|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberčki 2009* 3. del
16.6.2010 9:50:31   
čili
IZVIRNO SPOROČILO: Mož*

IZVIRNO SPOROČILO: čili

IZVIRNO SPOROČILO: mateja8

Ups....očitno boste mele sam mene za brat. Nakladam, vem.
Čist nč ne nakladaš, samo časovno smo malce neusklajene.
Mi2 imava čez dobro uro sistematskega, potem moram pa še avto na registracijo peljat.

Tut če se časovno mal zgrešimo ni nič hudega, sam da je kaj novega, svežega za prebrat.user posted image

Glej glej,v roku 20. min smo se ujele user posted image user posted image user posted image

Mateja jest še nisem prišla tolk daleč ,da bi  slišala dež user posted image user posted image user posted image , samo vem da je, ker ne morva na prvi uspavalni sprehod...
Klemen dobro se izkaži ...user posted image

Hej, iz tvojih ust v božja ušesa. Začelo se je odlično: on, ki nikoli ne zaspi, 3/4 ure pred pregledom drnjoha pri meni v naročju pod ta desnouser posted image user posted image user posted image user posted image Narobe svet!
Pa popolnoma premočen je od brade do pasu, ker se spet tako slini, da je kot en mastif.

Luna ima še vpliv user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 351
16.6.2010 10:07:53   
sasek79

...se je zgodil dogodek polletja.Ažbe ni imel nič proti temu,da bi zaspal user posted image user posted image . Sva se ulegla je malo soka popil zapru oči,odpru oči ,sem ga malo počohljala in je v 5 ih min. zaspal user posted image ,brez da bi pisnil.No razen stoki ugodja .

Super! user posted image

Jaz bom pa zdejle našega napokala v voziček in bova šla na dopoldansi spanec. user posted image  Upam, da brez večjih pripomb.

Tisti, ki imate danes preglede se fajn odrešte. Mi ga imamo jutri. Ga že 14 dni prestavljamo, ker ni zdravnice. Jutri bo star že 9 meseca in 20 dni.

< Sporočilo je popravil sasek79 -- 16.6.2010 10:08:42 >

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 352
16.6.2010 10:14:17   
čili
Tudi midva imava jutri sistematskega...Čeprav smo bili zdaj dvakrat skupaj je rekla,da vseeno prideva user posted image . Komaj čakam  user posted image

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 353
16.6.2010 10:14:51   
mateja8
Vita pa noče v vozičku zaspat in spat. Mormo se iz potepanja vrnt domov, da gre ona v svojo postelco spat. Zdej že uro in pol spi, js sm pa ta čas kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo spedenala. Potem, ko bo vstala se bova preselili pa na drugo stran - v spalnico, Žigovo sobo in kopalnico. Da mal popucamo.

27.7.2004 Žiga,
17.9.2009, mesec prezgodaj Vita:
rojstvo: 2100 g, 46 cm
21. mes.: 11300 g, 83 cm

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 354
16.6.2010 10:26:02   
čili

Vita pa noče v vozičku zaspat in spat. Mormo se iz potepanja vrnt domov, da gre ona v svojo postelco spat. Zdej že uro in pol spi, js sm pa ta čas kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo spedenala. Potem, ko bo vstala se bova preselili pa na drugo stran - v spalnico, Žigovo sobo in kopalnico. Da mal popucamo.

Potem se pa lahko preselita še na drugo stran...k meni...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ti hotela že večkrat napisat pa mi uide... Ko so mi tablete "prijele " in se je ščitnica "umirila" sem bila potem ko rožica. Je pa trajalo  ene 4 tedne da se je stanje zares stabiliziralo. Tako da še malo ...user posted image user posted image

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 355
16.6.2010 10:30:50   
mateja8

Potem se pa lahko preselita še na drugo stran...k meni...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ti hotela že večkrat napisat pa mi uide... Ko so mi tablete "prijele " in se je ščitnica "umirila" sem bila potem ko rožica. Je pa trajalo  ene 4 tedne da se je stanje zares stabiliziralo. Tako da še malo ...user posted image user posted image

A veš kakšno sem mela po bajti!? Ko je zunaj sonček sploh nimam volje in časa za pospravljanje. Danes mi pa gre kot po tekočem traku. Komot še mal k teb zavijem.......

Ja, upam, da bo potem bolje. Zdajle mi ni preveč dobr. Zadnje tri dni opažam, da vidno hujšam. Vem, da to ni od tablet ampak zaradi delovanja ščitničnih hormonov. V treh dneh sem šla 2 kile dol. Pa jem. Res pa me cel dan neki slabi in sili na bruhanje. Še mal moram počakat, praviš?......Js komi čakam, da zasijem v vsej svoji lepoti in moči........user posted image user posted image user posted image

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 356
16.6.2010 12:17:29   
Mož*
No, evo nas s sistematskega. Namerili so ga le 73,5 cm (se je po koritu premetaval kot riba), tehta pa 8440 g.
Sodeloval pa je prav v nulo: preprijemal, pokazal pincetnega obojestransko, kobacal in vstal, stresel kocke iz škatlice... Edino na lulanje smo čakaliiiiii, pa nalivala sem ga s sokom, lab. izvide, seveda, še čakamo.

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 357
16.6.2010 13:18:34   
lean
Dan

vas je bilo fajn brat, čveke user posted image . Sem dopoldne imela malo gužve, sem urejala papirje na csd.

Vidim da že lepo opravljate sistematske preglede user posted image user posted image , mi imamo šele naslednji teden, ko bomo končno stari devet mesecev, eni pa bodo takart že skoraj 10 user posted image .

Drugače pa smo dokončno ugotovili, da lahko N. končno zvečer zaspi brez user posted image . Sem šla včeraj zvečer v kino pogledat sex v mestu 2 in jo zato dal ati spat. Je zaspala brez problema in brez joka, seveda ob flaški mleka. Sem ji nabavla aptamil 2 v tisti majhni vrečki in je moj rekel, da je v šusu spila tistih 2 deci. Je moj rekel zdaj bo pa ziher spala celo noč v kosu, ja itak user posted image , za zizo se je zbudla kar ob treh in pol šestih. Se je pa blo fajn po dooolgem času malo sprostit, sploh ko sem takoj po začetku filma dobila sporočilo, da mala lepo spi. Kajti nazadnje je bilo tako dretje, da sem morala takoj domov.
Tud pri nas očitno spet rinejo zobki ven, je spet začela odklanjat GH in povečala dojenje čez dan. No tako kot Klemen pa se še ne slinimo user posted image .

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 358
16.6.2010 13:22:43   
lean
Aja, pa super novica, dobili smo vrtec.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 359
16.6.2010 20:21:07   
Mož*
IZVIRNO SPOROČILO: lean

Aja, pa super novica, dobili smo vrtec.user posted image user posted image user posted image

Odlično!user posted image user posted image user posted image user posted image A ne, kakšno olajšanjeuser posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 360
16.6.2010 23:21:46   
TuBoLina_86

No, evo nas s sistematskega. Namerili so ga le 73,5 cm (se je po koritu premetaval kot riba), tehta pa 8440 g.
Sodeloval pa je prav v nulo: preprijemal, pokazal pincetnega obojestransko, kobacal in vstal, stresel kocke iz škatlice... Edino na lulanje smo čakaliiiiii, pa nalivala sem ga s sokom, lab. izvide, seveda, še čakamo.

lepe mere user posted image user posted image user posted image

no, nas je malo več na kupu user posted image user posted image user posted image mamo 74 cm, in točno 10 kg user posted image user posted image user posted image

naš P pa je samo pljuča poslušal, preveril okice, ušeska in grlo..... nobenih testov, nobenega urina, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a me naj skrbi?

no, tudi jaz sem malo prej prišla iz kina, seveda SATC 2, in lahko samo rečem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kapo dol.... pozitivno presenečena, zelo dober film.... skoraj v vsaki od 4 glavnih igralk se lahko (malo) najdem user posted image user posted image user posted image user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 361
17.6.2010 7:45:57   
lean

Odlično!user posted image user posted image user posted image user posted image A ne, kakšno olajšanjeuser posted image

uf, si ne moreš mislit še kako. Drugače bi jo morali večinoma merkat njegovi starši, ko bom našla službo, ma ni šans.

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 362
17.6.2010 7:53:35   
lean
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

lepe mere user posted image user posted image user posted image

no, nas je malo več na kupu user posted image user posted image user posted image mamo 74 cm, in točno 10 kg user posted image user posted image user posted image

naš P pa je samo pljuča poslušal, preveril okice, ušeska in grlo..... nobenih testov, nobenega urina, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a me naj skrbi?

no, tudi jaz sem malo prej prišla iz kina, seveda SATC 2, in lahko samo rečem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kapo dol.... pozitivno presenečena, zelo dober film.... skoraj v vsaki od 4 glavnih igralk se lahko (malo) najdem user posted image user posted image user posted image user posted image

Prave Prekmurec user posted image user posted image . Katerega pediatra pa maš, jaz man Misletovo, pa še tudi ni delala nobenih motoričnih testov, edino kri pregleduje pri šestih mesecih. Bom vidla, če bo zdaj kaj.
Film pa je bil tudi meni super, edino mogoče so tokrat res malo pretiravali z modo, ampak se jim oprosti, se že dolgo nisem na glas smejala v kinu kot zdaj.

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 363
17.6.2010 7:58:30   
lean
Pa dobro jutro vsem user posted image , sicer deževno a idealno vreme za kavice s kolegicami in drugimi otročki, da nam ne bo preveč dolgčas doma, no ne nam, ampak našim otročkom.user posted image Uživajte pa se tipkamo.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 364
17.6.2010 8:49:14   
mateja8
Dobro jutro.

Js sm pa kr mal žalostna, ker je Vita slabokrvna in bomo morala sirup pit. Me je včeraj P klicala naj pridem po recept, ker ji manjka železa. Je rekla, da je to tudi posledica nedonošenosti in nizke porodne teže. O črnih zober res vsi nekaj govorijo, men se pa sanje ne kaj je s tem. Bomo vidl. Aja, hemoglobina ima pa 87, tako, da ji ga kar precej primankuje.
Posledično nima nobenih znakov slabokrvnosti. V enem mesecu se je zredila pol kile, je dobre volje, živahna, nagajiva in v zadnjem času tudi zelo napreduje z razvojem. Ah, jej......

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 365
17.6.2010 9:40:13   
Mož*
Dober dan!
Noč skoraj odlična: šel spat malo pred polnočjo, se prvič zbudil za dojenje ob 6.00 in potem vstal ob 8.00. Samo jaz sem pa posteljo zamočila. user posted image user posted image user posted image , ker sem čisto na novorojenčka naštelauser posted image user posted image Odkar sva pozno popoldne in zvečer spet izključno na dojenju, mnogo bolje spi.
Mali je v totalni akciji, pred samo rine hodalico, se besno zaletava v ovire, (tudi žive), če mu slučajno pridejo ma pot. Pa, seveda, potoki sline...
Klemnov hemoglobin, je, hvala bogu v redu, 123 g/L.
Mateja, pri tolikšnem primanjkljaju je nadomeščanje železa zelo zelo željeno, saj je zaradi slabše preskrbe tkiv s kisikom tudi razvoj lahko počasnejši. Nekaj narediš tudi s hrano, vsega, pa, žal, ne.
Naš mali ima novo strast: in sicer grizenje. Pribrzi do mene, spusti indijanski krik in me vgrizne v koleno. user posted image user posted image Zdaj ga moram pa vzgajat, da se tega ne dela.

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 366
17.6.2010 9:43:29   
mateja8
Danes ja naša princes stara 9 mesecev!!
user posted image
user posted image
user posted image

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 367
17.6.2010 9:46:14   
Mož*

user posted image
user posted image
user posted image

Uuuu, je pa res princesss. Čestitke!!

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 368
17.6.2010 10:00:52   
mateja8

Uuuu, je pa res princesss. Čestitke!!

Hvala!!! Se vam bom še kdaj pridružla v SN, da še Klemna spoznam.

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 369
17.6.2010 12:29:42   
baby blue
Dan

Čestitke Viti za mini 9 rojstni dan... user posted image user posted image Je prava lepotička... Svetlolaska s špangico v laseh... user posted image

Lana jih ima še zelo malo tako da špangice še ne rabi user posted image

Zdejle kobaca po tleh in hodi od enega do drugega user posted image

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 370
17.6.2010 13:30:59   
lean
 user posted image  za devet, res je zlata pa pridno naj jemlje sirupčka

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 371
17.6.2010 15:37:57   
čili
Vse naj naj little princes Vita user posted image .Res je princeska ...

Mi pa zdajle odspimo druro rundo,potem pa k P na sistematiko. Pri na s so kri in vodo jemali pri 6.m. Je imel HB 118 . Kar vredi. Mateja ti Viti daješ AM  ali sta samo na kravjem?

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 372
17.6.2010 15:40:58   
mateja8

Vse naj naj little princes Vita user posted image .Res je princeska ...

Mi pa zdajle odspimo druro rundo,potem pa k P na sistematiko. Pri na s so kri in vodo jemali pri 6.m. Je imel HB 118 . Kar vredi. Mateja ti Viti daješ AM  ali sta samo na kravjem?

Vita ne mara nobenega mleka več. Ga nič ne pije, samo mlečne kašice, ki se mešajo z vodo je, pa skutke in jogurte od mleka. Mislš, da je povezano?

27.7.2004 Žiga,

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 373
17.6.2010 16:04:15   
čili
Sem razmišljala... Samo če je mlečne kašise je pa ok ,ker te imajo razne "vitaminčke" .

(odgovor članu mateja8)
Neposredna povezava do sporočila: 374
17.6.2010 23:44:43   
TuBoLina_86

Prave Prekmurec user posted image user posted image . Katerega pediatra pa maš, jaz man Misletovo, pa še tudi ni delala nobenih motoričnih testov, edino kri pregleduje pri šestih mesecih. Bom vidla, če bo zdaj kaj.
Film pa je bil tudi meni super, edino mogoče so tokrat res malo pretiravali z modo, ampak se jim oprosti, se že dolgo nisem na glas smejala v kinu kot zdaj.

ja, res je pravi user posted image user posted image user posted image user posted image pediatra pa mamo dr. Lisjaka.... ja, z filmom pa sem res zadovoljna... moda je pa obvezna v takem filmu, je ni nikoli preveč.... pa plaže v abu dabiju user posted image user posted image user posted image

no, mam samo še ponoči čas za fb pa take fore user posted image user posted image user posted image vidim, da vaši septemberčki že lepo rastejo, se kobacajo, hodijo, čebljajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, tudi mi smo začeli štartat... nizki štart, plazenje.... pa počasi in previdno se postavljamo na vse 4, v rikverc nam gre, samo za naprej še moramo najti brzinouser posted image user posted image user posted image user posted image

vita pa je prava mala princeska.... user posted image user posted image

no, ravno danes mi je pisala prijateljica, ki je v mb v bolnici, da bo ju3 imela nujni carski rez, ker ima preeklampsijo user posted image user posted image pa njeni bebi zaostaja v rasti, za nekje 2 tedna, baje ima 1880 g.... je včeraj mela pritisk 200/130 user posted image user posted image so jo najprej v ms v porodnišnico, zvečer pa so jo premestili v mb... baje je z bebijem zaenkrat vse ok... ko sem danes prebrala sms, me je kar vrglo... user posted image user posted image tako vesela, da je nosečka, pol pa se tako konča...

a spremljate fuzbal?? ju3 igra slovenija... gremo ob 16:00 vsi pred tv-je user posted image user posted image user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?