|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberčki 2009* 3. del
15.6.2010 11:30:35   
mateja8
IZVIRNO SPOROČILO: lean
No tam je bla dve uri in pride domov ožgana od cigarete, pa to ni res user posted image user posted image user posted image . !

Ojej, saj človek ne ve, kaj naj reče. Težko si predstavljam, kako bi reagirala. Vem samo, da jezika ne bi mogla držat za zobmi, ker tudi sicer rada kaj kar preveč direkt povem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo princeso.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 326
15.6.2010 11:44:19   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: čili

Joj , Lean user posted image . To pa je bila smola za malo. Sej najbrž je staršema čist grozn in se bosta drugič  bol potrudila pri čuvanju. Kje pa ima opeklino ?

HB na roki. Ja upam, da si bo dedek zapomnil in da ne bo več kadil zraven nje. No ja, tako hitro ne bosta spet dobila priložnosti. Če bi jaz čuvala kakšnega otročka in bi se mu kaj zgodilo, bi takoj poklicala mamo, onadva pa nič, moj pa je pribil še zraven, ja to bi se pa lahko tudi meni zgodilo user posted image user posted image user posted image  pa jaz sploh ne kadim!

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 327
15.6.2010 15:34:13   
čili
Eko mali spi ,je zunaj v vozičku zaspal...
Sva od P. Ta me bo pa še sita user posted image user posted image user posted image ,samo je pa res prijazna user posted image .Jest kar hitro šibam k P in ne čakam kej dost.Grem rajš brezveze ,sem pa potem pomirjena.Saj potem ko bo starejši ne...Žan že 2 leti ni bil...user posted image user posted image
Ima 6. bolezen.oz to je najbrž posledica 6.,ker ni več kužen...nama ni treba doma viset.
Lean user posted image user posted image user posted image upam da se mali ne pozna dosti

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 328
15.6.2010 15:45:52   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

Sašek, prepričana sem, da se bosta nosečki sami oglasili tule, ena morda celo že hara po decemberčkih 2010 (če sem prav računala).
Kar se uspavanja tiče, sem tudi jaz parkrat poskušala malega uspavati brez user posted image user posted image user posted image ,  ne vem, če mi je uspelo več kot 3x. Hodi pa spat nenormalno pozno, sploh ni zaspan in šans, da bi se sploh ulegel, kadar se noče.

Uspavam ga jaz z nošenjem samo podnevi. Spi 2x na dan. Če se le da, greva dopoldne ven v voziček, ker gre tam lažje. Včasih zaspi tudi v avtu. Zvečer je pa zaenkrat ziza obvezna. Zaenkrat bo pri tem tudi ostalo. Čakam, da se odvadi dnevnega dojenja, nato sledi naslednji korak. Verjetno bo to takrat, ko bom že v službi. Dokler se vrtca ne navadi, mu zize sigurno povsem ne vzamem.

Lean: Tudi mene že prepričujejo, da je že velik in da ne potrebuje več dojenja. Jaz jih ne poslušam. Delam tako kot mislim, da je za nas prav.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 329
15.6.2010 15:56:24   
sasek79
user posted image user posted image  Bravo septembrčki za napredke.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Nevo in Ažbeta. 

Lean: Sem brez besed. Vem, da se lahko vsakemu hitro kaj pripeti. Glede cigaret sem pa tudi jaz zelo netolerantna in bi verjetno pop****. Še za kakšno manjšo stvar sem - mogoče kdaj tudi brezveze. user posted image

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 330
15.6.2010 17:16:50   
mateja8
Midve sva iz sistematskega. Vita je velika 70 cm in težka 8360 g. Je rekla, da je o.k. Tut Denverjev test je nardila b.p., čeprav se to men zdi čist mim.

Vita zdaj res raztura. Danes ji gre postavljanje na kolena že bistveno bolje kot včeraj. Ob opori ji skoraj uspe vstat in to je zanjo pravo malo doživetje. Vsake tri minute se ji mora dogajati nekaj novega in drugačnega, sicer je ogenj v strehi. No, razen v stajci. Tam se lepo zaigra. Pa tudi na tleh zdaj prav uživa, ker lepo sedi in potem se spravi na kolena in na trebuh. Potem se pa rikverc rine po dnevni sobi.
En dan, pa toliko novega.

Pri nas se je malo ohladilo in kar vabi ven. Moramo ta hlad kar izkoristit, ker je blo do zdaj tako nagravžno soparno, da ni blo za zunaj bit. Vidm pa da se k dežju pripravlja, tako da mormo kar pohitet.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 331
15.6.2010 17:36:58   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

Midve sva iz sistematskega. Vita je velika 70 cm in težka 8360 g. Je rekla, da je o.k. Tut Denverjev test je nardila b.p., čeprav se to men zdi čist mim.

Vita zdaj res raztura. Danes ji gre postavljanje na kolena že bistveno bolje kot včeraj. Ob opori ji skoraj uspe vstat in to je zanjo pravo malo doživetje. Vsake tri minute se ji mora dogajati nekaj novega in drugačnega, sicer je ogenj v strehi. No, razen v stajci. Tam se lepo zaigra. Pa tudi na tleh zdaj prav uživa, ker lepo sedi in potem se spravi na kolena in na trebuh. Potem se pa rikverc rine po dnevni sobi.

Pri nas se je malo ohladilo in kar vabi ven. Moramo ta hlad kar izkoristit, ker je blo do zdaj tako nagravžno soparno, da ni blo za zunaj bit. Vidm pa da se k dežju pripravlja, tako da mormo kar pohitet.

Lepe mere. No, vidiš, kako hitro se stvari obrnejo. Klemen ima sistematskega jutri. Jaz ga natehtam okoli 8400 in namerim 75  cm, bomo videli, koliko ga bodo tam.
Tule se bo tudi kmalu ulilo, prav dol tišči, pa komarci so zoprni. Sem tako popikana, da je joj.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 332
15.6.2010 18:25:15   
TuBoLina_86
podravljene!

bravo Vita user posted image user posted image user posted image user posted image

mož - tudi mi imamo ju3 sistematskega...... bomo vidli, kak bo user posted image user posted image

glede cigaret - tudi sama sem bila prej kadilka, ko pa sem zagledala magični +, pa sem šla na "ta zadnjega", in tako je tudi ostalo.... niti me ne vleče, niti nebi več začela nazaj kadit....  si ne morem zamišljat, da bi šla na cigaret, in pol prišla k malemu, vsa "dišeča" po dimu, iz ust bi mi smrdelo...user posted image user posted image

glede kajenja zraven otrok - ne toleriram, in niti nebom.... pri nas se kadi samo zunaj, in če je mali zraven pri mizi, se kadilci odstranijo od mize, skadijo, in pridejo nazaj k mizi user posted image user posted image tak je rekel moj, in tega se vsi držijo, brez izjem!

to, da pa te niti poklicali niso, lean, bi jim pa jaz držala kar eno pridigo.... kadili pa itak nebi zraven otroka.... v varstvo pa bi tudi 2x razmislila preden bi jim dala otroka....

poznam pa tudi več nosečk, in mamic, ki kadijo med in po nosečnosti, pol pa se čudijo, ko imajo otroci razno razne bolezni pljuč, itd.... bi otroke najrajši dala v balonček, kjer nebi bilo dima user posted image user posted image

upam, da se bodo cigareti podražili za 200 %, da bodo stali 10 eur na škatlo user posted image user posted image user posted image

no, smo bili danes na šopingu, kupili smo avtosedež, maxi cosi 9-18 kg, pa prve copateke.... ajoj, me kar glava boli, ko pogledam račune user posted image user posted image user posted image AS je stal 230 eur, copateki pa 45 eur user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede pikic na trebuščku - tudi naš malček jih ima, po levi strani, od pasu pa vse do ramen, jih ima vse polno, ampak sem mislila da je to od znoja user posted image user posted image user posted image user posted image bom ju3 vprašala P , kaj nam bo rekel....

sem mu pa danes dala probat kašico z glutenom, bomo vidli kaj bo... pikice je imel že preden smo jedli kašico....

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 333
15.6.2010 18:26:47   
TuBoLina_86

Tule se bo tudi kmalu ulilo, prav dol tišči, pa komarci so zoprni. Sem tako popikana, da je joj.

pri nas so pa muhe tečne ko dr** user posted image user posted image grizejo kot zmešane... ampak ne kaže nič na dež....

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 334
15.6.2010 18:48:53   
mateja8
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

pri nas so pa muhe tečne ko dr** user posted image user posted image grizejo kot zmešane... ampak ne kaže nič na dež....

Pri nas se je zlilo in je prav prijetno hladno. Tako lepo za dihat.

Vita je že v posteljici, ker je popolnoma morto.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 335
15.6.2010 20:29:08   
sasek79

IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

Pri nas se je zlilo in je prav prijetno hladno. Tako lepo za dihat.

Vita je že v posteljici, ker je popolnoma morto.

Vsake kvatre enkrat se spravim malo rekreirat (sprehod v hrib) in me dobi dež. Še kar pada, v stanovanju je pa svinsko vroče. Prov not tišči sopara. Upam, da bo v prihodnjih dneh bolje.

Bravo Vita. Zdaj je že pa prav velika punca. Zadnjič v SN je bila še bolj drobižkasta. Pa tudi napreduje super. Bo kmalu ujela naše korenjake, ki niso bili prekmalu rojeni. user posted image user posted image user posted image  - Mamica pripravi se na akcijo. user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 336
15.6.2010 21:39:56   
JaLuca
Sasek, jaz imam majhno razliko med otroci, pri prvi sem zanosila v drugem krogu, sem jo dojila, sem zanosila mimogrede (razlika 17 mesecev), tretjič zanosila v prvem krogu, sem pa še nekaj malega dojila, razlike 2 leti.
Poznam pa tudi nekaj primerov, ko so se v prvo mantrali (celo umetna), v drugo pa mimogrede. Bodi samo sproščena.

Mateja ...Vita ima lepe mere, za primerjavo, moja druga punca je bila pri enem letu 72 cm in 8080g, prva pa recimo 73 cm in 8900g. Ne se sekirat.

Cigareti bljek, je moj na začetku, pred 15 leti nekaj malega kadil, in ker me je hotel osvojit, je takoj vedel, da kadilce vstran podim, moja izjava lahko grem pepelnik lizatuser posted image

lean...poslušaj sebe, ko greš naslednjič tja, bodi zraven, pa boš vidla, če še bodo vedno zraven kadili, ali pa je bila šola malo za njih

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 337
16.6.2010 8:44:33   
mateja8
Pred sabo imam naš forumček in dobro user posted image , Vita pa spi svojo prvo rundo počivanja, tako da se je dan lepo zečel. Predvsem sem vesela ohladitve, ker letos vročino res težkooooo prenašam. Dež pada in ta zvok bi lahko poslušala ure in ure.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 338
16.6.2010 8:46:40   
mateja8

Lepe mere. No, vidiš, kako hitro se stvari obrnejo. Klemen ima sistematskega jutri. Jaz ga natehtam okoli 8400 in namerim 75  cm, bomo videli, koliko ga bodo tam.

Ja z merami sem zelo zadovoljna, pa čeprav je še vedno kar precej manjša od vrstnikov.
Stvari pa se res hitro obračajo. Tamala je vsak dan bol napredna in vsega se naveliča v mnuti, tako da je mami sedaj v polnem zagonu. user posted image

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 339
16.6.2010 8:49:03   
mateja8
IZVIRNO SPOROČILO: sasek79
Bravo Vita. Zdaj je že pa prav velika punca. Zadnjič v SN je bila še bolj drobižkasta. Pa tudi napreduje super. Bo kmalu ujela naše korenjake, ki niso bili prekmalu rojeni. user posted image user posted image user posted image  - Mamica pripravi se na akcijo. user posted image

Res je bla drobižkasta proti vašim srčkom, pa najbrž je tut zdaj še bol kot ne.
Akcija se je začela. To sem si skos neznansko želela in sem nadvse navdušena, kljub mojemu slabšemu počutju v zadnjih dneh.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 340
16.6.2010 8:51:46   
mateja8
Ups....očitno boste mele sam mene za brat. Nakladam, vem.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 341
16.6.2010 8:58:15   
Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: sasek79

Res je bla drobižkasta proti vašim srčkom, pa najbrž je tut zdaj še bol kot ne.
Akcija se je začela. To sem si skos neznansko želela in sem nadvse navdušena, kljub mojemu slabšemu počutju v zadnjih dneh.

Dober dan!
Ja, akcija, akcija. In potem čisto preprosta opravils, kot npr. kuhanje, pospravljanje, celo potrebe - WC, postanejo mission imposible, kadar on tega nočeuser posted image user posted image
Hi, hi, pravkar poskuša zlesti pod tepih. user posted image user posted image Pa ga ne more dvignit, ker on sam s težo dol pritiska. Pa gorozoviti se slini

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 342
16.6.2010 9:01:06   
Mož*

Čist nč ne nakladaš, samo časovno smo malce neusklajene.
Mi2 imava čez dobro uro sistematskega, potem moram pa še avto na registracijo peljat.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 343
16.6.2010 9:08:49   
mateja8

Mi2 imava čez dobro uro sistematskega, potem moram pa še avto na registracijo peljat.

Tut če se časovno mal zgrešimo ni nič hudega, sam da je kaj novega, svežega za prebrat.user posted image

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 344
16.6.2010 9:24:55   
čili

Tut če se časovno mal zgrešimo ni nič hudega, sam da je kaj novega, svežega za prebrat.user posted image

Glej glej,v roku 20. min smo se ujele user posted image user posted image user posted image

Mateja jest še nisem prišla tolk daleč ,da bi  slišala dež user posted image user posted image user posted image , samo vem da je, ker ne morva na prvi uspavalni sprehod...
Klemen dobro se izkaži ...user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 345
16.6.2010 9:34:49   
indy0024
jutroooo!!!!user posted image hvala vsem za odgovore,se user posted image se naprej in konec mesca bo razultat!!! upajmo na ponovno user posted image ker bi rada z user posted image imela enega za drugim!!!aja mi smo tudi dobili vrtec in sem zelo vesela!!!user posted image user posted image user posted image drugace pa mere moje minee so taksne  za 8 mesecev ima 70cm in 7300kg drobizek kaj cmo tako kot oce!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,vam pa zelim lep dan se naprej!!!user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 346
16.6.2010 9:35:15   
Mož*

Glej glej,v roku 20. min smo se ujele user posted image user posted image user posted image

Mateja jest še nisem prišla tolk daleč ,da bi  slišala dež user posted image user posted image user posted image , samo vem da je, ker ne morva na prvi uspavalni sprehod...
Klemen dobro se izkaži ...user posted image

Hej, iz tvojih ust v božja ušesa. Začelo se je odlično: on, ki nikoli ne zaspi, 3/4 ure pred pregledom drnjoha pri meni v naročju pod ta desnouser posted image user posted image user posted image user posted image Narobe svet!
Pa popolnoma premočen je od brade do pasu, ker se spet tako slini, da je kot en mastif.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 347
16.6.2010 9:35:40   
mateja8

Super. Sem ža misla, da vas je dež odnesel, ker ni nobene blo.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 348
16.6.2010 9:38:58   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: indy0024

jutroooo!!!!user posted image hvala vsem za odgovore,se user posted image se naprej in konec mesca bo razultat!!! upajmo na ponovno user posted image ker bi rada z user posted image imela enega za drugim!!!aja mi smo tudi dobili vrtec in sem zelo vesela!!!user posted image user posted image user posted image drugace pa mere moje minee so taksne  za 8 mesecev ima 70cm in 7300kg drobizek kaj cmo tako kot oce!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,vam pa zelim lep dan se naprej!!!user posted image

hej, tole so pa natanko Klemnove mere pri šestih mesecih in skoraj Aljaževe pri enem letu (73, 7900)user posted image user posted image .

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 349
16.6.2010 9:48:14   
čili
...se je zgodil dogodek polletja.Ažbe ni imel nič proti temu,da bi zaspal user posted image user posted image . Sva se ulegla je malo soka popil zapru oči,odpru oči ,sem ga malo počohljala in je v 5 ih min. zaspal user posted image ,brez da bi pisnil.No razen stoki ugodja .

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?