|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberčki 2009* 3. del
22.6.2010 9:28:33   
mateja8
Jutro....

....današnja noč je bila pri nas nekaj posebnega. Vita se je zbujala na 2 uri, vmes pa se je 2x zbudil tudi Žiga.  Js sm pa že tako slabo spala in se  grozno počutila, tako da sem danes ko zombi.

Vsakič ko ga Vita kaj sračka rečem, da so zobki, pa smo še kar naprej brez njih. Ne vem kaj jo je mučilo. Nekaj jo je prav gotovo. Žiga je bil ponoči pa žejen.

Vita zdaj od 8.30 spi in upam, da se bo naspala in se zbudila taka kot jo poznamo - pravi sonček.

Js grem pa mal ležat, ker se spet slabo počutim.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 426
22.6.2010 9:33:12   
mateja8
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

Mož*..........vprašanje za tvojega dragega. Meni je tako grozno slabo, da tut Vite ne morem več met. Me sili na bruhanje in se grozno počutm, bruham pa ne. Je možno da je to od tablet (Athyrazol)? Pa v grlu čutim, kot bi mela tujek not. Skos ko požiram čutim, kot bi se mi slina nekam zatikala. Vprašaj ga malo ob priliki, ker so tele slabosti  ubijalske. Drugega vzroka zanje ne vidim, oz. ne odkrijem.

Draga mateja!
Naš pravi, da take slabosti niso pričakovane, niti običajne ali celo normalne, so izjemno redke, a vseeno mogoče povezane z jemanjem zdravil, še zlasti, če se s trajanjem jemanja stopnjujejo. Ker stanje ni normalno, predlaga, da se ponovno oglasiš v triažni ambulanti na Polikliniki in natančno opišeš težave, saj je v primeru neprenašanja mogoče tirostatik zamenjati z drugim (s propiltoiuracilom). Naš ima ta teden dopust, v triažni ambulanti bo v ponedeljek, 29.6. (kar je zate zaradi slabega počutja najbrž prepozno).

Mož*....hvala.
Bom videla, kako bo v nadalnje. Danes mi ne kaže nič bolje. Kontrolo imam 1.7. in če se bo le dalo bom potrpela do takrat, če pa ne, se bom pa prej oglasila v ambulanti. Dobro, da z Vito nisva sami in da mi tašča pomaga z njo.

A katera ve, kako se ukrepa, če ja mama med porodniško bolna ali tako slabotna, da za otroka zeloooo težko skrbi?? Se da pri tem kaj nardit?

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 427
22.6.2010 11:10:11   
Mož*

Jutro....

....današnja noč je bila pri nas nekaj posebnega. Vita se je zbujala na 2 uri, vmes pa se je 2x zbudil tudi Žiga.  Js sm pa že tako slabo spala in se  grozno počutila, tako da sem danes ko zombi.

Vsakič ko ga Vita kaj sračka rečem, da so zobki, pa smo še kar naprej brez njih. Ne vem kaj jo je mučilo. Nekaj jo je prav gotovo. Žiga je bil ponoči pa žejen.

Vita zdaj od 8.30 spi in upam, da se bo naspala in se zbudila taka kot jo poznamo - pravi sonček.

Dober dan!
Tudi naša noč noč je bila katastrofalna, saj je dobesedno cvilil vsakih 15 minut, se priklapljaluser posted image user posted image user posted image , tako da sem bila celo jaz povožena.

Sicer pa smo imeli v vrtcu spoznavni sestanek s podpisom pogodbe. Naš, še en fantek in 2 punčki so vseskozi lazili okoli, Klemen se je dobesedno zmečkal z dvema punčkama. Pa med ravnateljičinim govorom je tudi vseskozi predaval.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa je soseda, ki ima prav tako septemberko, zjutraj vsa prepadena povedala, da je prijateljičina 7 in pol mesečna hči ponoči padla s postelje na nočno omarico, si zlomila lobanjo in bila pod urgentno operirana. Torej, ekstremno je potrebno paziti s koničastmim predmeti in ostrim pohištvom v dojenčkovi bližini.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 428
22.6.2010 15:43:31   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: Rosca79

IZVIRNO SPOROČILO: JaLuca

Jaluka: sva imele šele drugič, pa še to zdaj še ne dela na alergijah ampak samo na vnetju kože, no se niti ne spoznam, pač kar mi ona pove. Je pa zadnjič nekajkrat kukr pojamrala da upa da bo, da ni koža že preveč uničena s kortikosteroidnimi kremami...user posted image mi je kar upanje vzela. Kaj pa vem...no zaenkrat še nič drugačna koža. Katero olje in kremo pa sta vidva uporabljala?

Nama bi uspelo pridt v sn v torek, čet. in petek pa mogoče tudi

Čili: ej ja je spala zadnjič več kot uro...prvo je sploh trajalo uro in pol pa sva se kr vmes podojile (teta je pa tisti čas račun spisalauser posted image ) in je čist spala do konca. Sva pa prišle direkt s sistematskega tko da je bla kr že fertik

Porodniško imam pa do 23.8., sem pa oddala še vlogo za podaljšanje, kar pa pričakujem itak kenslan, glede na izkušnje s to našo komisijouser posted image so mi v nosečnosti na moje krvavitve podaljšal bolniško za petek, soboto in nedeljo...res ne morš verjet

zej pa eno fajno nočko pa, pa

dobi se v lekarni od La Roche-Posay (oljna kopel Lipikar huile, krema pa je Iso Urea) na začetku sem skopala, potem namazala, zjutraj sem pa ga samo namazala. Zdaj pa ga večinoma 3 dan na čist natanko namažem, skopam pa ga samo s kapljico oljne kopeli.
Še ko sem na začetku ga kopala v olni kopeli z  LInolo Fett ni tako napredovalo, potem pa sem menjala po priporočilu P, pa je bilo slabše.

Zdej vem, ja sej si mi že vse nekoč napisala, sori sem bolj ribaste sorteuser posted image na bicomu nama je preverla res en kup negovalnih kremc, kaj bi naši miški odgovarjalo na kožo, pa je pokazal samo mustelo, tko da dons sem še to nabavla, ker niso imel vzorčkovuser posted image in samo upam da bo res ok, ker poj pa začnem počas lahko že kar prodajat te žavbice na štantuuser posted image joj...

Mustelo sem uporabljala tri tedne , vedno slabše. Toliko v vednost.

Sva pa danes v posvetovalnici dobila napotnico, da se greva testirat za alergijo na jajce, zaradi cepiva pri enem letu.

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 429
22.6.2010 16:15:38   
čili

IZVIRNO SPOROČILO: čili

Jaz nimam nič obveznosti ta teden...lahko kadarkoli... Bo še Mož povedala kdaj lahko.

Jutri imamo vpis v vrtec. V četrtek bi bilo super.

Torej četrtek...

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 430
22.6.2010 16:18:44   
čili

Jaluka: sva imele šele drugič, pa še to zdaj še ne dela na alergijah ampak samo na vnetju kože, no se niti ne spoznam, pač kar mi ona pove. Je pa zadnjič nekajkrat kukr pojamrala da upa da bo, da ni koža že preveč uničena s kortikosteroidnimi kremami...user posted image mi je kar upanje vzela. Kaj pa vem...no zaenkrat še nič drugačna koža. Katero olje in kremo pa sta vidva uporabljala?

Čili: ej ja je spala zadnjič več kot uro...prvo je sploh trajalo uro in pol pa sva se kr vmes podojile (teta je pa tisti čas račun spisalauser posted image ) in je čist spala do konca. Sva pa prišle direkt s sistematskega tko da je bla kr že fertik

Porodniško imam pa do 23.8., sem pa oddala še vlogo za podaljšanje, kar pa pričakujem itak kenslan, glede na izkušnje s to našo komisijouser posted image so mi v nosečnosti na moje krvavitve podaljšal bolniško za petek, soboto in nedeljo...res ne morš verjet

dobi se v lekarni od La Roche-Posay (oljna kopel Lipikar huile, krema pa je Iso Urea) na začetku sem skopala, potem namazala, zjutraj sem pa ga samo namazala. Zdaj pa ga večinoma 3 dan na čist natanko namažem, skopam pa ga samo s kapljico oljne kopeli.
Še ko sem na začetku ga kopala v olni kopeli z  LInolo Fett ni tako napredovalo, potem pa sem menjala po priporočilu P, pa je bilo slabše.

Zdej vem, ja sej si mi že vse nekoč napisala, sori sem bolj ribaste sorteuser posted image na bicomu nama je preverla res en kup negovalnih kremc, kaj bi naši miški odgovarjalo na kožo, pa je pokazal samo mustelo, tko da dons sem še to nabavla, ker niso imel vzorčkovuser posted image in samo upam da bo res ok, ker poj pa začnem počas lahko že kar prodajat te žavbice na štantuuser posted image joj...

Sva pa danes v posvetovalnici dobila napotnico, da se greva testirat za alergijo na jajce, zaradi cepiva pri enem letu.

NEčaka,ki ima sum na a. na jajca so s tem cepivom cepili...user posted image user posted image user posted image user posted image     ...ga nebi smeli ?   Po 10 -ih dnevih je imel  reakcijo....se zdajle ne spomnim kiaj,bi mogla sestro vprašat.

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 431
22.6.2010 21:19:21   
baby blue
Čer

Lana je bla pa tečkasta ... Drla se je kot bi jo iz kože dajala... Nohtke na rokah sva komaj postrigle se je trmasto metala nazaj... Eno rundo sploh ni jedla eno je pojedla dve kašici skupaj 320ml pol pa spet komaj kej... Dere se in dere ne vem upam da so zdej pa že res zobki... Pred dobrimi 20 minutami je sicer zaspala drugače so noči načeloma mirne in se zbudi samo da spije čaj... Pa stalno ima prste v ustih pa slini se ko polž slinar user posted image user posted image  

Bi bil pa že cajt da zobke dobimo jih že prav težko čakamo

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 432
22.6.2010 21:25:00   
sasek79

Jutro....

Dober dan!
Tudi naša noč noč je bila katastrofalna, saj je dobesedno cvilil vsakih 15 minut, se priklapljaluser posted image user posted image user posted image , tako da sem bila celo jaz povožena.

Sicer pa smo imeli v vrtcu spoznavni sestanek s podpisom pogodbe. Naš, še en fantek in 2 punčki so vseskozi lazili okoli, Klemen se je dobesedno zmečkal z dvema punčkama. Pa med ravnateljičinim govorom je tudi vseskozi predaval.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa je soseda, ki ima prav tako septemberko, zjutraj vsa prepadena povedala, da je prijateljičina 7 in pol mesečna hči ponoči padla s postelje na nočno omarico, si zlomila lobanjo in bila pod urgentno operirana. Torej, ekstremno je potrebno paziti s koničastmim predmeti in ostrim pohištvom v dojenčkovi bližini.

Tudi pri nas je vse slabše. Ne vem kam to pelje. Tudi podnevi ne napredujeva pri uspavanju brez user posted image . Je bilo pred enim mesecem bolje kot danes. user posted image  Dretje še pa še. Danes popoldne sem mu prvič popustila. Nisem več zdržala. Je pa pričel Ažbe očitno trmariti in uveljavljati svoje muhe. Je to povsem drugačen jok kot takrat, ko je res v stiski. Če doseže svoje, se v trenutku začne navihsno smejat. Mu bo treba začet postavljati meje - no, mu jih že malo. Ima tak težek karakter. Le po kom? user posted image user posted image user posted image

Uboga pupika. Me je kar zmrazilo, ko sem prebrala. Zadnjič je tudi meni Ažbe padel s postelje. K streči mu ni nič bilo. Sem bila zjutraj tako izčrpana, da nisem slišala, da se je zbudil in se prekobacal na rob postelje. Sem imela še par noči travme in ga ponoči iskala po postelji. Sem prižgala luč in ugotovila, da je v svoji posteljici. user posted image

< Sporočilo je popravil sasek79 -- 22.6.2010 21:29:49 >

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 433
22.6.2010 21:59:25   
sasek79

Jutro....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - Da boš kmalu zdrava.

Naš še tudi nima zob. Očitno bosta najina škratka zadnja dobila zobke. Mislim, da imajo vsi že vsaj enega.  Secer pa nič hudega, če jih še ni, ker jemljemo železo. Mi ga imamo še za slabe tri tedne. Potem pa kontrola. Upam, da se bo kri popravila.

Drugače pa se tolažim, da bo naš fant bolje spal, ko bodo prvi zobki tu. user posted image user posted image  

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 434
22.6.2010 22:23:23   
TuBoLina_86
čer!

no, mi pa smo bili danes terenski....
smo bili na kavici pri prijateljici....

evo ena današnja:

user posted image

ed leve proti desni: Damjan, naš Tin, Anej user posted image

upam, da je z punčkico, ki je padla na oamrico vse ok.... kaj hitro se zgodijo take stvari... user posted image user posted image bolj paziš, bolj se ti pripeti.... user posted image user posted image user posted image za pupiko....

naši sosedi je tudi mali padel iz previjalne, v kopalnici na kajlice, z glavo.... HB brez posledic...

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 435
23.6.2010 8:00:18   
lean
Dobro jutro user posted image , evo danes jaz častim kapučino user posted image . Končno malo miru, da se malo oglasim, no Neva zraven mene žuli keks, upam da bo tolk zdržala. Sve pokonc že od šestih, sve atija peljale v službo, ker danes rabive avto, imave posvetovalnico. Sva namreč predkratkim prodala njegov avto, je bil že skrajni čas, da se poslovi od svoje igrače (predelan avto s spojleri...), zdaj pa je že res prestar za kaj takega. Je odšel v štirih dneh kot za med, seveda kupli so ga 18 letni mulci. Pol se je pa še kar jokal za svoj avto, sem samo rekla poglej koliko so stari, kaj ti ni jasno user posted image , eh ti moški oziroma večni otroci.

mateja user posted image  upam da ti bo čimprej boljše, te čist razumem, kako ti je ko ne moreš skrbet za Vito kot si želiš. Se še zdaj spomnem kako je blo, ko sem staknila neko črevesno virozo, komaj sem preživela dan, Nevo sem komaj nosila, sem se bala da mi bo padla, da ne omenjam hranjenje, previjanje, igranje, ker se ji nisem mogla posvečat je bla povrh še tečkasta in jokava. Upam da ti je vsaj tašča nonstop narazpolago, da ti pomaga.

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 436
23.6.2010 8:13:02   
lean
so pa naši otročk res hitri, mala tudi spi pri meni in me je zmer strah da bo ponoč padla s postelje. Sem jo enkrat še zadnji moment zagrabla. Ko spi, namreč lazi po polovici postelje, zato sem predvčerajšnjem sprobala še zadnjo varianto glede spanja. Svoje posteljice ne mara, se zbudi in se dere, takoj ko se sreča s podlago. Sem jo pa tako probala dat spat v prenosno posteljico in evo ta pa je uredu. Nimam pojma v čem je fora, ali v tem, da je ta občutno širša 100x90 in ji paše, da se lahko premika, ali kaj, v glavnem sem vesela da spi not, no vsaj upam, da bo tako tudi v bodoče.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 437
23.6.2010 8:17:41   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

čer!

no, mi pa smo bili danes terenski....
smo bili na kavici pri prijateljici....

evo ena današnja:

user posted image

ed leve proti desni: Damjan, naš Tin, Anej user posted image

upam, da je z punčkico, ki je padla na oamrico vse ok.... kaj hitro se zgodijo take stvari... user posted image user posted image bolj paziš, bolj se ti pripeti.... user posted image user posted image user posted image za pupiko....

naši sosedi je tudi mali padel iz previjalne, v kopalnici na kajlice, z glavo.... HB brez posledic...

fajn zgledajo tile tvoji obiski user posted image , glede srečanja, mislim da bove kar same, če si za, sve zaenkrat edini prekmurki, razen če se javi še kakšna iz štajerskega konca. Ti zvečer pošljem zs.

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 438
23.6.2010 8:27:06   
sasek79
Dobro jutro!

V soboto gremo na morje, Ažbe je pa prehlajen. Ima čist zabasan nosek  in kašlja. Ima katera kakšen nasvet kako ga čim prej pozdravimo. Ali obstaja kakšen učinkovit sirup za kašelj. Upam, da bo vsaj tam nekje do nedelje zdrav. Očitno bo letos bolj malo čofotal. user posted image  Pa tako ima rad vodo. Še sploh ni bil v bazenčku. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 439
23.6.2010 8:50:04   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: sasek79

Dobro jutro!

V soboto gremo na morje, Ažbe je pa prehlajen. Ima čist zabasan nosek  in kašlja. Ima katera kakšen nasvet kako ga čim prej pozdravimo. Ali obstaja kakšen učinkovit sirup za kašelj. Upam, da bo vsaj tam nekje do nedelje zdrav. Očitno bo letos bolj malo čofotal. user posted image  Pa tako ima rad vodo. Še sploh ni bil v bazenčku. user posted image user posted image user posted image user posted image

glede sirup za kašelj ne vem, če že lahko, mi je pediatrinja rekla, da naj ga do enega leta ne bi uporabljali. Glede prehlada in kašlja nama je dala čaj iz slezove korenine. Sem ji ga dala za pit ter v nos, potem ko sem sluz potegnila s sesalcem iz nosa. Ponavadi se je stanje popravilo v treh dneh.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 440
23.6.2010 9:10:04   
TuBoLina_86
jutro!

no, mi smo se zbudili ob 7:00, zdaj pa spi  že drugo rundo....

danes se pa obeta sonček, no vsaj pri nas.... user posted image user posted image user posted image

sasek79 - tudi mi smo kupili baby vac, za sesalec, in res lahko samo rečem: user posted image user posted image user posted image potegne ven vse, ampak ne pozabi uporabit fiziološke....

lean - super user posted image user posted image komaj čakam, da se dobimo user posted image user posted image user posted image

jah, srečanja so res lepa, naš mali takoooo obožuje družbo majhnih otrok, da ko vidi, da sva prišla na obisk, kar začne cvilit od veselja.....user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 441
23.6.2010 11:02:49   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: lean

IZVIRNO SPOROČILO: sasek79

Dobro jutro!

glede sirup za kašelj ne vem, če že lahko, mi je pediatrinja rekla, da naj ga do enega leta ne bi uporabljali. Glede prehlada in kašlja nama je dala čaj iz slezove korenine. Sem ji ga dala za pit ter v nos, potem ko sem sluz potegnila s sesalcem iz nosa. Ponavadi se je stanje popravilo v treh dneh.

Kje pa se dobi ta čaj? Ali ga imajo v lekarnah brez recepta? Kakšen je pa okus? Glede sirupa - v lekarni sem dobila Prospan, ki se lahko uporablja od šestega meseca dalje. 

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 442
23.6.2010 11:41:38   
petea
Glede na to, da je fiziološka raztopina pravzaprav slana voda, bosta morje in morska klima najboljše rešila težave z zamašenim nosom.

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 443
23.6.2010 14:30:40   
Rosca79
Oj!
Kakšen poletni dan...user posted image upam, da se hladite kje na hladnem, no pa še živčke tudi zravn za poj za nogometuser posted image

Jaluca: a po musteli se ti je kmalu pokazal da ni ok, a poj po 3 tednih? Drugače pa hvala za info...midve se bova zdej mazale, pa če v dobrem tednu ne bo nič boljš pa spet kakšen nov ukrep na urnik
Moj nasvet pa je, da se kar zmeni da vama prestavijo cepljenje - sej se da, ne glede na izvide iz alergološke, sploh če vidjo da nisi ena zakomplicirana mama ampak je zadeva resna - vsaj tu pri nas se da dogovorit

A jim ponoči dajete pit pogret čaj ali kar iz sobne temperature? Moram začet prakticirat, pa se mi zdi kar mrzu nepogret, za pogrevanje pa ne vem če zmorem vstatuser posted image no pri naši že dober mesec ni druge variante kot da zaspi na joški. Tud ponoč imava vsaj vsaki dve uri akcijo, ponavadi še veliko pogosteje in mi je ura spanca v enem kosu že čisti luksuz. Zadnjič sm jo kar tko dala v postlo kot včasih, ko sm jo odložila pa cuc v usta pa je lepo v roku 5 minut sama zaspala...no zdej to sploh ni več variante, cuca ni pogojev, pa itak takoj na noge pa hud protest, čeprov je tko zdelana da ima komaj oči še odprte. Ja noro je tako uspavanje...sem pa - težko priznam - ampak res že kar malo sita dojenjauser posted image

Sasek79: ja tako kot je petea rekla, morje mu bo samo koristilo, glede kašlja se pač mal počuvate, bo pa itak vroče se bolj čuvajte aparata klime kot klime podnebja...pa babyvac je zakonuser posted image

Srečanje: Čili, Mož, še kdo? načeloma jutri ja...če karkol drugač sporočim...ura pa?

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 444
23.6.2010 15:07:58   
petea
Rosca,
zvečer zagrej čaj, nato pa flaško daj v torbico za flaške - termovko in jo imej pri postelji. Čas bo topel, ti ne boš rabila ponoči bedeti v kuhinji in otrok se ti ne bo popolnoma prebudil med čakanjem na pijačo.

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 445
23.6.2010 17:54:39   
JaLuca
IZVIRNO SPOROČILO: čili

NEčaka,ki ima sum na a. na jajca so s tem cepivom cepili...user posted image user posted image user posted image user posted image     ...ga nebi smeli ?   Po 10 -ih dnevih je imel  reakcijo....se zdajle ne spomnim kiaj,bi mogla sestro vprašat.

ker ima sum, pa sumim tudi sama, je v soboto pojedel malo biskvita in so se mu naredile lise po obrazu. Pa že prej enkrat s šmornom. Sem P omenila. Pa ker je imel že to pri 3-5 mesecih ogromono rdečkastih, luskavih, hrapavih lis, je rekla, da naj grem narediti test, da vidimo kje smo. Ker če je potrjena alergija, potem more biti cepljen pod nadzorom - v bolnici. Tako mi je rekla.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 446
23.6.2010 17:55:12   
JaLuca
Rosca79 - Mustelo sem uporabljala tri tedne, niti za en dan ni bilo boljše, imela tudi dieto.

Test imava 24.8., pri P imava 26.8., kako pa je z odložitvijo tega cepljenja pa ne vem, ker gre v vrtec.

< Sporočilo je popravil JaLuca -- 23.6.2010 17:57:17 >

(odgovor članu Rosca79)
Neposredna povezava do sporočila: 447
23.6.2010 18:51:52   
Mož*

Rosca79 - Mustelo sem uporabljala tri tedne, niti za en dan ni bilo boljše, imela tudi dieto.

Test imava 24.8., pri P imava 26.8., kako pa je z odložitvijo tega cepljenja pa ne vem, ker gre v vrtec.

Hej, v primeru suma na preobčutljivost boste najprej opravili testiranje. Če je izvid pozitiven, bo kasneje cepljen pod nadzorom. Cepljenje bi opustili le v primeru preobčutljivosti anafilaktičnega tipa, sicer pa, kot rečeno, izvedemoče cepljenje pod nadzorom, saj posebne reakcije ne pričakujemo.

Čili: takole kot opisuješ, ni nič narobe, blažja reakcija 10. dan: izpuščaji in blažji znaki okužbe zgornjih dihal, ki izgininejo v parih dneh, so pričakovani in so poslediva delovanja cepilnega virusa ošpic.

SN - jutri, okoli 12?

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 448
23.6.2010 21:02:16   
čili
hej,hoj!
Ma, je malo časa , če gre otrok samo enkrat spat... Zato pa je že od 19.30 mir ...user posted image ker spi ...Samo toliko,da vas prečekiram in kaj pomembnega ne zamudim...
Je bila sestrca s tamalim dans na obisku in sta se bratrančka res lepo zaigrala,posnemala,opazovala.... Otroc res rabijo družbo eden drugega,nujno...Sem se spet spomnila zakaj je v vrtcu  lažje s štirinajstimi ,kot doma z enim...Otokom se dogaja,ni jim dolgčas,imajo eden drugega...user posted image user posted image user posted image

Jutri SN ob 12.00-12.30 ,če si lahko rezerviram ( ZA VSAK SLUČAJ),ker moj otrok takrat enkrat  spi...

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 449
23.6.2010 22:13:58   
Rosca79
IZVIRNO SPOROČILO: petea

Rosca,
zvečer zagrej čaj, nato pa flaško daj v torbico za flaške - termovko in jo imej pri postelji. Čas bo topel, ti ne boš rabila ponoči bedeti v kuhinji in otrok se ti ne bo popolnoma prebudil med čakanjem na pijačo.

o kakšna dobra ideja, hvalauser posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?