mkbk
|
Hoj, da se pofočkam. Sem vseeee prebrala! Prejšnji teden nisem nič sodelovala, sem imela doma sama oba mulca oz. mulca in mulo in sem bla po 5 dneh že psihotična, sem prav rekla mojmu možu, da še en ali dva dni pa sem za v Polje genau primerna, brez heca. Tko da slovenka, dolgo si zdržala brez varuške. Jst tud mislim, da bo treba eno. Mi lahko poveš, kje si jo ti staknila (varuško mislim) Mere za seznam bom dala, ko bomo mel prvo posvetovalnico, pri nas bo Lara stara že več kot 6 tednov, halo! Drugače je naša mala ponoči pridna (trkam, trkam), podnevi se pa toook matra za zaspat...grrrr, tako kot pri slovenki, sploh če je sine doma k se ne zna potihem igratz (Valda, pri še ne dveh letih), ona pa že v tišini rabi svoj cajt. Včeri smo šli zvečer na en pirček po LJ pa se je zbudila zaradi zvonjenja cerkve in bila potem 5 debelih ur budna in se je matrala za zaspat, pa smo jo vozili, nosili, ni da ni, ampak naša madam, je bila rajš čisto čukasta . Ne vem a jo je kej zvijal, al je bil samo hrup iz okolice... Pa saj vidim, da imamo vs eveč ali manj iste težave. Čeprav, nisem še slišala za tok mejhne pamže, da ne bi spali v vozičku al pa v lupinici...no Lara ne! sprehodi: a ve hodite čez dan v tej vročini tud kaj ven z vašimi ... bcljka, ti skos pohajaš. Js bi tud, pa se mi zdi uiber vroče, kvečemu če se greva v kako senco zavlečt... kaplice: kere dajete? klima: tiste ki imate klimo... a so dojenčki kej zbolel, mene je namreč patronažna ful prestrašla ko je rekla, da blazno suši sluznico in se pol hito kak nosek zabaše in podobno? dude: pri nas ima najraje od MaM, tud starejši. Jo pa še kar ven pljuva mala. Samo tolk pa mam izkušnje, da se navadijo in pol pri kakih 9 mesecih je cel , če se kam odpraviš brez dude Maxica - kako ste vaše otroke odvadl dude... Aja, pa danes bi mogla it h giniču, sej veš Knap, pa sem se odjavla, mal še krvavim, a se kar ne mili nehat, ker je že več kot 5 tednov...gremo kmalu na morje, pa mi nekako ne sede, da ne bi šla nič v vodo bcljka: mi se gremo tud fotkat in me mučijo ista vprašanja, kako sploh fotkajo otroka, ki še ne drži glavice, no ni bojazni, da bi naša mela zaprte oči, k jih odpre čim jo dvigneš, ni šans, da jo spečo podnevi kam prestavim, ona že ne bo pustila, da ne bo vedela, kaj z njo delamo ... aja, pa zadnjič sem vas tri vidla iz avta, ko ste jo maširali mimo Mesarske z vozičkom (ti si mela uno ta roza majčko mensezdi). Aja še to: kere ste iz LJ, bi se lahko dobile na kakšni kavici en dan...z vozički pa to...sporočte, če je kej interesa!
< Sporočilo je popravil mkbk -- 12.7.2010 18:16:59 >
|