neka_noč
|
Živjo srake! Uradno; POGREŠANA Candy!!!! Masha jaz sem naredila odtise nogic s "prstnimi" barvami - je lažje. Samo potem še vedno malo barve na nogicah ostane in jim moraš skrivat, kar tebi ne bo težko, ker je itak že skoraj zima. S sirkovo krtačo jih ne moreš glih drgnit, da bi šlo res vse (sploh okoli nohtkov) vse dol. Mi smo bili zeleni, pa poletje - sem rekla, da je bos po travi hodil. Masha meni še vedno zelo prav pride minimonkey - mi je praktičen kadar grem po Luka v šolo z avtom in ga samo namoniram notri, ter doma, na igrišču, na kavi (si videla),.... za nošenje, uspavanje... ker sicer, bi mi roke že davno odpadle. Je pa uporaben do 2-eh let oz. 16 kg. Meni je zakon! Anajrim še dobro da nista zmrnila . No, za Tadeja se ne bojim - njega si itak zadekala. Edino se sprašujem kaj si mu že zdaj še vse oblekla. No, lepo, zdaj pa ne pozabi doma vrečke... Marjanaj meni ta fora s plenicami ne pali. Sem tudi to sprobala... pa je bil po 10-ih min v igralnici (ležal samo na hrbtu) polulan. 3 so mu prekratke od rite do lulčka (če me razumeš - joj, kaka razlaga ), 4 moram pa zelo našponat pri ježkih, ker ga nič ni okoli trebuščka , ven pa uide tudi okoli bedrčkov. No, bedrčki so se zdaj malo poredili. Nax lepo da si se spet oglasila na rr. Tudi jaz nisem ravno vzorna, ko pa sem gor, veliko klofam. Vidiš, pa se nisva potem več slišale. Sem zbolela,.. Amazonka ti si nekaj zabluzila - zmenjene smo v petek, ne v čet. . Žal nič ne bo s piškoti, sem tudi v čet. že zmenjena, zdaj pa, ko je mali sitko velik sitko, no way da pečem - že na veliko potrebo je cel podvig. Skoraj. Danes oz. včeraj zv. je bilo boljše. Upam, da danes čisto mine in gremo v normalne tirnice. Mi ga je pa včeraj biksal cel dan s hrano. Nič ni hotel jesti, sem se pa ravno pohvalila.... Tudi dojenje je bilo katastrofa. SEm imela "vozle" v joških. Katastrofa! Je moja mami rekla, da nič čudnega, da je tako suh, ko noče nič jesti. Boste vidle ličke od naše suhljadi v petek. Vrtec - ti so katastrofa. Ne vem če ga bomo dobile. Zdaj je nov sistem in ne vem, če kaj pomaga, če prej oddaš vlogo. Mislim da ne. Mi bomo imeli našega korenjaka kar doma do 1. sept. ne glede na to, ali ga še dobimo ali ne, kar še izvem dec. - moram takrat poklicat. No, zdaj moram it, ker je mali v joku... pa pa...
|