Maxica
|
Se pofočkam, hehe, pri nas smo tudi danes non stop priključeni. No, zdaj sva skupaj malo odspali, ona še nadaljuje z zasluženim spancem. Varčevanje - pri nas imata oba starejša otroka odprto hranilno knjižico na banki, pa potem gor polagamo denar. Zdaj ga bomo odprli še Hani. V kakšne težke varčevalne scene se pa jaz ne poglabljam preveč, no, to je to. Senčnik - a to je tista črna stvar, ki se potegne čez strehico? Nekaj si bom morala tudi jaz omisliti, ker kadar greva na sprehod, imava to "srečo", da ravno tam, kjer ni strehice, sije sonček nanjo, kakorkoli se že obračava. Tisti dežnički za na voziček so mi kr neki, vsaj iz preteklih izkušenj. Mumu - upam, da se vaša Tia čimprej pozdravi, pa da bolezen zaobide Tita. Meymey - sem tudi jaz gledala, kaj za vraga boš ti polivala čez vikend, no, pa sem vendarle dojela, kaj boš počela. Polivanje - pri nas nič ne bruha, nič ne poliva, očitno vse poje. Je pa starejši dosti polival, se spomnim, da se je kar zlivalo iz njega. Ne vem, od česa je to odvisno. Gajka - vaša je pa tudi že cela damica, kva je luštkana, pa taka konkretna. Cepljenje rota - jaz se tudi odločam o tem, starejša dva nista bila, res pa, da nista bila v vrtcu. No, zdaj gre pa večji v šolo, pa ne vem. Upam, da ne bo nosil kakšna sranja domov, no.