Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 8:41:31
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Razmišljanje - se mi zadnje čase zdi škodljivo početje. Pol noči (takrat ko H. ni jokala) sem jokala , ostanek sem pa spet zobe tako skup tiščala, da se bojim, da sem spet kaj uničila. sam je bla res neka čudna noč... šivilja, a prideta mal k nam na sprehod, če bo zdržal sonček??? otrok meče lonce po kuhinji, pa se bore malo sekiram ivana, saj imaš prav, bo že shodil, slej ko prej...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 8:52:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ledenka, lepi nohtki Katmat, super kuhinja! Mi je všeč! Spomin? Nimam ga več. Sploh ne znam opisat kako se počutim. Čist nesposobna bi bil dober opis... Bravo D. za hojo Naša tudi še ne raca. Ji je bolj komot po tleh plazit... Pa se nič ne sekiram... Bo že. Šivilja Naša je pa čist fertik, sploh ne vem kako nej ji pomagam Samo joka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 8:55:10
|
|
|
|
šivilja
|
Ma veš da mogoče pa res prideva. Sem ravno še eno rudno odjokala. Kdaj bi pa ti šla ven? Jaz sem še v pižami, pa Mecator moram naročit... Tamala je pa itak nehala spat - včeraj je ob pol enih spala 20 min in to je bilo vse v celem dnevu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 8:56:45
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Ledenka, lepi nohtki Katmat, super kuhinja! Mi je všeč! Spomin? Nimam ga več. Sploh ne znam opisat kako se počutim. Čist nesposobna bi bil dober opis... Bravo D. za hojo Naša tudi še ne raca. Ji je bolj komot po tleh plazit... Pa se nič ne sekiram... Bo že. Šivilja Naša je pa čist fertik, sploh ne vem kako nej ji pomagam Samo joka. A jo kaj boli ali je že tako izmučena? Je pa to tako grozen občutek, ko je otroček bogi, pa mu ne moreš pomagat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 8:59:21
|
|
|
|
ivanamdb
|
jutrcek punce! grem kao delat...se en dan v rudniku. ah tukaj je tko lep soncek, skoda! rada bi vam ga mal poslala, ker tukaj je wasted! samo dez bi moral bit tukaj! (jaz ponavad recem da na irskem tolk dezuje ker bog vsak dan joka ko vidi kaj je naredil ....hihihihih) flaska - pikepoke!!! sivilja -
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 9:06:02
|
|
|
|
Dudica1
|
jutro Tud Maj in T. sta prehlajena..T. končuje Maj začenja dobro...upam da samo pri tem ostane!!! Sva že bila mal na terenu sva šla kupit uno podlogo za jogi,upam da bo okej. Zdej ga bom dala pa počasi spat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 9:20:49
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ma veš da mogoče pa res prideva. Sem ravno še eno rudno odjokala. Kdaj bi pa ti šla ven? Jaz sem še v pižami, pa Mecator moram naročit... Tamala je pa itak nehala spat - včeraj je ob pol enih spala 20 min in to je bilo vse v celem dnevu. ej mi je načeloma vseeno sem tut še v pižami, z neumitimi lasmi, razmetanim stanovanjem, naročit moram zelenjavo, klicat BC kje je paket, skratka... take your time aja pa na wc morm it, upam da se otrok ne bo drl
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 9:25:04
|
|
|
|
majana79
|
flaska J. je tut 2 dni samo jokal, k mu je blo tako zoprno... sva ga nosila, pa calpol je dobil pol k ga je bolelo, tko k ste mi rekle... dudi upam da hitro mine
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 9:25:55
|
|
|
|
FLASK_A
|
Šivilja, nevem točno, mislim da jo kaj boli. Zobki al glava al nevem kaj jo tolk moti... Zbolela je pač. In ji sploh ne znam pomagat, tut v naročju ji ne paše. Samo joka se kakorkoli jo dam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 9:31:04
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Šivilja, nevem točno, mislim da jo kaj boli. Zobki al glava al nevem kaj jo tolk moti... Zbolela je pač. In ji sploh ne znam pomagat, tut v naročju ji ne paše. Samo joka se kakorkoli jo dam Daj ji kaj proti bolečinam (če nisi že), da se malo pomiri. Revica mala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 9:32:11
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ma veš da mogoče pa res prideva. Sem ravno še eno rudno odjokala. Kdaj bi pa ti šla ven? Jaz sem še v pižami, pa Mecator moram naročit... Tamala je pa itak nehala spat - včeraj je ob pol enih spala 20 min in to je bilo vse v celem dnevu. ej mi je načeloma vseeno sem tut še v pižami, z neumitimi lasmi, razmetanim stanovanjem, naročit moram zelenjavo, klicat BC kje je paket, skratka... take your time aja pa na wc morm it, upam da se otrok ne bo drl Bova še pomalicali ob deset_ih potem se pa odpraviva proti Tivoliju. Ti pošljem SMS, ko se bova odpeljali. Če do takrat seveda ne bo spet začelo deževat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 9:33:50
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ja, sem ji že dala... Ma če ni to najhujš da ne moreš nič pomagat. Ni bolj groznega občutka. Pa še nujno jo bom morala varuški pustit ker moram na faks. Obup.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 9:36:03
|
|
|
|
majana79
|
šivilja, zmenjeno flaska, se strinjam, najbolj grozen občutek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 9:53:43
|
|
|
|
majana79
|
OMG kdo je delal odzivnik na BC brezplačni telefonski številki... tak glas k da bo lihkar umrla ženska
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 10:13:56
|
|
|
|
ledenka
|
jutro. vidim, da je res nek zoprn dan... z mojim mava spet nemi film se mi ne da več.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 10:15:32
|
|
|
|
koala.cek
|
no pa smo opravili pri P in dobili dozo cepiva. pa sem vprašala, če je kaj posledic. in ne ni. no danes. čez 14 dni se lahko pojavi v obliki viroze, prehlada, vročine, vnetih učk . mislim WTF ? a to je potem varno cepljenje ? no takrat bomo glih na dopustu, tako da ne vem kaj čem pričakovat . grem delat. z glavobolom.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 10:59:19
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja sej res ne veš kako je s temi cepivi...ravno se odločam cepiti proti pnevmokokom ali ne ,mi je drago ker sem dala že za rotavirus...ne vem se odločit. No Maj je že pokonci ...očitno ga nosek matra...OPERIL mam nekaj časa že odprt kok dolg je še dobr to
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 11:01:36
|
|
|
|
koala.cek
|
cepljenje proti pnevmokoku - moram fejsttttttt trkat, ampak naša dva s tem nimata težav. zato jih tudi ne bom cepila. če bi jih imela, bi resno razmislila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 11:07:54
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Ja sej res ne veš kako je s temi cepivi...ravno se odločam cepiti proti pnevmokokom ali ne ,mi je drago ker sem dala že za rotavirus...ne vem se odločit. No Maj je že pokonci ...očitno ga nosek matra...OPERIL mam nekaj časa že odprt kok dolg je še dobr to pnevmokok - jaz sem ga cepila, ker je imel dvakrat zaporedoma vneta ušesa. če ne bi imel problemov, ga ne bi. Operil pa mislim da nima neke omejitve po odpiranju, sam zaprtega moraš met.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 11:16:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek cepljenje proti pnevmokoku - moram fejsttttttt trkat, ampak naša dva s tem nimata težav. zato jih tudi ne bom cepila. če bi jih imela, bi resno razmislila. podpis. Oh kaj je mene groza, zdej grem na faks, varuška je na poti, tamala se pa tako joka da še sama ne znam z njo Krc, a lih danes moram imet nek izpit no!!!!! Tako se dere da sem ji še kapljice proti krčem dala- res ne vem več kaj narest Zdej jo je cuker mal pomiril, upam da se vsaj malo spočije...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 11:16:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
Dudi, a nimaš več embalaže od Operila, sej piše gor se mi zdi? Ali pa v navodilih?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 11:30:35
|
|
|
|
KatMat
|
jest se morm pa mal psihicno pripravit kako bom spet jamrala pr dr....3 tedne je ze bolna pa ji ne dajo nic zdravil...bogica pa komi diha tok kaslja...ponoci je najslabse...danes sem kar jokala ker tud enga vdiha ni mogla naredit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 11:33:38
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat jest se morm pa mal psihicno pripravit kako bom spet jamrala pr dr....3 tedne je ze bolna pa ji ne dajo nic zdravil...bogica pa komi diha tok kaslja...ponoci je najslabse...danes sem kar jokala ker tud enga vdiha ni mogla naredit o matr pa to ni normalno ...boga
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 11:34:00
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Dudi, a nimaš več embalaže od Operila, sej piše gor se mi zdi? Ali pa v navodilih? nič ne piše
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 1. del 3.6.2010 11:34:16
|
|
|
|
ledenka
|
flaska in kati za M. in T.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?