|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
13.7.2010 17:05:52   
Maxica
Evo, naš smejko pri enem mesecu user posted image  :
user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 501
13.7.2010 19:22:25   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: mamimo

Ojla, čveke!

Komaj vas dohajam user posted image ...

Naš mali čez dan NIČ NE SPI, on samo občasno za nekaj minut zadrema. Edino v naročju - tam bi lahko spal cel dan, ampak sorry, cel dan ga pa ne moremo po naročju valat. No, ker nič ne spi, tudi mami ne more ne vam kaj naredit; še na WC grem komaj...

heej, nista edina...naša če je danes 45 min, ne vem, če. Samo jo je pa posledično nemogoče odložit iz rok, ker je tumač sitna in skoz ji kao zato dudo v goflo turim, ma krneki...dan je pokonc že od 11...user posted image

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 502
13.7.2010 19:29:55   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Lepotec mali!!! :*

A to se že zavestno smeje? Jaz čakam na prvi zavestni nasmeh, namenjen meni, pa ga še kr ni user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 503
13.7.2010 19:35:48   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Lepotec mali!!! :*

A to se že zavestno smeje? Jaz čakam na prvi zavestni nasmeh, namenjen meni, pa ga še kr ni user posted image .

Ja, zdaj sem jo začela malo bolj nagovarjati, pa včeraj sem ji pela Waka Waka user posted image , in se je ful smejala, pa mi odgovarjala nazaj. Meni so ti nasmeški nekaj najlepšega. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 504
14.7.2010 7:35:07   
meymey
user posted image Aja, pupo maš, ups... kaj pa obligatorno oblačenje v roza za lažjo identifikacijo??? user posted image user posted image user posted image (btw - hud body user posted image ).

Waka waka, ja... prav iskat sem šla to pesem... ni čudno da se ti dete smeje :P.

Midva pa malemu pojeva tole uspavanko... ko sem mu pela tisti del na sredini prvič, sem se kr razjokala... kaj še vse čaka naše male nebogljene štručke, kaj vse jih še moramo naučiti user posted image .
Uspavanka za Evo

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 505
14.7.2010 7:44:48   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: mamimo

Ojla, čveke!

Komaj vas dohajam user posted image ...

Naš mali čez dan NIČ NE SPI, on samo občasno za nekaj minut zadrema. Edino v naročju - tam bi lahko spal cel dan, ampak sorry, cel dan ga pa ne moremo po naročju valat. No, ker nič ne spi, tudi mami ne more ne vam kaj naredit; še na WC grem komaj...

heej, nista edina...naša če je danes 45 min, ne vem, če. Samo jo je pa posledično nemogoče odložit iz rok, ker je tumač sitna in skoz ji kao zato dudo v goflo turim, ma krneki...dan je pokonc že od 11...user posted image

Jaz sem za kavo v Lj... najbolj mi paše v torek okol 11h in v četrtek okol 2h pop. (po najini telovadbi).

Kar se pa spanja tiče pa globoko sočustvujem s tabo, meni se meša, pa mi sam ponoči kako uro štrajka zadnje čase user posted image .

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 506
14.7.2010 8:02:17   
misar
dobro jutro

ena ta močna user posted image za vse neprespane.
se nočem hvalit, ker vem, da se lahko stvar spremeni v trenu, ampak trenutno lahko samo user posted image kar se tiče nočnega spanja. no nismo ravno kaki prvaki ampak spi cca 3-3.5 ure v kosu in ko ga nahranim brez težav spi dalje. razen tiste težave zjutraj mi grejo rahlo na živce ampak načeloma, ko ga dam k sebi pa ene parkrat vturim dudo spimo dalje vsaj še kako urco. danes smo žal vstali že ob 6h. user posted image user posted image

nespanje in spanje na rokah: točno vem o čem govorite punce. to smo imeli mi s tavečjo frčafelo. ne si naredit tega, ker boste eno leto in pol crknjene za pop***. jaz sem bila na koncu samo še senca sebe, tečna, depresivna, nenaspana, noro utrujena, shirana (mela celih 48 kg), še dobro, da je moj tako potrpežljiv, ker jaz bi takega človeka že davno sterala nekam user posted image user posted image user posted image user posted image

eno vprašanje user posted image kako pa kaj vaša čišča in spolnostuser posted image men še kar traja ta user posted image lušta se nama pa tud že na polno...sva včeraj ''mogla'' mal ročne spretnosti obnovit. sem se počutila ko ena najstnica, ki se mečka za kakim vogalom user posted image user posted image user posted image

eh nekam trosit neumnosti

lep dan vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 507
14.7.2010 8:50:53   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: misar
nespanje in spanje na rokah: točno vem o čem govorite punce. to smo imeli mi s tavečjo frčafelo. ne si naredit tega, ker boste eno leto in pol crknjene za pop***. jaz sem bila na koncu samo še senca sebe, tečna, depresivna, nenaspana, noro utrujena, shirana (mela celih 48 kg), še dobro, da je moj tako potrpežljiv, ker jaz bi takega človeka že davno sterala nekam user posted image user posted image user posted image user posted image

Res je. Pri nas je blo popolnoma isto. Jst sem hodla ko en dahauc okol tut shujšana do kosti. Zdej jo striktno odlagam v zibelko in za enkrat uspeva, da zaspi sama. Tavlka mi je vedno ob dojenju zaspala in pol se je vedno predramla ko sem jo hotla odložit. Sicer je bla prve tri mesece še tut kr pridna (ne tko kot Ajda), ampak je bla vsaj ponoč OK, pol pa kot bi odrezal po prvem ceplenju - NE spat. Ajda pa redko zaspi ob dojenju je vedno še budno in podirava kupčke in se še kratek čas nosiva, ker poliva pol pa kokr hitr je možn jo odložim, če je treba dam dudo če ne pa ne. Ugotavljam, da sploh ni rada ne vem kok na rokah user posted image . Sej jo rada stisnem in cartam, sam ko vem kak je blo prvič. Kljub temu je še veliko trenutkov, ko se lahk cartava in stiskava.user posted image

Čišča in kopanje ter spolnost: no po spolnosti nimam še neke potrebe/želje jo pa ima moj, ker že na konc user posted image  men ni več nč pasal. Dans je ravno 3tedne od poroda (bo čez 1,5huser posted image ) in še kr traja. user posted image Zanima me a se lahk kopam v bazenu - domačem, kjer skrbno "negujemo/vzdržujemo" vodo.  Mogoč neumno vprašanje, sam s tem nima izkušen. Soseda mi je rekla, da se je pri vseh kr par dni po tem začela kopat (bla tut polet).

Šibam tamalo zrihtat, ker jo peljem k mami, jst pa skočim v konjice - prazn hladilnik user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 508
14.7.2010 10:49:40   
gajka
Nas je danes zjutraj zadnjič obiskala patronažna. Itak je prišla Zaro samo stehtat, vprašanj itak nimamo nobenih. No, po pričakovanju je naša dečva že preko 5 kg (danes je navagala 5150 g), je kar konkretna babnica za skoraj 1 mesec.

Naša dečva tudi ne zna biti budna sama in zahteva, da jo nosimo po rokah. user posted image Včasih se jo sicer da prepričat, da je nekaj časa zadovoljna v ležalniku in z muziko (imam en tak ležalnik, ki lahko igra ene melodije). Najhuje pa je, da sploh ne vem, kaj naj počnem z njo v budnem stanju. Odziva se še bolj malo, pesmice pet se jaz naveličam, kakšne igre pa so še tudi neuporabne... user posted image

Čišča - mah, jutri bo 4 tedne od poroda. Sem že prejšnji teden mislila, da je konec, ko je 2 dni ni bilo, potem pa se je spet vrnila. Zadnji teden uporabljam samo ščitnike perila, ker jo je dejansko skoraj nič, ampak še ravno toliko, da brez pač ne gre. Drugače pa je pri nas še vedno suša glede posteljne telovadbe user posted image , ne mislim pa čakat na zeleno luč od G, ker imam pregled šele na začetku avgusta, do takrat pa je vendarle malo predolga. user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 509
14.7.2010 13:05:51   
miki23
dan... Evo naš mali končno mal zaspal,pa se mal oglasim. Kakanje je steklo user posted image user posted image user posted image ,brez menjavanja mleka in drugih dodatkov user posted image
Čišča in spolnost: še malo jo je,glih tolk da mors met en vložek,pa pr nama je blo včeraj isto kot pri misar user posted image user posted image sam kaj čmouser posted image user posted image ,ni kaj moj dragi je pa čist bogi,sva mela prepovedano od decembra dalje ker sem krvavela. No,razen če ni najdu kakšne zamenjave,da jst nevem user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 510
14.7.2010 14:21:07   
majkl
hellooooo

evo da se še jaz malo javim

podatki za seznamček:
JAN
18.6.2010 (13.6)
55cm, 4290g, 37cm
1.pregled: imava v petek -javim kasneje

n
o pri nas je skoz bolj kot ne pestro. Jan je kr aktiven, tko da kej velik časa nimam-k zaspi laufam pod tuš, kej pospravm, opravim čim več neodgovorjenih klicev in evo ga...je že buden. Ugotovila sem pa, da se čist umiri, ko grem ven. Sam kaj klinca k je savna zuni. Dons sva šla peš do Bežigrajskega dvora dopoldne (skoz po senčki), pa sm misnla spet, da ga bom skuhala, k sva pršla domov. Premočen in čist vroč.
Tko da ugotavljam, da bo treba čim prej na morje skliznt.

Mava pa tudi midva kar nekaj težav z pridobivanjem teže-preveč hujša-klokr se je rodil en velikanček, je pol kr stagniral. Vsakič ko ga je pediatrinja stehtala je rekla da je premal, pol mi je pa vago vzela v četrtek in zdej več nimam predstave kako in kaj. Mava pa v petek pediatra, tko da bomo vidl kako in kaj,.
Aja mam še vprašanje-a se keri zdi, da so te črpalke za črpat mleko za en klinc-al mam sam jst tak občutek. k včas gre kr hitr pa kr intenzivo, včas si pa načrpam komi 20 ml-pa mam po občutku enako polne joške.

A pozna kera kakšne ugodne varjante za apartmaje al pa kej podobnega na naši obali ali pa na Hrvaškem. Se zelo priporočamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst bi bla kr cel avgust na morju.user posted image

A ve boste šle kej na morje?

Ja dejmo se kej dobit na kakšni kavici-sam verjetn je res bl varjanta dopoldne al pa pol zvečer
.

Sej bom še kej pokomentirala, sam da preberem vse za nazaj (no neki sem že, pa sem itak pozabla že kaj sem hotla pokomentirat-BILOBIL bo treba jemat začet:))))

(odgovor članu miki23)
Neposredna povezava do sporočila: 511
14.7.2010 14:32:30   
mkbk
ojla...

a ma ker cajt ta tedn popoldne? danes, jutri, petek. majkl, bcljka, meymey...
Meymey, js glih v torek ne morm, v četrtek gremo pa že na morje... Drugače pa lahko v pon, sre dop, next week...user posted image user posted image

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 512
14.7.2010 14:33:23   
mkbk
Aja, jst sm pa ugotovila, da ne smem kave pit!!! Mala včeri cel dna ni spala!!!user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 513
14.7.2010 14:36:00   
mkbk
majkl ...jstsm pa obupala nad črpanjem že pri prvem... zdaj si grem spumpat edin če me joška fejst boli, ker npr. mala spi, samo si jo samo malo spraznim, da me neha tiščat in tistih 5-10 ml kar proč vlijem user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 514
14.7.2010 14:47:24   
gajka
Naša firbčna čebela (sem ravnokar fotke na računalnik kopirala):
user posted image

Morje - v mislih planirano za začetek septembra ali pa že konec avgusta. Bo pa kar slovenska obala (Izola) ostala v planu.

< Sporočilo je popravil gajka -- 14.7.2010 14:51:06 >

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 515
14.7.2010 14:52:37   
mkbk
ful lušna, gajka user posted image ...pa se mi zdi, da ma ful podobne učke kt naša....user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 516
14.7.2010 15:06:38   
Kiya
Za seznam
4. mesec: 3200g, 48 cm, 37 cm
naslednja posvetovalnica pa je šele septembra ker so dopusti

smo pa bili tudi v razvojni ambulanti in bova mogli hoditi na fizioterapijo, ima katera že kaj izkušenj s tem od prej?

Dobili smo AD3 kapljice (ki jih že uporabljamo) in D3 v RA ker naj bi imela premehko glavico in rabi več D3 vitamina.
Nisem pa opazila, da bi imela naša kakšne krče zaradi kapljic.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 517
14.7.2010 15:10:21   
majkl

ojla...

Meymey, js glih v torek ne morm, v četrtek gremo pa že na morje... Drugače pa lahko v pon, sre dop, next week...user posted image user posted image

ja jst sm bl za dopoldne...ker mam do konc tega tedna popoldne same obiske napovedane
No al pa next week dopoldne, če ta teden ne rata

Mkbk-a si probala brezkofeinsko kavo-jst sam še to pijem-pa spijm tut po dve  do tri na dan
Gajka-kolk je luškana tvoja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 518
14.7.2010 15:40:00   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: majkl

ojla...

ja jst sm bl za dopoldne...ker mam do konc tega tedna popoldne same obiske napovedane
No al pa next week dopoldne, če ta teden ne rata

Mkbk-a si probala brezkofeinsko kavo-jst sam še to pijem-pa spijm tut po dve  do tri na dan
Gajka-kolk je luškana tvoja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jah, zmente se... sam bi pol prosila, če se lahko zmenimo bolj zgodaj zjutraj, da se ne cmariva vsaj v eno stran v avtu... user posted image

Gajka, mala je cel cukr. Kak so že pozorni pri teh tednih?! Se vidi Tomiju da je bil prehitro rojen, se mi zdi da je pri 4ih tednih sam spal, skoraj nič gledal user posted image . Zdaj pa je že pravi mali fante.

AD3 - jaz jih še ne dajem. Pa a ni zdaj pozimi dovolj teh vitaminov že zaradi sonca?

(odgovor članu majkl)
Neposredna povezava do sporočila: 519
14.7.2010 16:53:28   
gajka
Kiya - s ta večjim sva hodila na fiziot. od 6. meseca dalje, ker je bilo takrat ugotovljeno, da je hipoton (ima švoh mišice). V bistvu gre za to, da je tam fizoterapevtka telovadila z njim in enake vaje sva delala tudi doma. Hodila sva pa na 14 dni par mesecev, pa je bilo hitro bolje. Pravzaprav so bile tele fizioterapije zanj prava popestritev, ker se je lahko "igral" s celo zbirko igrač, ki jih doma ni imel. user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 520
14.7.2010 18:57:14   
bcljka
helou!

mi smo bli don spet od 13h pa do 18h zuni... večinoma v senčki - tivoli, pa mal po mestu... sta šla mami pa oči na pico in pivo user posted image počas se bom še redit začela od te poporodne hrane user posted image user posted image user posted image

ja, pa osebno smo dal delat user posted image pa davčna je pršla po pošti user posted image

črpanje - jst mam aventovo ročno pa sčrpam iz ene v 4ih minutah (don sm na uro gledala ponoč) 100ml, tko da men so zakon črpalke user posted image user posted image user posted image

čišča, spolnost - je še čišča ampak ne neki ful... bo treba počakat da bo konc... sicer pa mojga ponoč tkoaltko ni, čez dan je pa prevroče da bi me kej konkretno zagrabl... user posted image

patronažna - mi se še sploh nismo kopal user posted image user posted image user posted image popek je odpadu že 10dni nazaj... user posted image ampak moja patronažna (k je bla 2x tuki) je zdej na dopustu nadomestna (k je pršla 1x za minuto pa pol) je pa ne bo kopala... tko da šele nasledn tedn! upam, drgač jo bom kr samauser posted image

srečanje - jao babnce dopoldne??! kdaj to pomen?? k midve spiva do najmanj 10:00... ampak se bom potrudla nrdit izjemo, sicer bi pa raj popoldne user posted image

gajka - iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 521
14.7.2010 20:42:54   
Bonnie_RR
IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

Aja, kot si verjetno že ugotovila, bcljka, prstnih odtisov user posted image (še) ne jemljejo. user posted image

nisem še ... k grem šele jutr dat delat dokument, še dobr da si napisala k jst bi tam vprašala če more dat odtis user posted image

user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR

Aja, kot si verjetno že ugotovila, bcljka, prstnih odtisov (še) ne jemljejo.

nisem še ... k grem šele jutr dat delat dokument, še dobr da si napisala k jst bi tam vprašala če more dat odtis 

podatki za seznam...
1. posvetovalnica: 53 cm, 4030g, obseg glavice 37 cm.

a mi lahko lepo prosim napišeš še vse podatke za seznam (IME, PDP, DR, mere ob rojstvu cm, g, OG)... sm vse na novo zbrala da ne iščem po vseh seznamih nazaj... HVALA!

Aja, sori... user posted image

VITA
PDP: 17.06.2010
DATUM ROJSTVA: 24.05.2010
MERE OB ROJSTVU: 48cm, 2780g, 34cm
MERE PRI 1 MESECU: 53cm, 4030g, 37cm

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 522
14.7.2010 21:06:12   
Bonnie_RR
kontracepcija... Tud js sedaj jemljem tabletke cerazette (baje nekaj novejšega), danes sem vzela prvo.

vročina... Danes nisem šla nič ven s tamalo. Še zdajle je zunaj ornk soparno...user posted image

uspavanje na rokah... Je naši tud strašno všeč, ampak jo bo treba počasi še na kaj drugega navadit, ker bomo drugače čist uničeni.

jok in tečnoba... Včeraj in danes.Groza.user posted image Pojma nimam, kaj ji ne paše. Kar naprej se nekaj pritožuje, pa tud spat ne more. Se mi zdi, da jo tale vročina čist nervira al kaj...user posted image Še v naročju ji ni najbolj všeč.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 523
14.7.2010 21:23:45   
nikita*
hejj,

gajka:
iiiiiii, lepotička

čišča: tako sem se hvalila kako jo jaz nimam več. Kmalu po mojem hvaljenju je spet prišla in še vedno traja, ravno toliko da moram vložek nosit. Kar se pa spolnosti tiče je moj v čakanju, men je pa še kar ok tako, sem zvečer tako utrujena,....sej bo bolje.

Mi smo šli danes ob pol šestih pred blok v senco je veliko bolje kot v stanovanju kjer imamo 30 stopinj. Sej sploh ne vem kako bi hroščka zvečer oblekla, ker se itak ne shladi, čez dan ga imam samo v plenički.

Morje: gremo drug teden sam za kakšen dan, drugače pa konec avgusta začetku septembra via Dalmacija. Komaj čakam.

črpalka: tudi jaz imam ročno aventovo in se full zadovoljna. Si počasi malo zaloge delam, da bo mama lahko kam šla user posted image .

Danes je bil tudi naš full siten, po mojem mu je tako vroče. Sem mu včeraj in danes kar mal vode dala za pit, pa je bil žejen.

Grem pod tuš, no sej mi bo takoj vroče k bom iz kopalnice prišla. Tole sedaj je adijo pamet. Ampak boljše to kot mraz.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 524
14.7.2010 23:53:39   
bcljka
user posted image

nick
IME
DR (PDP)
mere ob rojstvu

Kiya
user posted image JULIJA
19.3.2010 (11.6.)
35 cm, 860g, 25 cm

2. mesec: 40 cm, 1610 g, 30.5 cm
3. mesec: 45 cm, 2510 g, 33 cm

4. mesec: 48 cm, 3200 g, 37 cm

meymey
user posted image TOMI
17.5.2010 (9.6.)
49 cm, 2850 g, 35 cm

1. mesec: 52.5 cm, 3260 g, 37 cm

mumu
user posted image TIT
20.5.2010 (4.6.)
3340 g, 51 cm, 36 cm

1. mesec: 4830 g, 53.5 cm, 38 cm

Bonnie_RR
user posted image VITA
24.5.2010 (17.6.)
48 cm, 2780 g, 34 cm

1.mesec: 53 cm, 4030 g, 37 cm

innes4
user posted image TIM
29.5.2010 (4.6.)
50 cm, 3170 g, 35 cm

1. mesec: 54 cm, 3800 g, 38 cm

pik ipoki
user posted image ŽIGA
1.6.2010 (11.6.)
50 cm, 3300 g, 34 cm

1. mesec: 52.7 cm, 4000 g, 36 cm

Zoja83
user posted image ALJAŽ
3.6.2010 (6.6.)
54 cm, 3660 g

1. mesec: 58 cm, 4600 g

novakatja
user posted image TJAŠA
6.6.2010 (7.6.)
51 cm, 3440 g, 34 cm

1.mesec: 53 cm, 4330 g, 37 cm

Maxica
user posted image HANA
12.6.2010 (12.6.)
51 cm, 3410 g, 34 cm (ob odpustu 36.5 cm)

1. mesec: 54.5 cm, 4100 g, 38 cm

Sonček in poletje
user posted image STAŠ
12. 06. 2010 (30.5.)
57 cm, 5120 g, 40 cm

Bubika26
user posted image ALEKSEJ
13.6.2010 (6.6.)
50 cm, 3490 g, 33 cm

gajka
user posted image ZARA
15.06.2010 (21.6.)
3850 g, 53 cm, 36.5 cm

majkl
user posted image JAN
18.6.2010 (13.6.)
55 cm, 4290 g, 37 cm

nikita*
user posted image NAL
20.06.2010 (15.6.)
3950 g, 54 cm, 37 cm

miki23
user posted image GABRIEL
21.6.2010 (19.6.)
52 cm, 3670 g, 35 cm

dvojčica6
user posted image AJDA
21.6.2010 (14.6.)
50 cm, 3380 g, 35 cm

naraščaj
user posted image AJDA
23.6.2010 (14.6.)
4050 g, 53 cm, 35.5 cm

Honey26
user posted image VIDA
24.6.2010 (21.6.)
50 cm, 3180 g, 34 cm

bcljka
user posted image PIKA
25.6.2010 (18.6.)
52 cm, 3640 g, 36 cm

nikcaa
user posted image ARNE
26.6.2010 (28.6.)
58 cm, 4660 g, 38 cm

Inika84
user posted image ANŽE
29.6.2010 (25.6.)
2600 g, 47 cm, 33 cm

annie
user posted image KLARA
2.7.2010 (24.6.)
50 cm, 3720 g, 34 cm

< Sporočilo je popravil bcljka -- 15.7.2010 0:01:21 >

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?