|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske srake
30.6.2010 22:23:34   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

anajrim privat pediatrinja s koncesijo je pri OŠ Danile Kumar

sem mislila da je v ZD Bežigrad...potem pa nimam tam...heheheuser posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 201
30.6.2010 22:34:08   
marjanaj
cojka a se kaj bliska pri vas na bledu?

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   [Brisano sporočilo]
30.6.2010 22:58:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tanika1)
  Neposredna povezava do sporočila: 203
   [Brisano sporočilo]
30.6.2010 23:01:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
30.6.2010 23:54:43   
marjanaj
cojka 10.7. gremo dol v Dalmacijo za en teden, potem pa 18.7. pridem v Koversado! user posted image  In bom tuki še en teden z mami. A bova joškale po plaži? S kom boš dol? Sama s Tianom ali bo tudi G z vama? Da vem, ali se lahko kaj meniva ali boš raje uživala družinsko srečo v troje user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 205
1.7.2010 8:48:31   
tanika1
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Tanika, welcome back! Pridi se kaj, saj imas pridnega otroka pa imas cas user posted image Al ze naprej studiras? Btw, DV ni specializiral ortopedije, ker ni blo razpisano. Gre na maksilofacialno kirurgijo zdaj. To bo evrov user posted image

Hej! Ne ne študiram še naprej, sam bo pa treba kar kmalu spet začet, da oktrobra diplomiram, no ja na en izpit nameravam septembra, na drugega pa oktobra, upam, da mi bo zneslo. A DV gre pa na mafo, sam a ni tko, da more met narjeno tud stomatologijo in ne samo medicine, da gre lahko na to specializacijo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 206
1.7.2010 8:50:25   
tanika1
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

Tanika, sem ti hotela že 100 krat rečt, ampak tovj sine ima takoooo lepo imeuser posted image  (kot moj možuser posted image ) Ne res, všeč mi je.

o hvala, men je tut tko lepo ime.
Pa tvoj sine ma tud zlo lepo ime, je mojmu nečaku tud tko ime, pa bratrancu, pa....no velik jih je s tem imenom v žlahti.

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 207
1.7.2010 8:55:50   
tanika1
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

tanika odlično da si nas našla! Joj blagor tebi, da imate tako hladno v stanovanju. Jaz bi se tudi notri skuhala, pa sem raje zunaj na zraku user posted image

Ja to je prednost tega, da ne živim v mestu ampak v vasi, pa nad hišo je hrib, pa čez dan mam kar spuščene žaluzije in res pomaga. Sam pol pa nisem tok mobilna, ker nimam avta, zato tud ne pridem v Tivoli, no ja pa mali je tud zaspanček, pa je takrat še čisto prezgodaj za naju, mi je že dva dni spal do 11h, zdej pa tud še spi.  Sam mi prov paše it tud kej v lj, pa med ljudi. V ponedeljek sm mela zobarja, pa smo šli pol še v center, smo se z mojo sošolko dobil, je prov pasal mal poklepetat v živo in ne samo po telefonu.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 208
1.7.2010 9:19:32   
živa
Se javim, da sem še živa. Pa nisem bila nič na RR, da bi vedela za včerajšnje srečanje, sicer bi prišla. Pa drugič. Mi smo ok, v torek sva imela P in ima mezinček 5800 g, velik je pa 59 cm. Bajsek, ne user posted image ?

user posted image  vsem mamicam, sploh nisem več na tekočem, katera je še rodila.

Mali je kar priden, krči se umirjajo, zaspi med 20h in 22h in spi do 6 ur, se naje in spi naprej kake 3 ure, nato se zbuja na uro do dve, doker se meni ne da vstat user posted image . Zdajle bom šla kar malo poštukat spanje user posted image .

sling, trak - lahko se dobimo in jaz pokažem, če Aglaia slučajno spet ne bo mogla na srečanje user posted image . Jaz sem malega že tovorila tako čez bližnji hrib, kako uro in pol daleč z mojima ostalima razbojnikoma (sicer ok. 45 minut). No, do Šmarne gore še nisem prišla, smo se menili, pa nič zmenili user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 209
1.7.2010 9:34:05   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
petrca - a si že bila na morju?

Na morju sem bila od 9. do 14. junija in če moj ne bi imel obveznosti v službi, sigurno še ne bi prišla domov. Bilo je luštno, plaža, kjer smo se kopali je bila prazna (očitno nobenmu ni bila všeč senčka), voda je bila prijetno hladna, ozračje pa prijetno toplo (ne preveč vroče, kot je sedaj tukaj).

Na Bledu je vroće za znort. V stanovanju je 27C in meni se meša. V Ljubljani sem imela 22C in tale preskok je grozljiv.

Midva sva imela včer po nevihti bolj vroče v stanovanju, kot prejšnje dni. Sicer je bilo samo 3C razlike (iz 22 na 25), ampak pri spanju se tudi to pozna.

IZVIRNO SPOROČILO: anajrim
Če je katera za in fraj se lahko dobimo v petek ob 9 ali pa deseti če vam je to prepozno v Tivoliju ali pa kje drugje...upam da bo katera za???

Tokrat pa men ne bo znesl. Dopoldan sva z mojim zmenjena, da na CSD urediva vse glede očetovstva, potem imava pa z Masho dekompresijo. Jst pa še pred tem letim po potrdilo, da je partner lahko prisoten pri porodu.
Bi mi pa takoj pasala še ena včerajšnja sadna kupa. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 210
   [Brisano sporočilo]
1.7.2010 10:11:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
   [Brisano sporočilo]
1.7.2010 10:14:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 212
1.7.2010 11:30:26   
Masha_M
Oooo Srake so se zbudile! Kok fajn! Končno spet malo akcije. user posted image

pupa:
V Tivoliju pod krošnjami dreves je tudi vročina bolj znosna. In če dodaš še sadne kupe in sladoled, je računica jasna... vsekakor se splača prit! Vsekakor pa čestitke za herojsko prestano prvo pikico. ;)

NN: Odlično, da se je Žaku stanje porihtalo in prebava spet dela kot mora. ;) Si z dieto in izločanjem hrane že kaj pogruntala kar se tiče alergij? Tašče so pa res očitno eni živi zmaji. user posted image Jaz resno začenjam ugibati ali imajo v genih to zapisano, da morajo vedno in povsod pametovati.

Aglaia: Even I'm starting to love your kid. user posted image user posted image user posted image Upam, da boš sprejemala kakšne obiske, ko bo naš mali škrat rojen. Upam namreč, da je pridnost nalezljiva in se ga kaj prime, če bo v bližini Zoje. ;) In ja... jaz že komaj čakam da se počasi zaključi tale 9-mesečna odisejada. I want my body and brains back! Boli me simfiza, peče me pod levo joško, bolijo me rebra ne desni strani, ker jih je nekdo očitno zamešal za boksarsko vrečo. Živim samo še zato da jem, namesto da bi jedla zato da (pre)živim, jebe me prenizek pritisk in sem zato počaaaaaasna itd. Jaz že začenjam dnevno brundat mantre, da mali pohiti za kakih 14 dni. user posted image

sasa: Ciklusi already? Koliko si ti zdaj že po porodu? user posted image Držim pesti za vas da dobro opravite v razvojni. Za BC pa škoda, da nisi povedala par dni prej. Midva sva glih v ponedeljek en shopping opravila. user posted image

amazonka: Zakaj bo pa Agalaia privilegirana in samo ona slišala recept za hiperaktivnost? user posted image Jaz bi ga tudi. :)

anajrim: Meni sicer paše družba, samo imava s petrco v petek dekompresijo popoldan in zna biti, da bom dopoldan akr doma, da si pripravim vse moje jebe*** obroke za takrat, ko bom zunaj bajte. user posted image Pa malo mi je dolga tale do Tivolija. Včeraj sem parkirala v Rožni (sicer v senčki in čisto na koncu) in šla peš čez otroško igrišče do gradu in se mi je simfiza tako razbolela, da sem bila cel dan kriplasta. user posted image Kje ste pa ostale včeraj parkirale?

cojka: Oooooo, dobrodošla spet med živimi. Vidim, da ste ene res full aktivne in celi multipraktiki tudi z mini Srakoperčki. Kapo dol vsem vam!

živa: Jaz imam sling (baby wrap) tudi že rezerviran oz. skoraj dogovorjen za eno od darilc po porodu, tako da bi tudi meni kakšne inštrukcije prav prišle že za v naprej.

petrca: Daj prosim ne pozabi svojega dragega vprašat za baby phone, če ima kaj pametnega v mislih.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 213
   [Brisano sporočilo]
1.7.2010 13:05:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
1.7.2010 13:10:27   
Masha_M

Masha - upam, da boš srečnica, ki bo imela po 9 mesecih spet staro telo. Jaz žal nisem. Bom zvesta privrženica nosečkuser posted image user posted image user posted image  Pa tud možgani so oslabeluser posted image user posted image
Don't worry, ne računam na to, da bo po obliki vse tako kot je bilo. Kje pa! Samo da bi lahko normalno hodila, se usedala in vstajala, se ponoči obračala, da me ne bi vse bolelo, skratka okretnost in general, morda malo manj konstantnega lulanja, normalen sex drive (ki je zdaj izpuhtel v zrak). Pač take reči... da bi bilo telo spet orodje za normalno življenje, ki služi svojemu namenu, ne pa kot ena krehajoča in šklopotajoča stara kripa. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 215
   [Brisano sporočilo]
1.7.2010 13:23:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Masha_M)
  Neposredna povezava do sporočila: 216
1.7.2010 13:47:48   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M
Kje ste pa ostale včeraj parkirale?

Jaz sem šla kar na BUS. Je bilo bolj enostavno, pa še ohlajen je bil, ko sem gor prišla. user posted image

petrca: Daj prosim ne pozabi svojega dragega vprašat za baby phone, če ima kaj pametnega v mislih.

Bom kar k njemu v službo skočila in premetala škatle, ki jih ima tam. user posted image

Masha - upam, da boš srečnica, ki bo imela po 9 mesecih spet staro telo. Jaz žal nisem. Bom zvesta privrženica nosečkuser posted image user posted image user posted image  Pa tud možgani so oslabeluser posted image user posted image
Don't worry, ne računam na to, da bo po obliki vse tako kot je bilo. Kje pa! Samo da bi lahko normalno hodila, se usedala in vstajala, se ponoči obračala, da me ne bi vse bolelo, skratka okretnost in general, morda malo manj konstantnega lulanja, normalen sex drive (ki je zdaj izpuhtel v zrak). Pač take reči... da bi bilo telo spet orodje za normalno življenje, ki služi svojemu namenu, ne pa kot ena krehajoča in šklopotajoča stara kripa. user posted image

Ko vse tole berem, morm rečt, da sem jaz prav srečna. Vse kar me trenutno malo moti, so zelo močne brce v rebra in raztegovanje. Včasih imam občutek, da mi nekdo po levem jajčniku šari in me ščipa. Ostalo je vse OK. Ponoči spim na vse možne načine, lulat grem pred spanjem in potem zjutraj, ko moj dragi vstane (imam na svojem mobitelu naštimano budilko in se valda zbudim). Sexa pa zaradi nosečnosti tudi nisva opustila. Vedno najdeva ustrezen položaj. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 217
1.7.2010 14:31:09   
mkbk
MM - lej šele zdej sm konc user posted image . Ampak se je splačal, je bil fajn daril. user posted image user posted image Zdej pa berem naslednji post in ugotavljam, da boš kmalu prespana kravica (ne bit užaljena, tak krasen nick si je moj zmislu, ko se privlečem v dnevno ob 10), če bo Gal ponoč tko ajčkal user posted image

sling - do konca tega tedna bom neki kupla, al štorkljo al sling, k pol pride Filip domov, pa bom mela oba bojevnika na grbi...

Lara pa ful težko zaspi, sicer pol spi, ampak matra se pa ko sam user posted image . Se pri tamaumu sploh ne spomnim tega, tko da če hočem, da mi bo čez dan vsaj pikico spala, morm nabavt ta pripomoček, ker dvomim, da mi bo filip dal tolko mira, da jo bom jst naujčkala, da bo madame zaspala...

sasa - ce bom sla kaj v BC ti javim!!! Drugace pa jaz prav upam,da bi dobil razvojno...men je blo thebest ko je na fizioterapiji čisto vse prav napovedala una ženskica, kako se bo filip razvijal. Bom pri P kar sforsirala, da naj nam da napotnico za vsaj enkraten pregled.

Aja, čist tko, sem govorila danes s tastom, filipovim dedkom jasno, in se mi pohvali, da filip na morju spi do 8.30...ja pi**rija, zakaj mam pa pol jst galamo najkasnej 6.10. A MI LAHKO KDO TO RAZLOŽI (Ja vem, derem se)???????????????????????user posted image

cojka, marjana -jst grem dol 22.7 in bom tud 10 dni tam! Naša mala Inti je še vedno pridna pupa user posted image Upam, da se nam rata kej dobit. A iz Koversade zahajate kej do Vrsarja - zdle nimam pojma, kok je za peš.

amazonka - a se vi že selite?

Pismo, dons pa je gužva na rr!

< Sporočilo je popravil mkbk -- 1.7.2010 14:34:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 218
   [Brisano sporočilo]
1.7.2010 15:11:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
1.7.2010 15:28:00   
MaliMišek
Aaaaaaaa kolk se danes dogaja na rr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Mkbk še dobro, da te nisem čakal....to bi se načakala. Se mi je zdelo, da tebe ful darilo matra user posted image user posted image user posted image .

Cojka mali se verjetno res redi in raste zarad vseh mojih tortic, roladic, čokolad, sladoleda..... aaaaaaaa oba bova debela user posted image .

(no Gal zaenkrat še ni user posted image , jst pa user posted image ). Ful bi blo fajn, da bi se vidle, ko se s Tianom vrneta iz Bleda. Pol boste vse pobegnile na morje in bo ful tuga v Lj....user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 220
1.7.2010 15:29:23   
MaliMišek
Aja Cojka pa bravo za tako taščo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mkbk a ti pa mene kr z naspano kravo zmerjaš user posted image . Jst sam upam, da Gal ne bo nehal ponoči spat. Ker je zdaj zakon. Danes sva vstala ob 8:15 user posted image .

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 221
1.7.2010 15:33:02   
MaliMišek
Masha tebe pa popolnoma razumem kako ti je. Tudi jaz sem si zelo želela, da bi se čim prej znebila trebuha, sem bila zadnje dneve ful sitna in si nikakor nisem mogla najt prostora in si ne predstavljam da bi morala zdržat polnih 40. tednov user posted image . Ti želim, da mali malo pohiti, da se čim prej po porodu sestaviš in potem zopet napadeš tortice in sadne kupe user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 222
1.7.2010 15:42:20   
sasa1975
OJLA,

Evo mi smo imele danes pregled stara sem 2 meseca in 6 dni
težka sem 5910 gr. (porodna t.3570 )in velika 62 cm (porod 51 cm) jupi za Novolacuser posted image je zakon!
Kar se pa tiče razvojne ambulanteuser posted image
naša miška ima diagnozo-rahlo povišan mišični tonus "ekstenzik"
to je da se preveč usločuje,zateguje glavico nazaj,malo asimetrije,zakrčenost v ramenskem obroču,drži pesti,..
kot pravi MKBK je fizoterapija (jutri začneva)fantastična stvar,otrok hitreje napreduje,spremljajo njegovo gibanje in če bomo dosledno vadile bo hitro boljše...
MIŠEK na morje gremo začetek avgusta
takole na hitro,..pozdravček

PRVI JESENSKI DAN,Nika je imela 2.ceplenje-5mesecev,7730gr.67cm,lepo rastem

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 223
1.7.2010 17:19:09   
mkbk

mkbk - o, super. Jaz grem vedno peš iz Koversade v Vrsar, mi je tak ful lep sprehod. Tako da jaz sigurno privozičkam.
A F pa kar spi na morju. Ja, fajn. Sej mogoče bo pa tudi doma tako spal.
[/quote]

mega. se že veselim! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 224
1.7.2010 17:27:27   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Aja Cojka pa bravo za tako taščo user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mkbk a ti pa mene kr z naspano kravo zmerjaš user posted image . Jst sam upam, da Gal ne bo nehal ponoči spat. Ker je zdaj zakon. Danes sva vstala ob 8:15 user posted image .

MM, glavno je da spite. A ni debest. Jst sam molilm, da se nebi nehal.user posted image

Ampak jst sm nenormalna. Zjutri spim do 10, pol zakinkam popoldne, zvečer pa ob 23. že na šibice gledam. user posted image Kdo bo pa kej zakonske dolžnosti izpolnjeval...počas se bo začel prčakvat od mene kej več kt vse 4 od sebe, pa mižat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.