|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
19.10.2010 21:27:37   
Anonimen
OMG, kok se tuki dogaja, jaz pa vse zamujam. Zdej moram pa res spremljat.

candy tvoj Oskar je pa res pravi mačouser posted image Tok lepo težo ima že. Bravo!

NN bravo za Žaka za prvi samostojni obrat na kravceuser posted image Jaz sem tud to doživela prvič par dni nazaj in zdej Tai to tok ponosno počne. Edini problem je ko pride do kravc, mu pa ni več všeč in se začne jokat. In pol ga moram skoz okol obračat. In v isti sekundi k ga obrnem nazaj na hrbet, je spet na trebuhu in jok. Joj kdo bi razumel te otroke kaj hočejouser posted image

Sasa dobra si, da boš tok dolgo časa sama. Jaz komaj enega sfolgam, kaj bi bilo da bi imela dvauser posted image

amazonka o a me pogrešaš auser posted image Res nisem imela čist nič časa za forum. Mali me okupira na polno. Če se mi pa hočeš kdaj pridružit pri mojem vsakodnevnem opravilu, si pa dobrodošla. Aja da povem kaj počnem. Sedim na puzzlah in obračam Taiauser posted image Veš kaj te hočem vprašat. A se vašo hišo vidi z glavne ceste? Sem ravno včeraj občudovala eno hiško k se jo vid, pa se ne spomnim, da bi jo že kdaj prej videla.

tinca a ste uživali na dopustu? Itak da ste. Packi.

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
19.10.2010 21:57:39   
amazonka3
NN, namest da delaš kašice (itak ti jih ful ostane pa lahko ponucaš za naslednji dan), dej v četrtek nared kekse pa prinesi s sabo. Ehehe, sem bad, ko Majkl Đekson user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupa, bi blo grdo od mene, da sem v tvojem kraju, pa da te ignoriram. Ja hir aj kam hir aj go.....tud v pet štuk, če je treba.

Petrca čak mal, kako ti na trening s tamalouser posted image  A ona ful pridno v vozku počaka, ti pa laufaš? Če je tko pol svaka čast Niki.

MarjanaJ, zihr je od cepljenja. Do popoldne se mu je še vedno dvigval na bruhanje. Nič ni jedel GH včeraj, bil je samo dojen, pa danes tudi. Zdaj je pa že o.k. Tako da ni druge.
Aja ideja - kup tamal bazenček. Ideja je, če je pa dobra, pa ne vemuser posted image

Masha, za vrtec nimam pojma. Mrbit pa ve Živa? Al pa Anajrim. Bomo vidle v petek. Jaz bom zdaj na novo odkrivala pravila.

Nax vidim da si čist okupirana jauser posted image . Aja naša hiška bi se morala videt iz glavne ceste. Če dobro pogledaš. Ampak po moje ti gledaš uno oranžno ki zdaj raste gor. Tista ni naša. Je pa en konjček tam. Smo pa blizu.
Naša hiška ima roza belo fasado s temno streho.
Sem pa seveda za kakšen čvek in kofi. Zdaj so se majstri spakiral ven, pa bo upam da kaj več časa.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
20.10.2010 8:37:09   
petrca2507
Dobro jutro.

Danes sem imela naštimano budilko, ker bi mogle imet pregled in cepljenje, pa so me par minut nazaj klical, da mormo prestavt. Jst sm pa že Niko zbudila in jo napol začela rihtat. user posted image  Zdej so mi dal datum šele 29.10. ob 11.30, kar je glih petek.

amazonka...ja, na trening grem z Niko, ki pridno čaka v vozičku. Če se slučajno kaj oglasi, jo kolegica pelje en krog. V ponedeljek je celo zaspala, tko da se mi ni nikamor mudilo. Smo šli na koncu še na sprehod s psi. user posted image  Na tekmi en teden prej je bilo podobno. Med ogledom proge (2x cca. 7minut) so jo za vsak slučaj drugi popazil, ampak je bila pridna. Enako je bilo med pripravo psa in tekom (2x cca. 10minut). Vmes je 2x zaspala, pa je blo. Očitno ji je všeč pasji lajež. user posted image

Sem pozabila čestitat tvoji hčerkici za odlično uvrstitev v karateju. Pa kar na državno gre naprej. Super. user posted image
Kako je s tvojo magistrsko? Še vedno čakaš na odobritev naslova?

nax...pozdravljena. Te res dolgo časa ni bilo slišat.

www.petrca.net

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
20.10.2010 9:10:54   
neka_noč
Živjo srake!  user posted image

Uradno; POGREŠANA Candy!!!! 

Masha jaz sem naredila odtise nogic s "prstnimi" barvami - je lažje. Samo potem še vedno malo barve na nogicah ostane in jim moraš skrivat, kar tebi ne bo težko, ker je itak že skoraj zima. S sirkovo krtačo jih ne moreš glih drgnit, da bi šlo res vse (sploh okoli nohtkov) vse dol. user posted image Mi smo bili zeleni, pa poletje - sem rekla, da je bos po travi hodil.  user posted image
Masha meni še vedno zelo prav pride minimonkey - mi je praktičen kadar grem po Luka v šolo z avtom in ga samo namoniram notri, ter doma, na igrišču, na kavi (si videla),.... za nošenje, uspavanje... ker sicer, bi mi roke že davno odpadle.  Je pa uporaben do 2-eh let oz. 16 kg. Meni je zakon!

Anajrim še dobro da nista zmrnila user posted image . No, za Tadeja se ne bojim - njega si itak zadekala. Edino se sprašujem kaj si mu že zdaj še vse oblekla.user posted image user posted image
No, lepo, zdaj pa ne pozabi doma vrečke... user posted image

Marjanaj meni ta fora s plenicami ne pali. Sem tudi to sprobala... pa je bil po 10-ih min v igralnici (ležal samo na hrbtu) polulan. 3 so mu prekratke od rite do lulčka (če me razumeš - joj, kaka razlaga user posted image ), 4 moram pa zelo našponat pri ježkih, ker ga nič ni okoli trebuščka , ven pa uide tudi okoli bedrčkov. No, bedrčki so se zdaj malo poredili. user posted image user posted image

Nax lepo da si se spet oglasila na rr. Tudi jaz nisem ravno vzorna, ko pa sem gor, veliko klofam. user posted image   Vidiš, pa se nisva potem več slišale. Sem zbolela,..

Amazonka ti si nekaj zabluzila - zmenjene smo v petek, ne v čet. . Žal nič ne bo s piškoti, sem tudi v čet. že zmenjena, zdaj pa, ko je mali sitko velik sitko, no way da pečem - že na veliko potrebo je cel podvig. Skoraj. user posted image Danes oz. včeraj zv. je bilo boljše. Upam, da danes čisto mine in gremo v normalne tirnice.
Mi ga je pa včeraj biksal cel dan s hrano. Nič ni hotel jesti, sem se pa ravno pohvalila....user posted image Tudi dojenje je bilo katastrofa. SEm imela "vozle" v joških. Katastrofa! Je moja mami rekla, da nič čudnega, da je tako suh, ko noče nič jesti. user posted image user posted image user posted image user posted image   Boste vidle ličke od naše suhljadi v petek. user posted image user posted image user posted image user posted image

Vrtec - ti so katastrofa. Ne vem če ga bomo dobile. Zdaj je nov sistem in ne vem, če kaj pomaga, če prej oddaš vlogo. Mislim da ne.
Mi bomo imeli našega korenjaka kar doma do 1. sept. ne glede na to, ali ga še dobimo ali ne, kar še izvem dec. - moram takrat poklicat.

No, zdaj moram it, ker je mali v joku... pa pa...

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
20.10.2010 9:30:04   
anajrim
Anajrim še dobro da nista zmrnila . No, za Tadeja se ne bojim - njega si itak zadekala. Edino se sprašujem kaj si mu že zdaj še vse oblekla.
No, lepo, zdaj pa ne pozabi doma vrečke...

Po nasvetu naše super mame Candy, ga tudi jaz zdaj manje oblačim...mogoče sem res pretiravala!!! user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
20.10.2010 10:52:44   
tinca10
NN: mislim da je amazonka s piškoti mislila, da jih ti v četrtek nardiš in prineseš v petek ;)

kopanje v včerajšnji novi pridobitvi je potrekalo kar ok. Malo se mi zdi še majhna za v tega medvedka, no kar je glavno Lani je bilo všeč. Brcala in migala je kot zmešana. Pa račke in ribice sem ji dala v banjo (v mali banjci ni bilo prostora) in ji je bilo zakon. Po kopanju je imela še komaj odprte učke in potem je tudi zaspala kot top. Sem mislila, da bo čez noč kaj boljše, ampak na žalost ni bilo. Še vedno sva se 2krat dojile, 7:15 smo pa vstali. Mah bo že enkrat spala dlje, se ne sekiram preveč.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
20.10.2010 10:59:28   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: tinca10

Še vedno sva se 2krat dojile, 7:15 smo pa vstali. Mah bo že enkrat spala dlje, se ne sekiram preveč.

Pri nas je čisto ista pesem. Futranje seveda pred in po spanju, 2× vmes in ob 7:15 do 7:30 je dosta spavanja. Ima pa Val full čuden bioritem: najprej spi 4 ure, potem papa, potem 3 ure in hrana, 2 uri in futranje, še 1 ura in potem je že sedem in je treba vstat. user posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
20.10.2010 11:56:02   
petrca2507
Mi smo imel pa danes spet dolgo spanje. Prvo bujenje je bilo šele ob 5.30, potem sem jo pa itak mogla zbudit ob 8.30, ker naj bi imeli pregled pri P, pa so me šele mal čez 8.30 klical, da bo prestavljeno. Če bi par minut prej poklical, bi midve lepo spali naprej. No...mi pa zdej spi in se bom probala lotit sesanja.

Jst lahko v petek prinesem ene piškote, ki sem jih pravkar dobila od očijeve tete. So domači in jih je teta sama spekla. Mojmu očiju je bilo dolgčas in me je vprašal, če greva lahko skupaj do njegove tete, ki stanuje blizu mene v Šiški. In smo šli. Ko smo tam zaklepetali, sem izvedela, da bo ta teta naslednji teden stara 90 let. user posted image  Pa še čist vse sama naredi po hiši in okoli nje. Celo kuha svoji (leni) hčeri in njenemu možu.

Še to sem hotla napisat...men se velikokrat zjutraj ne da vstat. In potem dam Niko k sebi v postlo, kjer ona gleda v strop, se smeji, brca, maha, ..., jst pa napol spim dalje. Zaenkrat lahko takole potegneva do 1 urce in mi je prav fino. user posted image

< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 20.10.2010 11:57:27 >

www.petrca.net

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
20.10.2010 14:33:29   
pupa*81
neka_noč pr nas pa ta varjanta zaenkrat funkcionira (pampers AF, ponoči 4, podnevi 3) user posted image sm pa že pri št.2 opazla da že pamperske niso vse enak 'kroj': že med active fit in premium je razlika, tako da mogoče probej še to če bo kej bolš, oz. drugo znamko plenic. pa najprej nej ti kjera 'posodi' par plenic za probo, da ne boš kupla cel paket pa ga mela pol za razvlaževanje zraka user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1034
20.10.2010 14:47:34   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: tinca10

NN: mislim da je amazonka s piškoti mislila, da jih ti v četrtek nardiš in prineseš v petek ;)

Ja, sem potem še enkrat prebrala in videla.... Ma sem blond! user posted image user posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
20.10.2010 14:55:57   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

neka_noč pr nas pa ta varjanta zaenkrat funkcionira (pampers AF, ponoči 4, podnevi 3) user posted image sm pa že pri št.2 opazla da že pamperske niso vse enak 'kroj': že med active fit in premium je razlika, tako da mogoče probej še to če bo kej bolš, oz. drugo znamko plenic. pa najprej nej ti kjera 'posodi' par plenic za probo, da ne boš kupla cel paket pa ga mela pol za razvlaževanje zraka user posted image user posted image user posted image

Vem za razliko. Uporabljam sicer Premium, zdaj active fit, imam pa v omari še DM-ove (ki so absolutno prevelike/ogromne) in Muellerjeve. Saj počasi bo, ker pri bedrcih pridobiva, pri trebuščku pa "zategujem" - koliko in kdaj je odvisno ali je jedel, bo jedel, kdaj bo jedel oz. ali gre spat , nočno, ali v igralnico oz. voziček. Zaenkrat moram biti kar pozorna na to, če ne, je takoj ob strani polulan.
In s seboj nosim rezervne body-e. user posted image  
Matr** imam debato, kot da je nedonošen in ful ful suh. user posted image Potem pa pogledam slike na fb od Cojkinega srakoperčka (sta imela isto (30g Žak manj)  porodno težo in velikost) in on je šele suhcan. Ne pa naš "ličkar". user posted image Žak je pravi buhtelj napram Tianu.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
20.10.2010 15:19:44   
neka_noč
Pupa sem te kar malo zanemarila pri postih - ni bilo nalašč. Vedno sem potem, ko sem napisala in odposlala, še ugotovila, da sem tebi pa pozabila napisat...  user posted image  

Moram napisat, da včeraj, ko sem šla z velikim v knjižnico, sem z nostalgijo razmišljala kako sem bila prej "svobodna" .... lahko sem šla z velikim na izlet kamorkoli, kadarkoli, usput v kakšno trgovino,... zdaj sicer vse to lahko (skoraj) isto, a sem/smo obremenjeni z urnikom, prilagajanjem,...
Ne me narobe razumeti. Samo na glas razmišljam - kar sem razmišljala včeraj. Sicer v tem obdobju tudi uživam, ko se mali iskreno nasmeje, zbudi z veseljem do življenja in mi kar srce zapoje,.... A je neka razlika. Uf kompliciram. Tiste ki imate enega (prvega) otročka tega ne boste razumele... Me prav zanima kako je, ko jih imaš več - verjetno tudi nobenega časa ni za taka razmišljanja.user posted image Torej imam preveč časa. user posted image Res je. Zdaj čakam, da se "mala velika gospoda" zbudijo in greva po velikega v šolo. Danes imam prvič roditeljki sestanek. Me prav zanima česa bom deležna. user posted image

Aja, pa tašča. Ja, spet TAŠČA... user posted image user posted image mi je zadnjič rekla, da se moram žrtvovat za otroke (govor je bil vrtec), da denar/posel ni vreden, temveč otroci...  Sem ji rekla, da mi poteče porodniška in če grem lahko njej "na pukelj", ali naj grem raje na socialno in njih vprašam, če mi kaj dajo, ker se sama namreč žrtvujem za otroke.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Mislim no comment! Me je samo čukasto gledala (pogled je bil zgrožen). Itak.
Naj pa povem, da je mojega dragega (njenega sina) pustila samega v Slo. , ko je bil v 2.razredu OŠ, ker je šla ona v Nemčijo delat. ????? user posted image user posted image user posted image user posted image Pustila ga je eni teti, ki mu ni pustila gledati TV-ja , ker je elektrika predraga in je zato spokal od nje ....  Fino in vzor, ne?
Sem ji tudi to pod nos vrgla. Matr sem žleht.

Sicer pa, danes je en tak zanimiv dan. Malo sonca, nekaj dežja, razpoloženje kljub vsemu pozitivno. Čas za razmišljanje (beri monolog na rr user posted image ) je potekel - moram it malega "v rit ščipat" da se bo zbudil, ker je že toliko ura in morava v šolo po velikega.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
20.10.2010 18:05:54   
petrca2507
NN...mene je pa dons spet moja mami klicala, ker tako pogreša Niko. Mal preveč se je razvadla prej, k smo ble na Igu. Zdej sm pa že od četrtka v Šiški in me skoraj vsak dan kliče. user posted image  Včer se ji namerno nisem oglasila, ker mi gre nadlegovanje na živce. Sem ji rekla, da sva se pač futrali takrat, ko je klicala.
Potem mi je še rekla, da se bo včasih kar mim grede ustavla pri nas, ko se preselimo (bomo glih na poti od njene službe do doma). Sem ji že zdej povedala, da bo mogla poklicat, če bo hotla pridt. In da je vsak dan ne mislim gledat. Potem je bila pa užaljena.

Danes sem bila prav vesela, da je bil sonček. V času dežja je Nika spala, jst sm pa celo stanovanje posesala in pospravla. Ko se je pa sonček pokazal, smo šle pa na sprehod. Tokrat sem jo dala v Sleepy wrap in smo šle po poti, ki sem jo vsak dan prehodila med nosečnostjo. Otrok je po parih korakih zaspal, psom se je pa na polno dogajal. Divjata sicer vedno, ampak tokrat jima nisem težila, ker smo bile same. Na PSTju je pa zdej polno tekačev (vsi trenirajo za nedeljski maraton) in morm pazit, da slučajno iz enega travnika ne zdivjata na drugega, vmes pa prečkata pot.

Ko smo prišle nazaj s sprehoda sem hotla it z Niko še v lekarno. Tokrat z vozičkom. In ugotovim, da ima vijak za pritrditev sprednjega kolesa pobran ves navoj. user posted image  Kako mi je to uspel, nimam pojma. Vsekakor bo treba neki narest, da bo voziček spet funkcionalen. Na koncu sva ostali doma, jst sm odvila vijak in ga prinesla s sabo. Mogoče bo dragi uspel kaj rešit ali celo našel zamenjavo.

< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 20.10.2010 18:06:21 >

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
20.10.2010 19:43:56   
anajrim
Ojej petrca a ni voziček nov???user posted image Upam da uspeš porihtat.

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1039
20.10.2010 22:41:31   
amazonka3
Petrca, niso mi še odobrili naslova. Moram jutri malo pobarat v referat.
Drugače pa hvala vsem za čestitke, no v imenu moje ta velike punce.

Evo, danes je bil pa en lep dan. Sem porihtala avto, dobila eno fajn kavo na konc svetauser posted image  in čeprav je bilo precej turobno dopoldne, me je ob prihodu v LJ razveselil čusovit pogled na zasneženo Kamniško sedlo obsijano s soncem. Še malo, pa bo kakšna nočna smuka padla.
Danes me je razveselil tudi naš kamnosek, ki je prišel zmontirat pult v kopalnico. Zdaj mora moj dragi jutri zmontirati samo še pipo in sifon in si bomo po 2 mesecih lahko končno umivali zobe v umivalniku. Pa tako lep je. user posted image  Sem happy!

Zdaj pa totalno bluzim po netu (raziskujem okol teh vrtcev, NN upam da prideš da kakšno rečemo). Večeri se mi vlečejo, ker ni mojga lubija. Pol pa kar nekaj bluzim. No, če ga še ob četrtkih ne bi bilo domov, se kar ločim user posted image . Takrat mora bit doma, ker imava zvečer plesne vaje. MOram zdržat tole, ampak bo kar dolga, do konc februarja bom imela takole user posted image .

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
21.10.2010 8:21:37   
anajrim
Amazonka - si mo pa naredila lušte s tole nočno smuko...jaz tudi takoj zdaj user posted image user posted image user posted image , glede samote in večerov sva pa v istem zosu...mojega tudi nič ni in mi je prav dolgčas. Pa super za kopalnico in upam da ti čim prej odobrijo naslov mag. naloge. Uživaj na plesnih jutri se pa vidimo!!!user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
21.10.2010 9:06:48   
anajrim
Pride katera danes okoli 11h bv tivolina kavo...v čolnarno???

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
21.10.2010 9:29:07   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim
Ojej petrca a ni voziček nov???user posted image Upam da uspeš porihtat.

Ja, voziček je nov. Sej imam na sumu kako je do tega prišlo. Včer sem ta vijak dol vzela in bo moj dragi danes probal nekaj uštimat. V najslabšem primeru lahko pišem na servis, če imajo kakšne rezervne dele. user posted image

smučanje...men se zadnji 2 leti kar ne da spravit na smuči. user posted image  Prej smo pa vsak vikend hodil smučat. Midve z Niko se bova letos bolj sankale. Imava tud "vlečnico" (= psi) že zrihtano. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
21.10.2010 10:22:17   
candy24
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

Kje pa je naša Candyuser posted image user posted image user posted image , a je na FDV ostala!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
21.10.2010 15:05:56   
mkbk
Hello. Sej ne vem, a čm se sploh javt, k vedno kadar se in odločim da bom zdaj pa pridno na rr pisala in bla na tekočem, se nekej zgodi. Nazadnje npr. sem zbolela. , šee prej je biu pa skoz morje. No ja vsaj ene ste pridne. Drugače iam trenutno čudežno zdrave otroke - že deje trkam po najdebelejši mizi...amapak mam FIlipa doma, gre šele v pon v vrtec. Naš tamal vrebček je pa tudi že nazaj lepo debel (sej se spomnite ko sm pisala, da sva ble v bolnici in bi skor mogla na plenice št. 2 prešaltat) Se mi pa zbuja ponoč tko ene 4x najmanj, pa to je še ok...kaj čm narest?????????? user posted image

Aja, pa GFilipa ubitačna trma za oblačenje daje - ma kera izkušnje?

Drugač se mamo pa fino fino skos neki okol tacamo, če je le vreme. Hvala bogu, da ste druge tok pridne, da tema ne zamre. No, bomo vidl če mi zdej rata spremljat do druzga tedna in pol upam, da bi se kej dobile kje na čveku, če ste za??????????user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
21.10.2010 17:31:22   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
No, bomo vidl če mi zdej rata spremljat do druzga tedna in pol upam, da bi se kej dobile kje na čveku, če ste za??????????user posted image

Me imamo že kar stalno petkovo čvekalnico v City parku, Pod vodo, od 10h dalje. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
21.10.2010 19:01:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč
Moram napisat, da včeraj, ko sem šla z velikim v knjižnico, sem z nostalgijo razmišljala kako sem bila prej "svobodna" .... lahko sem šla z velikim na izlet kamorkoli, kadarkoli, usput v kakšno trgovino,... zdaj sicer vse to lahko (skoraj) isto, a sem/smo obremenjeni z urnikom, prilagajanjem,...
Ne me narobe razumeti. Samo na glas razmišljam - kar sem razmišljala včeraj. Sicer v tem obdobju tudi uživam, ko se mali iskreno nasmeje, zbudi z veseljem do življenja in mi kar srce zapoje,.... A je neka razlika. Uf kompliciram. Tiste ki imate enega (prvega) otročka tega ne boste razumele... Me prav zanima kako je, ko jih imaš več - verjetno tudi nobenega časa ni za taka razmišljanja.user posted image Torej imam preveč časa. user posted image Res je. Zdaj čakam, da se "mala velika gospoda" zbudijo in greva po velikega v šolo. Danes imam prvič roditeljki sestanek. Me prav zanima česa bom deležna. user posted image

Ok jaz imam samo enega user posted image , pa te čist dobr štekam. Tako, da vse otroške sobe, ki so zrisane za najino hiško, bojo postale moja garderobna sobauser posted image Ne res, nimam več želje po velikem številu otrok. Katastrofa!!!

Jaz sem ravno danes klicala za privat varstvo, sem navdušena, samo moram it še pogledat kako izgleda. Pa ne zdi se mi neki ful drago. Pa še blizu mojih je, tako da lokacija je super.

tinca sej bo tud Lana začela spat. Boš videla. Kok časa jo pa kopaš? Našega Taia kopanje ubija. Ga zdej kopam kar po 30-60min in zaspi k ubit.

amazonka
jaz sem gledala eno rumeno hiško. Ok bom zdej šla vohunit za vašouser posted image A kej hodiš v Mercator (tavelik)?

petrca ja mali me čist okupira. Obljubim, da bom zdej velik bolj pridna.

NN ja se morava slišati en dan. Teli malčki nas res okupirajo. takrat sem bila ravno na obisku, potem si ti rekla, da imaš 3 komandose, pol sva pa zabluzile. Te pokličem.

< Sporočilo je popravil nax05 -- 21.10.2010 19:07:08 >

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1047
21.10.2010 19:07:07   
neka_noč
Živjo Srake  user posted image

Danes je bil tako čudovit dan in upam, da ste ga vse izkoristile maksimalno. Mi2 sva bila praktično cel dan zunaj. user posted image

Jutri se vidimo. Amazonka, ne bom imela piškotov. user posted image Drugič enkrat jih prinesem. Lahko me primeš za besedo. user posted image

Petrca moje sožalje, ker ti mami teži po telefonu. Ti lahko vsaj tel. ignoriraš, jaz taščo težje. user posted image Saj tiste, ki ste mojo veletaščo spoznale v živo veste, da ne pretiravam o njej. Ona je tipična tašča, ki bi jo bilo koristno vzeti s seboj na Šmarno goro - da bi lahko dol z zmajem priletela. user posted image user posted image user posted image
Aja, pa upam, da imaš voziček že porihtan. user posted image

Mene pa nočna smuka nič ne gane. Bi pa nočno sankanje. user posted image

Mkbk mi je zelo všeč, da si se javila. Ponovno in po dolgem času. Prav pogrešam fore, ki smo jih nekoč in nekdaj imele... 
Srečanja - ti je že Petrca napisala. Dobrodošla!

Pogrešam Zivo user posted image

Nič, jutri se vidimo.... potem se pa na rr javim ponovno enkrat čez 14 dni, ker so počitnice in bomo familjarno uživali. Jeeeee! Tudi vam želim lepe, prijetne trenutke. 

pa pa ta čas  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1048
21.10.2010 19:09:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč
Ona je tipična tašča, ki bi jo bilo koristno vzeti s seboj na Šmarno goro - da bi lahko dol z zmajem priletela. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 1049
21.10.2010 19:14:32   
Anonimen
smučanje- joj kje ste zdej to našle. Jaz komaj čakam, da stopim na bord. Že lani mi je bilo ful hudo, tako da letos prov ful čakam. No prvo še eno drugo stvar komaj čakam, pol pa gasa na smučke in mali na sankeuser posted image

petrca še to sem pozabila. Upam, da čimprej zrihtate z vozičkom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.