|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
1.7.2010 21:01:30   
marjanaj
cojka, marjana -jst grem dol 22.7 in bom tud 10 dni tam! Naša mala Inti je še vedno pridna pupa Upam, da se nam rata kej dobit. A iz Koversade zahajate kej do Vrsarja - zdle nimam pojma, kok je za peš.

Jeej! Jaz bom dol do ene 25.7. potem se pa itak dobimo!!!!!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 226
1.7.2010 21:48:18   
živa
Ajoj, zdaj ko berem tole z alergijami in kakanjem NN-jinega lepotca, vidim, da se imam jaz super luštno. Upam, da težave čim prej minejo.

Jaz imam še en teden "počitnice", potem jih imata pa moja dva razbojnika dva meseca (sem uveljavila rezervacijo v vrtcu), kar pomeni, da bom imela pa jaz triizmensko službo user posted image . No, vmes gresta malo k moji mami in malo s taščo na morje in še mi gremo dvakrat na dopust, pa bo.

sasa, nič se ne sekiraj zaradi diagnoze, to ni nobena katastrofa, moj sredinček je imel isto in se je vse čisto poštimalo. Kako pa je s taveliko, vse v redu?

amazonka, si bolje?

cojka, kaj morem, mali je požeruhec - je pa tudi res, da joške uporabljam za tolažilno orožje user posted image . Ampak po drugi strani pa bolje kak gram več, ker sklepam, da bomo celo zimo vsi bolni ali pa vsaj deca in bojo zihr shujšali - glede na to, da bosta bratca v vrtcu.

Ko se naslednjič dobimo, naj bo katera toliko prijazna, da mi pošlje sms, ker včasih zgrešim kak post.

A me lahko katera razsvetli, kdaj je rodila candy in kaj imajo?

Lp,

živa

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 227
1.7.2010 22:13:17   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: živa
A me lahko katera razsvetli, kdaj je rodila candy in kaj imajo?

Kopiram iz Ljubljanskih nosečk:

IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

candy 24 sporoca, da se jima je 25.6. ob 23.14 rodil Oskar, 4170g, 54 cm. Presrecna sta.

www.petrca.net

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 228
1.7.2010 23:29:49   
neka_noč
Živjo Srake user posted image

Kolk sračiteuser posted image   user posted image user posted image Mi je prav všeč, ker tisto prej je bil dolgčas. user posted image Nič za brat.

Marjanaj Žak se je tisti dan zv. še zellloooo obilno usral - sem se takoj spomnila nate. user posted image

Pediater - mi imamo dr. Rus-ovo v ZD Bežigrad. Ona je prišla, ko je odšla v pokoj dr.Bricljeva, ki je bila tudi zelo dobra. Smo ZELO zadovoljni. (Žal ne sprejema več, ker je čisto polna. Našega malega je sprejela, ker je že Luka pri njej.)
Sem pa čisto pozabila na to tu pri OŠ Danile Kumar. Sem bila enkrat tam (slučajno) in videla lepo urejeno ordinacijo.

MM lepo, da si spet z nami. Urnik se bo še uredil, boš videla. Za spanje pa nimam recepta - no, pri nas "pali" da spiva (drnjohavauser posted image ) skupaj.
Tvoj "Mali mišek" (user posted image user posted image user posted image ) pa noro napreduje - a ga z galofaksom futrate? user posted image user posted image user posted image Čestitke mlekarnam! (kmalu domžalskim user posted image )   Upam, da ne zameriš. Se hecam. No, čestitke mislim resno! Za fejst user posted image   . 

Petrca me (še) nismo na morju -  smo v švicevu! user posted image   (Nobelovo nagrado bi dala tistemu, ki je izumil klimo!!! Vsak dan molim, da nam slučajo ne crkne!user posted image HB zanjo!)

Cojka, da se ne boš preveč sekirala glede teže in velikosti Tiana... za primerjavo (glede na to, da sta se rodila enako dolga in le par g (40g) razlike; Žak je imel ob 2. mesecu 58,5 cm, ter kar 5620g. Torej, Tian je lažji in daljši od Žaka. Moraš primerjat fantka s fantkom, ker imajo punčke drugo konstrukcijo oz. "razpredelnico" - če me razumeš kaj hočem reči. user posted image sem zakomplicirala - a sploh razumeš?

Živa pa si se le oglasila po dolgem času! A so krčki ok?
Ja, ti imaš tudi bajsija.user posted image Pa kaj! Mi smo ravno danes gledali slike in video posnetke Luka, ko je bil manjši in bajsek - zdaj je pa suhec. Joj kolk je bil luškan mišelinko! user posted image

Sling - Danes sem dobila kengerujčka, a razmišljam, da bi kupila pouch-a, ker je (baje - tako piše) preprost za uporabouser posted image Meni se tudi zdi to namontirat deveto čudo. Sem imela, ko sem rodila Luka štorkljo , pa sem se skoraj zapletla , ko sem ga dajala notri - no, itak ni maral bit. Žak pa vidim, da bi užival, ker uživa v naročju...tako se uspava, ga pomirja moja bližina... Razmišljam, razmišljam... bom mogla zelo hitro narediti odločitev, ker zdaj sigurno grem na morje v čet. ponoči in bi ga imela rada s seboj. Tudi kengerujška bom imela s seboj Agalia - star bo dovolj (3 mesece), a mora (se mi vsaj zdi) res zelo konkretno/močno držati glavico...  Zato bi imela še pouchuser posted image

Pupa čestitke ob prestani pikici. Mi jo imamo prestavljeno na prvi teden sept. , ker ni p - je na dopustu.

...moram to prvo prilepit, ker je že toooo much dolgo.... a bo sploh ratal user posted image   Pa da vidmo... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
1.7.2010 23:31:47   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Masha - upam, da boš srečnica, ki bo imela po 9 mesecih spet staro telo. Jaz žal nisem. Bom zvesta privrženica nosečkuser posted image user posted image user posted image  Pa tud možgani so oslabeluser posted image user posted image
Don't worry, ne računam na to, da bo po obliki vse tako kot je bilo. Kje pa! Samo da bi lahko normalno hodila, se usedala in vstajala, se ponoči obračala, da me ne bi vse bolelo, skratka okretnost in general, morda malo manj konstantnega lulanja, normalen sex drive (ki je zdaj izpuhtel v zrak). Pač take reči... da bi bilo telo spet orodje za normalno življenje, ki služi svojemu namenu, ne pa kot ena krehajoča in šklopotajoča stara kripa. user posted image

Se podpišem pod to. Te popolnoma razumem. In res, boljše ti bo. Pa še malega srakoperčka boš spoznala/imela ob sebi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 230
2.7.2010 6:45:49   
petrca2507
Dobro jutro

Danes sem bolj zgodna, ker sva ob 8h zmenjena na CSD za urejanje očetovstva in njegovega dopusta. Ker sem se razvadila s spanjem, zdej rabim mal več časa, da se skupaj sestavim, pojem, se preoblečem, ....

Včeraj so me s službe klical, če bi se jim pridružila na pikniku. Ker sem še čist OK, sem se jim ob 17h pridružila pri Peclju. Noben mi ni verjel, da imam samo še 3 teden do konca. Menda se kej dost nisem spremenila, so me pa pohvalil, da zgledam bolš, kot prej (bolj živahno). user posted image

Pozabila sem tud napisat, da imam zdej končno čist vse nabavljeno. Danes je na vrsti pranje plenic, cunjic in igrač, potem pa enkrat še likanje. Aja...pa spakirat bo še treba. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 231
2.7.2010 9:07:11   
živa
NN, jaz sem nosilka-frik user posted image , lahko ti prinesem pouch za sprobat, ti pa že zdaj svetujem, da raje razmisli o slingu, je dlje uporaben ... Če mi znese, se lahko danes zapeljem mimo in sprobaš. Te pokličem.

Lp,

živa

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 232
2.7.2010 9:44:29   
mkbk
Živa in kaj pol priporočasš...sling, če sm prav razumela -jst grem najbrž v soboto sprobat ted čudne stvari, sam mo se tud bojim, da sem preveč leva in bom zmetala dnar stran, pol pa ne bom uporabljala. Kolk časa rabiš, da si namontiraš sling (potem ko znaš) + in a ti more kdo pomagat al lahko sama?

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 233
2.7.2010 10:14:08   
neka_noč

NN, jaz sem nosilka-frik user posted image , lahko ti prinesem pouch za sprobat, ti pa že zdaj svetujem, da raje razmisli o slingu, je dlje uporaben ... Če mi znese, se lahko danes zapeljem mimo in sprobaš. Te pokličem.

Lp,

živa

Ok ok. Sem za. Najraje bi probala. Vem pa, da je pouch za težo do nekje 12-14 kg. Malo malo vem. A jaz bi ga največ potrebovala zdaj za na morje, potem pa...user posted image Well see. Sem si ga mislila tudi sposodit, a je čakalna doba 2 tedna, jaz grem na morje naslednji teden. Prepozno sem se spoznila, kaj hočem....user posted image

Če ti ne uspe mimo mene, se lahko tudi jaz pri tebi oglasim - ni problema.... SE slišiva.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 234
2.7.2010 10:14:58   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Živa in kaj pol priporočasš...sling, če sm prav razumela -jst grem najbrž v soboto sprobat ted čudne stvari, sam mo se tud bojim, da sem preveč leva in bom zmetala dnar stran, pol pa ne bom uporabljala. Kolk časa rabiš, da si namontiraš sling (potem ko znaš) + in a ti more kdo pomagat al lahko sama?

Poročaj prosim. Vem sicer, da je od odvisno od vsakega posebej - mamice in user posted image . A vseeno me zanima. Kam pa greš probat?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 235
2.7.2010 10:15:33   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Poročaj prosim. Vem sicer, da je od odvisno od vsakega posebej - mamice in user posted image . A vseeno me zanima. Kam pa greš probat?

od odvisno ...... JE POMOTA....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 236
2.7.2010 10:17:57   
neka_noč

Lp,

živa

.... spoznila  - JE TUD POMOTA !!!  Pa kaj se to zdaj dogaja z menojuser posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kjer so napake - sem malo prej ustala in se opravičujem..... Še slabo vidim, pa hitim, ker imam obisk na poti....

Ok ok. Sem za. Najraje bi probala. Vem pa, da je pouch za težo do nekje 12-14 kg. Malo malo vem. A jaz bi ga največ potrebovala zdaj za na morje, potem pa...user posted image Well see. Sem si ga mislila tudi sposodit, a je čakalna doba 2 tedna, jaz grem na morje naslednji teden. Prepozno sem se spoznila, kaj hočem....user posted image

Če ti ne uspe mimo mene, se lahko tudi jaz pri tebi oglasim - ni problema.... SE slišiva.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 237
2.7.2010 10:19:17   
neka_noč
No, zdej sem pa narobe še citirala... Ja men se ful dogaja.... Ni da ni. Sem out. Grem dol z rr. Boljš. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kasneje.... pa pa

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 238
2.7.2010 10:56:14   
anajrim
Pediater - mi imamo dr. Rus-ovo v ZD Bežigrad. Ona je prišla, ko je odšla v pokoj dr.Bricljeva, ki je bila tudi zelo dobra. Smo ZELO zadovoljni. (Žal ne sprejema več, ker je čisto polna. Našega malega je sprejela, ker je že Luka pri njej.)
Sem pa čisto pozabila na to tu pri OŠ Danile Kumar. Sem bila enkrat tam (slučajno) in videla lepo urejeno ordinacijo.

Jaz imam tudi njo i je super...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 239
2.7.2010 10:59:39   
anajrim
Hej pupe!

Res ste se razživele in prav je tako imam vsaj kaj za prebrat...user posted image user posted image user posted image

Mi smo imeli včerja piknik in smo prišli ful pozno domov...ponoči sem bila 5x na wc pa še nisem mogla spat...zdaj sem pa ko cunja in ni nič z menoj...pa vse me boli in sem čisto fuč...no ja bo že...

grem še malo spat in počivat...

bye

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 240
2.7.2010 11:35:23   
pupa*81
hej neka noč, tebi pa dogaja s tem RR user posted image user posted image user posted image aja, poste nabijaš za zvezdico
user posted image

ja pikico je bejba kr dobro prestala, je spala cel dan, zvečer je pa imela nekaj malega vročine, tako da zaenkrat je bp in je pridna kot vedno user posted image

sva se zdej pripeljali iz gorice, iz vročine v hlad user posted image dol ji je bilo pa preveč toplo, je bla zvečer čist fertik in sitnarla kot že dolgo ne user posted image

uh, hladilnik mam skor prazen, zunej je pa prevroče da bi šla v trgovino user posted image bo treba kej v skrinjo pregledat za ratne rezerve user posted image

no uživejte in se hladite: pošiljam vam en škaf leda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 241
2.7.2010 12:52:13   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

hej neka noč, tebi pa dogaja s tem RR user posted image user posted image user posted image aja, poste nabijaš za zvezdico
user posted image

ja pikico je bejba kr dobro prestala, je spala cel dan, zvečer je pa imela nekaj malega vročine, tako da zaenkrat je bp in je pridna kot vedno user posted image

sva se zdej pripeljali iz gorice, iz vročine v hlad user posted image dol ji je bilo pa preveč toplo, je bla zvečer čist fertik in sitnarla kot že dolgo ne user posted image

uh, hladilnik mam skor prazen, zunej je pa prevroče da bi šla v trgovino user posted image bo treba kej v skrinjo pregledat za ratne rezerve user posted image

no uživejte in se hladite: pošiljam vam en škaf leda user posted image user posted image user posted image

Ja, poste nabijam, ja. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo tudi prazen hladilnik, ker je taka vročina, da ne hodim okoli... Pridejo obiski pa jim naročim, da mi "usput" prinesejo vsaj kake piškote, da imam kaj za na mizo dat. user posted image user posted image Saj plačam piškote. user posted image Kavo HB imam na zalogi.
Kar se tiče hrane - jaz tudi jemljem iz ratne zalihe. Sam bo te tudi kmal zmankal. user posted image Bo treba jutri v shooping. Nujno.

Me je kar groza, ker moram drug teden na veliko nabivit fasnge za na morje. To mi je taka muka. Ampak če hočemo imeti kaj (vsaj približno) pestrega za jest na morju moram. Tam sta dve zelo mali trgovinici in je bolj boga ponudba. Meso npr. dobijo 1x/teden in v kolikor nisi kmalu zj. tam, ga zmanjka... Pa še samo pakiranega imajo.user posted image Če pa hočem v npr. Konzum, se moramo vozit kar daleč v mesto. Se mi ne da po vročini. Rajši tukaj nabavim. Pa še ceneje je. Na otoku je itak vse dražje. user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 242
2.7.2010 14:08:35   
mkbk
ahoj.

NN - jst bom šla v BC pa v Pikapolonco sprobat, sej tisti dve zadevi, ki jih imajo bom pač med njima psrobala, nimam volje se z moj skratek.com ukvarjat, pa s pošiljanjem, pa to. Sem vam kar fouš, da grete na morje, ma jst sem že dva vikenda spustila user posted image . pa še kar nekaj bom glede na to trapasto čiščo, ker še ne smem v vodo, valda, če še krvavim. Pa to tko mal že 14 dni par kaplic na dan, ampak glih tok da je in se ne morm it kopat al pa tidam-tidam user posted image . Phe.

Aha, pa še to sem hotla napisat : Jaz moje tud k dr. Rusovi vozim, Lara gre sicer prvič šele 20., Filip je pa tam ful priden. ap ko vidim, ko je kdaj kaka nadomestna in vedno ugotovim, da majo ful manj feelinga za mulčke, kot ta naša dr., sm ful happy da nas je še vzela.

< Sporočilo je popravil mkbk -- 2.7.2010 14:14:14 >

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 243
2.7.2010 14:21:57   
neka_noč

ahoj.

NN - jst bom šla v BC pa v Pikapolonco sprobat, sej tisti dve zadevi, ki jih imajo bom pač med njima psrobala, nimam volje se z moj skratek.com ukvarjat, pa s pošiljanjem, pa to. Sem vam kar fouš, da grete na morje, ma jst sem že dva vikenda spustila user posted image . pa še kar nekaj bom glede na to trapasto čiščo, ker še ne smem v vodo, valda, če še krvavim. Pa to tko mal že 14 dni par kaplic na dan, ampak glih tok da je in se ne morm it kopat al pa tidam-tidam user posted image . Phe.

Jaz sem pa danes izvedla, da bi mi lahko ena (šivilja, ki ima načrt za izdelavo in blago) naredila pouch dosti ceneje. Še izvem ali je doma, če ni že na morju. Je ni dobila na telefon. user posted image  
Vsekakor poročaj kar boš sprobala. Jaz bi šla tudi najraje samo sprobat in kupit, zato da mi tudi na licu mesta pokažejo, me popravijo/pomagajo/naučijo.... sicer zadeve ne vem če bom kaj uporabljalauser posted image Sem en tak praktični človek, nimam pa živcev se ubadat z neko hudo zapleteno montažo.user posted image Že kenguru mi je cela znanost pa naj bi dal gor le/samo naramnice. user posted image Sem včeraj zv. nekaj poskušala, nato sem ga dala raje prat in bom še enkrat ko se posuši. user posted image

Čišča - Kolk si ti že od poroda? Mislim, kako dolgo imaš čiščo? Pa saj boš zdaj zdaj konec. Zdrži še malo. No, saj boš morala, potem pa gas na morje in v vodo. Še malo, še malo pa bo. user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 244
2.7.2010 14:24:36   
neka_noč
Anajrim, Mkbk meni je dr. Rus zakon. user posted image
Mkbk 20. imaš pregled zato, ker pride z dopusta 19.   user posted image   Zato ne morem cepit Žaka.... ker potem bomo pa mi nadopustu. Bo cepljen zato v prvem tednu sept. .

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 245
2.7.2010 14:32:03   
pupa*81

Pridejo obiski pa jim naročim, da mi "usput" prinesejo vsaj kake piškote, da imam kaj za na mizo dat.

pametno ja, bom možeku naročila user posted image drgač pa grem jutri zjutraj na en điro pa še v trgovino... upam da mi bo pol uspelo vse prinest v 5 štuk user posted image

pa ja, jst tudi zmeraj vse s sabo peljem na morje, se mi sploh ne da ubadat z raziskovanjem zalog po štacunicah... slaba stran tega je da moreš poleg pakiranja še jedilnik za cel teden poštudirat... pašta, riž, pašta, riž... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 246
2.7.2010 14:35:27   
anajrim
Ja dr. Rus je full ok...dobim pa tudi jaz pike ko je kaka nadoimestna tam...

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 247
2.7.2010 14:39:24   
mkbk
Ja vem NN, ker sm hotla Filipa cepit, še ni bil pri 18 m!!! Zdaj jo pa ni,ker bi ga zdaj ko je on doma, da ne bi šel v vrtec, samo kaj čem, nadomestne jih pa nočjo pikat, če niso njihovi, ker preventivo majo vsaka svoje.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 248
2.7.2010 14:39:34   
Masha_M
cojka: A te prsi nič ne ovirajo pri spanju na trebuhu? Jaz ga tudi že akr pošteno pogrešam, ker mi je bilo spanje na trebuhu tako prijetno in udobno, pa me nekateri strašijo, da naj nanj kar pozabim še vsaj za celotno obdobje dojenja. 
Me prav zanima kakšen raztur bo meni malo naredil. user posted image Jaz raje že zdaj delam Keglove vaje in vaje za globoke trebušne mišice. Vsak dan vsaj 10×10 sekund vsakih, včasih, če se spomnim pa tudi večkrat na dan to počnem. Da bo ja vse okej kasneje. ;) So pa nosečnice res lepe. Tisti drugi trimester bi lahko podaljšala za kar nekajkrat, tretji me pa prav pošteno zeza. :D

petrca: Saj na srečo vas je kar precej takih, ki komaj veste, da ste nosečke. Jaz grem običajno na wc vsako noč ene 2-3×. user posted image In vsakič je največji problem se pokonci spravit zaradi te blesave simfize.

Mali mišek & neka_noč:
Hvala za support in razumevanje! Vsaj vem, da nisem edina ki ni vedno vsak trenutek le oh-in-sploh srečka nosečka, ampak da jo kdaj tudi kaj matra in moti. user posted image

neka_noč: Sling (vsaj sleepy wrap) je primeren tudi za mičkene, ki še ne držijo dobro sami glavice, ker mu jo lahko podpreš. V poštev ti prideta ta dva položaja: http://www.sleepywrap.com/index.php?page=hammock in pa http://www.sleepywrap.com/index.php?page=upright, s tem da mu glavico namestiš pod enega od ramenskih pasov, da mu jo podpira.

sasa: Tole s prevelikim mišičnim tonusom sem jaz slišala, da se lepo porihta s časom in pravimi vajami! Važno, da imasta zdaj strokovno pomoč in nadzor in sem sigurna, da bo kmalu viden napredek. Mi je pa jasno, da ti mora biti v tem trenutku strašno in zakrbljujoče! user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 249
2.7.2010 14:57:52   
neka_noč

Ja vem NN, ker sm hotla Filipa cepit, še ni bil pri 18 m!!! Zdaj jo pa ni,ker bi ga zdaj ko je on doma, da ne bi šel v vrtec, samo kaj čem, nadomestne jih pa nočjo pikat, če niso njihovi, ker preventivo majo vsaka svoje.

Ma ja, to je problem. Sem jaz tudi želela, da ga cepi kaka druga, pa ni šlo. user posted image No, vsaka stvar je za nekaj dobra. Glede na to, da imam naš mali stalno nekaj, me malo skrbi tudi cepljenje. Morda bo imel kako reakcijo.... in sem potem raje doma kot pa na morju. Bomo pa sept. . Kaj čmo. Je pa dr. Rus ODLIČNA - sem videla tudi na netu jo na forumih ZELO hvalijo. Super, da jo imamo. user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.