Anonimen
|
Hej. Opa, spet se pise. Super! Pri nas nic presenetljivo novega, dete spi, moz je v sluzbi, mati kofetka in pociva. Pa po RRju serje. Nic novega. Vceraj je bilo na bledu nadsuper! Cojkin in moj dragi sta res bedna, skoz sta v vozicke gledala, kot da je notri zlato. Pa se vsak s svojim potomcem pogovarjala, kot da sta najzanimivejsa sogovornika na svetu. No, midve sva pa imele cas piti alkohol in predebatirati vse kar je treba in kar ni treba Ocitno bo nekaj na tem, da obstajajo tudi moski, ki se zanimajo za svoje otroke. Oh, kako smo lahko me vse srecne, ker jih imamo. Hahaha Cojka mi je pokazala radosti dojenja v javnosti, kjer se s tetra plenico diskretno zakrivas, ker pa zoji ocitno ni kul, da jo kdo gleda, ko je si je plenico kar sama cez glavo pokrila Jutri greva sprobat dojenje na LPP Kopalke sem imela sicer vceraj oblecene, ampak niso prisle v postev, ker je na bledu dezevalo. Sem pa jih sla v intersport kupit. Mislim da sem dala okrog 15 eur. Sem jih pa nujno rabila zaradi izjemno povecanega zgornjega dela. Kaj taksnega! Sploh se ne upam vec gledati v ogledalo. Po moje so se mi povecale za 6 stevilk in 12 crk abecede. Zelo zelo zelo me skrbi kako bo to izgledalo ko neham dojiti. Ce se bo to vse povesilo in uplahnilo, bom drugo leto taksnega casa ze s silikoni okrog skakala Sleepy wrap je morda res malo predebel. Cojka ima en trak iz debelejsega blaga, ki bi znal biti najboljsa alternativa wrapu in slingu, ker je nacin zavezovanja taksen kot pri wrapu, blago pa bolj podobno slingu. Torej te ne boli hrbet kot pri slingu, otroku pa ni vroce, kot mu je v sleepy wrapu. Nax, sleepy wrap je do 16 kg, toliko pa tvoj zaboncek se ne bo imel jeseni. Ali ga nameravas kaksnemu sevanju izpostavljati? Marjana, 0,75 je plenty dovolj. Pri aladin pa le pazi, da bos vzela to crno oziroma taksno z navojem, ceprav je samo 0,6 litra. Tiste z lazjim odpiranjem niso 100% vodotesne. Aja, se glede kave v zoo. Res je brozga (turska), kot je rekla mkbk. Bomo pac pivo pa smirnoff ice pile So se pa glede hrane popravili. Vsaj v soboto so nasi jedli pleskavice, cepvapcice in nuggetse in so bili solidni. Ne najboljsi, ampak najslabsi pa tudi ne. Masha, definitivno bom kupila letno karto za zoo. Razmisljam celo, da bi ze zdaj kupila polletno, ker bom verjetno res veckrat tam. Pa se poceni so. Pa ful mi je vsec, ker imajo zdaj opcijo prezivljanja pocitnic v zoo in prenocevanje v sotorih, ki so postavljeni v gozdicku pri morskem levu. To mora biti pa nekaj najboljsega na svetu za male otroke. Se jaz bi sla. Upam, da bo to se aktualno, ko bodo nasi froci dovolj stari. Pupa, glede vuvuzel. Sploh ne zacni! Glede kampa pa ti jaz priporocam Staro Basko ali pa Basko. Pa Silo je tudi ok. Pa Klimno (tu ni kampa ampak ni pa guzve na plazah). Mi imamo prikolico v Njivicah in je res sit s plazami in guzvo. Zato se mi ne kopamo na plazi od kampa. Aja, avtokamp Pusca (takoj za mostom desno dol) je tudi boljda ful v redu. Sicer ob vecerih zna pihati, ampak ima lepe plaze za otroke. Kar letos se ni tako pomembno. Uf, otrok kaka. In to tako da je rdeca v obraz. Hahaha. Grozna sem. Vem.
|