mateja8
|
IZVIRNO SPOROČILO: lean IZVIRNO SPOROČILO: mateja8 Zdaj pa še dobro jutro v najinem imenu. Vita je spala celo noč in se zdaj veselo igra v stajici. Sirup (legofer) spije brez problema. Se mi je kar zdelo, da ji bo šel v slast, ker je njej pač čisto vse dobro. Tako z veseljem vse poje, da jo je veselje tudi gledat. Obožuje riž, pa meso, kruh, testenine, jogurte in skutice. V slast ji gre tudi zelnata solata, pa zelena solata, paradižnik in kumare. Tako da ji sirup ne bo delal težav. 1.7. imava kontrolo krvi, ker gre P potem na dopust in bi rada prej videla kako je z izvidi. Se previ če hemoglobin narašča. Mi smo šli včer proti večeru pa v trgovino v Sevnico in ko smo se vračali domov, nas je taka nevihta dobila, da se ni popolnoma nič videlo ceste. Brisalci nam niso bili v pomoč. je vozil in je ustavil sredi ceste, ker ni popolnoma nič videl. Potem je začela pa toča padat. Na srečo ne debela, ker bi se mojmu kar zmešalo, če bi nam toča avto stolkla. No potem sem pa po radiu slišala, da je Sevnico sklestila toča. Se pravi, da smo se mi ravno odpeljali in smo točo ujeli le še na robu nevihte. Dobro smo jo odnesli. Moj sine si je za kosilo zaželel lazanjo. Zakaj? Ker je včeraj gledal Garfilda, ki lazanjo obožuje. Pa saj jo Žiga tut, zato bo danes za kosilo lazanja in zelena solata. ooo se še midve povabive na kosilo . Še dobro sta jo odnesla pa glih sta dobro avto kupila, če se prav spomnim. Kako ji pa daš solato, v koščkih, to se verjetno ne razpusti v ustih? Sem že N. hotla kaj takega ponudit pa mi ni jasno kako ji naj dam, da bo lepo prežvečila. Ja, avto smo glih dobro kupil in bi blo grozno, če bi nam ga za dobrodošlico toča stolkla. Vita s koščki nima problemov. Ona one malo makarone - polžke poje cele (po 2 na enkrat). Banano ji tudi lomim pa dajem, pa na koščke kruha ji dam sirni namaz, pa hruško ji bol na debeloo naribam pa dam. Nič ji ne pasiram. Riž ji dam pol pol tamale žličke naenkrat, tako da res nima problemov. Z dlesnimi to malo zdrobi in poje.