amazonka3
|
Ladies and gentlemen, Candy is ALIVE! Kva je zdej, a si za buklami in vneto pišeš al kako?? NN, Živa pride. Me je klicala če drži. Pa ni panike zarad piškotov, bi jih sigurno preveč zbasala. Kar Pupo vprašaj, kako jih bašem - čist brez slabe vesti . Nax, grem tud v Mercatorja ja, pa zdaj bom pa res počas tudi odkrila, kako od naše bajte do tiste peščene potke ob Bistrci priti. Da grem lahko na kakšen daljši sprehod, brez da si userjem vozek. Ker do sedaj sem šla samo na kolovoz, ki se pretvori v pešpotko, je pa vse skupaj res blatno. No se morva res zment za kak krog al pa kavo . Anajrim, a sta danes potem samevala? Mkbk, no upam, da bo tvoja punčka zdaj zdrava. Pa fantič tudi. Gotovo ni bilo prijetno. Te takšne pripetije opomnejo na to, koliko stvari je brezzveznih in kaj je res pomembno, a ne. No, vsaj jaz sem imela takšne izkušnje. Potem na življenje in ljudi gledaš popolnoma drugače. No in za gran finale , a je še katera opazila, da so ljudje prav sitni ratal. Men se zdi da so vedno bolj, khm, kako bi to rekla, "napsihirani" - popadljivi, zamerljivi, tekmovalni, škodoželni, jezni na cel svet....no to že nekaj časa opažam, ampak danes ko vleče na polno luno sem imela pa same take paciente čast spoznavat in gledat. V trgovini, na bencinski, v vrtcu, v šoli.... Kaj hudiča se dogaja?
|