|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
13.4.2011 18:57:16   
Cameleon
IZVIRNO SPOROČILO: Bacuka

Pozdravljene, sem malo nevedna glede protokolov v MB, ker sem zamenjala kliniko in bom zdaj tu prvič.
Na čakalno listo sem bila uvrščena 27.1.2011 (1. pismo) - kar hitro po prvem posvetu, ker sem že imela večino izvidov. Dobila sem tudi termin za branje izvidov 10.5.2011. Danes pa sem po pošti prejela še drugo pismo, kjer piše: začetek priprave na poseg načrtujemo v mesecu maju 2011 in da sva naročena na pogovor 19.4.

A mi lahko katera pojasni, kaj pomeni ta priprava za poseg v maju? A je to začetek s kontracepcijo, ali mogoče že špikanje z zdravili ali kaj drugega?

Kakršnegakoli namiga bi bila vesela, saj sem ravno načrtovala rezervirat dopust v maju, pa me je zdej to čisto presenetilo.

Pozdrav vsem in lep dan

Bacuka odvisno je kakšen postopek boš imela. Po moje boš pričela v maju s kontracepcijo, razen, če bodo sledili tvojemu naravnemu ciklusu in boš pričela takoj po M. s špikanjem.

(odgovor članu Bacuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
13.4.2011 18:58:21   
Cameleon
mala06 navijam zate, da mine brez bolečin in, da se vse oplodijo in lepo razvijejouser posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
13.4.2011 22:14:07   
andreja83
Mala 06 iskrene čestitke, evo pa me boš potolažla v petek kak bo user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst pa kje drug tedn. Dans sm bla v mb, in mam lepe novice user posted image user posted image

na desnem sta se mi zbudla dva folikla, velika sta 12, na levem mam pa celo vojsko user posted image user posted image sicer so pa veliki 15, endometrij pa mam 10, tk da kje potem po nedelji bo tudi mene pričakala punkcija

Aja pa db čestitke tudi iz moje strani user posted image user posted image user posted image , me kr spomni na mene. Men gre v življenju tudi marskaj narobe, upam da se mi bo na koncu le izpolnila želja

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
14.4.2011 9:48:02   
diana79
andreja83:čestitke,lepo napredujes!imam za tiste ki so to že dali skozi v mb.eno  vprašanje!jaz bi imela transfer v nedeljo(5.dan)ampak so rekli če ne bo veliko celic oplodilo me pokličejo da bi prišla že jutri!kaj mislite do kdaj lakho klic pričakujem??

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
14.4.2011 10:12:55   
latka
Mala06, andreja83, bodite čim boljše kokoške, naj bo punkcija uspešna, z veliko lepih jajčec!user posted image
diana79 naj te počaka do nedelje čim več lepih blastocist, ena bo sigurno prava!

Ostale pa se tudi približujemo začetku boja, cameleon, beba75, upam, da bomo tokrat uspešne in bo srečen konec postopka!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
14.4.2011 10:17:08   
curkica
Hojla, punce. Vidim, da vas bo kar nekaj v petek v Mb. Jaz imam transfer z zamrznjenčkom. No upam, da bo vse potekalo, kot je treba user posted image .

Diana79, po moje klic lahko pričakuješ tam nekje do 15ih, kakor imajo delovni časuser posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
14.4.2011 15:01:37   
mala06
hvala vam punce za lepe želje, jutri oz. v soboto vam pa poročam, kakšna kokoš user posted image sem bila in kako je vse skupaj izgledalo. Upam, da ne bo nobene panike, edino mal sem prehlajena in me skrbi, da ne bom dobila narkoze. Bom vidla!

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
14.4.2011 17:22:29   
andreja83
Sej bo mala06,

držim pesti da si bla v redu putka user posted image user posted image user posted image .

Hvala latka za vzpodbudo, tud teb in vsem ostalim ki smo na poti do naših user posted image user posted image držim pesti in želim srečo..

Jst pa sm tolk napihnjena, da je kr joj.  Zgleda da od teh inekcij, upam da so to dobri rezultati user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
14.4.2011 17:37:08   
srečica17
Grejem dve pikici......user posted image ......upam nauser posted image user posted image  čez 14 dni.
Za vse močno sitikam pesti!!!!!!!

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
14.4.2011 17:54:49   
latka
Srečica, bravo!user posted image user posted image user posted image Pa srečno do konca!user posted image user posted image

Joj, mene je pa tako strah naslednjega postopka, namreč vedno mi nekaj rojeva po glavi, da bo spet nekaj narobe, in potem ne bo punkcije, ali ET, najbolj me skrbi prvi UZ v četrtek, da ne bi UZ pokazal kakšno cisto/ciste, pa postopka sploh ne bi začeli, ali kaj se zgodi v tem primeru, ker jaz na dan UZ še ne bom imela M, ampak zadnjo tableto Femoden!user posted image Za naprej pa me je strah, da na koncu ne bo spet preveč foliklov(hiperstimulacija), ali pa da ne bo v redu endometrij(pretanek/ali predebel kot prejšnjič)!
Vem, da se moram sprostit in probat ne razmišljat o takih stvareh, ampak imam tak čuden občutek, ki mi ne da miru!user posted image Saj sem bila ves čas sproščena in pripravljena na postopek, sedaj ko se pa približuje, sicer komaj čakam, ampak me je zelo strah zaradi slabe izkušnje lani!
No morala sem se malce olajšat, ker me ta vprašanja morijo!
počutim se čudno me jemanjem KT, kot da bi mi jajčniki normalno delovali(bolečine kot med O), pa boleče prsi!user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
14.4.2011 18:02:32   
Bacuka
Punce, hvala za pojasnila. Vsem, ki se trudite, želim, da vam čim prej uspe.
Naj vam povem, da imam v dveh letih, kolikor delamo na otročku, za sabo že 3 IMN, eno celo po ivf, ter 5 neuspečnih ivf postopkov, pa še kar ne obupujem. Zdej stavim vse na MB, in upam da bo kaj več uspeha kot pri Rešu. Je še tukaj katera, ki je prišla od Reša v MB in kako se ji zdi v MB, v primerjavi s Postojno. Jaz sem bila z Rešem sicer zadovoljna, nič komplikacij, vse na hitro, kar dobri vmesni rezultati, ... ampak se mi je vedno bolj zdelo, da zgolj poskuša na slepo, nič preveč poglabljanja v posamezen problem... Ker pri meni to golo poskušaje očitno ni pot do uspeha, bi si želela bolj kompleksno obravnavo. A mislite da bo opcija Mb glede tega boljša? Kakšne imaste ve izkušnje s tem?

Ja, pa še kako je z vmesnim obdobjem med dvema postopkoma v MB? A tudi zagovarjajo vsaj 3 cikle? A je mogoče boljše dajlša pavza? Sama sem bla na zadnje v postopku konec februarja, a je ponoven postopek v maju prezgodaj?

Držim pesti za vse nas. Enkrat bomo že poplačane za trud user posted image .

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
14.4.2011 18:58:19   
ninocka26
Bacuka tudi midva sva se preselila v MB od Reša. Midva nisva imela nobenih težav z Rešem, sva se pa odločila za MB zaradi anastezije pri punkciji ter mojih drugih zdravstvenih težav. Moja najboljša prijateljica pa je ostala pri Rešu. V prvem postopku je pridelala samo 1 celico, v tem pa 9 celic in sedaj že greje dve. Jaz osebno sem imela pri Rešu 7 celic, tukaj pa 13.

Tudi v MB je med posameznimi postopki potrebno imeti 3 M. Ali je prezgodaj ali ne je odvisno od tega ali boš imela v maju svojo 3 M. Pa srečno!

(odgovor članu Bacuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
15.4.2011 14:26:33   
ninocka26
Samo sporočam, da grejem user posted image user posted image . Test 28.04.

Mala kako je šlo na punkciji?

(odgovor članu ninocka26)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
15.4.2011 16:49:03   
mala06
evo mene iz sedežne. Kokoš nisem glih najboljša ampak, sta tudi dve celici dovolj za zmago. Punkcija je za preživet samo, zdaj je mal boleče ampak, se da zdržat. V ponedeljek imam pa že transfer in upam, da sta ti dve tapravi, ki bosta ostali pri meni.
Povejte mi, ko bom imela transfer se moram prvo javit v kleti, šele nato grem gor al kako? Pozabla user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1914
15.4.2011 16:53:07   
mala06
aja pa še to, vsem, ki grejete želim, da ostanejo user posted image pri vas 

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
15.4.2011 18:01:57   
latka
mala06, nič zato če si bila malce slabša kokoška,važno je, da si imela vsaj dve, tudi ena je že lahko zmagovalna, saj ti dve bosta ravno ta pravi, zmagovalni, boš videla v ponedeljek!Močno držim pesti!user posted image user posted image user posted image

Si imela svoje stvari s seboj na punkciji(halja, spalna, copati), si imela narkozo?Aja, pa kje se javiš za punkcijo(spodaj ali pritličje), kam si je potrebno dat stopko in punkcije so rano zjutraj?
Malce me strah lovi in se poskušam pripravit na vse stvari!user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
15.4.2011 18:03:12   
latka
ninocka26, srečno do konca!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
15.4.2011 18:14:41   
Cameleon
Mala in ninocka26 navijam za plususer posted image user posted image user posted image

latka in beba75 zdej bomo pa počasi že me na vrsti user posted image

Jaz sem pa klicala v Mb. in mi je sestra rekla, da jem po 2 KT na dan, zaradi izcedkovuser posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
15.4.2011 19:07:05   
ninocka26
Mala za transfer se javiš v pritličju. Si bila ti tista med prehodi?

Latka za punkcijo se javiš v pritličju (med tednom), v kleti pa samo če je punkcija za vikend (isto velja za transfer).

Srečno pa hvala!

(odgovor članu Cameleon)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
15.4.2011 19:14:59   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: latka

mala06, nič zato če si bila malce slabša kokoška,važno je, da si imela vsaj dve, tudi ena je že lahko zmagovalna, saj ti dve bosta ravno ta pravi, zmagovalni, boš videla v ponedeljek!Močno držim pesti!user posted image user posted image user posted image

Si imela svoje stvari s seboj na punkciji(halja, spalna, copati), si imela narkozo?Aja, pa kje se javiš za punkcijo(spodaj ali pritličje), kam si je potrebno dat stopko in punkcije so rano zjutraj?
Malce me strah lovi in se poskušam pripravit na vse stvari!user posted image

Ja imela sem vse svoje stvari. Narkoza je zakon in sem se zbudila full polna energije in nič utrujena. Javiš se pa spodaj  ob uri, ki jo dobiš. Stopko si tudi daš ob uri , ki ti jo določijo, daš si jo pa v trebuh. Midva sva morala bit gor ob 7.30 uri, ene so bile pa še prej. Punkcije te nima kaj bit strah, prav fajn zaspiš, oni naredijo svoje in to je to. Boš vidla vse bo ok user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
15.4.2011 19:16:10   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26

Mala za transfer se javiš v pritličju. Si bila ti tista med prehodi?

Latka za punkcijo se javiš v pritličju (med tednom), v kleti pa samo če je punkcija za vikend (isto velja za transfer).

Srečno pa hvala!

Ja ja ta gobčna in polna energije. Katera si bla pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 1921
15.4.2011 19:30:40   
ninocka26
Jaz sem ležala zraven tiste, s katero si se pogovarjala (blond lasje, siva sp. srajca ter knjiga).

Držim pesti, da se bosta obe oplodili in jih dobiš v varstvo! Sporoči kako bo šlo!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
15.4.2011 19:43:14   
latka
Hvala vama za odgovor, torej se javim spet spodaj v kleti kot za UZ, ali?

Neposredna povezava do sporočila: 1923
15.4.2011 20:22:54   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Hvala vama za odgovor, torej se javim spet spodaj v kleti kot za UZ, ali?

Ne, ko prideš noter greš kar naravnost in ne dol v klet kot za uz.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
15.4.2011 20:24:04   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka26

Jaz sem ležala zraven tiste, s katero si se pogovarjala (blond lasje, siva sp. srajca ter knjiga).

Držim pesti, da se bosta obe oplodili in jih dobiš v varstvo! Sporoči kako bo šlo!

Ja, se te spomnim in držim pesti, da se nam vsem lepo in pozitivno izteče.

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.