TuBoLina_86
|
podravljene! bravo Vita mož - tudi mi imamo ju3 sistematskega...... bomo vidli, kak bo glede cigaret - tudi sama sem bila prej kadilka, ko pa sem zagledala magični +, pa sem šla na "ta zadnjega", in tako je tudi ostalo.... niti me ne vleče, niti nebi več začela nazaj kadit.... si ne morem zamišljat, da bi šla na cigaret, in pol prišla k malemu, vsa "dišeča" po dimu, iz ust bi mi smrdelo... glede kajenja zraven otrok - ne toleriram, in niti nebom.... pri nas se kadi samo zunaj, in če je mali zraven pri mizi, se kadilci odstranijo od mize, skadijo, in pridejo nazaj k mizi tak je rekel moj, in tega se vsi držijo, brez izjem! to, da pa te niti poklicali niso, lean, bi jim pa jaz držala kar eno pridigo.... kadili pa itak nebi zraven otroka.... v varstvo pa bi tudi 2x razmislila preden bi jim dala otroka.... poznam pa tudi več nosečk, in mamic, ki kadijo med in po nosečnosti, pol pa se čudijo, ko imajo otroci razno razne bolezni pljuč, itd.... bi otroke najrajši dala v balonček, kjer nebi bilo dima upam, da se bodo cigareti podražili za 200 %, da bodo stali 10 eur na škatlo no, smo bili danes na šopingu, kupili smo avtosedež, maxi cosi 9-18 kg, pa prve copateke.... ajoj, me kar glava boli, ko pogledam račune AS je stal 230 eur, copateki pa 45 eur glede pikic na trebuščku - tudi naš malček jih ima, po levi strani, od pasu pa vse do ramen, jih ima vse polno, ampak sem mislila da je to od znoja bom ju3 vprašala P , kaj nam bo rekel.... sem mu pa danes dala probat kašico z glutenom, bomo vidli kaj bo... pikice je imel že preden smo jedli kašico....
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|