|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
1.1.2011 11:18:43   
mkbk

SREČNGA PA ZDRAVGA!
user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 1.1.2011 11:20:20 >

(odgovor članu smotka.dt)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
1.1.2011 12:19:33   
Kiya
Zdravo, srečno in uspešno 2011 user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
1.1.2011 12:20:45   
Kiya
Ste lepo preživeli silvestrovo?

Mi smo ostali doma, imeli večerjo in potem sva si midva ogledala en film, tamala je šla pa normalno spat user posted image

Pokanje zunaj je pa ni nič motilo, je lepo spala.

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
1.1.2011 13:57:23   
mkbk
Mi smo šli pa k enim frendom, ki imajo fantka starega, malo manj kot je naš tavečji, potem pa Laro sem dala kar tam spat ob 7, pa ji ni bilo preveč všeč, no vsi smo šli pa domov okoli 22. Je bilo lušno, mal smo pojedli in se družili pa igrali. user posted image . Pol sva pa z user posted image pričakal novo leto tudi ob tvju. user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
1.1.2011 17:31:53   
gajka
Želim vam zdravo in srečno 2011, veliko smeha in lepih trenutkov s svojimi palčki in ostalimi sebi ljubimi osebami, pa seveda uresničitev najbolj skritih želja! user posted image

Mi smo silvestrovali doma. Tudi letos smo imeli zdaj že skoraj tradicionalno popoldansko silvestrovanje za malčke. So prišči še kolegi z majhnimi otroki in tako so malčki preživeli popoldan v igri, "ta stari" pa v čvekanju. Kar precej nas je šokirala novička, da se en par prijateljev ločuje user posted image user posted image (mi smo se pa ob odsotnosti polovičke para že veselili, da sigurno spet pričakujeta in je pač prisiljeno počivanje razlog) in mi še danes to ne gre iz glave. user posted image Proti večeru smo imeli še svoj nekaj ur prezgodnji ognjemet, pa je bilo navdušenje malčkov mešano - iskrice so jim bile všeč, poki raket pač ne, ampak žal eno brez drugega ne gre. Pozne večerne urice pa sva z user posted image preživela pred TV in za spremembo polnoč celo pričakala v budnem stanju, za razliko od zadnjih 2 silvestrov. user posted image No, še našemu tavečjemu bi to skoraj uspelo, pa je 20 minut prehitro vendarle omagal in tako trdno zaspal, da ga polnočni poki niti malo niso predramili. user posted image

(odgovor članu Ajda_Marko)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
2.1.2011 8:09:41   
meymey
Mi smo šli k prijateljem, ki imajo 3 mesečno Vito. Prišli so pa tudi eni njihovi prijatelji in v NL sem stopila z najbolj ljubko deklico v naročju :D. Je 2 tedna starejša od Tomija. Mala se plazi kot specialc, se postavlja na noge in s pomočjo tudi hodi. Je en velik paketek veselja in sreče. S Tomijem sta spala v sobici, pa njej ni bilo do spanja. Se je ob 10h zbudila in budna pričakala novo leto! :D In to brez najmanjše slabe volje. Jaz vem, da bi nas Tomi od zaspanosti vse požrl user posted image

Včeraj pa je naša družina šla z avtom na Kum. SMo se lepo najedli in naužili sončka (je pa pihalo kot pri norcih). Bil je lep dan.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
2.1.2011 9:41:47   
misar
dobro jutro

ena kahla kave za neprespane, za tiste od žuranja n za one od žuranja s tamalimi user posted image  user posted image

silvestrovo smo preživeli doma, ker je frčafela bila še kar bolna. smo zvečer imeli ''praznovanje''  z večerjo, tortico, ogledom ognjemetov. v zadnjem nadstropju se odlično vidijo vsi naokoli (ena redkih prednosti zadnjega nadstropja blokauser posted image ). frčafelca je omagala okoli 23 ure, midva pa sva bila pokonci še do 1h...bilo je čist fajn. nisem verjela, da bom budna dočakala Novo Leto user posted image

no frčafelca je ozdravela...je pa zbolel trotek user posted image  madona sem pa že besna. čeprav delno povezujem to tud z zobki. en razlog pač mora bit a ne??user posted image user posted image user posted image user posted image  je pa včeraj odklanjal vso hrano, razen joška je bila zakon...je mela frčafelca iste fore, kadar je bila bolna.
naj tukaj še povežem z odstavljanjem. frčafelca se je nehala dojit pri 16 mesecih. sem pa jaz naredila cut. bi jo še dojila, sam je tamala bila čist nora na zizeuser posted image  ko sem prišla v varstvo po njo, me je grabila za joške (ko kak potreben dedecuser posted image ) še preden sva uspeli prit do doma. sodu je izbilo dno, ko smo bili na dopustu na djerbi in sem imela pač kratke rokave in bolj odprte majčke ona pa hop po zizah. in to v javnosti, kar v arabski državi ni izpadlo glih najlepše user posted image . takrat sem rekla zdaj je pa dost! en teden sem doma nosila zaprte majice non stop, da tamala ni mogla do ziz. ni bilo pretirane krize, sploh. se je pa dolgo dojenje obneslo, ko je imela rota virus pri enem letu. takrat je odklanjala vso ostalo tekočino in hrano in se je non stop dojila, sicer sva vseeno pristali na pediatriji za 24 ur, sam dehidracija vseeno ni bila prehuda prav zaradi dojenja. no takrat sem spet imela mleka za izvoz user posted image  bi komot šla kam za dojiljouser posted image user posted image

no neham kvasit neumnosti..uživajte nedeljo in lep dan vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
2.1.2011 12:13:59   
ninkica
Hojla

Silvestrovo smo preživeli doma.zvečer sta prišla tast in tašča na večerjo potem sem dala Lejo spat in sva imela večer zase.
Sva šla spat nekaj čez 1h ponoč.

Se nam pa je na Silvestrovo zgodila nesreča in sicer imava od Dan Kuchen kuhinjo in imam samostoječ element kjer je vgradna pečica in pa predali.In se je 31.12 samo prevrnila 1 dan prej sva pa kupila stajico in sva jo hotela pustit zraven te omarice in je HB nisva,ker bi se lahko zgodila res huda nesreča.Mislim katastrofa.Pečicamki jo imam na dotik je se čist razsula stolp,vse kar je blo v bližini.
Ampak HB ni blo Leje v bližini in kadar kuham jo imam v stolčku za hranjenje v tej bližini sem jo pa tist dan dala k oknu da je ven vidla.Ma sem skor celo popoldne jokalauser posted image ,ker si nisem mogla dojet kaj bi se lahko zgodilo.user posted image user posted image

današnji meni:kosilo: pire+špinača
pop malica.borovnice+jabolko( borovnice in jabolka so domača)

Bolančki pozdravte se

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
2.1.2011 12:35:15   
Sonček in poletje
Želim vam obilo sreče, zdravja, ljubezni in prespanih noči v  letu 2011.

Mi smo pa zboleli user posted image in to glih na silvestrovo. Tako, da smo vsi pričakali polnoč, mali je bil čez tisto pokanja kar na zizi. Smo bili pa pri moji sestri, ki ima hčerko staro 2 meseca, ona je pa vse prespala user posted image .

Noč grozna, na 2 uri, (19. 30, 23.00, 1.00, 3.00, 5.00, 7.00) pomiri ga samo joška, pol se mi ni niti več dalo matrat, da bi ga sploh poskusila nazaj uspavat.

odstavljanje - naš je tut čist nor na joške, me tut kar vleče in sem čisto popraskana. Jaz upam, da ga bom dojila dokler se bo dalo (max 24 mesecev user posted image ), glede na to, da ima alergije in mu dojenje vseeno nudi zaščito.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
2.1.2011 13:18:17   
mkbk
misar...bogi user posted image . te ful razumem, ker imamo doma podobno situacijo (saj veš otroci podobnih starosti+vrtec+bolezni; ) naša Lara ima že 14 dni smrkav nos, pa se je Filip že pozdravil, ona pa še kar smrka! Pa drugače ji ni nič. Sem imela tavečjega doma čez praznike in še drug teden ga bom imela, da se bi Lari pozdravila do konca. Sam pol bom jst čist user posted image , k moram oba handlat. Naša je pa tud sicer ful mahnjena na jošk, tko da me prav zanima kako bo zgledal tole odstavljanje. Jst sicer planiram nehat preden grem v službo, samo zarečenga kruha pa to...user posted image

meymey... a vi pa kar v hrib user posted image

Danes imamo v Lj ogabno vreme, megla....je bil pa drugače te dni fuuul lep sonček, ki ga na žalost včasih nismo mogli prav kaj dosti izkoristit, ker Filip prespi celo zgodnje popoldne, tamala pa mal prej in smo probal nekako skombinirat, samo v vsakem priemru je bil en siten... če ne drug pa mami user posted image

Jst bi pa ful nekam šla.

aja še to misar... a s tamalo ste šli kar na djerbo? To se mi zdi ful fajn, mi tud planiramo nekam it pred iztekom porodniške, samo vprašanje je, če bomo realiziral (to pomen, če bojo finance, pa če si bova upala z obema tamalima na avion...mene mikajo kakšni Kanarci, ki so po moje maja že kar kul. Nism pa še bla. Kako se je vam obneslo?

gajka, da še tole pokomentiral glede ločitev. Pri nas je bilo letos oz. lani tako leto, da sta šla dva para narazen s katerima smo se družili in tudi isto leto poročili in nato tudi naslednje leto dobili dojenčka, in se strinjam, da je kr šok, ko izveš, sploh pa še pol ko si eni tko na hitrco druge partnerje najdejo, da sam gledaš. Mah nevem, taka je pač statistika. user posted image

Se pa ubadam z meniji trenutno, nima pojma kaj naj skuham ne tastarmu, ne tamalim, jst morm pa itak shujšat. user posted image Evo, mala je auf, je končno potegnla mal več kot 20 min čez dan, mislm, da bomo vsi jedli bučke v omaki: Jst sm ji že kr mal kisle smetane dala v zelenjavo včeraj, sej bo če 3 dni 7 mesecev...po moje bo počas tud že kakšen jogurt lahko padu... naša ima tud danes borovnice pa jabolko za popoldan....

ninkica - hvala bogu, si lahko mislim, ja da te ful pretrese, ko vidiš, kakšne nesreče bi se lahko pripetile user posted image

sonček in poletje - pozdravite se user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 2.1.2011 13:22:25 >

(odgovor članu Sonček in poletje)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
2.1.2011 16:52:31   
čeb Maja
Žiga ima pa danes 1/2 leta user posted image user posted image user posted image časti torto user posted image

V hladilniku je res narejena nutelina + banana (+rum) pa je mogu oči zdele v službo, ker je v zimskem dežurstvu zuni pa sneg user posted image

ninkica
- uf, sam, da je vse ok!!! Verjamem, da ste se ful prestrašli user posted image

Ful je enih prehladov na pohodu vidim pa bruhic user posted image Jaz sem ful prehlajena, upam, da se mali ne bo nalezel od mene. To podajanje med starejšimi in mlajšimi je cela nočna mora. Vidim pri bratrancu, so skoz neki bolni, si kar podajajo user posted image Okrevajte čimprej user posted image user posted image user posted image

Mi smo mel pa ene pikice user posted image Cel trebušček pa po glavi. Zgledalo je, da ga nič ne srbi.
Na sumu imam hrano - en piškot sem mu dala pa sem pol vidla da so jajca notri (25% delež user posted image ) ali pa goveja juha.... nimam pojma...

odstavljanje
- jaz si ga želim odstavit preden bo star 1 leto. Mislim, da je to čist dovolj do 1 leta, če ne že kaj prej... Je pa seveda rad na joški, samo je tut žlice zelo vesel. Joška je za crkljanje ponoč user posted image kako bomo to naredil pa še ne vem user posted image

gajka - ja ločitve so šok tudi za okolico. Od mojega dragega brata je žena čez noč pustila in imela doma čez par dni novega partnerja in smo bli tut v šoku, samo nimaš kej...
mkbk - jaz sem tut gruntala kanarce... bi tut tolk kam šla... Samo so tut finance tam nekje v k... user posted image

Kdaj se vam zaključi porodniška?
Meni 18.5.2011 user posted image user posted image user posted image user posted image

Žiga se je pa na kolena postavil in se gunca naprej pa nazaj user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
2.1.2011 16:53:49   
čeb Maja
še meni:
dop malica: banana + piškot
kosilo: zelenjavna juhica
pop malica: piškot + jabolko + banana + 1 žlica hippove breskove kašice

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
2.1.2011 17:11:58   
Kiya
Zakjučitev porodniške: 21.5.2011, če ne dobim še podaljšano za 90 dni. Sem pa že računala, da bi še star dopust za 2010 (kolikor ga ni propadlo) porabila, če ne dobim podaljšanja.

Meni:
malica: banana
kosilo: piščančja obara (koleraba, brokoli, cvetača) zgoščeno z zdrobom + sladica user posted image (jabolko+piškot)
večerja: mlečna kašica banana (Milupa)

Bolančki: pocajtajte se čim prej user posted image user posted image

Odstavljanje: ne vem kako je v praksi, ampak po ZDR naj bi doječi materi pripadala 1 ura za dojenje v delovnem času. Si pa niti ne predstavljam kako naj bi to zgledalo.
Se mi zdi, da do leta in pol/dveh let še nekako normalno dojiti, kar je pa starejše in se še doji user posted image

Frutek ne glede na to, kaj dam, če dam več kot 30ml mi rata flekasta, tako da bomo kupovali Hipp ali kar koli drugega, kar ne povzroča flekov. Moram probati še Bebivita in Alete, ker do sedaj še nisem, čeprav imam doma.
Zdej Frutke mešam med sveže sadje, ker se mi zdi škoda vse skupaj vreči stran.

Borovnice/gozdni sadeži a je katera že to kaj dajala? Sem mislila začeti mešati med skuto, ko jo bomo uvedli.

Rumenjak
a ve katera kdaj naj bi se to uvajalo in kakšno kombinacijo s čim je fajn mešat user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
2.1.2011 19:25:36   
smotka.dt
Čer!

Jajce- rumenjak nam je blo rečeno, da pričnemo dodajat trdo kuhan rumenjak po 6. mesecu, prvič 1 četrtino in tako naprej. Jaz ga bom vmešala med pire in špinačo. Beljak pa po 1. letu.
Kiya pa si poizkusila to sadje ki je sicer v čašicah (slive, jabolka,...) dajat sveže- skuhano, da sama pripraviš, brez teh frutekov? Ker namreč jaz ne smem jesti nobenih konzerv, ker takoj dobim alergično reakcijo, če pa zadevo iz istih sestavin pripravim sama, pa ni reakcije,... Seveda je doma pripravljeno brez konzervansov. Je pa tak s temi kašicami brez konzervansov. So po svoje še slabše kot une na katerih ne piše brez konzervansov. Zakaj? Količina konzervansov je točno določena, so omejitve. V unih pa so sestavine, ki niso tako strogo nadzorovane. Kemija pa definitivno mora bit, da zdržijo 2 leti. Zato jaz alergiji, ki se pojavi ob uživanju konzerv ne bi dajala velike pozornosti.

Porodniška se mi izteče z majem, tako da pričnem delat z 1.6.user posted image

Meni danes:
K: testenine+ korenčke+ bučke
M: riževa kašica

Aja pa vnetje učke se nam je spet ponovilo user posted image . Se sreča da ima kapljice že kar doma, da sem jih začela dajat. Bom pa v četrtek na posvetovalnici vprašala zakaj se to tolk ponavlja.

Uživajte

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
2.1.2011 20:10:11   
Kiya
Sem že probala dati nekaj teh živil (jabolka, hruške) tudi že kot svež sadež in ni bilo nobenega fleka, ko pa sem jabolko/hruško dala iz Frutka je pa po 50g ratala flekasta, če dam v manjših količinah ali mešam z svežim sadjem ni pa nič user posted image
Breskve in marelice pa še nisem svežih dajala, ravno zaradi tega sem kupila te frutke, da ne bo samo jabolka/hruške/banane in kakija jedla.
Ko bova začeli s skuto bo veliko lažje, saj imam namen še zmrznjeno sadje uporabljati in mešati med skuto.

Smotka a testenine si dala durum ali so lahko z jajci narejene, ker ne vem a lahko otrok že take jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2465
2.1.2011 20:43:18   
annie
Pa da še jaz častim user posted image za pol leta user posted image   Čeb Maja, sta na isti datum rojena user posted image , da se Žiga že postavlja na kolena, uh dober je user posted image ...mi smo še daleč od tega user posted image

Silvestrovo, smo tako kot do sedaj vse tri leta preživeli kar doma. Se mi zdi brez veze otroke "mučit" s ponočevanjem, sploh, ker gresta oba že ob 19.00h spat. Ko pa bosta malo večja, pa bo že lažje kam it silvestrovat. Smo pa se imeli fajn, s tortico in otroškim šampanjcem- no midva pol s tapravim user posted image , ampak zaradi nika, da je imel vsaj zvečer pred spanjem malce prazničnega vzdušja user posted image Klara pa se je glih 5minut pred polnočjo zbudila, tak, da je novo leto pričakala na zizi user posted image ...še dobro, da jo pokanje ni motilo in je nazaj zadremala. Nik pa je tudi vse skupaj prespal.

Odstavljanje: uh, nika sem dojila do dveh let user posted image ...tako kot misar pravi, sem ga mogla jaz tudi takoj po službi nujno podojiti, če ne je bila panika...včasih se še slečt prav nisem uspela user posted image Je pa res tole dojenje v času bolezni fajn zadeva, saj takrat res nič nočejo jest in potem vsaj z dojenjem dobijo nekaj v sebe. Ne vem, za Klaro vedno govorim, da jo bom dojila tam nekje do 1 leta...ne upam si zaenkrat nič trditi, ker se mi sploh ne sanja, kako bi tako malo takrat odstavila, saj si je Nik pri dveh letih že marsikaj dal dopovedati in je šlo z odstavljanjem lažje...bomo videli kako bo, je še pol leta čas za razmislek user posted image

Ninkica, uh, HB, da se ni kaj hudega zgodilo user posted image

< Sporočilo je popravil annie -- 2.1.2011 20:48:25 >

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
2.1.2011 21:13:19   
smotka.dt
Kiya no potem veš da je problem v " konzervah" in ko je v telesu dovolj velika doza alergenov se telo odzove, jaz na tvojem mestu ji niti teh 30g ne bi dajala. Ker alergije ni nujno, da se pokažejo le na koži, so lahk tud- ali pa samo druge težave (driska, kihanje, srbenje oči,..), čist odvisno od posameznika.

Testenine sem kupila take, ki so brez jajc itaq user posted image Spar ima svojo linijo, kao zdravih izdelkov in tam sem našla svederčke (no te sem pač vzela, saj imajo druge vrste tud).

annie user posted image za pol leta, a si že pogruntala, da sva na FB prijateljci ?

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
2.1.2011 21:27:18   
mkbk
annie, kok ste pridni, že ob 7 spat...našedva pa okoli 20.30 Kako pa ti čez dan hodita spat? Kaj pa zjutraj? Mene skrbi, če ju že ob 19 popokam, da sta pol že pred 6 auf user posted image

čeb Maja ...čestitke za 6m

fleki na licih - naša ima grozna čist rdeča lica in po bradi...mi tud Bepanthen ne pomaga več

borovnice - sm že dala, oz. je dal user posted image in me naknadno vprašaluser posted image , ni blo nič, samo saj ne poje ne vem koliko tko da, lahko da še bo kaka reakcija

spanje še na splošno sm hotla vprašat: Kolikokrat se vam še user posted image ponoč zbujajo? Naša se kar ene 3x, najmanj, od tega 2x je, vsaj.

< Sporočilo je popravil mkbk -- 2.1.2011 21:34:08 >

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
2.1.2011 21:34:19   
bcljka
user posted image oj!

nisem zdele nč brala sm sam neki na hitr preletela... bom jutr... skratka morm vam zaželet - srečnga zdravga veslga in debelga!

Pika je 5 dnevne počitnice pri babici preživela fenomenalno... spala je vsak dan 12ur pa pol, čez dan je bla skos na zraku, pa nonstop se je smejala jedla je vse kar je dobila, skratka lepo se je obnašala user posted image

mi smo se mel pa tud noro, odlom... ni da ni user posted image user posted image user posted image  tko da smo že rezerviral za naslejednje leto...

sicer pa se je zgodila manjša neušečnost... midva bi sicer mela takoj še enga user posted image  ampak jst morm nujno letos na te f.... tabore, januarja tek na smučeh, marca turno smučanje in junija taborjenje... user posted image  zdej pa pač k sva bla mal preveč pjana sva pozabla pazt in to je blo genau na dan ovulacije user posted image  tko da hudič hudič držte pesti da se ni nč prjel... after tabletke pa nisem mela... pač če bo bo, bomo že nekak zrihtal na faksu, ker splava ne bi šla delat... ampak bolš bi blo če ne bi blo... uf uf uf... pa da vidmo kaj bo... hm user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2469
3.1.2011 7:38:19   
čeb Maja
Jeeej prespali noč - od 20.00 do 6.00 se je napapcal in zdej nazaj spi user posted image user posted image user posted image
mkbk - men se tut drugač vsako noč še zbuja od 2x-3x/noč. Po navadi dam joško in takoj zaspi nazaj. Ima pa tudi prebliske in 40 min vriska. Takrat ne vem a bi se v pojstli v temi smejala ali jokala user posted image Tko, da tale noč današnja je bila po moje zlata izjema. Čez dan pa spi 3x po 40 min.

bcljka
- user posted image user posted image user posted image user posted image Pika bo imela pa sestrico/bratca (joke). Joj upam, da se zrihta tko kot si želita!!

anni - vse najboljše za pol leta tudi tvoji lepotički user posted image

testenine
- iste sem kupila k smotka, od spara ena bio linija brez jajc. Dala mu jih pa še nisem...
Kako pa boste naredile testenine? s čim hudiča naj jih naredim? Z bučkami a ne user posted image user posted image user posted image user posted image

jagodičevje - jaz imam zmrznjene borvnice pa robide (domače) pa se še nisem upala dat user posted image nimam pojma kdaj lahko
jogurt/skuta - ste že začele? Mi še ne...

Tko še ena kavica za vse user posted image

današnji meni: ??? nimam pojma še...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
3.1.2011 8:45:02   
Honey26
Dobro jutro.

No, pa še z moje strani SREČNO, PREDVSEM PA ZDRAVO 2011!

misar: pa je***la cesta no. user posted image Hitro se pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi ostali "bolančki", hitro okrevajte. Aja pa potem zdravi tudi ostanite. Ja vem lahko je rečt. Morm potrkat da mi razen vnete učke še nismo kej bolehal. Trkam.

ninkica: uf, samo da je vse o.k. Me je kr zmrazilo.

odstavljanje: nisem še kej razmišljala o tem. Idealno bi bilo okoli prvega leta? Vsekakor pa preden gre v vrtec... Ah. plani so zmeraj eno, resničnost pa...

borovnice: dala že pred časom. Vse o.k. sicer jih je zbruhala potem, ampak niso bile borovnice krive. Bolj količina. Seveda jih je vrgla ven na belo posteljnino. user posted image A čudežni odstranjevalec (TAKOJ namoči v vodo) je poskrbel da je zopet snežno bela.

porodniška: v bistvu je itak nimam, ker sem študentka. Nadomestilo se mi pa izteče 24.6.2011. Bom pa letos iskala službo. Molim da bi se kaj našlo. Morm delat! In služit jasno...user posted image

bcljka: če bo drugi user posted image bebi (ako bo user posted image ) tako priden kot Pika, jih imata lahko za cel vrtec pa ne bo panike user posted image . Nama je tudi malo "ušlo", ampak jaz sploh še nisem dobila user posted image tako da... Ma ne bi bil ravno ugoden čas še za enega. A če bi slučajno bilo, potem pač bo ane. Bojda se vse da, če se more user posted image

čestitke vsem polletnikom, se vas je že kar nekaj nabralo.user posted image

meni:
Z: banana in jabolko
K: paprika, korenček, bučka
V: mango in pira

zdej se pa počasi pripravit za miganje...jap pregrehe decembrske je treba odmigat...user posted image

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
3.1.2011 9:46:07   
honey*
Dobro jutro!
Naj vam najprej vsem skupaj zaželim SREČNO IN ZDRAVO 2011, IN ČIMVEČ RADOSTI Z VAŠIMI user posted image ...
Mi smo silvestrovo preživeli doma... in bilo je super. Brina je šla kot ponavadi spat ob 19.ih, se je pa ob 00.00 zbudila ker je res ful pokalo. Pri nas so v ulici imeli večji ognjemet kot v centru mesta user posted image user posted image No, v glavnem se je takrat zbudila...bla pol urce pokonci (tolk da je pribl. nehalo pokat), pol je pa nazaj zaspala in spala do 9ih zjutraj user posted image "tastari" smo se meli pa super, res smo ga prižurali v NL.
misar: user posted image
odstavljanje: nam ne bo treba čez to, ker se na žalost ne dojimo več... bomo pa morali "odstavljati" od dude user posted image
flaška: tiste ki imate user posted image na AM... a hranite mlečne obroke po navadni flaški s cucljem al mate kake lončke ipd. Mi mamo flaške od TT... pa morm jih počas mal zamenjat ker so stare... pa mam v mislih kaj takega:  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=201077
Mnenja, prosim?

Šibnem na zajtrk in kavico, se tipkamo.
Lp.

< Sporočilo je popravil honey* -- 3.1.2011 9:47:15 >

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
3.1.2011 10:09:19   
nikcaa
hei,hei.. pa smo docakali tud leto 2011user posted image

silvestrovanje- smo bili pri nasih... zurka prava... mi, sestra z druzino pa moji.. super,super,super..
tud arne je imel silvestrovanje... cel dan.. ni spal od 14.00-22.00 pol je zaspal in spal do 23.40. tako da je polnoc pocakal budenuser posted image

odstavljanje- pomojem do 9m, nic vec... no, bomo videli, ker trenutno si ne predstavljam kako bi to zgledalo.. ker ponoci je pol noci na joski priklopljenuser posted image user posted image

na kolena se pa tud mi ze full postavljamo... se kr sam lepo dvigne...

pikice- moj je imel pikice ko mu je zobek prisel ven.. tako da je cist mozno da je od tega...

grem.. ker se je zbudil......

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
3.1.2011 10:30:41   
ninkica
hojla

odstavljanje jaz jo bom dojila nekje do druge zanositve seveda,če bo Leja hotela.Imamo pa letos v planu še enega user posted image

rumenjakjaz sem ji dala v brokolijevo kremno juhico pa med špinačko in pire.In ni bilo nobene reakcije.

borovnicesem ji zadnjič uvedla z jabolčkom in ni bilo nobene reakcije.Sem zadnjič vidla v trgovini,da imajo od Hippa jabolko+borovnica od 5 meseca naprej.

testenine,ribe naj bi se v otrokovo prehrano uvedla po 7 mesecu.

mlečni izdelki,skuta jaz sem ji dala 2 krat za malico navadni jogurt+svežo banano pa ji je zelo všeč okus.Skute ji še nisem dala ji bom dala po 7 mesecu in imamo na sploh domačo in je ne rabim kupovatuser posted image

lep dan

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
3.1.2011 10:34:36   
Kiya
Konzervansi ravno pomalicali breskev+jabolko+keks od Alete in ni bilo nobenih flekov user posted image , tako da moram probati še Hipp in Bebivita preden kupim večje zaloge, da ne bo isto kot s Frutkom user posted image
No sej sem se spomnila na kolegico in ji bom tele kašice dala, njen mali je star 3m tako da bodo mogle še malo počakati.

Meni:
malica: breskev+jabolko+keks
kosilo: pišč. obara
večerja: ovsena kaša

Testenine: čeb Maja in smotka a to sta v Šparu vzeli od Natur pur bio pasto?
Z bučkam jih bosta delali?

Honey* za mleko imam še normalno flaško, za čaj/vodo pa z ročaji, ker se učimo držati flašo. Je pa bil trd nastavek za pitje gor in sem ga zamenjala s cucljem saj ni hotla iz tistega pit.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?