mkbk
|
misar...bogi . te ful razumem, ker imamo doma podobno situacijo (saj veš otroci podobnih starosti+vrtec+bolezni; ) naša Lara ima že 14 dni smrkav nos, pa se je Filip že pozdravil, ona pa še kar smrka! Pa drugače ji ni nič. Sem imela tavečjega doma čez praznike in še drug teden ga bom imela, da se bi Lari pozdravila do konca. Sam pol bom jst čist , k moram oba handlat. Naša je pa tud sicer ful mahnjena na jošk, tko da me prav zanima kako bo zgledal tole odstavljanje. Jst sicer planiram nehat preden grem v službo, samo zarečenga kruha pa to... meymey... a vi pa kar v hrib Danes imamo v Lj ogabno vreme, megla....je bil pa drugače te dni fuuul lep sonček, ki ga na žalost včasih nismo mogli prav kaj dosti izkoristit, ker Filip prespi celo zgodnje popoldne, tamala pa mal prej in smo probal nekako skombinirat, samo v vsakem priemru je bil en siten... če ne drug pa mami Jst bi pa ful nekam šla. aja še to misar... a s tamalo ste šli kar na djerbo? To se mi zdi ful fajn, mi tud planiramo nekam it pred iztekom porodniške, samo vprašanje je, če bomo realiziral (to pomen, če bojo finance, pa če si bova upala z obema tamalima na avion...mene mikajo kakšni Kanarci, ki so po moje maja že kar kul. Nism pa še bla. Kako se je vam obneslo? gajka, da še tole pokomentiral glede ločitev. Pri nas je bilo letos oz. lani tako leto, da sta šla dva para narazen s katerima smo se družili in tudi isto leto poročili in nato tudi naslednje leto dobili dojenčka, in se strinjam, da je kr šok, ko izveš, sploh pa še pol ko si eni tko na hitrco druge partnerje najdejo, da sam gledaš. Mah nevem, taka je pač statistika. Se pa ubadam z meniji trenutno, nima pojma kaj naj skuham ne tastarmu, ne tamalim, jst morm pa itak shujšat. Evo, mala je auf, je končno potegnla mal več kot 20 min čez dan, mislm, da bomo vsi jedli bučke v omaki: Jst sm ji že kr mal kisle smetane dala v zelenjavo včeraj, sej bo če 3 dni 7 mesecev...po moje bo počas tud že kakšen jogurt lahko padu... naša ima tud danes borovnice pa jabolko za popoldan.... ninkica - hvala bogu, si lahko mislim, ja da te ful pretrese, ko vidiš, kakšne nesreče bi se lahko pripetile sonček in poletje - pozdravite se
< Sporočilo je popravil mkbk -- 2.1.2011 13:22:25 >
|