JaLuca
|
Andraž že lepo sedi, pleže nazaj, obračanje ni problema, se iz sedečega položaja spravi na vse štiri, se vleže na trebuh, pa iz tega položaja nazaj na štiri, pa se potem še lepo sede nazaj. Pa to izvaja, pa se tudi nekam premakne. Sem pa mu ponoči prvo dojenje ukinila in je zdaj 3 noči prvo rundo odspal v kosu 4 ur, kar je , proti nonstop priklopu. Tudi pri prvih dveh sem to začela izvajati, ampak ful postopno, že na to sem ponosna, da je uspelo. Mogoče sem ga tudi razvadila, ker se še zdaj ne sme zajokati, pa pride katera od punc in reče, da se Andraž joka in ga morem pocartati. Pa ponoči se je rad nosil, ker je imel na začetku kar močne krče in se je zvijal, pa jokal, pa da seveda ni katero od punc zbudil. Ima pa 4 zobeka, so šli 2x po 2 ven, in je bil vsakokrat en teden ful tečen, nič mu ni pasalo, pa samo tekoča hrana, čist zmleta. V drugič si je celo dlesen ranil do krvavega, naslednji dan pa sta bila zobka zunaj. sasek...ti praviš, da imaš 2 meseca dieto, da ni učinka, no pa prvo pri sebi uvedi mlečne izdelke, recimo za začetek vsaki 2 dan nekaj malega, nato mleko, na koncu pa jajce. Tak sem jaz naredila. Sem pa njemu probala dati kakšno skuto, pa usta zapere, razen pri smetani. Reakcije nisem opazila. Je pa tudi 2x doslej jedel palačinke (naredim z jogurtom, je pa vseeno jajce notri), pojedel z užitkom, pa tudi ni bilo nič. Tak da postopoma pri njemu malo probavam, ne dajem pa mu to vsaki dan.
|