naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Nasmeški so pri nas na sporedu vedno bolj pogosti. Velikokrat se kar med dojenjem na dojki smeji bogsigavedi komu , zdaj pa, če jo ogovarjamo, se tudi vedno pogosteje odziva s sladkimi nasmeški. Gajka, joj, je lepa vaša korenjakinja, pa kako že kravce pase. Se podpišem, tok so cartkani tile nasmeški in ja lepo dete in dvojne čestitke z zamudo. V petek in soboto smo bli na Rogli - se šli hladit, ker tle je blo neznosno. Gor je blo v apartmaju tok mrzlo( ko smo pršli je blo not 14 st), da smo zvečer kamin zakurli zunaj pa je blo prav prijetnih 25 -26 st. Sem mojmu rekla, če bo drug vikend spet tako, da gremo spet. Moj ma namreč do konc poletja vse vikende frej (očetovski dopust si je tko planiral, men pa ful paše). Ko smo pa prišli nazaj v dolino, mi je pa kr samo vzel tok je blo vroče, smo šli še k sosedom na piknik - groza. No včer smo bli pa na RD od nečaka in je bloprov fajn, k i blo tok vroče. Danes sav bli že mal čez sedem zuni - sva peljali ta veliko frčafelco v vrtec, ker je še spala ko je moj šel. Spanje: Ne bom nč grajala al pa hvalaila, ker ne upam, bom rekla sam nej tko ostane pa tavlka nej začne spat. mozoljčki: čiščenje in vročina - no tko vsaj jst upam. Naša se je cela olupla, zdej še sam po glavi. Je bla ko ena kača, vsepovsod je bla njena odmrla olupljena koža Vzglavje mamo mi še zmeraj dvignjeno, ker še fullll poliva. Dans sem se jst že 1x preoblekla, ker me celo zalila no pa njo tut. Namsški, ma že v PO so bli eni smeški, zadnji teden pa ko jo ogovarjaš se ful odziva z nasmehi in take smešne glasove zrtaven spušča IZVIRNO SPOROČILO: bcljka sporočam pomembno novico... sicer majhen korak za človečstvo ampak ogromn za bcljko... nase lahko navlečem (in jih tudi zaprem) popolnoma vse obične hlače hura!!! aja, pa nisem šla vseh probat, sam tanajožje sva že dve. Jst nosim vsa lanska oblačila že od kar sem doma, saj sem po 10 dneh bla na svoji kilaži - ostaja sam še trebušček, katerga morm pa s telovadbo vred spravt, sam to bo pa problem,ker sem jst tak lenuh. A ma kera un CD od vzajemne, ko so tut poporodne vaje gor. Sem ga mela in nekomu posodla pa nima pojma komu. IZVIRNO SPOROČILO: bcljka no sej mene nč ne mot... jst sm pridno srkala laško, ki mi zadnje dni odlično tekne (upam da se neha k drgač mi bo pivski bauhi zrastu ) Tut men, men ful paše Kopanje: je tut pr nas skor vsak večer (razen, če prespi al pa da nas ni - do zdej 2x spusl) in je res se ful zmatra, da pol včasih ne uspe niti večernga obroka pojest in spi.