|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
2.7.2010 14:59:53   
Anonimen
Helou!

Evo, mala je zaspala v sleepy wrapu (med dojenjem - to je prav zakon! Sem mislila, da jaz pa tega res ne bom delala, zdaj pa vidim, da je cist simpl, ker je otrok v tako pripravnem polozaju za dojenje) pa sem prisla pogledat kaj delate in vidim, da se ravno o tem menite. No, verjetno ni treba poudarjati, da sem jaz totalen fan sleepy wrapa. Ampak vidim, da tukaj debatirate o razlicnih nosilkah. Kenguru je eno, pouch je drugo, sling je tretje in sleepy wrap oziroma trak je cetrto. Vsako ima pluse in minuse, jaz sem pac najbolj nad trakom navdusena, ker se mi zdi, da lahko najvec stvari naredim z njim (hvala masha za linke. Imas pa se tisoc polozajev, tudi za ocete in za na hrbet itd. mislim, da je do 16 kg, torej nam bo kar dolgo sluzil) enim pa ne odgovarja.

Jaz sem sla z zojo, ko je bila stara 14 dni na srecanje od mojskratek.si, kjer mi je ursa (sefica) pokazala razlicne nosilke in dala zojo notri in sem vidla, da ji je trak odgovarjal. Je mogoce res malo komplicirano na zacetku, ampak se hitro navadis to zavezat in je potem super. No, glede na to, da ste iz LJ bi jaz vsaki priporocila, da gre na to srecanje in si tam sproba razlicne stvari.
http://www.mojskratek.si/default.asp?mID=sl&pID=delavnice-srecanja

Sasa, kam si sla to na pregled? Jaz bi sla tudi, da se ne bi sekirala, ker se nasa tudi vcasih zvije pri podiranju kupcka. Ampak lezi pa normalno in pesti ne stiska ... moj pediater pravi, da panicarim, ampak jaz bi sla samoplacnisko, ce bo treba. Samo, da bom mirna user posted image

Ziva, kako ste druzinica? Dobro si napitala mezincka. Ta prava mlekarca! user posted image

Masha, se cist cist malo ... mene je peklo pod desnim joskom. Nimam pojma kaj, ampak sem mislila, da se mi utrga! Sva sla 2 dni pred porodom v kino pa sem si cel film hladno coca colo drzala pod joskom. user posted image

Zdaj sem se spomnila, ko sem o coca coli govorila. Med dojenjem kao ne smes muhrckov piti, a ne? Al je to spet kr neki? Ker sem se zdaj spomnila, da jaz tudi na to nic ne pazim. Ajajajajaj user posted image

Kaj sem se pozabila? Zoja je dobila ful daril iz juzne afrike. In je vse ful lustno. Jaz pa M pa sva ji totalno faus. Jaz sem pa poleg dresa dobila se vuvuzelo. Matervola, kako je to tecno! user posted image user posted image

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 251
2.7.2010 15:07:10   
neka_noč
Masha hvala za linke. Drugega sicer ne morem odpret - no found. user posted image Saj je vseeno.
Glavico iz dneva v dan vidno boljše drži. Začelo se je včeraj - tako efektivno. Kar naenkrat, čez noč. Včeraj jo je lepo držal pokonci, danes še bolje. Edino kar je moteče je to, da se kar naenkrat celoten zgornji del teleščka "prekucne" vstran - ampak itak če je v kengerujčku ali "vreči" ga podpira, tako da je ok.
Ga bom poskusila dati v kengerujčka - me prav zanima kako bo. Je pa najraje v položaju "lunce" in čisto ob meni. Zato menim , da bi bil pouch bolj primeren kot kengerujček. Na ta način se uspava in tako zadovoljno spi - bi tako spal ure in ure. Jaz pa ne morem potem nič narediti.... user posted image   Predvčerajšnjim je tako lepo zaspal pri meni v naročju, bila sva v viseči mreži, se gugala in je užival ko pri norcih... Potem je mene lulat prijel, pa je bilo konec veselja.user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 252
2.7.2010 15:16:17   
Anonimen
NN, tukaj imas knjigico v PDF, kjer so narisani, opisani in prikazani vsi polozaji za razlicne starosti, kile in sposobnost drzanja glavice. Ce ti kaj pomaga.

http://www.sleepywrap.com/index.php?page=tying-methods

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
2.7.2010 15:25:49   
neka_noč
Aglaia super, da si dala link za delavnico. Na njihovi strani sem čekirala vse , samo delavnice nisem odprla... user posted image   Sem jim že napisala mail, ker jo organizirajo vsak tretji torek v mesecu.... user posted image Sem pozna. Bom videla kaj mi bodo odgovorili.
Meni se je težko odločit kaj bi, ker se mi zdi, da so zadeve komplicirane za namontirat. user posted image Ti si sicer lepo napisala, da zadevo sedaj obvladaš, a mene bi tudi moral nekdo dobro poučiti, potem ne bi bilo problema. (Ti?Bi? Če kupim.) Sem se odločala bolj na podlagi preproste uporabeuser posted image Kaj bi mi svetovala glede na to, da mali uživa v položaju "lunce", ali da je "na roki" z obrazčkom dol (leži na trebuščku) in na boku. Uživa, če ga na boku nosim ko vrečo krompirja. user posted image user posted image   Res!
Kaj mi svetuješ?

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 254
2.7.2010 15:27:46   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

NN, tukaj imas knjigico v PDF, kjer so narisani, opisani in prikazani vsi polozaji za razlicne starosti, kile in sposobnost drzanja glavice. Ce ti kaj pomaga.

http://www.sleepywrap.com/index.php?page=tying-methods

Si me prehitela... nisem videla. Ful ti hvala.
Meni je to ZELO všeč, AMPAK nimam pojma kako naj to namontiramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   A vroče ni? Obemauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 255
2.7.2010 16:41:23   
neka_noč
Ne morem verjet, sem pozitivno presenečena... So mi že odgovorili na mail in bi lahko prišla sprobat vse že danes ob 17-ih, a žal ne morem. Sem tako zmenjena naslednji teden, da se slišiva (z Uršo) in bo povedala kdaj bo v Lj.  in bom lahko sprobala - vse. user posted image Tako da, Mkbk, če te zanima in v kolikor ne boš že kupila - bi šla lahko zraven. Nimam tvoje gsm št. da bi te poklicala in ti povedala.... če ve katera - a jo lahko obvesti?! user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 256
2.7.2010 16:53:07   
živa
NN, ni mi zneslo, ker so me iz vrtca klicali, naj pridem po palčka, ker je fasal eno alergijo in je čisto flekast in zrinjen po eni roki in polovici obraza user posted image . Sploh ne vem, od kod sedaj to - in od česa, vem še manj user posted image user posted image user posted image .

Jaz imam trak (in mi je super, ampak malo velik za okrog nosit, sem ga pa sama naredila in ni iz tako tankega in mehkega materiala kot sleepy wrap), sling (se mi zdi lažje namontirat položaje za male bebice, imam sposojenega) in pouch (super za nosit okrog, ker se zloži na čisto malo, ampak ne moreš regulirat dolžine za nošenje otroka). V ponedeljek se lahko dobiva, da ti pokažem - za vsak slučaj, če "škratka" ne bo mogla takrat kot ti. Lahko se pa zmenimo skupaj z mkbk - in ostalimi, če seveda še katero zanima.

Ker imam avto, lahko pridem kamorkoli, seveda pa ste tudi k meni lepo vabljene, če se vam ni odveč vozit 15 minut od centra LJ.

Ruter je zakon user posted image , sedim na vrtu in čvekam na RR, medtem ko mezinček spi, sredinček rije po peskovniku, palček pa zaliva vrt user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 257
2.7.2010 17:07:22   
petrca2507
Se bolj na hitro oglasim, ker šibam naprej na trening.

Danes je (še ne rojeni) otroček uradno dobil očeta. Oziroma gre bolj za priznanje, da je njegov. Jeeee user posted image

Potem sva bile z Masho na dekompresiji, kjer je men prav fino. Tam bi lahko cel dan sedela. user posted image   Malo manj luštno je bilo na avtobusu. Kljub temu, da je pisalo, da je vozilo klimatizirano, smo se kuhal, kot v savni. user posted image   Men je od vsega skupaj napol slabo ratal in sem komaj čakala, da pridem domov.

živa...ja, router je zakon. Jst se ponavadi spravim v spalnico in v leže tipkam. user posted image

sleepy wrap...o sami nabavi sem tud jst razmišljala. Sem slišala že dovolj pohval okoli teh trakov.

www.petrca.net

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 258
2.7.2010 17:09:56   
Anonimen
Po lgem času spet na rr. Sem samo na hitr preletela, tako, da ne morem ne vem kaj komentirat, ker sem bolj slaba.

Aglaia a teb je ta sleepy wrap ok? men pa ful ni. Mi je prevroč, Tai se kuha notr. Pa tud enkrat sem šla s tem na sprehod in sem se non stop držala za trebuh (k nosečnica), ker sem imela filing, da mi bo mali dol padeluser posted image

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
2.7.2010 17:47:16   
neka_noč
Opa Naxičuser posted image tebe imam pa tudi že celo večnost namen poklicatuser posted image Kako si oz. zakaj si slaba?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 260
2.7.2010 17:56:49   
neka_noč
Kar se tiče Mkbk sva že govorili.... (Hvala Krti za št.!) user posted image

Živa škoda da ti ni ratal. Sem imela danes obisk in bi bilo lušno videt še tebe in en kup malih nogic pri nas na vrtu... user posted image Bom videla kdaj se bom naslednji teden zmenila z gospo z Mojega škratka da se dobimo in nama (z Mkbk, lahko pa še katera če hoče) pokaže konkretno z našimi user posted image in da vse sprobava... Drugače bom pa tebe "ponucala" če se z njo ne bomo uspele videti. Mislim pa, da bo šlo, ker bo sigurno v Lj. - samo urnik moramo uskladit.

Nax ti praviš da je Tai-ju vroče "notri"user posted image Matr, potem bo moj znorel , ker je že tako vroč. user posted image user posted image   Se mi pa zdi, da so kengerujčki tudi vroči. Bom probala in videla. Itak zdaj bolj potrebujem nekaj da malega stovorim na plažo. Kengerujčka imam, če bom pa še kako "ruto" kupila bom še videla. Bi, a želim, da bo malemu udobno. Me pa ne bo motilo, če se bom za "trebuh" držala ko ena nosečnica. Že zdaj držim malega ko ga nosim, v tistem bi ga imela bolj objetega..

Petrca čestitke tvojemu (pardon vajinemu) nerojenemu user posted image   za očija! user posted image user posted image

No, zdaj je pa jok....

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 261
2.7.2010 18:07:02   
neka_noč
... je padla duda ven in je bila panika...user posted image

Živa upam, da je z malim vse ok glede alergije oz. karkoli že ima. user posted image Tebi se tudi dogaja. user posted image Mi smo sedaj tolk popikani od komarjev. Včeraj jih je imel 5 samo na obrazčku in 2 na glavi - mu še temenc nisem mogla "špohtlat" ker bi ga srbelo revčka. Koliko jih ima po rokicah - ne bi o tem. Katastrofa! Imamo zaščito, a kaj ko pikajo celo podnevi!!!! Sedim zunaj in kar šopajo s slinčki...user posted image   user posted image jim! Sem se spremenila v morilko - jih tolčem ko norce. Moram kupit za ven tisto svečko al kaj je že - ko zaščiti (baje) 20m2.

Spet jok... dost maste.. user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 262
2.7.2010 18:11:57   
Anonimen
NN, vidim, da si ze vse zrihtala. Ta Ursa je res ful v redu. Mogoce si bo tudi mkbk premislila, ker je prej napisala, da se ji ne da ukvarjati z njimi. Res ti grejo na roko in so prijazni. Pa ce nima pri sebi tiste barve, ki jo hoces, ti jo bo posebej narocila (tako je meni). Cevlje pa bomo mi tudi pri njej kupili. Ceprav tistih, ki so najboljsi za male puncke zal ne uvaza vec. Saj je vseeno, jih bomo pa na internetu narocali.
V glavnem, ce ti karkoli ne bo jasno lahko vedno mene poklices, drugace pa je Ursa najboljsi naslov za to.

Nax, ti sploh ne ves kako je ce se za nosecniski trebuh drzis, ker ga nisi imela user posted image
Malo je vroce v tem wrapu ja, ampak pravijo, da ti s svojim telesom reguliras temperaturo otroka. Ne vem. Nasi pase. Meni pa od danes naprej se bolj, ker lahko dojim v traku in sem obenem na racunalniku.
No, ali pa kuham. Zdaj sem cist druga zena postala. Zadnjic tiramisu, danes banana bread ... M je presrecen. Hahaha user posted image

Ostalo ti bom pa raje po telefonu pokomentirala ... user posted image

Cojkaaaaaa. Are you ready for some action? user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
2.7.2010 18:39:45   
neka_noč
Aglaia bo Mkbk šla tudi zraven...
Meni so pri njih ful dobri Starchild modre supergice - copatki. user posted image In tudi zelo so mi všeč od Manuele Škorjanec.user posted image  
Hvala ti za vse informacije. user posted image Saj, moram te kaj poklicat... user posted image Pridna si - "ŽENO" user posted image user posted image Se bo tvoj M preveč razvadu. user posted image
Ne ne. Lepo skrbiš za vse. Sem vedela, da ti bo ratal. Zdaj si pravi multipraktik. Obvladaš vse. Tvoj skriti talent, ni kaj! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 264
2.7.2010 21:31:52   
mkbk
NN -ful hvala, za tole za sling!!!! Dej mi javi kdaj se boš ti s tisto gospo zmenla, jst bom šla sicer vseeno V BC sprobat, pa da vidim...gr mi za to, da bi ga že v pon. mela, ker bom sama z obema cmerovčkoma in vem, da se nikamor ne bom upala it, brez slinga (keč je v tem, da Filip običajno trmar in noče hodit več kot 10 m za roke, on ubira svojo pot, jst se pa lahko dam na pol...in tko mi je vse skup cela trauma, kako kam prit z obema...). NN jst ti pa sporočim, če bom že prej kje kupla -sej vem, da je ful neumno in se najbrž zaletavam, ampak sem še kar panična, tko da v nasprotnem primeru, grem pa s tabo na testiranje user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 265
3.7.2010 7:54:43   
petrca2507
Dobro jutro

Pred mano je spet en športni dan. Danes na hipodromu v Vrbljenah poteka agility tekma. Po mojem bo to za nekaj časa zadnja tekma, ki jo bom obiskala.
Starejša psica bo kar 4x tekla in upam, da jima bo šlo s kolegico OK, ker se teki štejejo za kvalifikacije za svetovno prvenstvo. Mlajša pa bo tekla 2x.

Sem bila pa danes že kar zgodaj pokonci, ker se mi je sanjalo, da sem dobila popadke in zraven še vedno spala. user posted image  user posted image  

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 266
3.7.2010 8:37:35   
amazonka3
Morgen,

ah saj ne vem kaj naj vam napišem in komentiram. Ma nič ne bom. Ne morem, sem too much zmatrana za tipkat.
Edina novica je, da nama je uspelo stanovanje prodat user posted image , tako da selitev bo res v kratkem - beri nas čimprej mečejo ven. Se sprašujem, a bom sploh imela kaj dopusta user posted image  oz tistega ki ga bom imela, sploh kaj od njega user posted image

NO, ampak to je dobro, ne?? Nax, kje si ti v Domžalah, zdaj bova skupaj na drugem koncu sveta user posted image user posted image

Skratka, debata okol rut, pa slingov.... no, jaz znam kenguruja nosit kot štorkljo, tako da je mali poležan. In je prav super, že sprobano tudi na sprehodu v dežju. Tako da NN, probaj ga še tako namotirat, če gre, pa prihraniš denar user posted image

Ma nič, grem naprej....pa lep vikend vsem!

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 267
3.7.2010 17:16:58   
sasa1975
pozdravček,

Aglaja-meni je dala pediatrinja napotnico za razvojno ambu.  in fizoterapijo
vse je na koncesijo drugače je da ful dobra privat fizoter.
NHTF Tina Grapar Žargi 031 623 055 (30 € obisk)
knjiga Špela Gorenc Jazbec PRAVILNO RAVNANJE Z DOJENČKOM

prosim javite mi kdaj se boste zmenile za promocijo Sleepy Wrap mene tudi zanima nakup

Marjana hvala za uslugo a je user posted image že kej nehal z "večernimi koncerti"

lep vikend

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 268
3.7.2010 18:08:35   
marjanaj
sasa smo danes veselo zapravljali v BC user posted image  Tibor pa ima še vedno koncerte Večernega Bluesa user posted image

(odgovor članu sasa1975)
Neposredna povezava do sporočila: 269
3.7.2010 19:06:50   
Anonimen
Hej puncice!

Samo na hitro vas pozdravim, ker se mi mudi naprej uzivat mommy time. user posted image user posted image Mozek je namrec pobasal otroka in bratranca pa sta sla v gostilno. In zdaj sploh ne vem kaj naj delam. Malo berem knjigo na balkonu na lezalniku in pijem kavo (manjkajo ciki), potem igram playstation pa sem zivcna (manjkajo ciki), razmisljam o bani in knjigi ... no, tu se mi vsaj ciki ne bodo lustali user posted image Joj, sploh ne vem kaj mi je zadnje case, ampak to lepo vreme in nas velik balkon pa radlerji (Cojka!) kar vabijo po cigaretih. user posted image

Smo bili pa danes v zivalskem vrtu. Oooo, kako je bilo fino!! Zoja je bila (itak) nadpridna in je spala. Ko pa se je zbudila pa sem ji tezila, da naj gleda opice, ker so to njeni sorodniki (po ocetovi strani) pa ni stekala user posted image Midva sva pa itak spet na novo odkrivala najino ljubezen. Pa se moja mala bratrancka (2 in 6 let), ki zivita v Spaniji sta bila zraven. Super, nadsuper je bilo!! Se bomo sli.

Jutri gre pa Zoja na Bled Tiana gledat pa mu roko v usta tlacit user posted image

Amazonka, bravo za prodajo stanovanja. To je bilo pa hitro. Zdaj pa sledijo skatle in pakiranje. Meni je bilo to za zjokat grozno. Pa sem ful stran stvari zmetala. Pa samo 2 sva se selila. No ja, saj ti imas viska energije pa bos zrihtala. Ampak vseeno pazi nase! Pa na Tomazka. Da ga ne bos v kaksno skatlo zapakirala user posted image

Sasa, hvala za info o fizioterapiji. 30 eur pa je res poceni. Sploh za ceno tega, da bom potem spet nekaj novega za panicarjenje iskala.

Marjana, sem vidla da si ze fanica na fejsbuku. Bo nekaj iz mene in mojih nasvetov, a ne?

Kako sem jaz huda, polna nekih nasvetov in pomoci. Od flask do slingov, uspavanja in kopanja. Kot da mi je bilo materinstvo v zibko polozeno. Ahahahaha user posted image

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
3.7.2010 20:12:43   
anajrim
Ojla mame!!!

jaz moram na hitro se malo javit..pisat nimam kaj razen tega da me ta vročina ubija...še dobro da se lahko vsak dan namakam v bazenu in plavam...

pa še naživce mi grejo vsi ki me sprašujejo ali še ni, pa da zdaj pa bo, pa saj boš povedala... pa kdaj pa bo...pa grrrrrrruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kol je že trebuh velik...hahaha ko da tega ne vem če se z njim dobesedno non stop nekam zadevanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj dost jamranja...upam da bo kmalu prišel moj čas...se prav veselim popadkov in bolečin da bo le vsega konec...matr sem čudna...joj res si želim imet malega pri sebi ne pa v sebi user posted image user posted image user posted image

Uživajte

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 271
3.7.2010 21:41:56   
živa
Da se še jaz na hitro zjezim user posted image . Včeraj je sredinček zvečer zakuhal, danes se je zbudil čisto pikast po celem telesu. To je spet ena glupa viroza, sklepam, razen če je alergičen na sonce ali Smarties bonbončke, to je edino, kar je včeraj bolj ali manj nepreverjenega jedel. Palček pa je še vedno rdeč okrog enega očesa in po roki. Mezinček je ok, če odštejem krče. Jaz pa sem sama doma. No, zdaj ko so deca v postelji, je tudi to v redu user posted image . Če bo šlo tako naprej, se bodo moje počitnice skrajšale za en teden, ker ju bom itak očitno imela že ta teden doma.

Grem pod tuš, že komaj čakam.

amazonka, user posted image za selitev. A zdaj ne bomo nič kofetkale user posted image ?

Aglaia, vidim, da si se vživela v vlogo mame user posted image . Super jo igraš user posted image . Pozdravi cojko; meni se ob nedeljah ne da na Bled, je preveč gužve, mogoče pa pridem med tednom, če bom imela razbojnika res doma.

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 3.7.2010 21:42:38 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 272
3.7.2010 22:12:15   
marjanaj
aglaia ja so mi res všeč tele bpa free zadeve. Samo mogoče sem se lotila mission impossible, ampak res si želim 1 L flasko. Tudi tele steklene so fulll lušne, ampak so samo 0,75 L. Tako da imam zdaj dilemo: ali bpa free 0,6 L ali stekleno 0,57 L. Aaaaaaaaaa. Sem ze na netu gledala kako kaj stojijo s temi flaskami v tujini, ampak jih ne znam ločit, da niso to slučajno čisto navadni bidoni?! No pa imam spet eno poslanstvo, ki mi bo okupiralo čas.

zoo joj jaz tudi komaj čakam, da bo Tibor toliko velik, da bo lahko interaktiral s svojimi sorodniki v kletkah user posted image  Bom vsako popoldne tam visela po moje. A majo dobro kavo?

Bled jup po moje je zakon se kopat v jezeru zdajle v tej vročini. Aglaia a boste kaj rit namakal? Vsekako naj Zoja lepo pozdravi Tiana še v Tiborjevem imenu. user posted image

živa ti imaš pa polne roke dela user posted image  S tremi prstki v tej vročini je kar težko folgat, a ne? Kva pa mož počne?

amazonka selitev v tej vročini? Uf mene bi sigurno vročinska kap sunla. Danes smo bili v Cityparku in BTCju in je bilo znosno, potem smo šli pa domov parkirat in čez Tivoli v center jest in sem skoraj guznila user posted image  Ta vročina me ubiiiiiiiiiiiiiija.

NN kdaj greš na morje?

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 273
   [Brisano sporočilo]
3.7.2010 23:47:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
   [Brisano sporočilo]
3.7.2010 23:50:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.