Anonimen
|
Helou! Evo, mala je zaspala v sleepy wrapu (med dojenjem - to je prav zakon! Sem mislila, da jaz pa tega res ne bom delala, zdaj pa vidim, da je cist simpl, ker je otrok v tako pripravnem polozaju za dojenje) pa sem prisla pogledat kaj delate in vidim, da se ravno o tem menite. No, verjetno ni treba poudarjati, da sem jaz totalen fan sleepy wrapa. Ampak vidim, da tukaj debatirate o razlicnih nosilkah. Kenguru je eno, pouch je drugo, sling je tretje in sleepy wrap oziroma trak je cetrto. Vsako ima pluse in minuse, jaz sem pac najbolj nad trakom navdusena, ker se mi zdi, da lahko najvec stvari naredim z njim (hvala masha za linke. Imas pa se tisoc polozajev, tudi za ocete in za na hrbet itd. mislim, da je do 16 kg, torej nam bo kar dolgo sluzil) enim pa ne odgovarja. Jaz sem sla z zojo, ko je bila stara 14 dni na srecanje od mojskratek.si, kjer mi je ursa (sefica) pokazala razlicne nosilke in dala zojo notri in sem vidla, da ji je trak odgovarjal. Je mogoce res malo komplicirano na zacetku, ampak se hitro navadis to zavezat in je potem super. No, glede na to, da ste iz LJ bi jaz vsaki priporocila, da gre na to srecanje in si tam sproba razlicne stvari. http://www.mojskratek.si/default.asp?mID=sl&pID=delavnice-srecanja Sasa, kam si sla to na pregled? Jaz bi sla tudi, da se ne bi sekirala, ker se nasa tudi vcasih zvije pri podiranju kupcka. Ampak lezi pa normalno in pesti ne stiska ... moj pediater pravi, da panicarim, ampak jaz bi sla samoplacnisko, ce bo treba. Samo, da bom mirna Ziva, kako ste druzinica? Dobro si napitala mezincka. Ta prava mlekarca! Masha, se cist cist malo ... mene je peklo pod desnim joskom. Nimam pojma kaj, ampak sem mislila, da se mi utrga! Sva sla 2 dni pred porodom v kino pa sem si cel film hladno coca colo drzala pod joskom. Zdaj sem se spomnila, ko sem o coca coli govorila. Med dojenjem kao ne smes muhrckov piti, a ne? Al je to spet kr neki? Ker sem se zdaj spomnila, da jaz tudi na to nic ne pazim. Ajajajajaj Kaj sem se pozabila? Zoja je dobila ful daril iz juzne afrike. In je vse ful lustno. Jaz pa M pa sva ji totalno faus. Jaz sem pa poleg dresa dobila se vuvuzelo. Matervola, kako je to tecno!
|