innes4
|
ohoj Moj mali ma pa kr samo ene dolge rokave pa hlačke. Je patronažna rekla, da je čist dost, tut za ven. Pa da nej nikakor ne pokrivam vozička s tetra plenico. Smo bli včerej pa en dan prej zunej, je ful priden v vozičku. No sej on je skos priden, ful pančka. Meymey...jest mam pa jutr patronažno, ga bo tehtala. Upam, da je dost dobu na teži, ker se men tut res ne da poslušat tega teženja glede teže. Mislm, groza, ko da smo vsi po tabelah narejeni Men se zdi, da je glavn, da mu teža gre gor, če pač mal počasnej, pa kaj poj Upam, da men tut nau kkšne tehtnice poturila Mam pa eno vprašanje. Moj čez dan brez problema spančka v svoji postlci, ko pa pride noč, se pa ful začne zbujat, pa jamrat (ne jokat, ker on sploh nč ne joka ) dokler ga ne vzameva k seb...men se zdi, da tko mejčkeni še ne znajo izsiljevat, pomojm mu manjka samo občutek varnosti, bližine sam k mi je res zanimiv, da samo ponoč Kaj pa vaši , a jih mate skos v postlci, al spijo pr vas v postli? Jest sem bla prej skos mnenja, da je otroka treba takoj navadit da spi v svoji postlci, ampak zdej k sm dejansko mami, ga pa kr rada stisnem k seb. Ga že jest ful pogrešam, če ni ob men, ga ful rabm, kaj šele on mene, k je biu 9mescev pr men na varnem in toplem