. Lahk pričakujem v redu rezultate?? Me že matra pa skrbi

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
15.4.2011 22:17:34   
športnica
zdravo,
še jaz user posted image prvi UZ dokaj OK. endometrij 9, imam 6 foliklov po cca 15 do 19 mm. jutri še enkrat UZ, upam da bo v ponedeljek punkcija. lepo mejte in lahko noč

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
15.4.2011 22:22:48   
andreja83
Športnica zlo lepi rezultati user posted image user posted image , držim pesti user posted image user posted image

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
15.4.2011 22:47:22   
diana79
andreja83:v nedeljo se vidimo ker jaz imam transfer!tableto daš vaginalno,to je za razkuževanje,je pa ti priporočim da daš tik pred spanjem ker rado teče ven!tako da zjutri ne prestraši če boš imela rdeče madeže!mislim da moraš javit od spodaj v klet(nisem pa prepričana)ker imajo ob vikendih drugače režim!jaz moram tudi v klet se javit!kdaj imaš uro??jaz imam ob 8-ih!za folikle ne skrbi ker bodo po stopki dokončno dozoreli in tiste manjše lakho tudi dore celice!če boš imela v narkozi nič ne skrbi ker boš vse prespala!lakho se dobiva pri vhodu če imaš ti tudi ob 8-ih!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

Neposredna povezava do sporočila: 1931
16.4.2011 7:34:01   
srečica17
Močno držim pesti za vse ki imate punkcijo ali transfer v tem vikendu in seveda za vse ostale, ki ga imate v prihodnjih dneh......user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
16.4.2011 10:41:35   
športnica
dons je bila pa kar velika gužva v Mariboru user posted image to bo dojenčkov user posted image user posted image user posted image
sm sm mela dons še enkrat UZ in dobim zvečer STOP injekcijo, v ponedeljek punkcija. wwwiiiii

Neposredna povezava do sporočila: 1933
16.4.2011 13:36:16   
mala06
super športnica, mogoče se pa v ponedeljek vidiva! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1934
16.4.2011 18:41:31   
ananaska78
Jaz pa sem bila v petek na UZ, pa sem imela le 3 malo večje folikle - 1x 9mm 2x 12 mm, ostali so bili majhni.
Meni se zdi to fejst malo user posted image . Amapak so mi pustili enako količino Gonala (150).
Rekla je, da majhni verjetno ne bodo zrasli dovolj...
Bom videla kako bo v pon na ponovnem UZ. Me je malo začelo skrbeti user posted image .

papa

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
16.4.2011 21:21:53   
andreja83
zdravo spet jst!! user posted image

Diana79, mi2 imava uro ob 7.30 tk da ti prideš malo kasneje, seveda pa ni nujno da se ne bi vidli user posted image user posted image

Ok grem jst počas spat, sicer bom kr neki cajta rabla da bom zaspala user posted image user posted image od pričakovanja

(odgovor članu ananaska78)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
16.4.2011 21:30:39   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: andreja83

zdravo spet jst!! user posted image

Diana79, mi2 imava uro ob 7.30 tk da ti prideš malo kasneje, seveda pa ni nujno da se ne bi vidli user posted image user posted image

Ok grem jst počas spat, sicer bom kr neki cajta rabla da bom zaspala user posted image user posted image od pričakovanja

andreja83 in diana79 srečno jutri in da bo vse kot je treba user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1937
16.4.2011 22:00:47   
andreja83
Hvala mala user posted image user posted image user posted image user posted image ,

jst pa držim pesti zate za v ponedeljek user posted image user posted image , diana za tebe pa jutri user posted image user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
16.4.2011 23:05:16   
športnica
punce, držim pesti za vse ki imate jutri punkcijo ali transfer. čimveč oplojenih in kvalitetnih celic user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1939
17.4.2011 17:09:31   
mala06
punce eno vprašanje. A moram jutri tudi vzet utrogestan, ko imam transfer?

Neposredna povezava do sporočila: 1940
17.4.2011 17:19:47   
mismis
Diana, kako je šlo? user posted image user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
17.4.2011 17:49:43   
ninocka26
Bom spet jaz odgovorila namesto Diane. So lepe novice. Pričakalo jo je 7 blastocist, 2 so vstavili, 2 so zamrznili danes, 3 bodo pa jutri.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
17.4.2011 17:59:49   
mala06
Živijo ninocka26!
Kako se počutiš? Sem full vesela za diano, prav lep rezultat ima user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1943
17.4.2011 18:37:34   
uspelobo
Pozdravček vsem!

Vse, ki ste v postopku vso srečouser posted image user posted image user posted image .
Imam eno vprašanje za tiste, ki pijete maco. Jaz sem jo pila dva tedna. Sem pa postajala iz dneva v dan bolj depresivna, zelo depresivna, jokala skos, vse me je prizadelo še zdaj ni ok. Ker se mi to načeloma NE dogaja, sem nasplošno zelo vesel človek in dokaj dobro prenašam bremena v življenju in ravno sedaj ko sem pila maco se mi je to zgodilo. S pitjem sem takoj nehala. Zanima  me, če še katera opaža kaj podobnega. Ne morem trditi da je to od mace in tega ne trdim možno je, da se je zadeva slučajno poklopila.

Neposredna povezava do sporočila: 1944
17.4.2011 18:44:43   
uspelobo
še to sem pozabila. Srce mi je NORO utripalo sploh zvečer, ko sem šla spat, imela sem občutek, da mi bo srce razneslo. Bilo je grozno.

Neposredna povezava do sporočila: 1945
17.4.2011 19:45:34   
ninocka26
Mala v bistvu sploh ne vem kako se počutim, ker so mi v četrtek izruvali osmico. Šele danes se mi zdi, da sploh lahko razmišljam ob moji bolečini, do danes je bila pa bolečina neznosna (si nisem upala nič vzeti). Srečno na transferju jutri, pa poročaj kako je šlo!

Uspelobo čisto možno, da je to vpliv Mace. Jaz osebno nisem imela nobenih znakov ob njenem jemanju.

(odgovor članu uspelobo)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
17.4.2011 19:47:03   
športnica

IZVIRNO SPOROČILO: mala06

punce eno vprašanje. A moram jutri tudi vzet utrogestan, ko imam transfer?

ja seveda. to nič ne moti. ne skrbi. to sem tudi že jaz spraševala.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
17.4.2011 19:49:48   
športnica

Bom spet jaz odgovorila namesto Diane. So lepe novice. Pričakalo jo je 7 blastocist, 2 so vstavili, 2 so zamrznili danes, 3 bodo pa jutri.user posted image user posted image user posted image [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image

u madona. tole je pa za ploskat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1948
17.4.2011 19:59:18   
mismis

Bom spet jaz odgovorila namesto Diane. So lepe novice. Pričakalo jo je 7 blastocist, 2 so vstavili, 2 so zamrznili danes, 3 bodo pa jutri.user posted image user posted image user posted image user posted image

ninocka, hvala za informacijo user posted image

Diana, superca rezultat, le glej da prideš za mano, tako sva se zmenili user posted image user posted image user posted image , vidiš mi smo z MB zarodki že v 28. tednu user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1949
17.4.2011 20:00:52   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: uspelobo

Pozdravček vsem!

Vse, ki ste v postopku vso srečouser posted image user posted image user posted image .
Imam eno vprašanje za tiste, ki pijete maco. Jaz sem jo pila dva tedna. Sem pa postajala iz dneva v dan bolj depresivna, zelo depresivna, jokala skos, vse me je prizadelo še zdaj ni ok. Ker se mi to načeloma NE dogaja, sem nasplošno zelo vesel človek in dokaj dobro prenašam bremena v življenju in ravno sedaj ko sem pila maco se mi je to zgodilo. S pitjem sem takoj nehala. Zanima  me, če še katera opaža kaj podobnega. Ne morem trditi da je to od mace in tega ne trdim možno je, da se je zadeva slučajno poklopila.

mogoče moraš zmanjšati količino zaužite Mace, in sicer priporočljiva doza je 1500 enot na dan, pa še to jo piješ samo od M pa do O, potem prenehaš

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu uspelobo)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.