annie
|
No, pa so prazniki mimo in je končno doma malce miru in tišine, ko je Nik spet v vrtcu Saj ne...ga kar malo pogrešam, sem se kar navadila, ko je bil sedaj 2 tedna doma, ampak vrtec in svoje prijatelje pa je že tudi pogrešal Pri nas lep sonček, samo kaj ko je mrzlo ko . Sva bile prej s Klaro samo pol ure zunaj in je še mene zazeblo, pa sva v teh pol urah kar dobro turo naredile Komaj čakam na pomlad.... IZVIRNO SPOROČILO: mkbk annie, kok ste pridni, že ob 7 spat...našedva pa okoli 20.30 Kako pa ti čez dan hodita spat? Kaj pa zjutraj? Mene skrbi, če ju že ob 19 popokam, da sta pol že pred 6 auf Nik čez dan že ziher kake pol leta več ne spi in je ob 19.00 h konkretno utrujen. Tak da je takrat zadnji čas, da gre spat, če ne je tečnoba na višku Klara pa ima svoj popoldanski spanec nekje med 15.00-16.00h in je tako ob 19.00h tudi že utrujena in gre spat. Mi paše, da gresta takrat oba spat, da imava z atijem še malce časa zase Je pa res, da se Klara vsako jutro zbudi ob 6.00h, včasih tudi prej, ampak me ne moti, ker potem lahko v miru njo zrihtam. Ob 7.00h pa se Nik zbudi, tak da potem še njega zrihtam za v vrtec. Smotka.dt, ja, vem za FB, saj sem ti jaz poslala prošnjo Sem pa te čisto po naključju zasledila, ker imava eno skupno prijateljico in sem na njeni strani slučajno med prijatelji zasledila enako sliko profila, ki jo imaš še tukaj na RR Spanje, Klara se še tudi ponoči zbudi ene 2-3x...ponavadi se podoji in nazaj zaspi. Včaih nama tudi z dudo uspe. Menstruacija, je še tudi nisem dobila in je nič ne pogrešam Pri Niku sem jo dobila 9m po porodu. Bcljka, glede drugega se strinjam z napisanim od Honey 26 Poznam več parov, ki imajo med obema nekje leto do dve razlike in so tamali skupaj pravi kompanjoni
|