|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
21.10.2010 20:50:32   
anajrim
Ona je tipična tašča, ki bi jo bilo koristno vzeti s seboj na Šmarno goro - da bi lahko dol z zmajem priletela.

Tale je pa svetovna...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
21.10.2010 21:02:20   
anajrim
Sva se pa tudi midva danes ogromno potepala, pa čeprav sama!!!user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
21.10.2010 22:32:35   
candy24
NN ti pa jih streljaš... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
22.10.2010 0:52:19   
amazonka3
Ladies and gentlemen, Candy is ALIVE! user posted image user posted image user posted image  Kva je zdej, a si za buklami in vneto pišeš al kako??

NN, Živa pride. Me je klicala če drži. Pa ni panike zarad piškotov, bi jih sigurno preveč zbasala. Kar Pupo vprašaj, kako jih bašem - čist brez slabe vesti user posted image .

Nax, grem tud v Mercatorja ja, pa zdaj bom pa res počas tudi odkrila, kako od naše bajte do tiste peščene potke ob Bistrci priti. Da grem lahko na kakšen daljši sprehod, brez da si userjem vozek. Ker do sedaj sem šla samo na kolovoz, ki se pretvori v pešpotko, je pa vse skupaj res blatno. No se morva res zment za kak krog al pa kavo user posted image .

Anajrim, a sta danes potem samevala?

Mkbk, no upam, da bo tvoja punčka zdaj zdrava. Pa fantič tudi. Gotovo ni bilo prijetno. Te takšne pripetije opomnejo na to, koliko stvari je brezzveznih in kaj je res pomembno, a ne. No, vsaj jaz sem imela takšne izkušnje. Potem na življenje in ljudi gledaš popolnoma drugače.

No in za gran finaleuser posted image , a je še katera opazila, da so ljudje prav sitni ratal. Men se zdi da so vedno bolj, khm, kako bi to rekla, "napsihirani" - popadljivi, zamerljivi, tekmovalni, škodoželni, jezni na cel svet....no to že nekaj časa opažam, ampak danes ko vleče na polno luno sem imela pa same take paciente čast spoznavat in gledat. V trgovini, na bencinski, v vrtcu, v šoli....user posted image  Kaj hudiča se dogaja?

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
22.10.2010 7:23:25   
tinca10
amazonka: a ti res ne moreš spat? ;) jst tolk dolg nisem uspela bit pokonc že kar neeekaj časa.

brrrr zunaj pa slana in led na avtu... upam, da bo kej toplej ko greva od doma na čvek s srakicami

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
22.10.2010 8:34:36   
anajrim
JA Amazonka sva samevala!!!user posted image Klub srak je bil že dovorjen...vsaka po svoje!user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
22.10.2010 13:13:05   
sasa1975
ojla,
Lepo je pogledati na forum in...ful ste nasrakale,...
danes smo imele fizoterapijo in se je naša dojenčica predala usodi,...verjetno je dojela da je treba sodelovati in ni niti solzice potočila celih 45 minut smo lepo delale...
No pri nas se dogaja 100 na uro včeraj popoldan sem imela dojenčico v naročju
taveliki gledala v matem.vaje ker so danes pisali sej to da mi je pa na štedilniku že vse pipelo čez pisker...
lušno se imamo ni nam dolgčas...
v pon.imamo 3.cepljenje pa me je kar malo strah (reakcije)
glede na to da so počitnice če bo vse ok smo se mislile iti kam kopat in malo na lepše
ali do obale ali kakšen čatež..
že dva dni se me loteva nekakšen prhlad tko da...
a ja pa najbolj lepa novica spet sem teta moj brat je dobil 19.10 sina

lep vikend,
p.s. hvala za lepe želje (ki ste mi jih pisale k ste vidle da ostala sem sama z otročki-slamnata vdova pravijo

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
22.10.2010 14:18:54   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
No, bomo vidl če mi zdej rata spremljat do druzga tedna in pol upam, da bi se kej dobile kje na čveku, če ste za??????????user posted image

Me imamo že kar stalno petkovo čvekalnico v City parku, Pod vodo, od 10h dalje. user posted image

k sem šele zdej prebrala, sem za ta petek prepozna, no pa naslednega, upam! user posted image

nn - vem kaj misliš, tisto s prilagajanjem....pri nas mamo tud takole, s tem da še filip rab fuuuul veliko animacije, ne me vprašat kok mmo razmetano stanovanje...najraj bi se kar odselila....

sasa - sama s tamalimi...drz se!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
22.10.2010 14:19:15   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: nax05

smučanje- joj kje ste zdej to našle. Jaz komaj čakam, da stopim na bord. Že lani mi je bilo ful hudo, tako da letos prov ful čakam. No prvo še eno drugo stvar komaj čakam, pol pa gasa na smučke in mali na sankeuser posted image

Pri nas bo letos filip kao začel smučat...me prov zanima, kako bo to zgledal.....user posted image ..jst mu še štumfe komi nataknem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
23.10.2010 7:46:18   
Masha_M
Ej Srake, vem povem en "štos"? Moj mulc ima podočnjake ker tako za en k spi. user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
23.10.2010 9:14:01   
pupa*81

IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

Ej Srake, vem povem en "štos"? Moj mulc ima podočnjake ker tako za en k spi. user posted image user posted image

haaa, to ma pa zihr po mami user posted image user posted image user posted image ah, ne zameri, mal črnega humorja user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
24.10.2010 11:00:42   
tinca10
Masha: sej bo enkrat bolš... naša je danes končno spet spala vsaj do 7ih, prejšne dni je imela take čudne ob 5:20, 5:07 in podobno. In ko se zbudi se je treba nujno začet pogovarjat in sprobavat če še znamo visoki C... aaa zame je bilo to še sredi noči, ona je pa že piskala... no upam, da se zdej počasi umirja.

mi smo se pa včeraj šli mission impossible = z vozičkom okoli Bohinjskega jezera. Najprej je bila super potka, potem pa vedno bolj podobna stezici s full skalami. Pa sva upala, da bo bolš in še kar porivala ta voziček do trenutka ko res ni šlo več nikamor... no potem je bilo pa treba še vse nazaj. No vsaj razmigala sva se super, dan je pa minil kot bi mignil.

kje ste pa kej ostale srakice? še vedno utrujene od petkovega sračenja? me smo se imele super. Lana se je tako utrudla z opazovanjem, da je spala od trenutka ko smo zapustile cityja in do 3eh, se pravi slabe 4 ure. pol me je pa itak skor pojedla, tolk je bla lačna.

No sva tudi poskušale z novo hrano doma, z bučkami. Letele so do sred dnevne sobe, ne vem kje se je naučila delat brrrrr in ven pluvat. Včeraj sva pa poskusile še jabolko in je bila situacija spet enaka. Ne vem kako ji bom to zdej zbila iz glave, da je treba pojest, ne pa se s tem igrat in ven pluvat. Ali naj kar vztrajam in bo enkrat začela pač jest??

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
24.10.2010 22:00:56   
amazonka3
Ojla.

Ja res je zatišje. No od sračenja dalje bom v stilu Bridget nadaljevala:
- sem se multimedializirala (tenks Masha user posted image )
- sem pekla ful dobro torto in smo jo zmazal
- mam na ta račun kako kilo več
- še vedno moža doma (pa ne za dolg)
skratka, life's good.

No, čist zares, tale vikend je spet minil kot da bi trenil. Trenutno polagava izolacijo v mansardi po tleh, da lahko v tem tednu vlijemo estrih. Na polno. Pa mnogo smo jedli in kuhali, pa malo pospravljali itd.
!!! Nujno - potrebujem pomoč če katera ve, kako popraviti praske na ogledalu user posted image   (tista stran ki gleda ven, ne zadnja stran). Torej, sprašujem če se je že kdo srečal s tem problemom in kako ga je rešil (pa upam, da ne bo rešitev v smislu zamenjaj, ker je ogledalo 2 kvadratna metra.user posted image

Tinca, če skušaš počasi uvajati, potem so primerna živila res bučke, riž, jabolko.... ko bo pripravljena, ne bo več pljuvala ven. Saj bo. Probaj še redčiti pomešano s tvojim mlekom. In fajn je da je toplo (kot mleko).

No, zdaj grem počasi spat. Se beremo.

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
25.10.2010 10:04:39   
petrca2507
Dober dan user posted image

Mi smo se cel vikend potepali. V soboto je moj stric praznoval 60. let na Gorenjskem in smo prišli zelo pozno domov. No, če ne bi imela kolegov čist blizu, bi bili mogoče prej doma, tko smo pa šele ob pol eni jutraj prišli. V nedeljo smo pa zjutraj najprej poležaval, potem sva šle pa z Niko za maratonce navijat. Moj dragi je med tem časom preganjal tigerčka (ni bil samo maček user posted image ). Potem smo pa že počas šli na kosilo k tašči, pa pogledat na hišo. Nika je večino dneva prespala. Očitno je bila sobotna žurka tud zanjo mal prehuda. user posted image  

amazonka...žal ti ne znam svetovat za ogledalo user posted image

tinca...a že GH uvajata? user posted image  Upam, da ne bo preveč izbirčna. Me prav zanima, kako bo pri nas. Zaenkrat pije vse - vodo, čaj, različne vrste Aptamila. Samo Lumpi čaja za otroke ne mara, ampak un še men ni všeč.

Sem pa opazila, da Nika ful rada gleda TV. Verjetno bolj zaradi svetlobe, ker dvomim da spremlja sliko.

www.petrca.net

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
25.10.2010 13:50:29   
anajrim
Hej punce!

Mi smo se imeli res noro ta vikend...včeraj pa smo še praznovali rojstni dan od mojega starejšega sina Nika, je imel že 3 leta...noro kar 3 leta je že star...ne morem verjet kam čas beži...torta je bila odlična, gostje prav tako...res je bilo noro user posted image user posted image user posted image

ta teden bo spet bolj bedno vreme jaz pa cele dneve sama user posted image user posted image user posted image .

Grem pa danes zvečer prvič od kar sem rodila...3,5 mesecev ven in sicer poslišat mojega možeka, ki ima koncert v filharmoniji...user posted image user posted image user posted image . Upam da bo Tadej priden da mi ne bo treba sredi koncerta letet domov... bomo videli...skratka jaz bom uživala 100 na urouser posted image user posted image user posted image

Grem ker se mi kuhajo marelični cmoki...njami user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1065
25.10.2010 14:34:09   
petrca2507
anajrim...a ne bo samo danes usrano vreme, jutri delno jasno, potem pa skoz sonček? Sem spet kaj narobe ujela pri napovedi? user posted image  

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
25.10.2010 17:09:39   
Masha_M
pupa: Good one! Dober humor vedno cenim. user posted image

tinca: Računam na to, da bo. user posted image

amazonka: Sem prav ponosna nase, da sem ti pomagala "ukrotiti" FB, ker bi drugače ostali brez tvojih ČUDOVITIH fotk! Glede špegla sem pa žal tudi jaz brez izkušenj. user posted image

petrca: Simple se tebi tako potepat, če imaš pa nadpridnega otroka!

anajrim: Krasno da ste lepo praznovali! In maksimalno uživaj v Filharmoniji!

Jaz molim, da bo res kmalu lepše vreme, da bom spet lahko vozičkala. Danes je padla Supernova, ni druge kot da potem jutri napadem CityPark. user posted image user posted image user posted image

Btw, a katera uporablja Pampers Sleep & Play pleničke, št. 3? Jaz jih imam še cel paket (zaprt), pa bi jih z veseljem zamenjala za Active Fit Pamperske, ali pa karkoli uporabnega. Račun sem pa koza jasno že vrgla stran. user posted image

A je katera že kaj gledala/naročala na tejle strani: http://www.sucredorge.com/en/? Precej njihove robe imajo v Baby Centru.

Jaz sem našla ene par full dobrih stvari, pa bi z večjim naročilom lahko malo razdelile poštnino. Tale kompletek je tukaj 37,5 €, v Baby Centru je pa 45 €.

Neposredna povezava do sporočila: 1067
25.10.2010 20:13:26   
tinca10
kakšna kandidatka za kavico in sprehod jutri po Tivoliju okrog 10:30?

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
26.10.2010 8:53:56   
Masha_M
tinca: Jaz bi bila takoj, če bi bilo lepo vreme, tako se pa z anajrim dobiva v CityParku. Bolje išta nego ništa!

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
26.10.2010 10:42:46   
tinca10
ah itak, da nisem šla v Tivoli... v dežju pa ne gre. Sem včeraj gledala napoved in je kazalo malo boljše. Tko da sprehod in kavico v Tivoliju prestavljam na naslednji torek, takrat pa bo menda lepše.
Bi jst tud pršla v Cityja, samo sem šele zdele vidla da gresta in še enkrat pa ne grem od doma ;) dost je blo za dons...

kooončno sem se pa naročila k frizerju in to v petek pred sračenjem, tako da pridem čist popedenana.

< Sporočilo je popravil tinca10 -- 26.10.2010 10:43:54 >

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
26.10.2010 11:13:31   
mkbk
Hello.

Vikend je prehitr mimo...zdaj pa spet guramo staro rutino oz. ne, ker je šel filip spet malo v vrtec...hb, ker imam potem trmanja na pladnju "samo" od treh naprej .
Jst se pa spravljam v službo pokazat svojga že par mesecev starega otroka, ap sa mi full ne da že par dni, sam morm se prisilit, ker sem taprvega pripeljala pri 9 mesecih in so ble ful surle. Ja nekulturna sem, anede pa me prov boli čošak za to. Samo zdej bom pa šla k se mi potem še manj da prenašat ene komentarje.

In ja Masha, se strinjam v takem vremenu sta supernova in city najboljša opcija! user posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
26.10.2010 12:51:47   
petrca2507
mkbk...vikndi so vedno prekratki in prehitro minejo. Zdej bo sicer mal podaljšan, ampak bomo spet skoz okrog skakal. Upam, da vsaj vreme ne bo tko grd, kot včeraj in danes.
Jst Niko peljem vsak mesec v službo. Zaenkrat nama še znese.

masha...tud Nika zna bit kdaj tečna. Pri njej gre sicer bolj za jamranje in ne jokanje, pa vseeno. Največkrat je to takrat, ko je zaspana, pa ne more sama zaspat. Če je spočita, je pa pridna in radovedna. user posted image

City park...če ne bi danes skor do 10.30 spale, bi se vama pridružili. Tko pa, predn se dvigneva iz postle in zrihtava, je ura že 12. user posted image  Tale otrok bo en tak zaspanc, kot jst. user posted image  

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
26.10.2010 13:20:30   
mkbk
o, hvala petrca, sploh nism porajtala, da bo podaljšan vikend...user posted image KUL.

Neposredna povezava do sporočila: 1073
26.10.2010 19:59:57   
anajrim
eno vprašanje - ima katera otroka ali pa mu dodaja kako dreugo mleko kot aptamil????

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
26.10.2010 20:08:44   
petrca2507
Jst ji poleg Aptamila dajem tud Milumil. Enkrat sem imela celo Beba. Zakaj?

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.