mkbk
|
MM - lej šele zdej sm konc . Ampak se je splačal, je bil fajn daril. Zdej pa berem naslednji post in ugotavljam, da boš kmalu prespana kravica (ne bit užaljena, tak krasen nick si je moj zmislu, ko se privlečem v dnevno ob 10), če bo Gal ponoč tko ajčkal sling - do konca tega tedna bom neki kupla, al štorkljo al sling, k pol pride Filip domov, pa bom mela oba bojevnika na grbi... Lara pa ful težko zaspi, sicer pol spi, ampak matra se pa ko sam . Se pri tamaumu sploh ne spomnim tega, tko da če hočem, da mi bo čez dan vsaj pikico spala, morm nabavt ta pripomoček, ker dvomim, da mi bo filip dal tolko mira, da jo bom jst naujčkala, da bo madame zaspala... sasa - ce bom sla kaj v BC ti javim!!! Drugace pa jaz prav upam,da bi dobil razvojno...men je blo thebest ko je na fizioterapiji čisto vse prav napovedala una ženskica, kako se bo filip razvijal. Bom pri P kar sforsirala, da naj nam da napotnico za vsaj enkraten pregled. Aja, čist tko, sem govorila danes s tastom, filipovim dedkom jasno, in se mi pohvali, da filip na morju spi do 8.30...ja pi**rija, zakaj mam pa pol jst galamo najkasnej 6.10. A MI LAHKO KDO TO RAZLOŽI (Ja vem, derem se)??????????????????????? cojka, marjana -jst grem dol 22.7 in bom tud 10 dni tam! Naša mala Inti je še vedno pridna pupa Upam, da se nam rata kej dobit. A iz Koversade zahajate kej do Vrsarja - zdle nimam pojma, kok je za peš. amazonka - a se vi že selite? Pismo, dons pa je gužva na rr!
< Sporočilo je popravil mkbk -- 1.7.2010 14:34:02 >
|