Maxica
|
En vroč pozdrav. Kar lepa noč, sva jedli ob treh in šestih, tako da sem prav naspana. Pismo, je pa vroče, noro vroče, v stanovanju imamo že zdaj 27 stopinj in včeraj popoldne bi naša gospodična kar celega prespala, tako da sem jo kar spečo pristavljala. Potem sva šli podvečer v senco pred hišo, pa se kar ni mogla zbuditi. Sem jo potem šla zvečer kopati, pa je v bani spala. Obup, sem se prav pošteno ustrašila, kaj je z njo, saj sploh ni mogla spregledati. Potem sem jo pa na previjalni pustila en čas samo v pamperski in je prav oživela, je bila dve uri ful razigrana. Revica uboga v tej vročini. Tako da je šel mož zdaj kar po prenosno klimo, pa kar bo, bo. Je pa začela nekoliko manj kakati, sicer polulana je vsakič ful, pokakana pa recimo sicer še vedno vsaj 5x na dan, medtem ko prej je bila vsaka plenička. Nasmeški so pri nas na sporedu vedno bolj pogosti. Velikokrat se kar med dojenjem na dojki smeji bogsigavedi komu , zdaj pa, če jo ogovarjamo, se tudi vedno pogosteje odziva s sladkimi nasmeški. Gajka, joj, je lepa vaša korenjakinja, pa kako že kravce pase. Moja čišča je očitno proti koncu, le takole, vsake tri dni še mal sveže krvi pricuri, ampak minimalno. Spolnosti pa še ni, kdo bi nanjo tuhtal v tej vročini in pri treh otrocih. Bo bolje. Črpalke za mleko - jaz imam ročno Aventovo, že šest let in mi je super, jaz si pa ful napumpam z njo, tudi po obroku, če se mi da čisto izprazniti dojko, sicer pa, če kam greva, si na izi spumpam 100 ml. Mi na morje ne bomo nič šli. Septembra gre sin v šolo, v taki vročini pa prej ne mislim mučiti malo in sebe. Bodo verjetno kakšne toplice kasneje padle. Kave jaz še nisem upala piti, pa nekak mi ne paše jo piti.