|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 1. del
3.6.2010 8:41:31   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Razmišljanje - se mi zadnje čase zdi škodljivo početje. Pol noči (takrat ko H. ni jokala) sem jokala , ostanek sem pa spet zobe tako skup tiščala, da se bojim, da sem spet kaj uničila.

user posted image user posted image user posted image

sam je bla res neka čudna noč...

šivilja, a prideta mal k nam na sprehod, če bo zdržal sonček???

otrok meče lonce po kuhinji, pa se bore malo sekiram user posted image

ivana, saj imaš prav, bo že shodil, slej ko prej...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 901
3.6.2010 8:52:26   
FLASK_A
Ledenka, lepi nohtkiuser posted image user posted image user posted image

Katmat, super kuhinja! Mi je všeč!user posted image

Spomin? Nimam ga več. Sploh ne znam opisat kako se počutim. Čist nesposobna bi bil dober opis...user posted image

Bravo D. za hojouser posted image Naša tudi še ne raca. Ji je bolj komot po tleh plazit... Pa se nič ne sekiram... Bo že.

Šivilja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša je pa čist fertik, sploh ne vem kako nej ji pomagamuser posted image Samo joka. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 902
3.6.2010 8:55:10   
šivilja
Ma veš da mogoče pa res prideva. Sem ravno še eno rudno odjokala.

Kdaj bi pa ti šla ven?

Jaz sem še v pižami, pa Mecator moram naročit...
Tamala je pa itak nehala spat - včeraj je ob pol enih spala 20 min in to je bilo vse v celem dnevu.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 903
3.6.2010 8:56:45   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ledenka, lepi nohtkiuser posted image user posted image user posted image

Katmat, super kuhinja! Mi je všeč!user posted image

Spomin? Nimam ga več. Sploh ne znam opisat kako se počutim. Čist nesposobna bi bil dober opis...user posted image

Bravo D. za hojouser posted image Naša tudi še ne raca. Ji je bolj komot po tleh plazit... Pa se nič ne sekiram... Bo že.

Šivilja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša je pa čist fertik, sploh ne vem kako nej ji pomagamuser posted image Samo joka. user posted image

A jo kaj boli ali je že tako izmučena? Je pa to tako grozen občutek, ko je otroček bogi, pa mu ne moreš pomagat.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 904
3.6.2010 8:59:21   
ivanamdb
jutrcek punce! grem kao delat...se en dan v rudniku.
ah tukaj je tko lep soncek, skoda! rada bi vam ga mal poslala, ker tukaj je wasted! samo dez bi moral bit tukaj! (jaz ponavad recem da na irskem tolk dezuje ker bog vsak dan joka ko vidi kaj je naredil ....hihihihih)

flaska - pikepoke!!!
sivilja - user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 905
3.6.2010 9:06:02   
Dudica1
jutro
Tud Maj in T. sta prehlajena..T. končuje Maj začenja dobro...upam da samo pri tem ostane!!!

Sva že bila mal na terenu sva šla kupit uno podlogo za jogi,upam da bo okej.

Zdej ga bom dala pa počasi spat...

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 906
3.6.2010 9:20:49   
majana79

Kdaj bi pa ti šla ven?

Tamala je pa itak nehala spat - včeraj je ob pol enih spala 20 min in to je bilo vse v celem dnevu.

ej mi je načeloma vseeno

sem tut še v pižami, z neumitimi lasmi, razmetanim stanovanjem, naročit moram zelenjavo, klicat BC kje je paket, skratka... take your time user posted image

aja pa na wc morm it, upam da se otrok ne bo drl user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 907
3.6.2010 9:25:04   
majana79
flaska user posted image user posted image user posted image user posted image J. je tut 2 dni samo jokal, k mu je blo tako zoprno... sva ga nosila, pa calpol je dobil pol k ga je bolelo, tko k ste mi rekle...

dudi user posted image user posted image user posted image user posted image upam da hitro mine

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 908
3.6.2010 9:25:55   
FLASK_A
Šivilja, nevem točno, mislim da jo kaj boli. Zobki al glava al nevem kaj jo tolk moti... Zbolela je pač. In ji sploh ne znam pomagat, tut v naročju ji ne paše. Samo joka se kakorkoli jo damuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 909
3.6.2010 9:31:04   
šivilja

Šivilja, nevem točno, mislim da jo kaj boli. Zobki al glava al nevem kaj jo tolk moti... Zbolela je pač. In ji sploh ne znam pomagat, tut v naročju ji ne paše. Samo joka se kakorkoli jo damuser posted image

Daj ji kaj proti bolečinam (če nisi že), da se malo pomiri. Revica malauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 910
3.6.2010 9:32:11   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Kdaj bi pa ti šla ven?

ej mi je načeloma vseeno

sem tut še v pižami, z neumitimi lasmi, razmetanim stanovanjem, naročit moram zelenjavo, klicat BC kje je paket, skratka... take your time user posted image

aja pa na wc morm it, upam da se otrok ne bo drl user posted image

Bova še pomalicali ob deset_ih potem se pa odpraviva proti Tivoliju. Ti pošljem SMS, ko se bova odpeljali.
Če do takrat seveda ne bo spet začelo deževat.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 911
3.6.2010 9:33:50   
FLASK_A
Ja, sem ji že dala... Ma če ni to najhujš da ne moreš nič pomagat. Ni bolj groznega občutka. Pa še nujno jo bom morala varuški pustit ker moram na faks. Obup.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 912
3.6.2010 9:36:03   
majana79
šivilja, zmenjeno

flaska, se strinjam, najbolj grozen občutek user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 913
3.6.2010 9:53:43   
majana79
OMG kdo je delal odzivnik na BC brezplačni telefonski številki... tak glas k da bo lihkar umrla ženska user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 914
3.6.2010 10:13:56   
ledenka
jutro. vidim, da je res nek zoprn dan... z mojim mava spet nemi film user posted image  se mi ne da več.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 915
3.6.2010 10:15:32   
koala.cek
no pa smo opravili pri P in dobili dozo cepiva. pa sem vprašala, če je kaj posledic. in ne ni. no danes. čez 14 dni se lahko pojavi v obliki viroze, prehlada, vročine, vnetih učkuser posted image . mislim WTF ? a to je potem varno cepljenje ? no takrat bomo glih na dopustu, tako da ne vem kaj čem pričakovatuser posted image . grem delat. z glavobolom.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 916
3.6.2010 10:59:19   
Dudica1
Ja sej res ne veš kako je s temi cepivi...ravno se odločam cepiti proti pnevmokokom ali ne user posted image ,mi je drago ker sem dala že za rotavirus...ne vem se odločit.

No Maj je že pokonci user posted image ...očitno ga nosek matra...OPERIL mam nekaj časa že odprt kok dolg je še dobr touser posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 917
3.6.2010 11:01:36   
koala.cek
cepljenje proti pnevmokoku - moram fejsttttttt trkat, ampak naša dva s tem nimata težav. zato jih tudi ne bom cepila. če bi jih imela, bi resno razmislila.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 918
3.6.2010 11:07:54   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ja sej res ne veš kako je s temi cepivi...ravno se odločam cepiti proti pnevmokokom ali ne user posted image ,mi je drago ker sem dala že za rotavirus...ne vem se odločit.

No Maj je že pokonci user posted image ...očitno ga nosek matra...OPERIL mam nekaj časa že odprt kok dolg je še dobr touser posted image

pnevmokok - jaz sem ga cepila, ker je imel dvakrat zaporedoma vneta ušesa. če ne bi imel problemov, ga ne bi.

Operil pa mislim da nima neke omejitve po odpiranju, sam zaprtega moraš met.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 919
3.6.2010 11:16:01   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek
cepljenje proti pnevmokoku - moram fejsttttttt trkat, ampak naša dva s tem nimata težav. zato jih tudi ne bom cepila. če bi jih imela, bi resno razmislila.

podpis.

Oh kaj je mene groza, zdej grem na faks, varuška je na poti, tamala se pa tako joka da še sama ne znam z njouser posted image Krc, a lih danes moram imet nek izpit no!!!!!

Tako se dere da sem ji še kapljice proti krčem dala- res ne vem več kaj narestuser posted image Zdej jo je cuker mal pomiril, upam da se vsaj malo spočije...

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 920
3.6.2010 11:16:43   
FLASK_A
Dudi, a nimaš več embalaže od Operila, sej piše gor se mi zdi? Ali pa v navodilih?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 921
3.6.2010 11:30:35   
KatMat
jest se morm pa mal psihicno pripravit kako bom spet jamrala pr dr....3 tedne je ze bolna pa ji ne dajo nic zdravil...bogica pa komi diha tok kaslja...ponoci je najslabse...danes sem kar jokala ker tud enga vdiha ni mogla naredit

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 922
3.6.2010 11:33:38   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

jest se morm pa mal psihicno pripravit kako bom spet jamrala pr dr....3 tedne je ze bolna pa ji ne dajo nic zdravil...bogica pa komi diha tok kaslja...ponoci je najslabse...danes sem kar jokala ker tud enga vdiha ni mogla naredit

o matr pa to ni normalnouser posted image ...boga

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 923
3.6.2010 11:34:00   
Dudica1

Dudi, a nimaš več embalaže od Operila, sej piše gor se mi zdi? Ali pa v navodilih?

nič ne piše

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 924
3.6.2010 11:34:16   
ledenka
flaska in kati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za M. in T.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?