TuBoLina_86
|
IZVIRNO SPOROČILO: lean Prave Prekmurec . Katerega pediatra pa maš, jaz man Misletovo, pa še tudi ni delala nobenih motoričnih testov, edino kri pregleduje pri šestih mesecih. Bom vidla, če bo zdaj kaj. Film pa je bil tudi meni super, edino mogoče so tokrat res malo pretiravali z modo, ampak se jim oprosti, se že dolgo nisem na glas smejala v kinu kot zdaj. ja, res je pravi pediatra pa mamo dr. Lisjaka.... ja, z filmom pa sem res zadovoljna... moda je pa obvezna v takem filmu, je ni nikoli preveč.... pa plaže v abu dabiju no, mam samo še ponoči čas za fb pa take fore vidim, da vaši septemberčki že lepo rastejo, se kobacajo, hodijo, čebljajo no, tudi mi smo začeli štartat... nizki štart, plazenje.... pa počasi in previdno se postavljamo na vse 4, v rikverc nam gre, samo za naprej še moramo najti brzino vita pa je prava mala princeska.... no, ravno danes mi je pisala prijateljica, ki je v mb v bolnici, da bo ju3 imela nujni carski rez, ker ima preeklampsijo pa njeni bebi zaostaja v rasti, za nekje 2 tedna, baje ima 1880 g.... je včeraj mela pritisk 200/130 so jo najprej v ms v porodnišnico, zvečer pa so jo premestili v mb... baje je z bebijem zaenkrat vse ok... ko sem danes prebrala sms, me je kar vrglo... tako vesela, da je nosečka, pol pa se tako konča... a spremljate fuzbal?? ju3 igra slovenija... gremo ob 16:00 vsi pred tv-je
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|