|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
29.10.2010 9:06:49   
mkbk
Hojla...sam preverjam... a se dons dobimo? ker, jst moram tako ali tako v Citya...user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
29.10.2010 9:07:09   
Masha_M
Jaz pridem. :)

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
29.10.2010 9:13:41   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: petrca

A veste kaj mi je moj prej pribil? Da moje joške ziher več vidijo mimoidoči v City-parku kot pa on... Sem se kar zamislila.

Se bojim, da bi se tudi Andraž s tem strinjal. user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
29.10.2010 9:32:21   
mkbk
aaaaaaaaa mož je vzel moj avto, pa sploh nism registrirala....grrrr. Bom vidla če lahko kako drugač pridem, če ne pa nasl.teden....user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
29.10.2010 20:23:23   
petrca2507
Midve sva imele danes spet pester dan. Zjutraj sem počakala, da se naša dama zbudi (kar zadnje dni ni pred 9h), potem sva se zrihtali in šli na CSD oddat vlogo za očetovski dopust. Ker sva bili ravno blizu moje službe, sva še k našim na hiter obisk skočile in v poslovalnico po Toli kartice. Potem je sledila vožnja na pregled k P. Nika je velika 61,5cm, tehta 5.800g in je bila danes prvič cepljena. Sploh nisem mogla verjet, da punca tud trznila ni. Ona se je lepo pogovarjala z mano in se smejala. user posted image  Po pregledu sva si privoščili daljši sprehod po sončku, s kužki. Dan se je pa končal s poznim kosilom v kitajski restavraciji, kjer je kolega praznoval rojstni dan. Nika je ves čas pridno ležala v lupinici, opazovala okolico in kasneje svoje roke, ter bila tiho kot miška. S takim otrokom grem lahko povsod. user posted image

Jutri odhajamo na Gorenjsko prižigat svečke, ker v nedeljo in pondeljek napovedujejo dež. V takem vremenu se mi pa ne da hodit okrog, še manj pa z majhnim otrokom.

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
1.11.2010 11:08:02   
sasa1975
ojla,
pupa-hvala za odg.okoli hranjenja včasih mi res zmanjka idej
drugače pa ima naš otrok že od petka zvečer vročino tudi do 38.5 je imela ponoči sem dala svečke
pravijo da delujejo tudi protibolečinsko čakamo če bo zobek ker ji tudi lica žarijo in slini se ful..
če jutri ne bo boljše jo peljem k zdravniku..
in kako ste ostale preživele počitnice ter praznike..
p.s. jaz 100 na uro delam z taveliko za šolo kadar mala spi (6.razred predstavitev v power pointu:-(

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
1.11.2010 14:10:08   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975

p.s. jaz 100 na uro delam z taveliko za šolo kadar mala spi (6.razred predstavitev v power pointu:-(

power point...haloo, mislm, se strinjam, da je treba znat, samo kaj če bi počakal vsaj do srednje šole...dobre stare folije so pa očitno že čisto out. A kredo še uporabljajo po šolah al samo še flukije? user posted image

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
1.11.2010 14:59:51   
sasa1975
MKBK ja pa osnovna šola ki je brezplačna in obvezna
vedno pomislim kako se znajdejo tisti otroci ki je mama kuharca in oče delavec v proizvodnji
kdo takim otrokom pomaga? (včasih smo delali plakate...
MKBK a se kej vidiva (zadnjič je bilo čist premalo časa:-(

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
2.11.2010 7:58:39   
tinca10
sasa: take so naše OŠ... ne razumem zakaj nimajo predmeta računalništvo in jih take stvari učijo in da znajo sami narest. Neki sicer delajo na računalnike, ampak so to ponavadi samo kakšne naloge iz interneta. Vsaj tako je zaenkrat pri nas... jst moram z nečakom marsikaj narest, dostkrat se zgodi, da še jst komi znam.

no z vozičkanjem po Tivoliju danes ne bo nič, ker je spet to vreme kr neki... Je katera za četrtek okrog 11ih? Mi2 greva sigurno v mesto malo naokrog in malo po Tivoliju...

drugače pa je naša Lana včeraj ratala prav sitka... popoldan sva jo mogla skos animirat, zaspat sploh ni mogla, roke v ustih, slina ji je ven tekla v potokih... edino ko sem ji masirala dlesni je dala mir in ji je pasalo, tako da imam na sumu spodnji enkici... tudi ponoči se je neki zbujala. upam, da je ne bo predolgo mučilo.

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
2.11.2010 13:28:52   
neka_noč
Aloha.   Ne, ne oglašam se s Hawai-jev (a sem prav napisala user posted image user posted image ), čeprav ne bi imela nič proti biti tam. user posted image

Mi smo zaključili prve šolske počitnice. Bilo je zelo pestro, ter predvsem aktivno. Smo se samo okoli potepali, uživali, Žak je občasno tudi nergal - ne vem, ali prihaja prvi zobek. Še (vedno) čakamo. 

Sem mislila, da boste več nasračile... 

Tisto o joškah, Candy, je svetovna. Moj user posted image bi se sigurno pridružil mnenju B . user posted image Vedno pravi, da naj jih Žak še kaj zanj  pusti. user posted image   Toliko se hoče (Žak) joškat, gosta mu še vedno ne sede. user posted image Mi jih bo čist ogulil. user posted image

Marjanaj upam, da je Tibor v tem času že ok. Saša upam, da je Nika tudi ok. Je že prvi zobek? Mkbk lepo da si spet nazaj. Candy "nove" pleničke so svetovne. user posted image A si jih že nabavila? Kako mu sedejo tvojemu korenjaku? Arruba  dobrodošla in pozdravljena nova Sraka! user posted image Pupa dobr si ti to napisala o GH! Tebi oz. Aglai-ji hvala za nasvet oz. ste me spomnile na Avokado - zdaj ga pridno primešam h krompirčku,... namesto kisle oz. masla. Odlično. In mali celo je. (No, kadar se "Gospoda" odločijo, da bodo jedla. user posted image user posted image user posted image ) Amazonka ogledalo imaš verjetno že porihtano. Upam.
Šola - mi smo tudi vadili med počitnicami prvi in zadnji glas... A kasneje me pa predstavitve v Power point-u čakajo?!!! user posted image Hudo! Res, komaj čakam! user posted image user posted image user posted image

Kaj sem še mislila? user posted image Nič, to je to. Mislim.... Ajaja.aaa...

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
2.11.2010 13:52:30   
neka_noč
Aja...  Danes ima Žak "obmesečnino" user posted image   Star je 7 mesecev. Cel dec! user posted image

Zdaj pa zares.. user posted image   ... ne morem verjeti kako čas teče. Že 7 mesecev! Halloooo! Se mi zdi, kot da sem ravnokar zvedela, da sem noseča... user posted image   In puf, že bo konec porodniške. Jaz sploh ne dojemam! Res ne! user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
2.11.2010 17:12:01   
petrca2507
Pozdravljene

Tale podaljšan vikend je bil čist prekratek. K sreči je bil očka skoz doma, kar se že zelooo dolgo časa ni zgodilo. Vedno je bilo treba nekaj delat na bajti. Zdej so pa končno parket položil in on nima nič za delat. Revež. user posted image  Mi je naročil, da moram naslednji teden v Lesnino klicat, da nama spalnico pripeljejo in zmontirajo. Juhu...to pomeni, da bomo kmal tam spal. user posted image

V 6. razredu osnovne šole smo mi kr lepo plakate risal. Sej smo poznal računalnik, ampak kdo ga je pa takrat že imel doma? user posted image  Jst se spomnem, da smo v tistem času igrice preko kasetofona in TVja igral. Škoda, ker mojga ni doma, da bi mi povedal, kako se je temu rekl. Jst sm se prvič resno srečala z računalnikom v srednji šoli. Sem imela prav predmet Računalništvo. Doma smo ga kupili pa leto kasneje, ker sem imela v 1. letniku na koncu 2. iz tega predmeta. user posted image
Današnji šolski sistem mi itak ni več jasen. Do 3. razreda je vse bolj opisno, v 6. pa že kr prezentacije v Power pointu. user posted image  Ko bodo naši otroc teh let, bodo mogoče mogl že sprogramirat predstavitve, al kako. user posted image

Čestitke Žaku za 7. mesecev. user posted image  Hitro gre čas. Jst sm ravno te dni računala, da sem že 6 mesecev doma, pa še ene 7 do 8 jih bom. Se bojim, da bo šlo prehitro. Glih ko bo postal najbolj luštno, bo treba it v službo.  user posted image

Arruba, dobrodošla.

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
2.11.2010 17:48:57   
amazonka3
Živjo!

Čisto na hitro se javim.
Čisčenja bajte je uradno konec. Danes sem zlikala zadnji kup perila in posesala. Noro je bilo. Zdaj ne bo več svinjarije od dela in mojstrov. Hvala bogu.

Tinca, ravno v četrtek ne gre. Čeprav je napoved celo nekaj sončka. Moram nujno po hlače v čistilnico, pa v knjižnico.....hmm, a sem rekla da imam kaj manj delauser posted image  Očitno ne user posted image

Ogledalo - je porihtano. Sem kupila lak ki matira in naredila 9 cm rob okoli in okoli. Pa še fajn izgleda. Tako da so praske zamaskirane. Raje 3 Eur za sprej, kot nekaj sto za novo ogledalo.

Drugače pa je tudi T pri nas doma siten ko cel user posted image  (vrag) in čeprav sem nekaj na zobe sumila vidim da to ni to. Pa čekirala sem junijske in tudi tam jim ga tamali serjejo. Zgleda da je ravno to obdobje, ko nam ga dojencli začnejo mal srat (no z izjemo nekaterih svetlih pridnih otrokuser posted image ). Pa še sranjeje, ker nobene dude ne mara. Šit. In imava vojno. Ker jaz tudi ne mislim bit duda.

Aja, NN, naš tamal me ima tudi za sužnja. Se ne spomnim, da bi tamaledve bile tolk počene na dojenje. On očitno je. Too bad for me user posted image , imam malo manj svobode zdaj.

Aja, pa še slavno sporočam, da mi je v prejšnjem tednu uspelo it 2x laufat. Je bilo fajn. Imam vsaj malo občutek, da naredim kaj zase.

Faj se imejte!

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
2.11.2010 20:04:44   
pupa*81

IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3
Aja, NN, naš tamal me ima tudi za sužnja. Se ne spomnim, da bi tamaledve bile tolk počene na dojenje. On očitno je. Too bad for me user posted image , imam malo manj svobode zdaj.

ah, ti moški, sam po joških bi se radi vesli user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
3.11.2010 8:54:04   
anajrim
Amazonka - super da si uspela ogledalo zrihtat s tako malo eurov user posted image user posted image user posted image

Jaz pa močno upam da bo kaj lepše vreme, ker pravijo da bo zdaj 14 dni samo dež user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa Tadej preboleva prvi resni prehlad in nam gre že bolje...je celo danes ponoči samo 2x jedel...super je

Hm...včeraj sem mu spet dala svoje mleko po flaši pa ni in ni hotel zagrabit... kaka ideja kaj naj naredim????user posted image

NN - četitke Žaku...res gre hitro časuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
3.11.2010 10:10:03   
arruba
Dan,
kakšna tuga je zunaj, da se mi ne da it vozičkat...ampak bo treba, ker sicer bo cel user posted image , če bova cel dan noter..
se pa moram pohvalit, da že 3 dni zaporedoma spimo 8-9 ur...kakšna nebesa user posted image  upam, da cepljenje ne bo kaj pokvarilo!

[
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

[Arruba welcome user posted image , pridruži se na rednih sračenjih. Ne vozičkamo samo, ampak tudi posedamo "pod vodo" in žanjemo navdušene in zgrožene poglede user posted image user posted image user posted image  ob petkih ob 10.

Super, se pridem z veseljem kdaj pa kdaj potapljat z vami user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
4.11.2010 7:15:47   
katrinka
dobro jutro srake....upam da se me se kaj spomnite iz teme nosecke...
prosila bi za vaso pomoc oz. za vase glasove....bom zelo vesela

ce pa vam prevec tezim s tem mi pa kr napisite

http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/spedenaj-moj-avto-2010?c=Blaz-S&cid=914

upam da ste uredu in vasi otrocki tudi

hvala

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
4.11.2010 18:21:37   
tinca10
ojla srakice!

uživejte jutri na sračenju... mi2 bova izkoristili vreme in bova imele športni dan po Barju

anajrim: jst ti rečem, da je isto narobe s Tadejem kot z našo Lano... noče zagrabt nobene flaše in konc, probala sem pa vse možne flaške in cuclje kar sem našla in ni šlo nikakor... mam celo skrinjo svojega mleka in ne morm nikamor. Sicer zaenkrat niti nimam nobene potrebe še, da bi kam šla... ampak vseeno mi ni všeč, da je čist odvisna od moje joške. Tudi poskusi z GH se končajo po nekaj žličkah s pluvanjem po celi dnevni. Jst dam vedno eno majco gor, ker sem vsa popackana. No uglavnem tudi GH še nikakor ne poje zadost, da bi zadostovalo za en obrok... če pogruntaš rešitev, mi javi user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
4.11.2010 20:27:43   
marjanaj
Joj pokanje je smotano. Valda, dec je sel na kosarko, jaz pa kufre pokam doma. HB vsaj ni veliko, samo za par dni. Komaj cakam. Baje imajo v Dubrovniku 20 stopinj? Hmmm... pustimo se presenetiti. Da ne boste prevec pisale, potem bom imela full prevec za brat user posted image

katrinka kliknila user posted image  drzim pesti. Pa fajn si tole zraven napisala user posted image

anajrim in tinca nic ne pomaga. Ni resitve. Jaz jo iscem ze celo vecnost. Tibor tudi noce flase, pa se ce na glavo postavis. Aaaaaaaaaaaaaaaaa.

amazonka kaj boš pa zdaj pocela, ko ne bos vec fata? user posted image  Bos imela casa cist prevec user posted image  Tole z ogledalom je pa dobra fora. user posted image

Ah nic, grem pokat naprej, sem si vzela ze prevec casa za odmor user posted image  je skoraj cela skatla domacice zraven zmanjkala user posted image

(odgovor članu tinca10)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
4.11.2010 21:55:44   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: sasa1975

MKBK a se kej vidiva (zadnjič je bilo čist premalo časa:-(

res je. Ja, trenutno sva s tamalo spet obe na orto prehlajene, ugotavljam, da kar vsek mesec nekaj kolobari pri nas kakšen virus že prinese mim, tko da drug tedn je pa možno...

uau, neka noč, Žak pa že 7 mesecev user posted image , no naša ma pa ju3 5 meseecev user posted image ...sm že začela kupvat št 74, raste ko tkonoplja, mislm, pa kam gre ta cajt, halo?!

Amazonka....jst se morm tud počas začet zgledovat po teb in začet športat, sam sm skoz al neki prehlajena al pa ful brez energije - zdaj mamo precej pestre noči, tamala je prehlajena, js tud, Filipu smo pa dudo ukinli, po sili razmer, ker je bla glih šansa, eno je v vrtcu založu, ostale so jo šle pa iskat user posted image , samo se tamal ponoč dere ko zmešan, pa vstaja namesto ob 8 ob pol 6

marjanaj a kar na morje jo boste užgal, blagor vam! user posted image

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
5.11.2010 8:09:40   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

katrinka kliknila user posted image  drzim pesti. Pa fajn si tole zraven napisala user posted image

hvala,super si...

prosim za danasnje glasove

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
5.11.2010 8:09:54   
anajrim
Tinca in Marjanaj - ja Tadej je včeraj končno zagrabil flaško z mojim mlekom tako da sem jaz končno imela frej večer...aja edina rešitev je da te ni zraven ko mu nekdo da mleko po flaši...baje da vohajo mamo in zaradi tega nočejo pit...user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
6.11.2010 8:16:34   
katrinka
danasnji glasovi:

hvala vsem

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
6.11.2010 9:10:34   
Anonimen
Hej.

Dolgo me ni bilo, pa sem vas prisla samo pozdravit, da boste vedele, da se zivim user posted image
Pri nas nic novega, vceraj je imelo dete zadnje cepljenje. Se mi zdi, da ga je najbolje prestala; nic joka, nic reakcije, niti opazila ni. Mogoce je pa pediater falil pa je sploh cepil ni? Ima pa 72 cm in 8740 g. No, na zadnjem merjenju je bila "mocna" za skoraj 5 mesecnico, zdaj je pa super za 6insemalo mesecnico. Kdo bi vedel. user posted image

Upam, da ste vse ok in da so otroci pridni, lepi in pametni user posted image

Lep vikend vsem user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1124
7.11.2010 9:26:30   
katrinka

prosim za glas

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.